Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo i nas, vratile se prije pola sata iz setnje, bile u titu, lana se igrala u pijesku, vratila se prljava kao cigance i odmah zaspala ja pravim rucak pa cu da se spremam na posao
mrvica nas obradovala 26.juna 2009. seka stigla 13.aprila 2012.
Pozdrav i mi smo se vratili iz šetnje A spava, a ja sam pocrvenila na suncu upeklo vala pravo... moram vam se opet pohvaliti mi nikako ne nosimo pelene , sad smo veliki i pravimo tortu od pelena te ćemo ih pokloniti strah me na polju kad smo da se neće upiškit al eto do sada nije...
Evo mene u pauzi dok se jaja kuvaju...dadada ofarba li ti svoja
Hajte fino zene sve kod mene, ima svakoj po jedno zaduzenje da dam , moze jedna i kafu skuvati ja se necu ljutiti, eto ja sam ocistila balkon pa mozemo vani popiti
Pozdrav i mi smo se vratili iz šetnje A spava, a ja sam pocrvenila na suncu upeklo vala pravo... moram vam se opet pohvaliti mi nikako ne nosimo pelene , sad smo veliki i pravimo tortu od pelena te ćemo ih pokloniti strah me na polju kad smo da se neće upiškit al eto do sada nije...
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
HITNO! amaniamanic
UKOCIO MI SE VRAT GLAVU NE MOGU OKRENUTI...IMA LI KO PRIVATNOG FIZIOTARAPEUTA KOJI DOLAZI NA KUCNU ADRESU..U SARAJEVU...DAJTE MI BROJ MOLIM VAS
HVALA..
HITNO (94%) HITNO (6%)
Broj svih glasova: 51
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!