Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Evo mene u pauzi dok se jaja kuvaju...dadada ofarba li ti svoja
Hajte fino zene sve kod mene, ima svakoj po jedno zaduzenje da dam , moze jedna i kafu skuvati ja se necu ljutiti, eto ja sam ocistila balkon pa mozemo vani popiti
ti si siroke ruke...meni samo 8 KM sat jaja cekaju vece...a mere , mere i kod tebe...pik tito...ja cu se ganjati s pascetom
Hajte fino zene sve kod mene, ima svakoj po jedno zaduzenje da dam , moze jedna i kafu skuvati ja se necu ljutiti, eto ja sam ocistila balkon pa mozemo vani popiti
vidi nase Jele nudi nam svoj apartman moze za pusace na terasi jos bolje.
dadada da vam ne bude previše šteka joj pa ja bi mogla malo gurabija ništa nisam okusila od jutros i već ovako izgledam...
ja to nikad nisam jela
kakvog je ukusa
ej koko kako uho?
javi kad budes isla u fisolov ...eto nas....mm se brk nasmijao kad sam u rekla
bjez tamo s tobom ne "intrenetujem" sto bi nane rekle ...neces d me upoznas .. uho prestalo curiti a tvog Tarzana ima da usijem za dvije ribe garant .. Vila Stoja spremna
ti si siroke ruke...meni samo 8 KM sat jaja cekaju vece...a mere , mere i kod tebe...pik tito...ja cu se ganjati s pascetom
nakon duuuuuuuuuuugo vremena mi smo prehlađeni,mm i ja.ajdin malkice samo slinio i proslo ga dusa draga.da ne ureknem ovo dijete je jednom bilo bolesno...kuc kuc
Da vam nije alergija Ja sam danas šetala pored komunalaca koji su kosili travu i odjednom me kihavica spopala i evo slinim, nikad nisam bila alergična, ne znam odkud mi sad
< Poruku je uredio Breskva -- 22.4.2011 13:41:21 >
nakon duuuuuuuuuuugo vremena mi smo prehlađeni,mm i ja.ajdin malkice samo slinio i proslo ga dusa draga.da ne ureknem ovo dijete je jednom bilo bolesno...kuc kuc
Da vam nije alergija Ja sam danas šetala pored komunalaca koji su kosili travu i odjednom me kihavica spopala i evo slinim, nikad nisam bila alergična, ne znam odkud mi sad
tako i mm konta...nikad nismo bili alergicni al moze biti.bas sam bljak.eto veceras idem kod svojih pa cu se oraspoloziti
Evo alergicara da se javi, oci crvene, svrbe, suze, kihanje 100_x_ u minuti, svrbi grlo, nos zacepljen i curi....kad bas uhvati i usi svrbe... divno stanje.... Eh da, alergija se stice pretezno, rijetko je koja urodjena....Ja je nisam imala prije 10ak godina al od tada ne popušća
Evo alergicara da se javi, oci crvene, svrbe, suze, kihanje 100_x_ u minuti, svrbi grlo, nos zacepljen i curi....kad bas uhvati i usi svrbe... divno stanje.... Eh da, alergija se stice pretezno, rijetko je koja urodjena....Ja je nisam imala prije 10ak godina al od tada ne popušća
sve imam osim ovog podebljanog.dakle doktorice lady jel alergija?
Ne moras imati sve simptome.... Mene oci svrbe, ja trljam i budu crvene, pa imam sve simptome Izadji fino u park, ono da izvedes dijete, ako krenes kihati i nos ti curi to je to Zamisli doktora da ti ovako postavlja dijagnozu
Ja jos malo i odoh Pustio me sef u pola 3 ali mm ne moze tad, doci ce do 3, zato ja odoh malo prosetati, mozda do skenderije....Da ne bih ga ovdje mozda cekala
Ja jos malo i odoh Pustio me sef u pola 3 ali mm ne moze tad, doci ce do 3, zato ja odoh malo prosetati, mozda do skenderije....Da ne bih ga ovdje mozda cekala
vidis kukas na sefa a vidi cojk te pusti prije vremena
Mora da je procitao sta sam pisala Ma imam najbolju seficu na svijetu, pitala ga (on nam je svima sef) ona kad cu ja ici (jer njih dvoje odose prije 2) i kaze neka te bar do pola 3 pa bjezi kuci
dadada da vam ne bude previše šteka joj pa ja bi mogla malo gurabija ništa nisam okusila od jutros i već ovako izgledam...
ja to nikad nisam jela
kakvog je ukusa
ej koko kako uho?
javi kad budes isla u fisolov ...eto nas....mm se brk nasmijao kad sam u rekla
bjez tamo s tobom ne "intrenetujem" sto bi nane rekle ...neces d me upoznas .. uho prestalo curiti a tvog Tarzana ima da usijem za dvije ribe garant .. Vila Stoja spremna
kako ba neces ...sta ti ja mogu kad si ti tamo...a ja vamo ...a i malu ne bih upoznala da me zena nije dovela do stida i srama sto jos nisam otisla vjezbe da mi pokaze teta Irma...mala je to pravo pedagoski odradila...ko da mi je mama
riba ribi griz rep...jupiiiiiiii ...fino priroda...fish...steka cigara...e jedino ne znam sta sa A. ...stah me da u vodu neupadne
Eh da vam kazem dobonamjeran savjet koji sam dobila danas, nigdje bez stapa, uberi jedan prutic pa kad dijete ne slusa po guzi malo pa ces da vidis kako daje rukicu.... Eto da znate ako niste znali
meni to nije nista novo anel daje rukicu al kod nas je problem sto on mene vuce da ide gdje on oce po pola ceste ne krajom Pa mama ima u ruci prut iako nam slabo pomaze nama vecinom pomaze eto sad cu te ostaviti kod cike (bilo tko da naidje) ako me ne budes slusao