|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  569 570 [571] 572 573   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.4.2011 13:33:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo mene u pauzi dok se jaja kuvaju...dadada ofarba li ti svoja user posted image

Hajte fino zene sve kod mene, ima svakoj po jedno zaduzenje da dam user posted image , moze jedna i kafu skuvati ja se necu ljutiti, eto ja sam ocistila balkon pa mozemo vani popiti user posted image

ti si siroke ruke...meni samo 8 KM satuser posted image user posted image user posted image
jaja cekaju vece...a mere , mere i kod tebe...pik tito...ja cu se ganjati s pascetomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14251
22.4.2011 13:33:31   
Anoniman

Evo mene u pauzi dok se jaja kuvaju...dadada ofarba li ti svoja user posted image

Hajte fino zene sve kod mene, ima svakoj po jedno zaduzenje da dam user posted image , moze jedna i kafu skuvati ja se necu ljutiti, eto ja sam ocistila balkon pa mozemo vani popiti user posted image

vidi nase Jele nudi nam svoj apartman moze user posted image za pusace na terasi jos bolje.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14252
22.4.2011 13:34:51   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

'vake su kod nane, jesul i U tebe 'vake user posted image user posted image user posted image

user posted image

moje su veceuser posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14253
22.4.2011 13:37:53   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: emi7908

dadada da vam ne bude previše šteka user posted image  user posted image user posted image  user posted image  joj pa ja bi mogla malo gurabija ništa nisam okusila od jutros user posted image  i već ovako izgledam...

ja to nikad nisam jelauser posted image

kakvog je ukusauser posted image user posted image

ej koko kako uho?

javi kad budes isla u fisolovuser posted image user posted image user posted image ...eto nas....mm se brk nasmijao kad sam u reklauser posted image user posted image

bjez tamo s tobom ne "intrenetujem" sto bi nane rekle user posted image user posted image user posted image ...neces d me upoznas user posted image user posted image user posted image user posted image ..
uho prestalo curiti a tvog Tarzana ima da usijem za dvije ribe garant user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Vila Stoja spremna user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14254
22.4.2011 13:38:07   
sabinos
nakon duuuuuuuuuuugo vremena mi smo prehlađeni,mm i ja.ajdin malkice samo slinio i proslo ga dusa draga.da ne ureknem ovo dijete je jednom bilo bolesno...kuc kuc 

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14255
22.4.2011 13:38:49   
Lady26

ti si siroke ruke...meni samo 8 KM satuser posted image user posted image user posted image
jaja cekaju vece...a mere , mere i kod tebe...pik tito...ja cu se ganjati s pascetomuser posted image user posted image user posted image

A ja cu ganjati dadadu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14256
22.4.2011 13:40:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabinos

nakon duuuuuuuuuuugo vremena mi smo prehlađeni,mm i ja.ajdin malkice samo slinio i proslo ga dusa draga.da ne ureknem ovo dijete je jednom bilo bolesno...kuc kuc 

Da vam nije alergija
Ja sam danas šetala pored komunalaca koji su kosili travu i odjednom me kihavica spopala i evo slinim, nikad nisam bila alergična, ne znam odkud mi saduser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 22.4.2011 13:41:21 >

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 14257
22.4.2011 13:42:09   
sabinos
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: sabinos

Da vam nije alergija
Ja sam danas šetala pored komunalaca koji su kosili travu i odjednom me kihavica spopala i evo slinim, nikad nisam bila alergična, ne znam odkud mi saduser posted image

tako i mm konta...nikad nismo bili alergicni al moze biti.bas sam bljak.eto veceras idem kod svojih pa cu se oraspoloziti

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14258
22.4.2011 13:45:33   
Lady26
Evo alergicara da se javi, oci crvene, svrbe, suze, kihanje 100_x_ u minuti, svrbi grlo, nos zacepljen i curi....kad bas uhvati i usi svrbe...
user posted image divno stanje....
Eh da, alergija se stice pretezno, rijetko je koja urodjena....Ja je nisam imala prije 10ak godina al od tada ne popušća user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.4.2011 13:46:25 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 14259
22.4.2011 13:49:10   
sabinos

Evo alergicara da se javi, oci crvene, svrbe, suze, kihanje 100_x_ u minuti, svrbi grlo, nos zacepljen i curi....kad bas uhvati i usi svrbe...
user posted image divno stanje....
Eh da, alergija se stice pretezno, rijetko je koja urodjena....Ja je nisam imala prije 10ak godina al od tada ne popušća user posted image

sve imam osim ovog podebljanog.dakle doktorice lady jel alergija?

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14260
22.4.2011 13:50:39   
Lady26
Ne moras imati sve simptome....
Mene oci svrbe, ja trljam i budu crvene, pa imam sve simptome user posted image user posted image user posted image
Izadji fino u park, ono da izvedes dijete, ako krenes kihati i nos ti curi to je to user posted image user posted image user posted image user posted image
Zamisli doktora da ti ovako postavlja dijagnozu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.4.2011 13:51:42 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 14261
22.4.2011 13:52:24   
Lady26
Ja dok prodjem kroz park do posla, kihnem 1386786450x 

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14262
22.4.2011 13:56:01   
Anoniman
Dadada, Lady pašće ne voli navalentne ljude user posted image , ali zato krpa, usisivac i ostalo obozavaju user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14263
22.4.2011 13:57:18   
Lady26

Dadada, Lady pašće ne voli navalentne ljude user posted image , ali zato krpa, usisivac i ostalo obozavaju user posted image

Al ja njih ne volim...moja kuca place za njima ali ja je ignorisem, sve do jednom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14264
22.4.2011 14:22:49   
Lady26
Ja jos malo i odoh user posted image user posted image user posted image
Pustio me sef u pola 3 ali mm ne moze tad, doci ce do 3, zato ja odoh malo prosetati, mozda do skenderije....Da ne bih ga ovdje mozda cekala user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14265
22.4.2011 14:24:33   
Anoniman

Ja jos malo i odoh user posted image user posted image user posted image
Pustio me sef u pola 3 ali mm ne moze tad, doci ce do 3, zato ja odoh malo prosetati, mozda do skenderije....Da ne bih ga ovdje mozda cekala user posted image user posted image user posted image user posted image

vidis kukas na sefa a vidi cojk te pusti prije vremena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14266
22.4.2011 14:26:54   
Lady26
Mora da je procitao sta sam pisala user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma imam najbolju seficu na svijetu, pitala ga (on nam je svima sef) ona kad cu ja ici (jer njih dvoje odose prije 2) i kaze neka te bar do pola 3 pa bjezi kuci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14267
22.4.2011 14:28:16   
Anoniman
more da bude svega user posted image user posted image pa ti pisiuser posted image user posted image .
Ajd neka super ides kuci ranije da tetu i L. iznenadisuser posted image
Mala,user posted image user posted image user posted image (nema te danas veliki zagrljaj od nas )

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14268
22.4.2011 14:54:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: emi7908

dadada da vam ne bude previše šteka user posted image  user posted image user posted image  user posted image  joj pa ja bi mogla malo gurabija ništa nisam okusila od jutros user posted image  i već ovako izgledam...

ja to nikad nisam jelauser posted image

kakvog je ukusauser posted image user posted image

ej koko kako uho?

javi kad budes isla u fisolovuser posted image user posted image user posted image ...eto nas....mm se brk nasmijao kad sam u reklauser posted image user posted image

bjez tamo s tobom ne "intrenetujem" sto bi nane rekle user posted image user posted image user posted image ...neces d me upoznas user posted image user posted image user posted image user posted image ..
uho prestalo curiti a tvog Tarzana ima da usijem za dvije ribe garant user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Vila Stoja spremna user posted image
user posted image user posted image user posted image
kako ba necesuser posted image user posted image ...sta ti ja mogu kad si ti tamo...a ja vamouser posted image user posted image user posted image ...a i malu ne bih upoznala da me zena nije dovela do stida i sramauser posted image user posted image sto jos nisam otisla vjezbe da mi pokaze teta Irma...mala je to pravo pedagoski odradila...ko da mi je mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

riba ribi griz rep...jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ...fino priroda...fish...steka cigara...e jedino ne znam sta sa A. ...stah me da u vodu neupadneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 14269
22.4.2011 14:54:59   
Anoniman

A ja cu ganjati dadadu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14270
22.4.2011 14:55:43   
Anoniman

pa vi kontajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14271
22.4.2011 15:19:20   
Meri29
Ovo moje dijete spava od 12, a ja se ovdje zalim kako nece da spava. Jos ce ispasti da izmisljamuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14272
22.4.2011 15:21:10   
Meri29
Eh da vam kazem dobonamjeran savjet koji sam dobila danas, nigdje bez stapa, uberi jedan prutic pa kad dijete ne slusa po guzi malo pa ces da vidis kako daje rukicu.... Eto da znate ako niste znali user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14273
22.4.2011 15:24:50   
sabinos
IZVORNA PORUKA: Meri29

Eh da vam kazem dobonamjeran savjet koji sam dobila danas, nigdje bez stapa, uberi jedan prutic pa kad dijete ne slusa po guzi malo pa ces da vidis kako daje rukicu.... Eto da znate ako niste znali user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kontam sto te nema vazdanuser posted image
a prutic moze posluziti ako dijete pali ringle i rernu na sporetu,ali samo za uplasiti,nista viseuser posted image

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14274
22.4.2011 15:27:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

meni to nije nista novouser posted image user posted image user posted image anel daje rukicu al kod nas je problem sto on mene vuce da ide gdje on oce po pola cesteuser posted image user posted image user posted image ne krajomuser posted image user posted image
Pa mama ima u ruci prut iako nam slabo pomaze nama vecinom pomaze eto sad cu te ostaviti kod cike (bilo tko da naidje)user posted image user posted image ako me ne budes slusao

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  569 570 [571] 572 573   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  569 570 [571] 572 573   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *