|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.4.2011 20:53:10   
dafri
veče,
žene baš ste vrijedne svašta ste naspremaleuser posted image user posted image
Una je danas bila grozna,samo se pentrala ,skakala,bacila sebi pijesak u oči,ma čini mi se da čitav dan govorimo ne,spava napokon jedva sam dočekala

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14351
23.4.2011 20:55:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noja-koju  to  ti  pravis......meni  je  ona  Moja  za  das  super  ispala...hvala  na  savjetima...jos  cekam  bijelu  cok.  kakav  ce  ispasti....ali  sad  je  to napokon  to izgleda..i  marijana  gaza  istuuser posted image user posted image

slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hoću recept i sliku...volim čokoladu

dadada hvala za rezime fino je bit u tokuuser posted image i da tvoja jaja su suuuuperuser posted image ...

Breskvice ici ce slika samo za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozes mislit kakva je torta kad u nju ide 900gr cokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14352
23.4.2011 20:57:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

PA meni se vise svidja razdvojene nogavice nego bas klasicnu vrecu jer znam da nebi htjeo sastavljeno tako sam slicno kao kod vas mislila al tanju.
Mi smo dobro spavali 3, sata svasta jeliuser posted image masallah ma super. Posle smo  3 sata set_ali mami none brideuser posted image nemam kondicije al dobro je user posted image sami smo danas mm na terenu pa sama sa A. baratam slusa me prilicno
Koliko sam gledala prognozu kazu od cetvrtka ide sve toplijeuser posted image tako da je moguce za 1.maj sunca user posted image .....tEacherko Bogami kazu od cetv. toplije od poned. kisa ...

voljela bih da je ta tvoja prognoza tacna, jer ova moja kaze ovako:
http://www.accuweather.com/en-us/ba/federacija-bosna-i-hercegovina/sarajevo/forecast.aspx
http://www.accuweather.com/en-us/ba/federacija-bosna-i-hercegovina/sarajevo/forecast2.aspx

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14353
23.4.2011 20:59:34   
teacher75
sto se tice naseg danasnjeg dana, mi smo se pravo nahodale. isle s rodicom i njenom malom u grad pa kod tetke pa se opet groz grad sve pjeske vratile kuci, crkla sam, ledja mi otpala od kolica... mm pravio americke plakare u hodniku, pa nas istjerao iz stanauser posted image nije jos zavrsio, al naadam se da ce biti ok. radio je sam sa rodjakom, ruke mu se pozlatile, ustedili smo puno para na ovaj nacinuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14354
23.4.2011 21:05:44   
dafri
teacher i mm je radio sam,super je ispalo,izašlo nas je maltene džabe poredeći sa ciframa koje su nam tražili majstori

Neposredna veza do poruke: 14355
23.4.2011 21:37:43   
teacher75
jel neko bio na prokoskom jezeru? mi kontali malo sutra otici, nismo nikad bili, pa nas zanima kako je i kako se treba obuci posto smo culi da je hladnije gore

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14356
23.4.2011 21:55:31   
koka i po
ako bude padalo trk pod sator user posted image ..
vece user posted image ...
ja 1 maj slavim tradicionalno na vikendici pored rostilja i jedno tri kile cevapa user posted image ..
a u bolja vremena se pocesto "nesto" i okrenulo user posted image ..
vidim..jaja se ofarbala,kolaci napravili..ma bravoooo zenice user posted image ..
vi bile vrijedne a ja danas lijena user posted image ..
ih da mi bi i sutra biti user posted image al od te ljubavi nema nistauser posted image .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 14357
23.4.2011 22:01:34   
tekja
vece...samo da vas pozdravim i idem na citanje...
V. uveliko spava, a mi od sutra pocinjemo preseljavati...mnogo posla, jedva cekamuser posted image user posted image user posted image ...nadam se da ste svi dobrouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14358
23.4.2011 22:02:08   
Neca xxx
Teacher i dafri, a jesu li vaši muževi inace solomaheri? Ja bih takođe voljela da se samostalno upustimo u avanturu sklapanja namještaja za dnevnu sobu, jer mislim da će me to zadovoljstvo poprilično koštati ako naručimo namještaj po mjeri. Samo što se moj muž nikada nije time bavio, a iskreno nemamo ni nekog specijalnog alata koji nam je vjerovatno potreban.
Mada, jeste napravio i to porilično fino sanduk na balkonu, ali mi nije bilo bitno da taj sanduk ispadne baš perfektan, tako da nisam zagledala i tražila mane.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14359
23.4.2011 22:02:51   
iv@ncica
EVO  i nas....malo  smo  bolesni  pase ovako  igra i  skace..cijeli dan  tura  do  38.3  i  nece  da  jede  nista  osim  mamine  torte  koju  nsimo  mogli  cekati  da  se  do  kraja  tona  cokolada  stisne,  hajde  barem  nesto  danasuser posted image pojeo, samo  torteuser posted image ...a  sutra  su  nam  propali svi  planovi  posto  nam je  Uskrs..ostajemo  kuci..pa  je  mama  pripremat  morala  svbasta  nesto  i  neplanski..ali sve se  stiglo..samo  da  mi  pile  bude  dobrouser posted image ..
evo  cas_timo  i  vas  jednim  dijelom  koji  je  gotov....ostalo  se  zavrsava ;)))
sve  mojim dragim  forumasicama  koje  slave,   Sretan Uskrs/Vaskrs  od  nas ;))))
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.4.2011 22:04:48 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 14360
23.4.2011 22:07:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Teacher i dafri, a jesu li vaši muževi inace solomaheri? Ja bih takođe voljela da se samostalno upustimo u avanturu sklapanja namještaja za dnevnu sobu, jer mislim da će me to zadovoljstvo poprilično koštati ako naručimo namještaj po mjeri. Samo što se moj muž nikada nije time bavio, a iskreno nemamo ni nekog specijalnog alata koji nam je vjerovatno potreban.
Mada, jeste napravio i to porilično fino sanduk na balkonu, ali mi nije bilo bitno da taj sanduk ispadne baš perfektan, tako da nisam zagledala i tražila mane.  user posted image user posted image user posted image

mm sve voli praviti sam. ovo je prvi put da pravi americki plakar, ali je do sada napravio kredenac u wc-u i klizna vrata u kupatilu, a da ne govorim da je u stanu do sada sam radio poslove vodoinstalatera, keramicara, molera, elektricara itd...nekad me iznervira jer se posao oduzi i bude sve proljavo, ali kad skontam koliko novca ustedimo bude mi dragouser posted image sto se tice alata, on pomalo kupuje, sad je kupio neku novi pilu sto mu je trebala za rezanje, inace dosta toga je do sada sakupio

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 14361
23.4.2011 22:08:24   
teacher75

EVO  i nas....malo  smo  bolesni  pase ovako  igra i  skace..cijeli dan  tura  do  38.3  i  nece  da  jede  nista  osim  mamine  torte  koju  nsimo  mogli  cekati  da  se  do  kraja  tona  cokolada  stisne,  hajde  barem  nesto  danasuser posted image pojeo, samo  torteuser posted image ...a  sutra  su  nam  propali svi  planovi  posto  nam je  Uskrs..ostajemo  kuci..pa  je  mama  pripremat  morala  svbasta  nesto  i  neplanski..ali sve se  stiglo..samo  da  mi  pile  bude  dobrouser posted image ..
evo  cas_timo  i  vas  jednim  dijelom  koji  je  gotov....ostalo  se  zavrsava ;)))
sve  mojim dragim  forumasicama  koje  slave,   Sretan Uskrs/Vaskrs  od  nas ;))))
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image predivno! nadam se da cete ubrzo ozdraviti. sretan uskrs vam zelim

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14362
23.4.2011 22:14:30   
Neca xxx
E onda mi nista drugo ne preostaje nego da posudim tvog muza za ovaj poduhvat! user posted image
Ma joj, ja bih stalno nesto pravila, mijenjala, a mm se dize kosa na glavi kada ja pocnem iznositi svoje prijedloge. user posted image

Neposredna veza do poruke: 14363
23.4.2011 22:14:45   
Lady26
Vece moje dame....
Niste bas nesto puno pisale a vidim i zasto user posted image user posted image
Mi bili kod mog tate na kafi, a prije toga Lana i ja bile kod nane (moje mame)...nista nisam stigla po kuci uraditi, hajd sutra cu ujutro malo, svakako necemo ni biti tu skoro cijeli dan ali eto, nek je bar malo uredno, mozda nam ko bane user posted image ....Od sveki cu maznuti kolac, ni to nisam stigla hebi ga...

Svim mojim dragim zenama koje slave sutrasnji praznik, nek vam je od srca sretan Uskrs/Vaslrs user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14364
23.4.2011 22:17:47   
dafri
iv@nčice nadam se da će  drug brzo ozdraviti,ponuda izgleda njam njamuser posted image
tekja sretno sa preseljavanjem
neca mm je pravio samo plakare jer su  majstori baš  previše tražili,ima sve za kupiti od vodilica za klizna vrata,ručki,ma svega,samo treba malo volje

Neposredna veza do poruke: 14365
23.4.2011 22:43:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

jel neko bio na prokoskom jezeru? mi kontali malo sutra otici, nismo nikad bili, pa nas zanima kako je i kako se treba obuci posto smo culi da je hladnije gore

niko???user posted image

Neposredna veza do poruke: 14366
23.4.2011 22:53:33   
Lady26
Pa ici ces autom vjerovatno, ponesi presvlaku...i rijesis problem... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14367
23.4.2011 23:08:19   
Lady26
Ja odoh u krpe.... sutra nema spavanja user posted image , moramo ustati zajedno sa Lanom, samo se nadam da ce kao i danas malo duze spavati, bar do 8 user posted image user posted image user posted image
Pusa velika i cestitke jos jednom user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14368
23.4.2011 23:08:35   
Anoniman
ja bih joj obukla strample i trenerku, majicu tanku dugih rukava i dux/dzemper...ponijela jos jednu jaknu.. topliju i soknice

ivancice...vec sam te poValila na drugo temiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sve jeuser posted image ...a djeKac...medju ovim sarenim knjigamauser posted image user posted image user posted image ...nadam se da ce sutra i temp. nestatiuser posted image user posted image

sto se solomahera ticeuser posted image ...mm bi rado...al mu ja ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image ...uzsno je aljkav za te poslove...a ja sam perfekcionistauser posted image user posted image ...majstorima je zlo od mene...a zamislite tek njemuuser posted image user posted image ...kad nam je keramicar na vikendici postavljao plocice ja sam stavila stokrl u sjela pored njega...da slucajno nesto nezahebeuser posted image user posted image ...covjek je samo gledao da st prije zavrsi

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14369
23.4.2011 23:12:13   
teacher75
dadada, a mm nece majstore bas zato sto su aljkavi i sto nikad nije zadovoljan kako urade a ni ja ni on nismo besposleni da ih non stop nadgledamo, pa onda mm kaze: ako ce se vec nesto zeznuti, bolje da to ja uradim, nego neko drugi i jos da mu platimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14370
23.4.2011 23:17:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

dadada, a mm nece majstore bas zato sto su aljkavi i sto nikad nije zadovoljan kako urade a ni ja ni on nismo besposleni da ih non stop nadgledamo, pa onda mm kaze: ako ce se vec nesto zeznuti, bolje da to ja uradim, nego neko drugi i jos da mu platimuser posted image
pa super ti je to ako je picajzla...moj nijeuser posted image user posted image ...moj bi sve...ali da sto prije smlati...a ja kad nadgledam majstore, idu redovno na popravni ako sfusereuser posted image user posted image ...nema zahebancije...osim kad moja mama sa njima devera...e tad zahebu samo tako...njoj je sve dobrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 14371
23.4.2011 23:42:09   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Bgm dva jutra ja nemam sta da citam nema mi kolumne user posted image user posted image user posted image

kolumna se nastavlja user posted image

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja se bum odjavila sa RR...nikome na pamet ni ne padnemo....
Mi smo se morali kupati i veceras, Lana prvo sjela na cosak tus kabine, unutra joj banjica pa je milki, onda odnese patke, mede i ubaci unutra, dodje po mene, fino me za ruku i kaze : nana pupa, nana pupa.... Ja i mm jedno u drugo pa u smijeh , sta cu napunim djetetu banjicu i nek se kupa, ha ja...Ja sam bila tuto kompleto mokra....
I sad je u carstvu snova...i ja jedva cekam user posted image

i Nane voli jako da se kupa, cim neko spomene kupanje on je vec pred kupatilom i ceka s osmijehom user posted image a i ti na godisnjem, ma bravisimo user posted image lijep provod i fino se odmori user posted image

Mya ljubi nam drugaricu i saljemo vam objema user posted image

ooo  drage  moje...ja  sve  zavrsila..jos  da  zavrsim  jaja  i  to  je to...cak  skuhala  2  rucka...nesto  mi  on  mucan ,  nece  da  jede  nista  od  sinoc...budio  se  nocas...kontam  vruce  mu,  nesto  mi  topal bbio..opet  kasljuca  i malu  mu  jucer  nosic  curio  opet, a  sad  kontam  sve  cvijeta  kod  nas  da je  i  od  toga...nervozan...ja  rucak  na  stol  i  to  oba...ma nece  ni  kasike..samo  pijeeeee  i  pijeee....kad  mi  i umjerim  turu  malo  mi  ko  topal ,  dosao  sa  sunca,  mislim  ugrijao  se ..kad  38 ....joj...pa  zar  bas  danas  da ga  uhvati  nesto...ali  zaspao  je  pa  ce mo  gledati  sta  je..nisam  mu  jos  nista  dala...ohhh..propa  mi  sve ako  ga  uhvati..pile  moje

drugarice, kako je drug? Nadamo se da je tura spala i da je drug dobro user posted image inace bila si jako vrijedna i sve mi se svidja posebno kolac (moras repacat dati)

IZVORNA PORUKA: koka i po

evo me iz ribe ..
ulov 0 bodova ..
odmor cista 10

ma bravisimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja odoh u krpe.... sutra nema spavanja , moramo ustati zajedno sa Lanom, samo se nadam da ce kao i danas malo duze spavati, bar do 8
Pusa velika i cestitke jos jednom

ljubim djevojke svoje user posted image

Eh sto se nas tice, mi smo jutros ranom zorom dobili radni stol i dvosjed, tacnije to je dobila S... mm i rodjak su to dovezli i ubacili, a onda smo otisli na selo da sijemo, sto smo hvala Bogu zavrsili, ujedno proveli predivan dan sa prijateljima, da bi danasnji dan zavrsili sa rodjendanskom proslavom naseg dragog rodjaka sto su dosli iz DK... djeca su hvala Bogu dobro, Nane se iskakao i izvaljao danas cijeli dan tako da je zaspao maloprije u roku od par minuta... Sabina isto tako... eh idem i ja laganini u carstvo snova...
Svim forumasicama koje slave Uskrs/Vaskrs cestitam praznik sa zeljom da ga provedu u zdravlju i sreci sa svojim najmilijim user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 14372
24.4.2011 10:01:26   
Bambi09
I kao sto rekoh, dobro vam jutro zelim user posted image Jestel se naspavali, odmorili, iskoristili lijepo vrijeme, jer evo kod nas se vec "goluba" sto bi rekao moj rahmetli svekar, a mislio bi "oblaci" user posted image
Mi cemo cim popijemo kaficu odperjati na vikendicu, pa kakvo god vrijeme da bude neka bude... Zelimo vam ugodnu i lijepu nedjelju user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14373
24.4.2011 10:55:23   
mama2009
drage moje dobar dan

SRETAN VASKRS I USKRS svim forumasicama koje slave, polako sa tucanjem user posted image

mi smo juce imali buran dan, mm i ja smo se bas nesekirali, D je bila kod svekra i svekrve i zvou nas oko 17 kao dodjite hitno .....kad sam pitala jel sve ok, eto nije pala je...

mi gore kad dijetetu cvoruga velika na glai plus ispod nosa ogrebano dobro, nisam se ljutila na njih moze svakom da se desi, al sam se bas nasekirala, hvala Bogu proveli smo mirnu noc, stavljala sam cijelu noc putera na cvorugu i povukla se, al kao da je sa fronta dosla jer i cvoruga je izgrebana i crvena plus ispod nosica bas je dobro zgulila...tako da smo mm i ja umorni i jos nas nije popustilo....

idemo dalje ako Bogda planiram trknuti do BBI

drage moje jos jednom SRETAN USKRS I VASKRS

ostalim zenica velika pusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14374
24.4.2011 12:32:56   
dafri
pozz,
Sretan Uskrs/Vaskrs forumašicama koje danas slaveuser posted image user posted image

izgleda da će kišauser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  573 574 [575] 576 577   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *