|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  571 572 [573] 574 575   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.4.2011 22:02:36   
Lady26
Ej pa ja sam na godisnjeeeeeeemmmmmm tarananana taranananana user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.4.2011 22:03:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 14301
22.4.2011 22:11:50   
Anoniman
Šta se zDogađauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pravim tortuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kraljica cokolade,mada ja nisam ljubitelj cokolade mislim da ce biti njame(sto je noa govorila dok je fino jelauser posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14302
22.4.2011 22:12:23   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix
Mya, sto se nejavljas ? Kako nam je M. lutka lijepa ?

Već sam mislila da ste nas zaboravile...

Malo smo u obavezama, ali uskoro se nadam da ćemo se javljati malo češće... Mada ja navratim svaki dan na temu, ali ste zaista toliko aktivne u pisanju da ne mogu sve pohvatati...

Ljubimo vas puno sveeeeeeeeeee redom user posted image user posted image
user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14303
22.4.2011 22:14:16   
Lady26
Myaaaa, hB nije nista drugo u pitanju user posted image user posted image
Bit ce vremena za javljanje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14304
22.4.2011 22:21:19   
N_N
Dobro veče user posted image
Vidim jaja, torti, svega k'o u priči mmmmmmmmmmmm Bravo vrijedne žene, bravo user posted image
Ja sam nekakva bljak, bez posebnog razloga, nekakva sam ...... nemam pojma user posted image
Mahanje svima.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14305
22.4.2011 22:26:19   
iv@ncica
...oooo  ..ja  na  odmoru  istouser posted image user posted image ..kuca  cista....torta   gotova....hrana  sutra  i  kuhanje  jaja..muski  spavaju..a  ja  odoh  sebe  sredjivatiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 14306
22.4.2011 22:26:39   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix
Mya, sto se nejavljas ? Kako nam je M. lutka lijepa ?

Već sam mislila da ste nas zaboravile...

Malo smo u obavezama, ali uskoro se nadam da ćemo se javljati malo češće... Mada ja navratim svaki dan na temu, ali ste zaista toliko aktivne u pisanju da ne mogu sve pohvatati...

Ljubimo vas puno sveeeeeeeeeee redom user posted image user posted image
user posted image user posted image

vidimo mi tebe da viris (sto bi felix rekla ) s vremena na vrijeme, samo neka je cura dobro a i ti naravno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14307
22.4.2011 22:27:57   
iv@ncica
noja-koju  to  ti  pravis......meni  je  ona  Moja  za  das  super  ispala...hvala  na  savjetima...jos  cekam  bijelu  cok.  kakav  ce  ispasti....ali  sad  je  to napokon  to izgleda..i  marijana  gaza  istuuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14308
22.4.2011 22:30:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noja-koju  to  ti  pravis......meni  je  ona  Moja  za  das  super  ispala...hvala  na  savjetima...jos  cekam  bijelu  cok.  kakav  ce  ispasti....ali  sad  je  to napokon  to izgleda..i  marijana  gaza  istuuser posted image user posted image

slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14309
22.4.2011 22:31:34   
mama75
Dobro vece drage moje! Vidim nesto ste utanjile na RR, ovo lijepo vrijeme pa svi u setnjama i suncanjima.
Nemam vremena citati sve, samo nek mi neko kaze kakvo je brojno stanje kod tajre i ticerke? Sto se mene tice prosli kex prosao bez posljedica, znaci mirna do iduce godine user posted image user posted image user posted image Lady vidim ti na GO. Blago tebi, a jadan tvoj muzic user posted image Sada ne moras rano na spavanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 14310
22.4.2011 22:35:40   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mrljac..samo nek je  cokoladno...e  vala  sam  ja  nakrkala  cokolada  sad  ,  ne  moze  ne valjatuser posted image user posted image ...dodji  da  liznes...iako  ne  voles  cokouser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.4.2011 22:36:10 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14311
22.4.2011 22:44:01   
Anoniman
I kod mene je jedna cokoladna user posted image ...a ni ja ne volim cokoladu, ali zato ima ko voli user posted image . Meni se kora pece i filovi skuvani, pa samo ujutru da sve smiksam kad se ohladi i poslazem. Sad sam izvadila sto za peglanje pa ja mjerkam njega, on mjerka mene a nikako da se sastanemouser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14312
22.4.2011 22:53:33   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

I kod mene je jedna cokoladna user posted image ...a ni ja ne volim cokoladu, ali zato ima ko voli user posted image . Meni se kora pece i filovi skuvani, pa samo ujutru da sve smiksam kad se ohladi i poslazem. Sad sam izvadila sto za peglanje pa ja mjerkam njega, on mjerka mene a nikako da se sastanemouser posted image

ja voljem cokoladu mlogo, a ja imam tiramisu u frizideru juce pravila...njam njam voljem kolace

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14313
22.4.2011 22:56:26   
Anoniman
vecer žene,ja padam s nogu od umora.. napravila sam cokoladnu tortu, rolat, francusku salatu,kiflice i jos sutra jaja obojiti i gotova..nikola je bio dobar bas je slusao,a i mm se danas bas potrudio da mi pomogneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14314
22.4.2011 22:56:41   
Anoniman
Meni se pece kora za neku sa tri vrste cokolade, neki kolac sa visnjama i krempitu (posto se ona uvijek pojede koliko god je ima). Ja kako nisam ljubitelj slatkog nikako meni svejedno sta god da napravim ja ni ne probam, ali zato mm bi tepsiju cijelu pojeo odjednom.

Neposredna veza do poruke: 14315
22.4.2011 22:59:49   
mama75
A to je znaci, vidim ja slabo pisete, a vi vrijedne, zadale se u kolace, torte, salate, aja... user posted image  user posted image  user posted image
E posto ja ne slavim ove praznike, ja cu da budem odmorna u nedjelju i da fino obidjem sve prijatelje koji slave i da probam te delicije. Btw sutra "postim", cuvam se za nedjelju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14316
22.4.2011 23:01:46   
Malenaoduvijek

Meni se pece kora za neku sa tri vrste cokolade, neki kolac sa visnjama i krempitu (posto se ona uvijek pojede koliko god je ima). Ja kako nisam ljubitelj slatkog nikako meni svejedno sta god da napravim ja ni ne probam, ali zato mm bi tepsiju cijelu pojeo odjednom.

nisam uspjela onaj dan skinuti recept za krempitu ali probacu opet sad mi je lady dala da instaliram antivirus pa mi mozda uspije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14317
22.4.2011 23:02:32   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mama75

A to je znaci, vidim ja slabo pisete, a vi vrijedne, zadale se u kolace, torte, salate, aja... user posted image  user posted image  user posted image
E posto ja ne slavim ove praznike, ja cu da budem odmorna u nedjelju i da fino obidjem sve prijatelje koji slave i da probam te delicije. Btw sutra "postim", cuvam se za nedjelju user posted image

a ti mislis zene hodaju cccc, iako ima i takvih user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 14318
22.4.2011 23:10:23   
Anoniman
nemRem vas citatuser posted image user posted image ..imate sve mahanje od mene...ja sam u jajima i bojiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a obecala sam tajri rezime...ja cu zapoceti a vi ga dopunite

jelena: Ana opet ima upalu uhauser posted image ...zapravo, sve od zuba...dobili su terapiju sad su boljeuser posted image teta trazila vise love...dobila nogu

koka...uho curilouser posted image , pa prestalouser posted image
felx: A. zahebavauser posted image user posted image
noJa  pojela pun tanjur grahauser posted image
Lana (lady) pojela tri i po virsleuser posted image ...teta cuvalica se boji plina...a plina u kuci zglave nemauser posted image
bambi...S. ulazi velikim koracima u pubertetuser posted image
mala...Luka user posted image dobrica slusa mamu ali i lozi bratauser posted image ...a mladji dzenerejsn 2009 (mislim da to sve govori)user posted image
Ajdin nam danas ima rodjkasuser posted image user posted image user posted image
Alim bacio pelene za sva vremenauser posted image user posted image user posted image
ticerku obuzeo baby boomuser posted image
Majda prespavala u komaduuser posted image
ivancica ima kapu kakvu ja zelimuser posted image inace ko i uvijek...trci tamo...trci vamo...a Andrej je na njuuser posted image
marinci izbile peticeuser posted image
apotekarka farba jajauser posted image
od male selme beba ima upalu plucauser posted image
a od Amani se tetka bori za zivotuser posted image

zaboravila sam masu...vi dopunite...ja odoh dalje u jaja

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14319
22.4.2011 23:14:17   
Anoniman
Mala poslala sam ti recept na pp.
Joj kako me mjerka ovaj sto za peglanje, mjerkam i ja njega, ali mislim da se satstati veceras necemo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14320
22.4.2011 23:15:55   
Anoniman

Mala poslala sam ti recept na pp.
Joj kako me mjerka ovaj sto za peglanje, mjerkam i ja njega, ali mislim da se satstati veceras necemo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam svom zatvorila vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema peglanja do iza blagdanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14321
22.4.2011 23:21:06   
Anoniman
Dobra vecer i laku nocuser posted image
Tako sam hronicno krepana valjda i tijelo skontalo da sam na godisnjem pa spavam gdje se god naslonimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , eto sretno zene s kuhanjem i farbanjem,vjerujem da cete uspjetiuser posted image user posted image , dadada, samo hrabrouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14322
22.4.2011 23:26:00   
Apotekarka
Krepala sam....Tek me sad sve boli ha ha....
Soba pospremljena,posteljine presvucene sve mirisno,oblatne gotove i izrezane,cupavci također,monte se u frizideru hladi valjda je uspio...francuska salata gotova,sarmica jos krcka,jos sutra meso ispeci i gotovo,jaja jos sinoc obojena prije gospodje sto je stiglauser posted image user posted image user posted image
Sutra jos kuci malo pospremiti i put pod noge u muzev rodni kraj....
Vidim svi smo u istom fazonu dadda,ivancica,marijana,noa,mala,jelena....
Drugiu Ajdinu sretan rođendan,veliki decko....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14323
23.4.2011 0:13:47   
Meri29
12 sati po po noci, natjerale ste me da zavirim u frizider... samo nabrajate kolace, jaja manje vise, ali kakvih sve kolaca imaaaa njam, njamuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14324
23.4.2011 8:57:26   
chuci
evo slika za felix
user posted image

nije htjela ajša da legne pored, ali ova vreća je njoj poprilično velika sada. mislim da će joj moći i iduću zimu.

pozzz svima

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  571 572 [573] 574 575   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  571 572 [573] 574 575   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *