|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  574 575 [576] 577 578   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.4.2011 12:50:11   
Anoniman
pozdrav.
Sretan uskrs/vaskrs forumasicama svim koji slave user posted image user posted image .
Mi smo dobro hb. bili van isgrali se u pjesku malo ga lizaliuser posted image user posted image user posted image user posted image vidim djete mi oko usta od pjeska reko ajd mozda se rukama diro.Kad posle 10min ja slucajno ugleda A. lize pjesakuser posted image Tako da smo morali bjezat ....
Dosli kuci jeli pili caja i hrkno za sekundu Rano je usto jutros.
I kod nas se Darfy, kisa sprema user posted image cudno vrijeme.
Bambi user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 14376
24.4.2011 13:35:27   
Anoniman
I od mene i na ovoj temi

SRETAN VAM USKRS/VASKRSuser posted image user posted image user posted image

mene ce danas mnogi spominjati...one boje su katastrofa...em kroz koru prolaze...em ostaju na rukamauser posted image user posted image user posted image ...krivo mi pravo...ma lukovina, zakon

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14377
24.4.2011 13:36:37   
Neca xxx
Pozdrav svima! Sretan Uskrs/Vaskrs forumasicama koje slave ove praznike. Nadam se da ga provodite u veselju sa svojom porodicom. user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14378
24.4.2011 13:38:37   
koka i po
bitna je namjera bona dadada...ko da ce ko obracati paznju na boje user posted image ..
dan zene...od ribe danas nista....zato sam spala s nogu dok nahranih ovu moju vojsku.uh zena s tri muskarca u kuci ....user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14379
24.4.2011 14:04:38   
emi7908
Zvdravo ženice, još jednom želim sretan Uskrs / Vaskrs onima koji slave...
Dadada što Koka kaže namjera je bitna... i svaka čast za uloženi trud, već sam ti rekla da su meni jaja predivna...
E.... mi je bolje, nosko i dalje curi i još uvijek kašljuca ali se ne damo... i van izlazimo jer ako ne suprostavimo prehladi  poješće nas... I ja sam nikakva isto prehlađena, nos će mi otpasti od brisanja ali i onako nije u dobrom stanju od prijeuser posted image user posted image user posted image
Uživajte u današnjem danu ...user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14380
24.4.2011 14:33:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Zvdravo ženice, još jednom želim sretan Uskrs / Vaskrs onima koji slave...
Dadada što Koka kaže namjera je bitna... i svaka čast za uloženi trud, već sam ti rekla da su meni jaja predivna...
E.... mi je bolje, nosko i dalje curi i još uvijek kašljuca ali se ne damo... i van izlazimo jer ako ne suprostavimo prehladi  poješće nas... I ja sam nikakva isto prehlađena, nos će mi otpasti od brisanja ali i onako nije u dobrom stanju od prijeuser posted image user posted image user posted image
Uživajte u današnjem danu ...user posted image

jeste li sigurni da ste prehladjeni...da niste alergicni?
sad je ipak vrijeme alergija...trava se kosi

Hvala vam drage moje...sto me tjesiteuser posted image ...svjesna sam ja da je najbitnija namjera...samo sam se razocarala...kontala, ako se nekuhaju u boji nema sanse da prodre...kad ono...pih...uzas...al eto...zeljela sam da budu sto veselija...inace bise odlucila samo za lukovinuuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 14381
24.4.2011 15:55:53   
mama75
Mojim dragim suputnicama u vozu zvanom "cunami 2009" koje slave danas zelim sretan Uskrs/Vaskrs!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14382
24.4.2011 19:45:13   
Anoniman
pussssssa vam od mene i anela user posted image
user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 14383
24.4.2011 20:21:47   
Nunny
lijepe moje gdje ste danas...sta radite ja sam radila i radila i radilaaaauser posted image user posted image user posted image pala sam od umora ostalo mi je jos da opeglam jednu tonu vesa... ali je sve ali bas sve cistouser posted image

svima koji slave vaskrst/uskrst srecno...da lijepo provedete dane praznika...
mama2009  user posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je moje D. ne mogu vjerovati...svaka cast sto nisi bila ljuta na njih i sto si se suzdrzala da ih ne pocjepas na pola...istina svakome se moze desiti...

moj maleni spava danas prvi put sve je dosad trckao oko mene pomagao mami da sprema kucu user posted image user posted image user posted image sad sam ga okupala i dok sam ga susila zaspao je...bas je umoran a i ja sam ...zato se s jednim postom i prijavljujem i odjavljujem...zelim vam slatke snove...pusaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14384
24.4.2011 22:25:19   
Anoniman
Mi samo da vam se zahvalimo na cestitkama i da ostalim forumasicama koje slave pozelimo sve najljepse od srca user posted image
Mi danas bili malo kod mojih, pa dijete se istrcalo oko kuce samo tako, posle u povratku svratili malo i kod moje bake i onda kuci i gosti, sad ih ispratismo, pa sutra aBd odosmo kod muzevih roditelja na Boracko, samo da nas dan posluzi, pa opet sutra vece nekih gostiju, tako da sve vas ljubimo i mislimo na vas user posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 14385
25.4.2011 0:09:23   
Bambi09
Drage moje,
ja malo da vas pozdravim. Danas smo bili na vikendici kod mojih, malo se bavili cvijecem, malo vrtom, malo ljuljom user posted image user posted image Nadam se da je generacija dobro i zdravo user posted image
Smirila djecicu, okupala ih i uspavala, a sada sa dragim pijem "brlju" (tako zovem ness)... Helem kako sam sutra na odmoru, gasim mobilicu i uzivam

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14386
25.4.2011 0:13:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

I od mene i na ovoj temi

SRETAN VAM USKRS/VASKRSuser posted image user posted image user posted image

mene ce danas mnogi spominjati...one boje su katastrofa...em kroz koru prolaze...em ostaju na rukamauser posted image user posted image user posted image ...krivo mi pravo...ma lukovina, zakon

jesmo spominjali smo te...
al pozitivno...jaja su bila dolična...nisu nam ostle boje po rukama...tvoja su s eprva podjelila djeci su bila privlačna i d aznaš...tucali smo jaja a bome i pojeli...
i nemoj kukati bezveze...super su ti jaja bila i prelijepa da znašuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14387
25.4.2011 0:21:02   
Ella_H
Poz zenice.
Ja uspavala terminatora, imam posla ko u prici,
jos nema interneta ovo neki komsijin heeheh.
Ma ludnica.
Draga dadada jaja ko jaja ha vaka ha naka
pojedu se svakakvauser posted image nista perverzno zene.
Bitno je imati lijepu namjeru sigurno je sve bilo super.
Kod mene pokidana tastatura pa bodem ofrljee.
Pusaaaa velika svima od nasuser posted image user posted image  Felix
anel je presladak hehe.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14388
25.4.2011 0:22:55   
N_N
Našoj dragoj generaciji, onima koji slave, želimo sretan Uskrs i sretan Vaskrs!

< Poruku je uredio N_N -- 25.4.2011 0:23:12 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 14389
25.4.2011 0:34:51   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix

pussssssa vam od mene i anela user posted image
user posted image

Ma, dusa moja mila user posted image

Ljubimo i mi vas user posted image

Ovo je prva godina da nisam farbala jaja, ali sam se zato najela tudjih user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14390
25.4.2011 7:42:14   
Meri29
Jutro user posted image

Najprije sretan Uskrs/Vaskrs onim mamama koje slave user posted image Nadam se da su se djecica najela jaja. Majdi su bas bila zanimljiva, od jednog do drugog je isla sa po dva jajeta u ruci i razbijala sve redom. Smijali smo joj se, bas je bilo kao ono sto se kaze djecija radostuser posted image

Inace dobro smo spavali, sada idemo na tutuuuu user posted image
user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14391
25.4.2011 7:45:39   
mama2009
dobro jutro, kod nas buran jucerasnji dan, kad smo ustali D je bila relativno OK, malo zbunjena al nista alarmantno, nije htjela jesti, svekar i svekrva nazvali da vide kako je, vidim i oni se nasekirali, tesko im i kreivo bla bla, kao necemon im dati vise D preko vikenda, ma reko evo nje slobodno je vodite i danas, dosli su uzeli je al ona mi prije nego su oni dosli bila malo nervozna i nije htjela jesti....
kad su krenuli kazem im da nije jela te da se malo potrude oko toga...
ja zvala kazu pojela flasicu nije htjela nista drugo, otisli kod tetke i bila je malo na zraku pojela im vocni jogurt, hajde kontam veceras ce guza ogladniti pa ce biti bolje....
no oko 19 nece dijete da jede nista, nema sta nisam probala da joj dam
kaze mm hajmo mi nju ipak kod dr odvesti da vidimo da niej en daj Boze potres mozga, mi u hitno kad tamo nevidjena guzva.....cekali smo 2 debela sata
pregledao je hirurg na hitnoj kaze nije ovo nista meni ne djeluje kao hiruski neka je pogleda pedijatar, i opet cekanje....tamo neki ludi dr .....djetetu cupajuci otkopcava bodi, napade me jesam li mjerila temp, kao mora na KUM, nije se za zezat sa ovom regijom na glavi za pad bla bla...lik malo neurotican...
odemo na KUM prime nas i kaze dr nije ovo bas za snimanja, bez potrebe da zracimo dijete al vi kako hocete, na to sve proslo je 24 sata od pada...
odemo na radiologiju...cekamo...vratim se ja do dr zamolim ga da je pregleda jer bas ja i nisam da je zracim pregleda je kaze da sto se tice hiruskog dijela nema nista...da je moguce da nece da jede od upale grla ...al na pedijatar nam je rekao da to nije bas toliko upaljeno za antibiotika ...tako da sam user posted image user posted image user posted image user posted image
citavu noc nije jela jutros nam je dosla nasa cuvalica N i dala joj oko 7:20 flasicu kaze sve pojela

ma zbunjena sam i van sebe

drage moje morala sam se malo isprazniti pusa velika

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 14392
25.4.2011 7:50:50   
Meri29
Mama user posted image user posted image Nadam se da ce danas biti bolje, mozda joj je jednostavno dosao dan da ne jede. Nisam upratila jucer, zao mi je sto se malena udarila, nemoj se brinuti, da je kakva posljedica od pada dijete bi imalo vrtoglavicu i spavalo bi joj se stalno. To su meni dr. rekla kada je M. upala sa stola za presvlacenje. Kazu ako nema tih simptoma ne mora se dijete ni dovoditi na pregled... Ali opet znam kako je, hajde da covjek bude miran da ih ne odvedeuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14393
25.4.2011 8:10:40   
mama2009
Meri ....ona hvala Bogu nije povracala, spavala normalno kako inace spava (njeni tremini) samo sto nece da jede..al ludi roditelji znas kako vezes sve za taj pad

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14394
25.4.2011 8:32:45   
Meri29
Izvini ako se ponavljam jer me nije bilo jucer, a lopuzica ne da da sve citam, da nije sta drugo u pitanju, zubici, neka upala... a moze biti i da joj je jednostavno doslo. Ja bih pratila danas kako ce biti, a i popila je teti flasicu znaci jede kad bas osjeti glad...

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14395
25.4.2011 8:38:53   
mama2009
ma nista draga, nemas se sto izvinjavati, ona inace nema problema s klopom, jede sve....i kad je zubici muce, i kad je imala upale grla  elem.....
kad je pala bila je bas velika cvoruga, ja sam stavljala cijelu noc obloge i spao je otok poprilicno, zgulila je malo kozu na celu, plus ispod nosica je zgulila, mene je bilo strah da nije se udarila u zubice ili vilicu ...kad sam pokusala palpirat joj vilicu nije dala, ..a sto sumjam na to jer je pala na stranu....

al nije mi jasno da dijete 36 zivi na sve ukupno 400ml mlijeka.....i jednom vocnom jogurtu, inace se ona budi nocu al preksinoc i sinoc nije trazila da jede....jutros oko 2 se probudla i caj uzela ...to je bilo sve ....

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14396
25.4.2011 9:01:03   
Meri29
Ma to je njoj samo dosao takav period, proci ce samo user posted image user posted image Bitno je da nesto jede, pije, svejedno user posted image Djeca kao djeca... evo ovoj mojoj prosle sedmice doslo da ne spava nikako. Po noci je samo bila na siki, po danu spavala nekih pola sata maksimum. Sve ukupno u 24 sata spavala je sat-dva. A ona aktivna po danu, vesela, niko ne bi rekao da dijete ne spava. To je trajalo 4 dana i onda se sve vratilo u normalu. Zilava su ova nasa djecica i svasta mogu izdrzati user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14397
25.4.2011 9:09:39   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

I mi opet imamo problema sa spavanjem...često se budi baš ono plačući, kao da vrišti... Pitam se hoću li ikad prespavati 8 sati u komadu, ali čini mi se da mi se i sam organizam navikao na ovakav način spavanja...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14398
25.4.2011 9:34:22   
R&T@
Dobro jutro, mile mojeuser posted image

Cestitam praznik zenicama koje su jucer slavile...user posted image
ljubim cvoruge, bolne zubice, upaljena mala grla, odbijace i probirace hrane i svu, svu djecicu...user posted image

Ja sam malo "pih", ali se ne dam...user posted image
Curice su dobro, starija pocinje malo "zeziti"user posted image , ali zato mladja kuc, kuc...
za ne prepoznati...user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 14399
25.4.2011 9:43:10   
emi7908
Jutro i od nas... Još jednom želim sve naljepše našim dragim ženicama koje slave Uskrs i Vaskrs...user posted image
Mi smo "dobro" samo što kašljemo i kišemo, a meni i oči suze.. možda je kom mene i alergija što kaže Dadada jer čini mi se da se svake godine ponavlja isto i  to u isto doba godine user posted image
Emi se ponovo jutros žalio na bolove u stomačiću ali danas idem ponovo ljekaru da se konsultujemo šta dalje ...??? Eto toliko od mene za sad, ostali budite mi dobro, zdravo i veselo... Velika puse za sve  user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  574 575 [576] 577 578   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  574 575 [576] 577 578   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *