Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sta je ovo sve same spavalice danas ...moja oba muskica spavaju, zagrljeni, a ja se zadala u kuhinji - pripremam im iznenadjenje
Eh Meri, te sto spominju prut, batine i sl. nikako iskorijeniti, a vala pile mi zivce i one sto mi mjerkaju dijete ...kazem sinoc MM,kad me neko pita koliko ti ima dijete, reci cu godinu, pa nek' se onda ibrete ...
Sta nam je sa Tajrom, Amani, bambi, zahom...ne upratih da su se javljale
felix...tebi , a ljubi mi dijete
tekja ja vec odavno govorim da ima 1 god. Mi dosli sa vikendice super bilo al anel kao po obiacju mora nesto nac da nas zeza.Uzeo kolica , mala i voza ih al sve oce o putu a prasina a sunce . Nece da bude u avliji dzaba sto ima sirine dzaba sto zakljucamo kapiju Tako da smo se ja i MM menjali malo on koji krug sa A. malo ja. Pusa od nas. Mya, sto se nejavljas ? Kako nam je M. lutka lijepa ? Marinci, amani, gdje ste vi ?
Evo i mene malo kod vas. Konacno sam slobodna i konacno sam na GODISNJEM ODMORUUUUUUUUUUUU Samo da se zna, gasim mobilni Sad se samo javljam, odoh citati sta ima sta nema, pa cu da komentarisem...
Sto kaze Mala, moram napisati "kolumnu" da zena moze citati jutarnje novine
što ti je proljeće na ''selima''
sory za ono noć i dan al frka...pravo sam s aputa u importane otišla...a poruku nisam čula do popodne, valjda domet u putu...
dadada jesu mi jaja spremna..korpa prazna čeka ih...i ne prijavljuj tačan broj...ja 2 moram curama ostaviti
Jesi vidjela.... za 10+ A Luka....
Eh pazi sad ovamo , kad cu ja tebe fino upoznati i A. a ne onako na prepad Sta je bilo kod logopedice?
I sta bi sa onim lijepim vijestima?
bas smo i spomenule tebe i jelu... zelim i tebe upoznati ko coek i jelu ...pa cemo skontat...rekle smo sljedeci put svi dzuture
a logopedica mi pokazala sta da radim sa cetkicom...ja se vise prepala od Andrejevica ...u goloj vodi sam bila
lijepe vijesti jos cekam ...kako je krenulo...daj boze sljedece sedmice
hvala vama lijepe moje i vi ste meni slatke i puno ste mi drage obje
a dadada nemoj vise da pricas da dijete ne prica on je super.....ali stvarno..
a iduce sedmice mora pasti jedna kafica svi zusammen
Igor se tako ruzno jutros udario, nos mu sav poplavio dusa draga, ali on se uopste ne smiruje...
danas je poceo da se penje po namjestaju, prvo sam ga nasla kako skace po kolicima sav sretan jos meni pokazuje kako to radi, odmah su bila skolopljena... a popodne je poceo da se penje na kauc i fotelju.....
ne smijem ga sada minutu ostaviti samog bez nadzora
a vidim dosla i tajrica, pa gdje si ti, ja kontam ti zaglavila na sajmu
nemam ja kad od djeta hajd eto dadada neka kaze ona je za to "zaduzena" i strucna
vidi ti nje ...nemre to tako
tajra...bum ja tebi rezimirala nekad veceras...sad malo surfaj
pa ti si u tome dobra pa zato sam pomislila da ti to mozes tajri uraditi ja nemam kad od A. vidis sad me vidis sad ne vidis nemam kad . Tvoj maleni rano je u krpama a mene ce prije moj uspavati nego ja njega
Ja se bum odjavila sa RR...nikome na pamet ni ne padnemo.... Mi smo se morali kupati i veceras, Lana prvo sjela na cosak tus kabine, unutra joj banjica pa je milki, onda odnese patke, mede i ubaci unutra, dodje po mene, fino me za ruku i kaze : nana pupa, nana pupa.... Ja i mm jedno u drugo pa u smijeh , sta cu napunim djetetu banjicu i nek se kupa, ha ja...Ja sam bila tuto kompleto mokra.... I sad je u carstvu snova...i ja jedva cekam
Niste nesto aktivne bile vidim...a ni ne dodjoste na kafu...vidim ja vi bi na gotovo Kod mene jaja spremna, sutra cu vece samo sa Anom malo temperama da saram, jer hocu da joj namackam prstice pa da za bake i deke nasara ona jaja, samo kontam gdje da nas smjestim, u koji dio kuce kad podjemo sarati i da skontam koju cu u masinu za sudje, a koju u masinu za ves na pranje , slano gotovo, jos kolaci i ruzno raspremanje kuce. Danas smo malo skoknuli do mercatora nesto da kupimo i na rucak sa tajom i tetkom, ja vrucine, a ja nas obje obukla kao da je -10 vani, prokuvale smo
Ljubimo vas odoh nastaviti raditi pa se posle javim
Ja se bum odjavila sa RR...nikome na pamet ni ne padnemo.... Mi smo se morali kupati i veceras, Lana prvo sjela na cosak tus kabine, unutra joj banjica pa je milki, onda odnese patke, mede i ubaci unutra, dodje po mene, fino me za ruku i kaze : nana pupa, nana pupa.... Ja i mm jedno u drugo pa u smijeh , sta cu napunim djetetu banjicu i nek se kupa, ha ja...Ja sam bila tuto kompleto mokra.... I sad je u carstvu snova...i ja jedva cekam
mene ovaj moj komp slomi treba mi dobar antivirus izgleda da sam nesto pokupila na RR, svaki put kad se ukljucim uspijem 2 str.procitati i onda taraba, zato i nisam danas pisala.
a mislim ja na tebe oci moje lijepe, pa to valjda znas
a jelena ti si fino sve spremila, eto mene sutra po jaja da se foliram kao da sam ja farbala