Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
IZVORNA PORUKA: felix Mya, sto se nejavljas ? Kako nam je M. lutka lijepa ?
Već sam mislila da ste nas zaboravile...
Malo smo u obavezama, ali uskoro se nadam da ćemo se javljati malo češće... Mada ja navratim svaki dan na temu, ali ste zaista toliko aktivne u pisanju da ne mogu sve pohvatati...
Ljubimo vas puno sveeeeeeeeeee redom
Već sam mislila da ste nas zaboravile...
Malo smo u obavezama, ali uskoro se nadam da ćemo se javljati malo češće... Mada ja navratim svaki dan na temu, ali ste zaista toliko aktivne u pisanju da ne mogu sve pohvatati...
Ljubimo vas puno sveeeeeeeeeee redom
vidimo mi tebe da viris (sto bi felix rekla ) s vremena na vrijeme, samo neka je cura dobro a i ti naravno
noja-koju to ti pravis......meni je ona Moja za das super ispala...hvala na savjetima...jos cekam bijelu cok. kakav ce ispasti....ali sad je to napokon to izgleda..i marijana gaza istu
slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mus
Dobro vece drage moje! Vidim nesto ste utanjile na RR, ovo lijepo vrijeme pa svi u setnjama i suncanjima. Nemam vremena citati sve, samo nek mi neko kaze kakvo je brojno stanje kod tajre i ticerke? Sto se mene tice prosli kex prosao bez posljedica, znaci mirna do iduce godine Lady vidim ti na GO. Blago tebi, a jadan tvoj muzic Sada ne moras rano na spavanje
noja-koju to ti pravis......meni je ona Moja za das super ispala...hvala na savjetima...jos cekam bijelu cok. kakav ce ispasti....ali sad je to napokon to izgleda..i marijana gaza istu
slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mus
mrljac..samo nek je cokoladno...e vala sam ja nakrkala cokolada sad , ne moze ne valjat ...dodji da liznes...iako ne voles coko
< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.4.2011 22:36:10 >
I kod mene je jedna cokoladna ...a ni ja ne volim cokoladu, ali zato ima ko voli . Meni se kora pece i filovi skuvani, pa samo ujutru da sve smiksam kad se ohladi i poslazem. Sad sam izvadila sto za peglanje pa ja mjerkam njega, on mjerka mene a nikako da se sastanemo
I kod mene je jedna cokoladna ...a ni ja ne volim cokoladu, ali zato ima ko voli . Meni se kora pece i filovi skuvani, pa samo ujutru da sve smiksam kad se ohladi i poslazem. Sad sam izvadila sto za peglanje pa ja mjerkam njega, on mjerka mene a nikako da se sastanemo
ja voljem cokoladu mlogo, a ja imam tiramisu u frizideru juce pravila...njam njam voljem kolace
vecer žene,ja padam s nogu od umora.. napravila sam cokoladnu tortu, rolat, francusku salatu,kiflice i jos sutra jaja obojiti i gotova..nikola je bio dobar bas je slusao,a i mm se danas bas potrudio da mi pomogne
Meni se pece kora za neku sa tri vrste cokolade, neki kolac sa visnjama i krempitu (posto se ona uvijek pojede koliko god je ima). Ja kako nisam ljubitelj slatkog nikako meni svejedno sta god da napravim ja ni ne probam, ali zato mm bi tepsiju cijelu pojeo odjednom.
A to je znaci, vidim ja slabo pisete, a vi vrijedne, zadale se u kolace, torte, salate, aja... E posto ja ne slavim ove praznike, ja cu da budem odmorna u nedjelju i da fino obidjem sve prijatelje koji slave i da probam te delicije. Btw sutra "postim", cuvam se za nedjelju
Meni se pece kora za neku sa tri vrste cokolade, neki kolac sa visnjama i krempitu (posto se ona uvijek pojede koliko god je ima). Ja kako nisam ljubitelj slatkog nikako meni svejedno sta god da napravim ja ni ne probam, ali zato mm bi tepsiju cijelu pojeo odjednom.
nisam uspjela onaj dan skinuti recept za krempitu ali probacu opet sad mi je lady dala da instaliram antivirus pa mi mozda uspije
A to je znaci, vidim ja slabo pisete, a vi vrijedne, zadale se u kolace, torte, salate, aja... E posto ja ne slavim ove praznike, ja cu da budem odmorna u nedjelju i da fino obidjem sve prijatelje koji slave i da probam te delicije. Btw sutra "postim", cuvam se za nedjelju
nemRem vas citat ..imate sve mahanje od mene...ja sam u jajima i boji ...a obecala sam tajri rezime...ja cu zapoceti a vi ga dopunite
jelena: Ana opet ima upalu uha ...zapravo, sve od zuba...dobili su terapiju sad su bolje teta trazila vise love...dobila nogu
koka...uho curilo , pa prestalo felx: A. zahebava noJa pojela pun tanjur graha Lana (lady) pojela tri i po virsle ...teta cuvalica se boji plina...a plina u kuci zglave nema bambi...S. ulazi velikim koracima u pubertet mala...Luka dobrica slusa mamu ali i lozi brata ...a mladji dzenerejsn 2009 (mislim da to sve govori) Ajdin nam danas ima rodjkas Alim bacio pelene za sva vremena ticerku obuzeo baby boom Majda prespavala u komadu ivancica ima kapu kakvu ja zelim inace ko i uvijek...trci tamo...trci vamo...a Andrej je na nju marinci izbile petice apotekarka farba jaja od male selme beba ima upalu pluca a od Amani se tetka bori za zivot
zaboravila sam masu...vi dopunite...ja odoh dalje u jaja
Dobra vecer i laku noc Tako sam hronicno krepana valjda i tijelo skontalo da sam na godisnjem pa spavam gdje se god naslonim , eto sretno zene s kuhanjem i farbanjem,vjerujem da cete uspjeti , dadada, samo hrabro
Krepala sam....Tek me sad sve boli ha ha.... Soba pospremljena,posteljine presvucene sve mirisno,oblatne gotove i izrezane,cupavci također,monte se u frizideru hladi valjda je uspio...francuska salata gotova,sarmica jos krcka,jos sutra meso ispeci i gotovo,jaja jos sinoc obojena prije gospodje sto je stigla Sutra jos kuci malo pospremiti i put pod noge u muzev rodni kraj.... Vidim svi smo u istom fazonu dadda,ivancica,marijana,noa,mala,jelena.... Drugiu Ajdinu sretan rođendan,veliki decko....