Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
mama2009...i ja mislim da joj je to samo takav dan...tj. da zubici rastu...jer ipak da je nedaj boze potres mozga, povracala bi sigurno...stalno bi spaval...vidjela bi da nesto ne stima...a i to grlo je najvjerovatnije od zubica crveno...pije ti mlijeko...unosi ona sebi dovoljno...i vidis da hoce hranu koju ne mora zvakati i koja hladi
emi...nadam se da je sa sve ok...poljubac i za vas
Hanady...pade mi kamen sa srca
A. se oko 3 probudio sav upisan...ovo nam se nije desilo...nepamtim ...pelenaa suha...a on upisan...valjda mu je negdje proslo...uzas...pa sam ga tuto kompleto naravno presvlacila...pa je zaspao kod nas u krevetu...pa ja nisam spavala...jer se ne mogu opustiti...vazda me strah da ga nezgnjecim ...uzas...al haj...on se naspavao...a ko mamu sisa
I Minja je odnedavno počela spavati ponekad pored mene, i navikla sam se već na to, više ne razmisljam hoću li je zgnječiti, bogami se i ja opustim Ali nadam se da ćemo uskoro ući opet u normalu
ma ja sam u duploj pripravnosti ..sto radi mene, sto radi mm ...haj kontam...ja sam lagana...skontala bih jos navrijeme...ali mm ako se okrene ...uuuu...tako da to ne praktikujemo...mozda samo na nekih par minuta...ako je recimo nervozan...cim zaspe, ide nazad u svoj krevet
al eto...sinoc je bila vanredna situacija...a nisam jos mogla presvlaciti posteljinu...nemam pojma kako mu je tako proslo...mislim da je pelena ko barut suha a on mokar sav
i sad bi trebali vani...a ja ne vidim bijelog misa
pozdrav mi smo dobro sinoc se prejeo pa se budio u pola12 plakajuci tresuci sad neznam dal je od prejela ili je nesto sanjo posle toga se nije budio jest 3puta podrignuo.Jeo oko 8.krisku pomazanu,oko 21. makarone oko 22. flasu ..... Bili smo vani skoro usli vruceeeeeeeee uzas... pusa svima..
cao...ja cu samo nakratko..u toku je preseljenje , nemam vremena da vas citam, ali falite ...V. spava, osisali smo ga na 1 i sad zvanicno ima najkracu kosu ikad
vidis felix i V. se tako ponekad probudi vristeci, ne prestaje po pola sata, trazi da doji (ali ne moze, jer nema dojenja u toku noci vise), uvija se, baca, hoce samo kod mene i kad zaspi, spava do ujutro...poslije kao da se nista nije desilo ...zasad ovo nocno vristanje prepisujem sanjanju, aktivnom danu ili zubima ....a tvoj A. se definitivno prejeo...pile malo...nek'' samo jede
eto mi vas sve pozdravljamo..bebe mnogo
< Poruku je uredio tekja -- 25.4.2011 12:57:05 >
stvarno uzadnje vrijeme nema granice . Samo bi jeo , al vise nedam da jede u tako roku malo sati da se prezdere . Evo ga pomazala mu krisku dzemom jede posle cajka i nema vise nista(inace zna traziti smoki ) na dan pojede 2 do 3max.Sad sam odredila 1.i dosta Da nebi stomacic pokvario. Hb . oce jest i jede nemam brige nimalo , al nekad jede iz dosade . Pusa drugu .
evo i nas kod vas .. S.spava...dobar je...rucki ,pajki,vice da je kaka kad se uneredi u pelenu a ja i dalje trcim za njim sa tutom . ja bila u Ze....sad odmaram i kontam sta da kuham za veceru .. eeee a juce sam se nakuhala i reko muzu ...ako mi reknes da jos stagod skuham ima da se upucam
Curice su dobro, starija pocinje malo "zeziti" , ali zato mladja kuc, kuc... za ne prepoznati...
ti si malo "pih" jel to znaci da si ili nisi a bravo za mladju indijanku, za stariju jos veci bravo ma nek su zdravo i dobro pa smirit ce se obje (joj sto se tjesim sama )
mama2009, zao mi je sto je drugarica u takvom "slj" stanju, ali ako te mogu utjesiti i mi smo prosli te takve "faze" da sam se pitala isto kao i ti, da li je moguce da dijete zivi na pola litra mlijeka 2 dana jednostavno mu je bilo naislo da ne jede i dzaba... nema sta nismo pokusavali i izvodili bijesne gliste, nista nije upalilo... nisu bili zubi, nije nahlada nije nista falilo, jednostavno "nije jeo"... sada je to vec iza nas, tako da se iskreno nadam da je i kod drugarice D to samo neka "faza"
felix mila, A nam je ko med medeni... pa to dijete bih mogla jednostavno ugusiti od dragosti i kako bih ga skoprnjala
tekja sretno vam preseljenje i da se sto prije i sto ljepse smjestite
sele kako prodje u ZE? sta ti veli dr. mr??? ljubi tog malog "seronju" a momka posebno pozdravi molim lijepo
bambi mila hvala ljubimo i mi vas .... Ivancice kako nam je drug danas , nadam se da je dobro Mama2009. kokice, Nista samo muzu podgrij jelo od juce i problem rijesen. Mya, sta je to M. naucila kod tebe spavat aa lutka lijepa odkad to traje kod vas. dadada sta je to i A. poceo kod vas da se gura. Ella-H. N-N ,Meri,Tajra Emi, kako je maleni sta rece doktor ?
drage moje evo mene, odem po D i njenu "tetu" cuvalice da izadjemo na kafu .....dijete se motalo oko stola kad je pukla glavom od sto vjerujte da su se svi okrenuli ....majke mi vise ne znam sta da radim, evo placem od muke... ono moje dijete samo lupa glavom......
bambi, dadada, felix, tajra i ostale zenice da ne nabrajam sve veliki
ajoj mila zna se desiti kad se "okrene" ono pa stalno padaju.I nas je jedno vrijeme tako , bilo stalno pada, i lupao u glavu.... Zao mi je nemoj se sekirati bit ce dobro abd ko djeca sto bi se reklo pored ociju otvoreni tebi moze past sve su to sek.upitanju. Bit ce ona dobro ljubimo glavicu lijepu.
I moja je jedno vrijeme samo se u glavu udarala. Stalno joj celo modro bilo Ja sam htjel cak u Chiccu da kupim neku kao zastitu za glavu, kao kaciga ali od spuzve, ali mi mm nije dao. Kaze ako joj to stavis nikada nece nauciti da mora da pazi. Nema tu neke puno pomoci, osim da je drzis sto vise na oku, a i tada ce se to desavati. Trebaju nauciti da padaju: da se docekaju na ruka, kada trce da gledaju okolo ima li nesto u sta ce udariti itd. Moja je redovno kada izlazi iz sobe udarala glavom u stok. Ja se bila zabrinula, kontam djetetu nesto poremeceno sa vidom, ne moze tacno da ocijeni udaljenost ili nesto sl. Ali eto i to je sada iza nas. Naravno, udaraca jos ima, ali manje i sada su rasporedjeni po citavom tijelu, nije samo glava Svim mamicama i djecici veliki
Na forumu sam vidjela da preporucujete Natura mix za imunitet.Može li se dati bebi od 13 mjeseci.Moja curica skoro svaki mjesec dobije temparaturu.Voljela bih da znam ima li nešto za jačanje imuniteta.
Na forumu sam vidjela da preporucujete Natura mix za imunitet.Može li se dati bebi od 13 mjeseci.Moja curica skoro svaki mjesec dobije temparaturu.Voljela bih da znam ima li nešto za jačanje imuniteta.
Evo imamo i temu Imunitet beba pa pogledaj. Možda pronadješ nešto korisno.
Evo i mene opet malo... Izgleda da cu biti nocas dezurna. Nane mi ima malo ko neku temperaturu. Kontam sta bi moglo biti, da nije opet kakav zubic??? Pa gdje ce vise... Ima ih 16, 8 gore i 8 dole... Ne mijenja raspolozenje, maaaalkice je danas slabije jeo nego inace, samo su mu okice malo ko tugaljive i da mi nije prisao ne bih ni skontala da je malo vruc Nadam se da nece biti ture nocas. A i mm uganuo nogu, ne moze hodati, bas mi je odmor krenuo pravo
tajra, znaci kod tebe Hirosima, Nagasaki, Fokusima itd.
< Poruku je uredio Bambi09 -- 25.4.2011 21:32:46 >