|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  575 576 [577] 578 579   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.4.2011 10:35:21   
Anoniman
Dobro jutro,

mama2009...i ja mislim da joj je to samo takav dan...tj. da zubici rastu...jer ipak da je nedaj boze potres mozga, povracala bi sigurno...stalno bi spaval...vidjela bi da nesto ne stima...a i to grlo je najvjerovatnije od zubica crveno...pije ti mlijeko...unosi ona sebi dovoljno...i vidis da hoce hranu koju ne mora zvakati i koja hladi

emi...nadam se da je sa user posted image sve ok...poljubac i za vasuser posted image user posted image

Hanady...pade mi kamen sa srcauser posted image user posted image user posted image

A. se oko 3 probudio sav upisan...ovo nam se nije desilo...nepamtimuser posted image ...pelenaa suha...a on upisan...valjda mu je negdje proslo...uzas...pa sam ga tuto kompleto naravno presvlacila...pa je zaspao kod nas u krevetu...pa ja nisam spavala...jer se ne mogu opustiti...vazda me strah da ga nezgnjecimuser posted image ...uzas...al haj...on se naspavao...a ko mamu sisauser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 14401
25.4.2011 11:16:01   
Mya_81 RR
I Minja je odnedavno počela spavati ponekad pored mene, i navikla sam se već na to, više ne razmisljam hoću li je zgnječiti, bogami se i ja opustim user posted image Ali nadam se da ćemo uskoro ući opet u normalu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14402
25.4.2011 11:30:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I Minja je odnedavno počela spavati ponekad pored mene, i navikla sam se već na to, više ne razmisljam hoću li je zgnječiti, bogami se i ja opustim user posted image Ali nadam se da ćemo uskoro ući opet u normalu user posted image
ma ja sam u duploj pripravnostiuser posted image ..sto radi  mene, sto radi mmuser posted image user posted image ...haj kontam...ja sam lagana...skontala bih jos navrijeme...ali mm ako se okreneuser posted image ...uuuu...tako da to ne praktikujemo...mozda samo na nekih par minuta...ako je recimo nervozan...cim zaspe, ide nazad u svoj krevetuser posted image user posted image user posted image

al eto...sinoc je bila vanredna situacija...a nisam jos mogla presvlaciti posteljinu...nemam pojma kako mu je tako proslo...mislim da je pelena ko barut suha a on mokar sav

i sad bi trebali vani...a ja ne vidim bijelog misauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14403
25.4.2011 12:44:21   
Anoniman
pozdrav
mi smo dobro sinoc se prejeo pa se budio u pola12 plakajuci user posted image tresuci sad neznam dal je od prejela ili je nesto sanjouser posted image posle toga se nije budio jest 3puta podrignuo.Jeo oko 8.krisku pomazanu,oko 21. makarone oko 22. flasuuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image .....
Bili smo vani skoro usli vruceeeeeeeee uzas...
pusa svima..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14404
25.4.2011 12:56:34   
tekja
cao...ja cu samo nakratko..u toku je preseljenjeuser posted image , nemam vremena da vas citam, ali faliteuser posted image ...V. spava, osisali smo ga na 1 i sad zvanicno ima najkracu kosu ikaduser posted image user posted image user posted image

vidis felix i V. se tako ponekad probudi vristeci, ne prestaje po pola sata, trazi da doji (ali ne moze, jer nema dojenja u toku noci vise), uvija se, baca, hoce samo kod mene i kad zaspi, spava do ujutro...poslije kao da se nista nije desilouser posted image user posted image user posted image ...zasad ovo nocno vristanje prepisujem sanjanju, aktivnom danu ili zubimauser posted image ....a tvoj A. se definitivno prejeo...pile malo...nek'' samo jedeuser posted image

eto mi vas sve pozdravljamo..bebe mnogouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 25.4.2011 12:57:05 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14405
25.4.2011 12:59:33   
Anoniman
stvarno uzadnje vrijeme nema granice . Samo bi jeo , al vise nedam da jede u tako roku malo sati da se prezdereuser posted image user posted image .
Evo ga pomazala mu krisku dzemom jede posle cajka i nema vise nista(inace zna traziti smokiuser posted image ) na dan pojede 2 do 3max.Sad sam odredila 1.i dosta
Da nebi stomacic pokvario.
Hb . oce jest i jede nemam brige nimalo , al nekad jede iz dosadeuser posted image .
Pusa drugu .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 14406
25.4.2011 13:22:39   
koka i po
evo i nas kod vas user posted image ..
S.spava...dobar je...rucki ,pajki,vice da je kaka kad se uneredi u pelenu a ja i dalje trcim za njim sa tutom user posted image .
ja bila u Ze....sad odmaram i kontam sta da kuham za veceru user posted image user posted image user posted image ..
eeee a juce sam se nakuhala i reko muzu ...ako mi reknes da jos stagod skuham ima da se upucam user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14407
25.4.2011 14:02:43   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: tajra
Ja sam malo "pih", ali se ne dam...user posted image

Curice su dobro, starija pocinje malo "zeziti"user posted image , ali zato mladja kuc, kuc...
za ne prepoznati...user posted image user posted image user posted image

ti si malo "pih"user posted image user posted image user posted image user posted image jel to znaci da si user posted image ili nisi user posted image user posted image a bravo za mladju indijanku, za stariju jos veci bravo user posted image user posted image ma nek su zdravo i dobro pa smirit ce se obje (joj sto se tjesim sama user posted image user posted image user posted image )

mama2009, zao mi je sto je drugarica u takvom "slj" stanju, ali ako te mogu utjesiti i mi smo prosli te takve "faze" da sam se pitala isto kao i ti, da li je moguce da dijete zivi na pola litra mlijeka 2 dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jednostavno mu je bilo naislo da ne jede i dzaba... nema sta nismo pokusavali i izvodili bijesne gliste, nista nije upalilo... nisu bili zubi, nije nahlada nije nista falilo, jednostavno "nije jeo"... sada je to vec iza nas, tako da se iskreno nadam da je i kod drugarice D to samo neka "faza"user posted image

felix mila, A nam je ko med medeni... pa to dijete bih mogla jednostavno ugusiti od dragosti i kako bih ga skoprnjala user posted image

tekja sretno vam preseljenje i da se sto prije i sto ljepse smjestite user posted image

sele kako prodje u ZE? sta ti veli dr. mr??? ljubi tog malog "seronju" user posted image user posted image user posted image user posted image a momka posebno pozdravi molim lijepo user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14408
25.4.2011 14:56:44   
Anoniman
bambi mila hvala user posted image ljubimo i mi vas ....
Ivancice kako nam je drug danas , nadam se da je dobro user posted image
Mama2009. user posted image user posted image
kokice, Nista samo muzu podgrij jelo od juce user posted image i problem rijesen.
Mya, sta je to M. naucila kod tebe spavatuser posted image aa lutka lijepa odkad to traje kod vas.
dadada sta je to i A. poceo kod vas da se gura.
Ella-H.  N-N ,Meri,Tajrauser posted image
Emi, kako je maleni sta rece doktor ?

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 14409
25.4.2011 15:03:16   
mama2009
drage moje evo mene, odem po D i njenu "tetu" cuvalice da izadjemo na kafu .....dijete se motalo oko stola kad je pukla glavom od sto vjerujte da su se svi okrenuli ....majke mi vise ne znam sta da radim, evo placem od muke...
ono moje dijete samo lupa glavom......

bambi, dadada, felix, tajra i ostale zenice da ne nabrajam sve veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14410
25.4.2011 15:11:24   
Anoniman
ajoj mila zna se desiti kad se "okrene" ono pa stalno padaju.I nas je jedno vrijeme tako , bilo stalno pada, i lupao u glavu....
Zao mi je nemoj se sekirati bit ce dobro abd ko djeca sto bi se reklo pored ociju otvoreni tebi moze past sve su to sek.upitanju.
Bit ce ona dobrouser posted image user posted image user posted image ljubimo glavicu lijepu.

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 14411
25.4.2011 15:16:47   
mama75
I moja je jedno vrijeme samo se u glavu udarala. Stalno joj celo modro bilo user posted image Ja sam htjel cak u Chiccu da kupim neku kao zastitu za glavu, kao kaciga ali od spuzve, ali mi mm nije dao. Kaze ako joj to stavis nikada nece nauciti da mora da pazi. Nema tu neke puno pomoci, osim da je drzis sto vise na oku, a i tada ce se to desavati. Trebaju nauciti da padaju: da se docekaju na ruka, kada trce da gledaju okolo ima li nesto u sta ce udariti itd. Moja je redovno kada izlazi iz sobe udarala glavom u stok. Ja se bila zabrinula, kontam djetetu nesto poremeceno sa vidom, ne moze tacno da ocijeni udaljenost ili nesto sl. Ali eto i to je sada iza nas. Naravno, udaraca jos ima, ali manje i sada su rasporedjeni po citavom tijelu, nije samo glava user posted image
Svim mamicama i djecici veliki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14412
25.4.2011 18:03:27   
dijana81
Na forumu sam vidjela da preporucujete Natura mix za imunitet.Može li se dati bebi od 13 mjeseci.Moja curica skoro svaki mjesec dobije temparaturu.Voljela bih da znam ima li nešto za jačanje imuniteta.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14413
25.4.2011 19:20:37   
Mya_81 RR
Dijana, ja sam uglavnom čula bolja iskustva s imunoglukanom...i mislim da može od godine...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dijana81)
Neposredna veza do poruke: 14414
25.4.2011 19:22:06   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: dijana81

Na forumu sam vidjela da preporucujete Natura mix za imunitet.Može li se dati bebi od 13 mjeseci.Moja curica skoro svaki mjesec dobije temparaturu.Voljela bih da znam ima li nešto za jačanje imuniteta.

Evo imamo i temu Imunitet beba pa pogledaj. Možda pronadješ nešto korisno.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dijana81)
Neposredna veza do poruke: 14415
25.4.2011 21:02:23   
Lady26
Vece....sta je ovo nema nikoga, jos slavite? Nadam se da ste se lijepo provele....
Mama2009 kako je Deniz?
Svima velika pusa....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14416
25.4.2011 21:16:27   
koka i po
haj..
ja jos nisam zaspala user posted image ..
seleeeeee ....odoh opet u petak user posted image user posted image user posted image user posted image ...
a ostalom drustvancu user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14417
25.4.2011 21:24:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Bambi09

ti si malo "pih"user posted image user posted image user posted image user posted image jel to znaci da si user posted image ili nisi user posted image user posted image a bravo za mladju indijanku, za stariju jos veci bravo user posted image user posted image ma nek su zdravo i dobro pa smirit ce se obje (joj sto se tjesim sama user posted image user posted image user posted image )

To znaci da mi je u kuci haos, u familiji haos+haos, na poslu haos+haos+haos, a zdravlje nije haos nego, da prostis, user posted image , a ja ipak user posted image user posted image user posted image .
Toliko o mom mentalnom zdravljuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Koooooooooooooooooooooooooookiuser posted image
Laaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeee mojeuser posted image
Daaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image
Laaaaaaaaaadyyyyyyyyyyyyyyyyyyuser posted image
Jeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooooooouser posted image
Myyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaauser posted image
Maaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image ....

Ne mogu dalje nabrajati, pukao mi glasuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14418
25.4.2011 21:25:50   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bil jedan burek pomogao user posted image user posted image user posted image user posted image
nedaj mi se prijoooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14419
25.4.2011 21:27:11   
Hannica
Mahanje i od mene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14420
25.4.2011 21:29:18   
Anoniman
uh tajra  imal ista dobro kod tebe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 14421
25.4.2011 21:29:41   
Bambi09
Evo i mene opet malo...
Izgleda da cu biti nocas dezurna. Nane mi ima malo ko neku temperaturu. Kontam sta bi moglo biti, da nije opet kakav zubic??? Pa gdje ce vise... Ima ih 16, 8 gore i 8 dole... Ne mijenja raspolozenje, maaaalkice je danas slabije jeo nego inace, samo su mu okice malo ko tugaljive i da mi nije prisao ne bih ni skontala da je malo vruc user posted image Nadam se da nece biti ture nocas.
A i mm uganuo nogu, ne moze hodati, bas mi je odmor krenuo pravo user posted image

tajra, znaci kod tebe Hirosima, Nagasaki, Fokusima itd.

< Poruku je uredio Bambi09 -- 25.4.2011 21:32:46 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14422
25.4.2011 21:30:59   
koka i po
user posted image ....bice bolje...ljubi Naneta ....a i S....user posted image ...da se ne osjeti ugrozeno user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14423
25.4.2011 21:32:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bil jedan burek pomogao user posted image user posted image user posted image user posted image
nedaj mi se prijoooooooooooooooooooouser posted image

Vazda u zivotuuser posted image
A moze i burek bez mesa, nisam ti ja troškaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hannice, i tebi mahanje...user posted image
A posebno tvom pupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14424
25.4.2011 21:34:06   
koka i po
pih...nisi ti meni svako user posted image ..
jedan u guzvi a drugi polagani user posted image ....
valja se "orodit" user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  575 576 [577] 578 579   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  575 576 [577] 578 579   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *