|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.4.2011 15:29:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Ovo moje dijete spava od 12, a ja se ovdje zalim kako nece da spava. Jos ce ispasti da izmisljamuser posted image

evo i moj isto od pola 1. ubi se od dosadeuser posted image da oce ustat da idemo u sumuuser posted image a on ko namjerno nece jos ga zovem izazvam nebil usto ma jok ignorise meuser posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14276
22.4.2011 15:49:59   
tekja
sta je ovo sve same spavalice danasuser posted image ...moja oba muskica spavaju, zagrljeni, a ja se zadala u kuhinji - pripremam im iznenadjenjeuser posted image

Eh Meri, te sto spominju prut, batine i sl. nikako iskorijeniti, a vala pile mi zivce i one sto mi mjerkaju dijeteuser posted image ...kazem sinoc MM,kad me neko pita koliko ti ima dijete, reci cu godinu, pa nek' se onda ibreteuser posted image user posted image user posted image ...

Sta nam je sa Tajrom, Amani, bambi, zahom...ne upratih da su se javljaleuser posted image

felix...tebiuser posted image , a ljubi mi dijeteuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14277
22.4.2011 18:12:11   
Anoniman
tekja ja vec odavno govorim da ima 1 god. user posted image user posted image user posted image
Mi dosli sa vikendice super bilo al anel kao po obiacju mora nesto nac da nas zeza.Uzeo kolica , mala i voza ih al sve oce o putu a prasina a sunceuser posted image user posted image .
Nece da bude u avliji dzaba sto ima sirine dzaba sto zakljucamo kapijuuser posted image
Tako da smo se ja i MM menjali malo on koji krug sa A. malo ja.user posted image
Pusa od nas.
Mya, sto se nejavljas ? Kako nam je M. lutka lijepa ?
Marinci, amani, gdje ste vi ?

< Poruku je uredio felix -- 22.4.2011 18:14:20 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 14278
22.4.2011 19:45:45   
Bambi09
Evo i mene malo kod vas. Konacno sam slobodna i konacno sam na GODISNJEM ODMORUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo da se zna, gasim mobilni user posted image
Sad se samo javljam, odoh citati sta ima sta nema, pa cu da komentarisem...

Sto kaze Mala, moram napisati "kolumnu" da zena moze citati jutarnje novine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14279
22.4.2011 19:50:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Evo i mene malo kod vas. Konacno sam slobodna i konacno sam na GODISNJEM ODMORUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 14280
22.4.2011 19:58:29   
Ella_H
Poz svima veliki.
Mi nismo jos konektovani ali sljedeci cetvrtak aBd.
Ljubimo svu djecicu redomuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14281
22.4.2011 19:58:45   
R&T@
Sto sam vas pozeljelauser posted image

Nisam bas najbolje...
cim sam vas tri dana ostavila na miru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje djevojcice dobro, hB...user posted image

Hajde sad za mene kratak sadrzaj, molim lijepouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14282
22.4.2011 20:00:00   
Anoniman
sahara , bambi super za godisnji user posted image user posted image user posted image user posted image
Ella-H. kako djecica slusaju user posted image
Tajra dje si ti pobjegla bila user posted image user posted image ha ..??
Jel gospodja procurila user posted image il te jos drzi u neizvjesnosti ?

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 14283
22.4.2011 20:04:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

Tajra dje si ti pobjegla bila user posted image user posted image ha ..??

Jeste , bas je user posted image
Ona me i otjerala od monitorauser posted image
Nikad nisam obimnije krvarenje imala, i ginekologa zbunilauser posted image user posted image user posted image
sad izgledam kao nišanuser posted image user posted image user posted image

Hajde, felix, reci sta se desavalo?
Nemam snage da sve citam...

< Poruku je uredio tajra -- 22.4.2011 20:05:42 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14284
22.4.2011 20:16:19   
Anoniman
ma ko nam to doso...ko nam to dosouser posted image user posted image user posted image

prosto ne ogu da vjerujem ...em Tajra...a vidi i pustarauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14285
22.4.2011 20:21:51   
R&T@
Promjena vremena, garantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niko nece da mi kaze sta se desavalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14286
22.4.2011 20:28:29   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Promjena vremena, garantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niko nece da mi kaze sta se desavalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
kod mene i kod tebe-...čekala je čekala...kad dođe...a meni bi drago...a mm tužan...user posted image user posted image user posted image user posted image

što ti je proljeće na ''selima''user posted image

sory za ono noć i dan al frka...pravo sam s aputa u importane otišla...a poruku nisam čula do popodne, valjda domet u putu...user posted image

dadada jesu mi jaja spremna..korpa prazna čeka ih...i ne prijavljuj tačan broj...ja 2 moram curama ostavitiuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14287
22.4.2011 20:29:22   
Anoniman
nemam ja kad od djeta
hajd eto dadada neka kaze ona je za to "zaduzena" i strucnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14288
22.4.2011 20:30:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kod mene i kod tebe-...čekala je čekala...kad dođe...a meni bi drago...a mm tužan...user posted image user posted image user posted image user posted image

sory za ono noć i dan al frka...pravo sam s aputa u importane otišla...a poruku nisam čula do popodne, valjda domet u putu...user posted image

dadada jesu mi jaja spremna..korpa prazna čeka ih...i ne prijavljuj tačan broj...ja 2 moram curama ostavitiuser posted image user posted image user posted image
ma jok...tek se kuhaju...sutra...mislim...tako smo se Zdogovorileuser posted image nemoj me prepadatiuser posted image user posted image ...sutra ili prekosutra...kako ti je lakse

a tvoje curke sam svakako racunala...nesekiraj seuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 14289
22.4.2011 20:31:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma jok...tek se kuhaju...sutra...mislim...tako smo se Zdogovorileuser posted image nemoj me prepadatiuser posted image user posted image ...sutra ili prekosutra...kako ti je lakse

a tvoje curke sam svakako racunala...nesekiraj seuser posted image
mislim, bice gotova veceras...ali kasno...to sam zeljela reciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14290
22.4.2011 20:32:03   
Hanady RR
sutra dadada sutra ja po njih dolazimuser posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14291
22.4.2011 20:32:36   
Anoniman

nemam ja kad od djeta
hajd eto dadada neka kaze ona je za to "zaduzena" i strucnauser posted image user posted image user posted image user posted image

vidi ti njeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nemre to tako

tajra...bum ja tebi rezimirala nekad veceras...sad malo surfajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14292
22.4.2011 21:03:47   
Malenaoduvijek
Sto kaze Mala, moram napisati "kolumnu" da zena moze citati jutarnje novine

Bgm dva jutra ja nemam sta da citam nema mi kolumne user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14293
22.4.2011 21:13:01   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

loha...ja se vratilauser posted image

upoznala sam malu i Luku (medenjaka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zena ispunila sva moja ocekivanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi vidjela.... za 10+ user posted image user posted image user posted image
A Luka.... user posted image user posted image user posted image

Eh pazi sad ovamo user posted image , kad cu ja tebe fino upoznati i A. a ne onako na prepad user posted image
Sta je bilo kod logopedice?

I sta bi sa onim lijepim vijestima? user posted image user posted image user posted image

bas smo i spomenule tebe i jelu... zelim i tebe upoznati ko coekuser posted image i jeluuser posted image ...pa cemo skontat...rekle smo sljedeci put svi dzutureuser posted image user posted image

a logopedica mi pokazala sta da radim sa cetkicom...ja se vise prepala od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image ...u goloj vodi sam bila

lijepe vijesti jos cekamuser posted image ...kako je krenulo...daj boze sljedece sedmiceuser posted image

hvala vama lijepe moje i vi ste meni slatke i puno ste mi drage obje user posted image user posted image

a dadada nemoj vise da pricas da dijete ne prica on je super.....ali stvarno..

a iduce sedmice mora pasti jedna kafica svi zusammen user posted image user posted image

Igor se tako ruzno jutros udario, nos mu sav poplavio dusa draga, ali on se uopste ne smiruje...user posted image

danas je poceo da se penje po namjestaju, prvo sam ga nasla kako skace po kolicima sav sretan jos meni pokazuje kako to radi, odmah su bila skolopljena...
a popodne je poceo da se penje na kauc i fotelju.....

ne smijem ga sada minutu ostaviti samog bez nadzora user posted image

a vidim dosla i tajrica, pa gdje si ti, ja kontam ti zaglavila na sajmu user posted image user posted image user posted image

felix user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14294
22.4.2011 21:13:54   
Anoniman

nemam ja kad od djeta

vidi ti njeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nemre to tako

tajra...bum ja tebi rezimirala nekad veceras...sad malo surfajuser posted image user posted image user posted image

pa ti si u tome dobrauser posted image user posted image user posted image pa zato sam pomislila da ti to mozes user posted image tajri uraditi ja nemam kad od A. vidis sad me vidis sad ne vidis nemam kaduser posted image .
Tvoj maleni rano je u krpama a mene ce prije moj uspavati nego ja njega user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14295
22.4.2011 21:22:41   
Lady26
Ja se bum odjavila sa RR...nikome na pamet ni ne padnemo.... user posted image
Mi smo se morali kupati i veceras, Lana prvo sjela na cosak tus kabine, unutra joj banjica pa je milki, onda odnese patke, mede i ubaci unutra, dodje po mene, fino me za ruku i kaze : nana pupa, nana pupa.... Ja i mm jedno u drugo pa u smijeh user posted image , sta cu napunim djetetu banjicu i nek se kupa, ha ja...Ja sam bila tuto kompleto mokra....
I sad je u carstvu snova...i ja jedva cekam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 14296
22.4.2011 21:23:10   
Anoniman
Niste nesto aktivne bile vidim...a ni ne dodjoste na kafu...vidim ja vi bi na gotovo user posted image
Kod mene jaja spremna, sutra cu vece samo sa Anom malo temperama da saram, jer hocu da joj namackam prstice pa da za bake i deke nasara ona jaja, samo kontam gdje da nas smjestim, u koji dio kuce kad podjemo sarati i da skontam koju cu u masinu za sudje, a koju u masinu za ves na pranje user posted image , slano gotovo, jos kolaci i ruzno raspremanje kuce.
Danas smo malo skoknuli do mercatora nesto da kupimo i na rucak sa tajom i tetkom, ja vrucine, a ja nas obje obukla kao da je -10 vani, prokuvale smo user posted image

Ljubimo vas odoh nastaviti raditi pa se posle javim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14297
22.4.2011 21:41:11   
Malenaoduvijek

Ja se bum odjavila sa RR...nikome na pamet ni ne padnemo.... user posted image
Mi smo se morali kupati i veceras, Lana prvo sjela na cosak tus kabine, unutra joj banjica pa je milki, onda odnese patke, mede i ubaci unutra, dodje po mene, fino me za ruku i kaze : nana pupa, nana pupa.... Ja i mm jedno u drugo pa u smijeh user posted image , sta cu napunim djetetu banjicu i nek se kupa, ha ja...Ja sam bila tuto kompleto mokra....
I sad je u carstvu snova...i ja jedva cekam user posted image

mene ovaj moj komp slomi treba mi dobar antivirus izgleda da sam nesto pokupila na RR, svaki put kad se ukljucim uspijem 2 str.procitati i onda taraba, zato i nisam danas pisala.

a mislim ja na tebe oci moje lijepe, pa to valjda znas user posted image user posted image user posted image

a jelena ti si fino sve spremila, eto mene sutra po jaja da se foliram kao da sam ja farbala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14298
22.4.2011 21:42:59   
Lady26
Skini avast jako je jednostavno, znas li? hoces da ti objasnim?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 14299
22.4.2011 21:44:11   
Malenaoduvijek

Skini avast jako je jednostavno, znas li? hoces da ti objasnim?

hajde ako uspijem, ja pokusala norton ali ne moze nesto

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *