Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
chuci, hvala na slici al to mi haman ne izgleda kao pamuk ili se varam izgleda mi toplije nego sam ja zamisljala. Mi smo sinoc slabo spavali stalno se budi kenkao,caja trazio kud je neka sparina bila mada se nije lozilo al sam osjetila se kao riba na suhom bez zraka . I plus sam svasta sanjala jos mi to ne ide iz glave boze mrzim snove al hocu ja kasno jest pa lec sto puta rekla necu jest kasno i opet isto.
nemRem vas citat ..imate sve mahanje od mene...ja sam u jajima i boji ...a obecala sam tajri rezime...ja cu zapoceti a vi ga dopunite
jelena: Ana opet ima upalu uha ...zapravo, sve od zuba...dobili su terapiju sad su bolje teta trazila vise love...dobila nogu
koka...uho curilo , pa prestalo felx: A. zahebava noJa pojela pun tanjur graha Lana (lady) pojela tri i po virsle ...teta cuvalica se boji plina...a plina u kuci zglave nema bambi...S. ulazi velikim koracima u pubertet mala...Luka dobrica slusa mamu ali i lozi brata ...a mladji dzenerejsn 2009 (mislim da to sve govori) Ajdin nam danas ima rodjkas Alim bacio pelene za sva vremena ticerku obuzeo baby boom Majda prespavala u komadu ivancica ima kapu kakvu ja zelim inace ko i uvijek...trci tamo...trci vamo...a Andrej je na nju marinci izbile petice apotekarka farba jaja od male selme beba ima upalu pluca a od Amani se tetka bori za zivot
zaboravila sam masu...vi dopunite...ja odoh dalje u jaja
nisi bas meni pogodila nisi napisala nesto jako vazno Pa A. spava u svom krevetcu ......cccc gdje ces to zaboraviti
chuci, hvala na slici al to mi haman ne izgleda kao pamuk ili se varam izgleda mi toplije nego sam ja zamisljala. Mi smo sinoc slabo spavali stalno se budi kenkao,caja trazio kud je neka sparina bila mada se nije lozilo al sam osjetila se kao riba na suhom bez zraka . I plus sam svasta sanjala jos mi to ne ide iz glave boze mrzim snove al hocu ja kasno jest pa lec sto puta rekla necu jest kasno i opet isto.
mamina cura sije iskljucivo sve od pamuka i prirodnih materijala moja lana nikad nije htjela u vrecu, sreca pa nam je u stanu pretoplo
ja sam legla iza 2...a zaspala iza 3...evo me ko da je traktor presao preko mene...a danas tek treba zasukati rukave ...a sva sam...ko nekad nakon derneka ...a nis nisam pila ...jesam doduse popusila...vjerovatno zato
A ovi moji djeKaci se fino naspavali...sad sve laganini...i cudom se cude sto ja ne ferceram kako su navikli
i ja sam se razocarala al mi je u neku ruku i drago jer mi je manje zao sto necemo ici na more
gdje ti gledas tu prognozu...ja evo sad na yahoo...u splitu sunce narednu sedmicu...taman toplo...prosjecna tem. oko 20 C...samo za 1. maj kisa...
pa kud ces gore
pa svakako neces na more samo jedan dan ...a 1.maj pada u ned...tako da ce prebaciti za pon. sto znaci mozes se vratiti kuci u ut....a odes u petak...to su dobra 4 dana uzivancije...mada sumnjam da ce tolika kisa biti i u ned....
iskreno i ja nesto ne vjerujem za kisu da ce bas u ned.padati.Znam da je prosle god. stvarno przilo uzas za 1.maj pa se nadam da ce i ovaj biti upola tako
noja-koju to ti pravis......meni je ona Moja za das super ispala...hvala na savjetima...jos cekam bijelu cok. kakav ce ispasti....ali sad je to napokon to izgleda..i marijana gaza istu
slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mus
hoću recept i sliku...volim čokoladu
dadada hvala za rezime fino je bit u toku i da tvoja jaja su suuuuper ...
mamina cura sije iskljucivo sve od pamuka i prirodnih materijala moja lana nikad nije htjela u vrecu, sreca pa nam je u stanu pretoplo
iznutra je tanki pamuk, a izvana je neki deblji materijal. ako ćeš naručivati ti se dogovoriš kakav materijal želiš. ja sam tražila zimsku vreću, pa je zato ovaj debeli materijal. za ljetnu varijanu bi i ja naručila nešto tanje. ja sam ti govorila više radi kroja.
e bas super hvala ti, sad sam joj na fb poslala pp. nadam se da ce vidjeti. Jedino neznam kako da joj kazem dimenzije i to kako si ti ? Pa ja sam mislila ljetnu varijantu mesecini da je Lady pisala da ona tu ima L. takvu vrecu Pa cemo nesto tako slicno eh sad kad bi Lady bila drug pa svoju vrecu uslikala mi, da mogu lakse objasniti maminoj curi kako ce nam napraviti bilo bi super .
ooo drage moje...ja sve zavrsila..jos da zavrsim jaja i to je to...cak skuhala 2 rucka...nesto mi on mucan , nece da jede nista od sinoc...budio se nocas...kontam vruce mu, nesto mi topal bbio..opet kasljuca i malu mu jucer nosic curio opet, a sad kontam sve cvijeta kod nas da je i od toga...nervozan...ja rucak na stol i to oba...ma nece ni kasike..samo pijeeeee i pijeee....kad mi i umjerim turu malo mi ko topal , dosao sa sunca, mislim ugrijao se ..kad 38 ....joj...pa zar bas danas da ga uhvati nesto...ali zaspao je pa ce mo gledati sta je..nisam mu jos nista dala...ohhh..propa mi sve ako ga uhvati..pile moje
Iv@ncice zao mi je druga , zelimo brzo ozdravljenje. I kod mene sto se tice kuhanja sve gotovo, cak sam se i druzila sa stolom za peglanje nocas do pola tri... proklinjala sam tetu sto me izradi . Jos mi ostalo raspremanje kuce,ali moja cura zaspa pa cekam da se probudi pa da pocnem.
Samo da vas pozdravim...KOd mene napokon sve gotoivo jos da nas spremim i idmo na put...Clanicima koje slave USkrs zelim sve najbolje a ostalim ugodan i lijep vikend....Nece me biti par dana a mislit cu na vas.... Ivanciice misa mu ali tako je ovo vrijeme varljivo u zraku virusa,,,,brzo ozdravljenje
drage moje sta ima novo kod vas...evo citam mini rezime...bile ste vrijedne pa nemam kad sve iscitati...zao mi je ako sam propustila nesto bitno...nadam se da su sve bebe ozdravile...kod mene je jos danas i sutra veliko spremanje...taman sam kupila space bag da pakujem zimske stvari kad najavljuju zahladjenje...ma ja cu spakovat sad kad sam se nakanila taman se zaledila narednih dana...a da svratila sam i u rasadnik da kupim cvijece za ovu moju jadnu zardinjeru i ljubazna teta me isprati bez icega kaze dodji kad se otopi snijeg...najavljuju snijeg, a ovdje je cvijece u idealnim uslovima da ti se ne smrzne dodji kad utopli...ja sam ostala zgrozena prognozom i bez ruza eto vise ne znam sta da mislim...hocu sunceeeeee
A joj ivancice...ipak ima temperaturu...e hebemu vise i temp. ...nadam se da ce brzo proci...ljubi nam imenjaka.
Apotekarko...i tebi sretan uskrs i put
koko...blago ti seeeeeeeeeeee hocu i jaaaaaaa Jelena...ne preCeruj cuvaj se...hebo kucu
e i mi smo skoro pri kraju...svakako cemo sutra ici na rucak/veceru kod tetka...tako da nismo nista posebno kuhali sem jaja i sirnice...mi cemo napraviti branc...sto bi ameri rekli ...naresci...mladi luk...par salatica...sireva...jaja i neizostavna- sirnica i to je to
e bas super hvala ti, sad sam joj na fb poslala pp. nadam se da ce vidjeti. Jedino neznam kako da joj kazem dimenzije i to kako si ti ? Pa ja sam mislila ljetnu varijantu mesecini da je Lady pisala da ona tu ima L. takvu vrecu Pa cemo nesto tako slicno eh sad kad bi Lady bila drug pa svoju vrecu uslikala mi, da mogu lakse objasniti maminoj curi kako ce nam napraviti bilo bi super .
ja sam joj rekla koliko je ajša tada visoka bila i rekla da bi htjela da joj može vreća i iduće zime. tamam je potrefila čini mi se. da je pohvalim meni je prvoj šila vreću sa razdvojenim nogavicama i ekstra je za materijal samo nju pitaj, ona ti kaže šta ima na raspolaganju i ti izabereš. sretno
PA meni se vise svidja razdvojene nogavice nego bas klasicnu vrecu jer znam da nebi htjeo sastavljeno tako sam slicno kao kod vas mislila al tanju. Mi smo dobro spavali 3, sata svasta jeli masallah ma super. Posle smo 3 sata set_ali mami none bride nemam kondicije al dobro je sami smo danas mm na terenu pa sama sa A. baratam slusa me prilicno Koliko sam gledala prognozu kazu od cetvrtka ide sve toplije tako da je moguce za 1.maj sunca .....tEacherko Bogami kazu od cetv. toplije od poned. kisa ...