Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da vam mahnemoooo... puno obaveza, farbanje jaja, ciscenje kuce, spremanje hrane, a u svemu tome kako nemam tete nikako da se organizuje, jer sam se bila oslonila na nju za ciscenje, da sam znala da ce ovako biti prije bih ciscenje zavrsila, a ne sve u dva dana. Ana je bila bolja nego proslu noc, ali jos je muce usi, bitno je da na bolje ide. Ljubimo vas sve
pa kad mi chuci pokaze veceras sliku vidjecu dal mogu naruciti od te zaboravi kako se zove , dal nam moze poslati.... Mi cemo sad van abd. Jelena drago mi je da je A. bolje
Samo da vam mahnemoooo... puno obaveza, farbanje jaja, ciscenje kuce, spremanje hrane, a u svemu tome kako nemam tete nikako da se organizuje, jer sam se bila oslonila na nju za ciscenje, da sam znala da ce ovako biti prije bih ciscenje zavrsila, a ne sve u dva dana. Ana je bila bolja nego proslu noc, ali jos je muce usi, bitno je da na bolje ide. Ljubimo vas sve
Cuvaj se i polako....drago mi je za Anu da je bolje
MM i V. su otisli u parkic, mene ostavili da k''''o fol nesto zavrsim ...nisam vas jos iscitala, nadam se da su sve bebe, a i mame ok ...jutros je fino doruckovao, jaje, abc sir i veliku krisku kruha i to bez stimulacije , nadam se da ce mu apetit od sada ici nabolje...nego da li bi mu mogla ukljuciti sirup za imunitet, od ponedjeljka nije povracao, vjerujem da mu se zeludac skroz smirio i oporavio ...il'''' da sacekam jos koji dan?...odoh vas citati
moja je stala jest dugo i bila 4. dana jedva hehehe...... Mi skoro dosli auuuuuuuuuuuuu jest vruceeeeee uzasssssss....Jaje ispec na cesti . Necemo vise ici jos malo krpe .... Mozda muzeka nagovorim da poslije kad pohladni odemo na vikendicu . Iako sad ce 1,maj al gore je milina otic
Kako vam zavidim, u neku ruku....mene ce tuga spucati kad stigne ljeto.... Proslo ljeto smo nas dvije lunjale i lunjale.... a ovo.... ono sto joj teta moze pruziti nije ni blizu dovoljno ali sta da se radi...Mora se raditi i gotovo.... Ja se ubih od dosade
kakvi su ovo neozbiljni rauzgovori na djecijoj temi
zene zene
uh vala i ja samo gledam na sta kad cu kuci
tekja mali super doruckovao da li je moja cura ista jela nisam zvala, necu mamu da maltertiram, valjda je nesto pojela i sad su garant negdje u parku u pijesku, to joj je omiljena aktivnost zadnjih dana sinoc je plakala kad sam je u ikucu uvela u pola 8 ona bi se kaze jos igala (igrala)
Nisam ni ja zvala kuci ...ne da mi se...ionako cu sve saznati kad dodjem, ne da mi se peglati na tel.... Lani je dusa otici u park, pa na ljulju ili u pijesak Cim neko krene na vrata ona ide za njim i kaze amoo amoo papa
I Majda isto kao Lana, odmah na vrata. Evo sad joj amidja otisao, ona place i govori jaje, jaje. To je jedino smiri ako je neko ne vodi napolje, a ode, ide kupit kinder jaje
da se i ja ukljucvim u diskusiju ... nasmagaste mi s ovim tucanjem sa jajima .. ja sama sebi crko od smijeha ...slijedi kratki dio jutrosnjeg razgovora mene i moje mame: "Sine,kako si jutros?....Uh ne pitaj ,sinoc se najela vrucih lepina pa jutros u pola tri mutila sodu bikarbonu (ko pog.... ).Onda sam ustala sa glavoboljom i skontala da me ukocilo u ledjima .I raste mi zub ,pa me desne bole . meni i apotekarki ni Jezdimir uskokovic nije ravan (sorry apotekarko ovo je sala na moj racun ). dalje...... danima trcim s tutom za mojim S.i pustam vodu u wc skoljki(sreca da se placa pausalno inace bih bankrotirala )nebil skontao sta se u nju radi.i tjesim se da moje dijete jos nije skontalo. eh jutro se mm "omaklo"pa mu "golub pobjegao" da bi moj S izjavio "Mama ,babo hoce tutu" . i sad se pitam ko koga ovdje zaj......
Joj koko ,priznajem postajes gora od mene meni samo s glavom nije ok grlo iu fazoni a ostali dijelovi(na srecu moga muza)funkcioniraju al eto dođe vjestica pa nisam sa ni za oko kuce
de ba sta ti je meni nista bez granate a rat hB prestao ... elem cete me trpiti do sljedeceg rata