|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  572 573 [574] 575 576   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.4.2011 9:05:12   
Anoniman
chuci, hvala na slici al to mi haman ne izgleda kao pamuk ili se varam izgleda mi toplije nego sam ja zamisljala.
Mi smo sinoc slabo spavaliuser posted image user posted image stalno se budi kenkao,caja trazio kud je neka sparina bila mada se nije lozilo al sam osjetila se kao riba na suhom bez zrakauser posted image .
I plus sam svasta sanjala jos mi to ne ide iz glave boze mrzim snove al hocu ja kasno jest pa lecuser posted image sto puta rekla necu jest kasno i opet isto.

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 14326
23.4.2011 9:12:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

nemRem vas citatuser posted image user posted image ..imate sve mahanje od mene...ja sam u jajima i bojiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a obecala sam tajri rezime...ja cu zapoceti a vi ga dopunite

jelena: Ana opet ima upalu uhauser posted image ...zapravo, sve od zuba...dobili su terapiju sad su boljeuser posted image teta trazila vise love...dobila nogu

koka...uho curilouser posted image , pa prestalouser posted image
felx: A. zahebavauser posted image user posted image
noJa  pojela pun tanjur grahauser posted image
Lana (lady) pojela tri i po virsleuser posted image ...teta cuvalica se boji plina...a plina u kuci zglave nemauser posted image
bambi...S. ulazi velikim koracima u pubertetuser posted image
mala...Luka user posted image dobrica slusa mamu ali i lozi bratauser posted image ...a mladji dzenerejsn 2009 (mislim da to sve govori)user posted image
Ajdin nam danas ima rodjkasuser posted image user posted image user posted image
Alim bacio pelene za sva vremenauser posted image user posted image user posted image
ticerku obuzeo baby boomuser posted image
Majda prespavala u komaduuser posted image
ivancica ima kapu kakvu ja zelimuser posted image inace ko i uvijek...trci tamo...trci vamo...a Andrej je na njuuser posted image
marinci izbile peticeuser posted image
apotekarka farba jajauser posted image
od male selme beba ima upalu plucauser posted image
a od Amani se tetka bori za zivotuser posted image

zaboravila sam masu...vi dopunite...ja odoh dalje u jaja

nisi bas meni pogodila user posted image user posted image user posted image nisi napisala nesto jako vaznouser posted image user posted image Pa A. spava u svom krevetcu ......cccc gdje ces to zaboraviti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14327
23.4.2011 9:16:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

chuci, hvala na slici al to mi haman ne izgleda kao pamuk ili se varam izgleda mi toplije nego sam ja zamisljala.
Mi smo sinoc slabo spavaliuser posted image user posted image stalno se budi kenkao,caja trazio kud je neka sparina bila mada se nije lozilo al sam osjetila se kao riba na suhom bez zrakauser posted image .
I plus sam svasta sanjala jos mi to ne ide iz glave boze mrzim snove al hocu ja kasno jest pa lecuser posted image sto puta rekla necu jest kasno i opet isto.

mamina cura sije iskljucivo sve od pamuka i prirodnih materijalauser posted image moja lana nikad nije htjela u vrecu, sreca pa nam je u stanu pretoplo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14328
23.4.2011 9:19:25   
teacher75
od utorka pa narednih 7 dana (znaci i za 1.maj) najavljuju sve kisuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14329
23.4.2011 9:20:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

od utorka pa narednih 7 dana (znaci i za 1.maj) najavljuju sve kisuuser posted image
user posted image stvarno...... 

Neposredna veza do poruke: 14330
23.4.2011 9:26:21   
teacher75
i ja sam se razocarala al mi je u neku ruku i drago jer mi je manje zao sto necemo ici na moreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14331
23.4.2011 9:30:31   
Anoniman
felix...ja rekla da nadopunjujete...a vi nistauser posted image user posted image

vise ni ne znam kad se sta desilo...svasta ja jos imam u glavi ali kontam da je proslo vise od tri danauser posted image pa da Tajra to zna

dobro jutro majne damen,

ja sam legla iza 2...a zaspala iza 3...evo me ko da je traktor presao preko mene...a danas tek treba zasukati rukaveuser posted image ...a sva sam...ko nekad nakon dernekauser posted image user posted image user posted image ...a nis nisam pilauser posted image user posted image ...jesam doduse popusila...vjerovatno zato

A ovi moji djeKaci se fino naspavali...sad sve laganini...i cudom se cude sto ja ne ferceram kako su navikliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14332
23.4.2011 9:35:47   
Anoniman

i ja sam se razocarala al mi je u neku ruku i drago jer mi je manje zao sto necemo ici na moreuser posted image
gdje ti gledas tu prognozu...ja evo sad na yahoo...u splitu sunce narednu sedmicu...taman toplo...prosjecna tem. oko 20 C...samo za 1. maj kisa...

Neposredna veza do poruke: 14333
23.4.2011 9:52:12   
Anoniman

gdje ti gledas tu prognozu...ja evo sad na yahoo...u splitu sunce narednu sedmicu...taman toplo...prosjecna tem. oko 20 C...samo za 1. maj kisa...

pa kud ces gore user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14334
23.4.2011 9:54:53   
Anoniman

pa kud ces gore user posted image user posted image user posted image user posted image

pa svakako neces na more samo jedan danuser posted image ...a 1.maj pada u ned...tako da ce prebaciti za pon. sto znaci mozes se vratiti kuci u ut....a odes u petak...to su dobra 4 dana uzivancije...mada sumnjam da ce tolika kisa biti i u ned....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14335
23.4.2011 9:56:47   
Anoniman
iskreno i ja nesto ne vjerujem za kisu user posted image da ce bas u ned.padati.Znam da je prosle god. stvarno przilo uzas za 1.maj pa se nadam da ce i ovaj biti upola tako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14336
23.4.2011 12:13:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noja-koju  to  ti  pravis......meni  je  ona  Moja  za  das  super  ispala...hvala  na  savjetima...jos  cekam  bijelu  cok.  kakav  ce  ispasti....ali  sad  je  to napokon  to izgleda..i  marijana  gaza  istuuser posted image user posted image

slicna tvojoj samo se ma pari topi cokolada,vrhnje i margarin pa se sutri dan mixa onda krema bidne ko mususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hoću recept i sliku...volim čokoladu

dadada hvala za rezime fino je bit u tokuuser posted image i da tvoja jaja su suuuuperuser posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14337
23.4.2011 12:50:29   
chuci

mamina cura sije iskljucivo sve od pamuka i prirodnih materijalauser posted image moja lana nikad nije htjela u vrecu, sreca pa nam je u stanu pretoplo

iznutra je tanki pamuk, a izvana je neki deblji materijal. ako ćeš naručivati ti se dogovoriš kakav materijal želiš. ja sam tražila zimsku vreću, pa je zato ovaj debeli materijal. za ljetnu varijanu bi i ja naručila nešto tanje.
ja sam ti govorila više radi kroja.

Neposredna veza do poruke: 14338
23.4.2011 13:15:30   
Anoniman
kod koga si narucila? Ja bi tanju , ljetnu sad mi zimaska ne treba...
I koliko kosta ?

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 14339
23.4.2011 13:30:16   
chuci
kod mamine cure ali ne mogu se sjetiti koliko je koštala.
to ti je naša forumašica pa joj pošalji pp. ili nađi na fb
evo link
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/BabySaurus/112062955493879

sa njom se dogovoriš za dimenzije i za materijal i sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14340
23.4.2011 13:40:33   
Anoniman
e bas super hvala ti, sad sam joj na fb poslala pp. nadam se da ce vidjeti.
Jedino neznam kako da joj kazem dimenzije i touser posted image kako si ti ? Pa  ja sam mislila ljetnu varijantu mesecini da je Lady pisala da ona tu ima L. takvu vrecu Pa cemo nesto tako slicno eh sad kad bi Lady bila drug pa svoju vrecu uslikala user posted image mi, da mogu lakse objasniti maminoj curi kako ce nam napraviti bilo bi super .

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 14341
23.4.2011 13:57:05   
iv@ncica
ooo  drage  moje...ja  sve  zavrsila..jos  da  zavrsim  jaja  i  to  je to...cak  skuhala  2  rucka...nesto  mi  on  mucan ,  nece  da  jede  nista  od  sinoc...budio  se  nocas...kontam  vruce  mu,  nesto  mi  topal bbio..opet  kasljuca  i malu  mu  jucer  nosic  curio  opet, a  sad  kontam  sve  cvijeta  kod  nas  da je  i  od  toga...nervozan...ja  rucak  na  stol  i  to  oba...ma nece  ni  kasike..samo  pijeeeee  i  pijeee....kad  mi  i umjerim  turu  malo  mi  ko  topal ,  dosao  sa  sunca,  mislim  ugrijao  se ..kad  38user posted image ....joj...pa  zar  bas  danas  da ga  uhvati  nesto...ali  zaspao  je  pa  ce mo  gledati  sta  je..nisam  mu  jos  nista  dala...ohhh..propa  mi  sve ako  ga  uhvati..pile  mojeuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14342
23.4.2011 14:11:33   
Anoniman
Iv@ncice zao mi je druga user posted image , zelimo brzo ozdravljenje. I kod mene sto se tice kuhanja sve gotovo, cak sam se i druzila sa stolom za peglanje nocas do pola tri... proklinjala sam tetu sto me izradi user posted image . Jos mi ostalo raspremanje kuce,ali moja cura zaspa pa cekam da se probudi pa da pocnem.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14343
23.4.2011 15:43:03   
Apotekarka
Samo da vas pozdravim...KOd mene napokon sve gotoivo jos da nas spremim i idmo na put...Clanicima koje slave USkrs zelim sve najbolje a ostalim ugodan i lijep vikend....Nece me biti par dana a mislit cu na vas....
Ivanciice misa mu ali tako je ovo vrijeme varljivo u zraku virusa,,,,brzo ozdravljenje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14344
23.4.2011 16:53:02   
koka i po
evo me iz ribe user posted image ..
ulov 0 bodova user posted image ..
odmor cista 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14345
23.4.2011 17:05:16   
Nunny
drage moje sta ima novo kod vas...evo citam mini rezime...bile ste vrijedne pa nemam kad sve iscitati...zao mi je ako sam propustila nesto bitno...nadam se da su sve bebe ozdravile...kod mene je jos danas i sutra veliko spremanje...taman sam kupila space bag da pakujem zimske stvari kad najavljuju zahladjenje...ma ja cu spakovat sad kad sam se nakanila taman se zaledila narednih dana...a da svratila sam i u rasadnik da kupim cvijece za ovu moju jadnu zardinjeru i ljubazna teta me isprati bez icega kaze dodji kad se otopi snijeg...najavljuju snijeg, a ovdje je cvijece u idealnim uslovima da ti se ne smrzne dodji kad utopli...ja sam ostala zgrozena prognozom i bez ruza user posted image eto vise ne znam sta da mislim...hocu sunceeeeee

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14346
23.4.2011 19:42:28   
Anoniman
A joj ivancice...ipak ima temperaturu...e hebemu vise i temp.user posted image ...nadam se da ce brzo proci...ljubi nam imenjaka.

Apotekarko...i tebi sretan uskrs i putuser posted image user posted image user posted image

koko...blago ti seeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image hocu i jaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena...ne preCerujuser posted image cuvaj se...hebo kucu

e i mi smo skoro pri kraju...svakako cemo sutra ici na rucak/veceru kod tetka...tako da nismo nista posebno kuhali sem jaja i sirnice...mi cemo napraviti branc...sto bi ameri rekliuser posted image user posted image user posted image ...naresci...mladi luk...par salatica...sireva...jaja i neizostavna- sirnicauser posted image i to je to

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 14347
23.4.2011 19:55:40   
chuci

e bas super hvala ti, sad sam joj na fb poslala pp. nadam se da ce vidjeti.
Jedino neznam kako da joj kazem dimenzije i touser posted image kako si ti ?
Pa  ja sam mislila ljetnu varijantu mesecini da je Lady pisala da ona tu ima L. takvu vrecu Pa cemo nesto tako slicno eh sad kad bi Lady bila drug pa svoju vrecu uslikala user posted image mi, da mogu lakse objasniti maminoj curi kako ce nam napraviti bilo bi super .

ja sam joj rekla koliko je ajša tada visoka bila i rekla da bi htjela da joj može vreća i iduće zime. tamam je potrefila čini mi se.
da je pohvalim meni je prvoj šila vreću sa razdvojenim nogavicama i ekstra je user posted image
za materijal samo nju pitaj, ona ti kaže šta ima na raspolaganju i ti izabereš.
sretno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14348
23.4.2011 20:38:21   
teacher75

http://www.accuweather.com/en-us/hr/splitsko-dalmatinska/split/forecas_t.aspx
http://www.accuweather.com/en-us/hr/splitsko-dalmatinska/split/forecas_t2.aspx
a u sarajevu je sve kisauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 23.4.2011 20:39:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14349
23.4.2011 20:40:17   
Anoniman
PA meni se vise svidja razdvojene nogavice nego bas klasicnu vrecu jer znam da nebi htjeo sastavljeno tako sam slicno kao kod vas mislila al tanju.
Mi smo dobro spavali 3, sata svasta jeliuser posted image masallah ma super. Posle smo  3 sata set_ali mami none brideuser posted image nemam kondicije al dobro je user posted image sami smo danas mm na terenu pa sama sa A. baratam slusa me prilicno
Koliko sam gledala prognozu kazu od cetvrtka ide sve toplijeuser posted image tako da je moguce za 1.maj sunca user posted image .....tEacherko Bogami kazu od cetv. toplije od poned. kisa ...

< Poruku je uredio felix -- 23.4.2011 20:41:23 >

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 14350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  572 573 [574] 575 576   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  572 573 [574] 575 576   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *