|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  567 568 [569] 570 571   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.4.2011 10:40:32   
Anoniman
Samo da vam mahnemoooo... puno obaveza, farbanje jaja, ciscenje kuce, spremanje hrane, a u svemu tome kako nemam tete nikako da se organizuje, jer sam se bila oslonila na nju za ciscenje, da sam znala da ce ovako biti prije bih ciscenje zavrsila, a ne sve u dva dana. Ana je bila bolja nego proslu noc, ali jos je muce usi, bitno je da na bolje ide.
Ljubimo vas sveuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 14201
22.4.2011 10:44:36   
Anoniman
pa kad mi chuci pokaze veceras sliku vidjecu dal mogu naruciti od te zaboravi kako se zove , dal nam moze poslati....
Mi cemo sad van abd.
Jelena drago mi je da je A. bolje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14202
22.4.2011 10:50:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo da vam mahnemoooo... puno obaveza, farbanje jaja, ciscenje kuce, spremanje hrane, a u svemu tome kako nemam tete nikako da se organizuje, jer sam se bila oslonila na nju za ciscenje, da sam znala da ce ovako biti prije bih ciscenje zavrsila, a ne sve u dva dana. Ana je bila bolja nego proslu noc, ali jos je muce usi, bitno je da na bolje ide.
Ljubimo vas sveuser posted image

Cuvaj se i polako....drago mi je za Anu da je bolje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14203
22.4.2011 10:52:57   
Apotekarka
iH STIGLA GOSPOĐAuser posted image a tucanje ide jest nasla kad ce

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14204
22.4.2011 10:54:18   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14205
22.4.2011 11:13:26   
Lady26
Sta je ovo, nigdje nikoga.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14206
22.4.2011 11:15:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

dancek...evi malo i nasuser posted image

MM i V. su otisli u parkic, mene ostavili da k''''o fol nesto zavrsimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nisam vas jos iscitala, nadam se da su sve bebe, a i mame okuser posted image ...jutros je fino doruckovao, jaje, abc sir i veliku krisku kruha i to bez stimulacijeuser posted image , nadam se da ce mu apetit od sada ici nabolje...nego da li bi mu mogla ukljuciti sirup za imunitet, od ponedjeljka nije povracao, vjerujem da mu se zeludac skroz smirio i oporaviouser posted image ...il'''' da sacekam jos koji dan?
...odoh vas citati

Oooo bravo za V.... i dorucak masallah masallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 14207
22.4.2011 11:42:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

iH STIGLA GOSPOĐAuser posted image a tucanje ide jest nasla kad ce
user posted image user posted image user posted image moja je stala user posted image jest dugo i bila 4. dana jedva hehehe......
Mi skoro dosli auuuuuuuuuuuuu jest vruceeeeee uzasssssss....Jaje ispec na cesti user posted image .
Necemo vise ici jos malo krpe ....
Mozda muzeka nagovorim da poslije kad pohladni odemo na vikendicu .
Iako sad ce 1,maj al gore je milina otic user posted image

Neposredna veza do poruke: 14208
22.4.2011 11:45:41   
Anoniman
Joj apotekarko kraljice user posted image ...

Nego hajte zene da farbamo jaja user posted image user posted image user posted image user posted image , kad vec ne mozemo da se tucamo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14209
22.4.2011 11:47:30   
Lady26
Kako vam zavidim, u neku ruku....mene ce tuga spucati kad stigne ljeto.... Proslo ljeto smo nas dvije lunjale i lunjale.... a ovo.... ono sto joj teta moze pruziti nije ni blizu dovoljno ali sta da se radi...Mora se raditi i gotovo....
Ja se ubih od dosade user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14210
22.4.2011 11:47:58   
Lady26

Nego hajte zene da farbamo jaja user posted image user posted image user posted image user posted image , kad vec ne mozemo da se tucamo user posted image

Ja morem i jedno i drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14211
22.4.2011 11:58:09   
Lady26
Imam osjecaj da danas pisem sama sa sobom user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14212
22.4.2011 12:00:37   
megi
kakvi su ovo neozbiljni rauzgovori na djecijoj temi

zene zene

uh vala i ja samo gledam na sta kad cu kuci

tekja mali super doruckovao da li je moja cura ista jela nisam zvala, necu mamu da maltertiram, valjda je nesto pojela i sad su garant negdje u parku u pijesku, to joj je omiljena aktivnost zadnjih dana
sinoc je plakala kad sam je u ikucu uvela u pola 8
ona bi se kaze jos igala (igrala)

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14213
22.4.2011 12:04:19   
Lady26
Nisam ni ja zvala kuci user posted image ...ne da mi se...ionako cu sve saznati kad dodjem, ne da mi se peglati na tel....
Lani je dusa otici u park, pa na ljulju ili u pijesak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cim neko krene na vrata ona ide za njim i kaze amoo amoo papa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 14214
22.4.2011 12:10:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja morem i jedno i drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14215
22.4.2011 12:28:13   
Meri29
I Majda isto kao Lana, odmah na vrata. Evo sad joj amidja otisao, ona place i govori jaje, jaje. To je jedino smiri ako je neko ne vodi napolje, a ode, ide kupit kinder jaje user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14216
22.4.2011 12:31:04   
Lady26
Uh tek 12,30....pa osusit cu se do kraja radnog vremena user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Majda legenda, kad vec ide nek ode po nesto konkretno user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14217
22.4.2011 12:48:31   
koka i po
da se i ja ukljucvim u diskusiju user posted image ...
nasmagaste mi s ovim tucanjem sa jajima user posted image ..
ja sama sebi crko od smijeha ...slijedi kratki dio jutrosnjeg razgovora mene i moje mame:
"Sine,kako si jutros?....Uh ne pitaj ,sinoc se najela vrucih lepina pa jutros u pola tri mutila sodu bikarbonu (ko pog....user posted image ).Onda sam ustala sa glavoboljom i skontala da me ukocilo u ledjima user posted image .I raste mi zub user posted image ,pa me desne bole user posted image .
meni i apotekarki ni Jezdimir uskokovic nije ravan user posted image (sorry apotekarko ovo je sala na moj racun user posted image ).
dalje......
danima trcim s tutom za mojim S.i pustam vodu u wc skoljki(sreca da se placa pausalno inace bih bankrotirala user posted image )nebil skontao sta se u nju radi.i tjesim se da moje dijete jos nije skontalo.
eh jutro se mm "omaklo"pa mu "golub pobjegao"user posted image  da bi moj S izjavio "Mama ,babo hoce tutu"user posted image user posted image user posted image user posted image .
i sad se pitam ko koga ovdje zaj......user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14218
22.4.2011 12:51:43   
Meri29
user posted image user posted image Sead legenda... Zna on ba mama sta se u nju radi, ali nece user posted image user posted image user posted image

Ja ribam kuhinjuuuu, joooj koji posao user posted image user posted image Jos uzela onaj ocat, neko negdje pisao da je bas dobar, nije previse, a miris ubiiiiuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14219
22.4.2011 13:00:37   
koka i po
a soda bikarbona user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14220
22.4.2011 13:04:38   
Apotekarka
Joj kokouser posted image user posted image user posted image ,priznajem postajes gora od mene meni samo s glavom nije ok grlo iu fazoni a ostali dijelovi(na srecu moga muza)funkcioniraju al eto dođe vjestica pa nisam sa ni za oko kuceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14221
22.4.2011 13:04:41   
Lady26
Koko, jel prestalo curiti?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14222
22.4.2011 13:06:12   
koka i po
prestalo user posted image ...ih ko to name misli user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14223
22.4.2011 13:07:35   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Joj kokouser posted image user posted image user posted image ,priznajem postajes gora od mene meni samo s glavom nije ok grlo iu fazoni a ostali dijelovi(na srecu moga muza)funkcioniraju al eto dođe vjestica pa nisam sa ni za oko kuceuser posted image

de ba sta ti je meni nista bez granate user posted image user posted image user posted image  a rat hB prestao user posted image ...
elem cete me trpiti do sljedeceg rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14224
22.4.2011 13:07:44   
Lady26
Pa ja user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  567 568 [569] 570 571   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  567 568 [569] 570 571   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

prijateljstvo
bebamama

da li jos uvijek postoj iskreno prijateljsto

da (80%)

ne (20%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *