|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  568 569 [570] 571 572   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.4.2011 13:09:02   
koka i po
ja ko ce drugi user posted image ..
haj na kafu user posted image user posted image user posted image  dok mi dijete spava user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14226
22.4.2011 13:09:41   
teacher75
evo i nas, vratile se prije pola sata iz setnje, bile u titu, lana se igrala u pijesku, vratila se prljava kao cigance i odmah zaspalauser posted image ja pravim rucak pa cu da se spremam na posao

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14227
22.4.2011 13:11:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

haj na kafu user posted image user posted image user posted image  dok mi dijete spava user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14228
22.4.2011 13:12:06   
koka i po
ne placi...ima i gurabija user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14229
22.4.2011 13:13:30   
Lady26
Aaaaaaaaaa sta mi radis.... user posted image user posted image
Jesul iste ko kod nane?

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.4.2011 13:16:37 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14230
22.4.2011 13:14:21   
koka i po
imate kabinu pa probajte user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14231
22.4.2011 13:15:02   
Anoniman

imal bujruma evo moje djete zaspalo user posted image user posted image da ponesem cigareuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14232
22.4.2011 13:15:25   
Anoniman
loha...ja se vratilauser posted image

upoznala sam malu i Luku (medenjaka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zena ispunila sva moja ocekivanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14233
22.4.2011 13:17:42   
koka i po
IZVORNA PORUKA: felix

imal bujruma evo moje djete zaspalo user posted image user posted image da ponesem cigareuser posted image

taman mi ostalo jos samo dvije user posted image ..
a pozvacemo i ovu dadadu pravit cemo i pomfrit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14234
22.4.2011 13:18:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

upoznala sam malu i Luku (medenjaka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zena ispunila sva moja ocekivanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi vidjela.... za 10+ user posted image user posted image user posted image
A Luka.... user posted image user posted image user posted image

Eh pazi sad ovamo user posted image , kad cu ja tebe fino upoznati i A. a ne onako na prepad user posted image
Sta je bilo kod logopedice?

I sta bi sa onim lijepim vijestima? user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.4.2011 13:19:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14235
22.4.2011 13:18:58   
megi
uh sto ja volem gurabijeuser posted image

i moram vam priznati bas ste brze
i ako se neko bude pitao gdje smo narednih dana necemo se javlčjati odosmo u civilizaciju bez tv-a i interneta, novina itd

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14236
22.4.2011 13:19:49   
teacher75

hocu i ja da ih upoznamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14237
22.4.2011 13:20:42   
Anoniman

a pozvacemo i ovu dadadu pravit cemo i pomfrit user posted image user posted image user posted image
vidis dobro si mozeuser posted image user posted image user posted image ja volim pomfri jako i kecap ljutiuser posted image
Eto mene s cigaramauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14238
22.4.2011 13:25:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jesi vidjela.... za 10+ user posted image user posted image user posted image
A Luka.... user posted image user posted image user posted image

Eh pazi sad ovamo user posted image , kad cu ja tebe fino upoznati i A. a ne onako na prepad user posted image
Sta je bilo kod logopedice?

I sta bi sa onim lijepim vijestima? user posted image user posted image user posted image

bas smo i spomenule tebe i jelu... zelim i tebe upoznati ko coekuser posted image i jeluuser posted image ...pa cemo skontat...rekle smo sljedeci put svi dzutureuser posted image user posted image

a logopedica mi pokazala sta da radim sa cetkicom...ja se vise prepala od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image ...u goloj vodi sam bila

lijepe vijesti jos cekamuser posted image ...kako je krenulo...daj boze sljedece sedmiceuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14239
22.4.2011 13:25:41   
Lady26
'vake su kod nane, jesul i U tebe 'vake user posted image user posted image user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14240
22.4.2011 13:26:56   
Anoniman

vidis dobro si mozeuser posted image user posted image user posted image ja volim pomfri jako i kecap ljutiuser posted image
Eto mene s cigaramauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valjauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja cu steku ponjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14241
22.4.2011 13:27:14   
Anoniman

'vake su kod nane, jesul i U tebe 'vake user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image ja ne volim gorabijice ....
meni se svidja to u pozadiniuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14242
22.4.2011 13:28:05   
Lady26

bas smo i spomenule tebe i jelu... zelim i tebe upoznati ko coekuser posted image i jeluuser posted image ...pa cemo skontat...rekle smo sljedeci put svi dzutureuser posted image user posted image

a logopedica mi pokazala sta da radim sa cetkicom...ja se vise prepala od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image ...u goloj vodi sam bila

lijepe vijesti jos cekamuser posted image ...kako je krenulo...daj boze sljedece sedmiceuser posted image

Vidim ja gore mi usi...jestel tracale.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14243
22.4.2011 13:29:22   
Anoniman

ma nego sta...lady vaka...naka...ma groznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14244
22.4.2011 13:29:35   
emi7908
dadada da vam ne bude previše šteka user posted image  user posted image user posted image  user posted image  joj pa ja bi mogla malo gurabija ništa nisam okusila od jutros user posted image  i već ovako izgledam...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14245
22.4.2011 13:31:02   
Anoniman
Pozdrav
i mi smo se vratili iz šetnje A spava, a ja sam pocrvenila na suncu upeklo vala pravo...
moram vam se opet pohvaliti mi nikako ne nosimo pelene user posted image , sad smo veliki i pravimo tortu od pelena te ćemo ih poklonitiuser posted image
strah me na polju kad smo da se neće upiškit al eto do sada nije...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14246
22.4.2011 13:31:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

dadada da vam ne bude previše šteka user posted image  user posted image user posted image  user posted image  joj pa ja bi mogla malo gurabija ništa nisam okusila od jutros user posted image  i već ovako izgledam...

ja to nikad nisam jelauser posted image

kakvog je ukusauser posted image user posted image

ej koko kako uho?

javi kad budes isla u fisolovuser posted image user posted image user posted image ...eto nas....mm se brk nasmijao kad sam u reklauser posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 14247
22.4.2011 13:31:40   
Anoniman
Evo mene u pauzi dok se jaja kuvaju...dadada ofarba li ti svoja user posted image

Hajte fino zene sve kod mene, ima svakoj po jedno zaduzenje da dam user posted image , moze jedna i kafu skuvati ja se necu ljutiti, eto ja sam ocistila balkon pa mozemo vani popiti user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14248
22.4.2011 13:31:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Pozdrav
i mi smo se vratili iz šetnje A spava, a ja sam pocrvenila na suncu upeklo vala pravo...
moram vam se opet pohvaliti mi nikako ne nosimo pelene user posted image , sad smo veliki i pravimo tortu od pelena te ćemo ih poklonitiuser posted image
strah me na polju kad smo da se neće upiškit al eto do sada nije...

Aaaaaaaalimeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14249
22.4.2011 13:31:58   
Lady26

ma nego sta...lady vaka...naka...ma groznauser posted image user posted image user posted image

I gora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  568 569 [570] 571 572   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  568 569 [570] 571 572   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sta znaci

kad musko ( ne muz vec momak)kaze "treba mi vremena"

bas mu treba vremena (26%)

mala proset__aj (59%)

nesto drugo (16%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *