|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  585 586 [587] 588 589   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.4.2011 13:13:53   
emi7908
posao me omeo pa dok sam završila ono što sam htjela napisati  vidim dešavalo se nešto...
Amani draga žao mi je što prolaziš kroz sve to, i znam kako se osjećaš... vidiš stvari ipak na bolje i nadam se da će tvojoj mami sad biti bolje i da će malu prvicu proći sve  ... budi samo pozitivna ma koliko se tebi činilo teško... nedaj se user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 14651
28.4.2011 13:14:10   
koka i po
dan....a jest zazimilo user posted image ...
amani...sta ces zivot je takav,nepredvidiv i kad se najmanje nadas nesto te "poklopi"..
svim mama i bebama user posted image ...
cek,cek...samo da mahnem ovoj bambi sto viri i porucim joj...pratim te u stopu user posted image ..
my name is Bond...James Bond user posted image user posted image user posted image user posted image ...ljubim te sele moja

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 14652
28.4.2011 13:20:10   
Anoniman
Evo i nas da vam mahnemo... mi svugdje negdje planirali sad za praznik, ali gledajuci ovo vrijeme ne ide mi se nigdje tako da mozda i kuci ostanemo. Mm trebao raditi u ponedjeljak, sto ne znaci i da nece ali sam rekla ima inspekciju da zovem da ih prijavim user posted image . Mi planirali malo kod svekra i svekrve na Boracko, malo do mojih u Gorazde i onda iz GZ da odemo do Mokre Gore, uglavnom svukuda da prolunjamo, a izgleda da cemo lunjati iz sobe u sobu user posted image user posted image .
Mi bile vani malo skitale, ovo vrijeme Boze nedaj, a meni kako su juce vadili krv dva puta jos mi nisu mogli naci odmah venu pa imam pet uboda i ruke mi otpadose sve modre, kazem srece pa nije za kratkih rukava majicu svi bi rekli da sam narkoman user posted image . Moja cura se nocas budila na svako pola sata isto tako vristeci, vise ne znam jesu li zubi ili usi, sutra idemo kod dr na kontrolu usiju tako da iskljucim tu opciju usiju, nadam se. Onda slabo skroz jede, sto mi je cudo, ona je prije jela sve zivo i non stop bi jela po cijeli dan, a sada ni trecinu obroka da pojede kako treba pa je po sat vremena ubjedjujem da je nahranim. danas joj skuhala nane, neko rece da je dobra za apetit ali ona nema sanse ni kapi da popije, ne svidja joj se.

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 14653
28.4.2011 13:22:38   
Bambi09
Nemojte me pogresno shvatiti, ali malo mi je lakse kad vidim da nisam sama nocas deverala... Pa i ostalo drustvo je imalo "vrtecu" noc... Na zalost...

Moja felix, da su 4-ke bila bih mirna, ali one su mu davno nikle... Nego kontam da li je moguce da mu rastu 5-ce, nesto ne mogu da se sjetim kad one rastu a sve su prilike da su one krivac za ova desavanja u protekla dva tri dana... user posted image

zaha ljubi mi djecu puuuuuno

chuci sretna vam godisnjica i sve najbolje

Amani uz tebe sam user posted image

odoh sad po mamu da je malo dovedem kod nas user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 14654
28.4.2011 13:34:54   
chuci
hvala svima na čestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amani drago mi je da je tetka bolje, nadam se da će i ona i mama ići samo na bolje

bambi možda mu i niču 5ice, a možda je i zbog naglih promjena vremena, djeca su osjetljivija od nas na te promjene.

vrijeme je user posted image (jedva sam dočekala da iskoristim ovog zelenog bla smješka, baš mi se sviđa user posted image ). mi za 1 maj idemo na vikendicu, ali izgleda da ćemo više boraviti u kući nego vani. hajd nema veze zato imamo riječ na riječ, rummikub, onu igru sa detektivima itd da se zabavimo.

joj sad će za 1 maj godišnjica kako smo ajšu šišali prvi put. sjetila se moja mama jučer user posted image .

jelena nadam se da neće biti problema sa ušima na pregledu i da je ovo sve ipak do kombinacije zubića i vremena.

ja ne smijem zvati kući da vidim šta se dešava. kaže mm temp joj sama spala, nije joj ništa davao user posted image user posted image i da ne zovem jer spava pored njega.
duša moja on sad stražari pored nje i pipka je svako minutu. znam ja njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

ovo vam se ja javljam u pauzama između časova, zato me nestane pa se vratim. da ne mislite da vas ostavim user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14655
28.4.2011 14:07:35   
tajcika
samo da se i mi prijavimo na ovu temu sada pripadamo malo vecoj raji,nejavljamo se bas cesto,al pokusavamo da redovno iscitavamo RR
veliki user posted image svim bebama i mamama

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14656
28.4.2011 15:14:12   
Malenaoduvijek
ova tema je totalno "mirna" meni se cini ovih dana.
nema lady, dadade i mene pa ni felix a ni druge nemaju bas inspiracije da pisu.
user posted image
ja vas pozdravljam i necu se javljati par dana jer mi komp ide na remont totalni kod zeta nekad iduce sedmice cu ga dobiti nazad aBg bice ko nov i spreman za nova pisanja

veliki zagrljaj za sve a posebno za amani i njenu tetku kojoj zelim potpuni oporavak i sve najbolje

felix,dadada,tajra apotekarka i ostale zenice da vas sve ne nabrajam  user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 14657
28.4.2011 15:22:33   
Anoniman
hej zene . Kod mene bila komsinica /trudnica na kafi user posted image . Skoro otisla A. uspavala odnijela ga u spavacu (inace gdje zaspi tu ga ne diram user posted image ) al danas sam morala jer sam imala posla u kuhinji. Evo pravim mu rucak... Da vam pokukam anel jutros nije htjeo da jede rucak user posted image skuhala mu rizu sa teletinom Samo uzeo par kasikica i nece .Nema sanse .... Pa sam morala (sreca imala ) kasicu s mesom .To podgrijala i dala i to je sve pojeo ,user posted image hajd bar nesto. Evo kuham mu mahune sa povrcem ...
Kod nas vrijeme uzasno Boze Nigdje Kise ono pravo da padne ........
Mala falit ces mi user posted image user posted image user posted image nadam se da ces brzo kom.popraviti .
Tajcika,user posted image pozdrav kako su djeca ?
Chuci sretna godisnjica braka .
Bambi , user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 14658
28.4.2011 15:23:09   
Apotekarka
Dan ruzan i tmuran...
Bambi ne sikiraj se mnogo nas je to proslo to su glupi zubici cim probiju birt ce mirne noci
Amani zelim ti sto vise snage a sto manje sikiracije znad kako kazu poslije kise dodje sunce pa nadam se da ce ti ubrzo zasjati
cHUCHI SRETNA GODISNJICA
Ja se jos mucim s grlom i krajnicim,malo mi i Antonio opet kiseuser posted image ,ostalo je sve dobro...
Pozz za sve rdom da vas ne nabrajam

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 14659
28.4.2011 15:24:20   
iv@ncica
sad  ce  pms-user posted image user posted image  vidjet  ces  kad  se  raspisemo user posted image user posted image
daaaadaaaa- je  banirana  zbog  ucenjauser posted image
felix-se sprema  za  vikendicu
cuchi-slavi  s  muzem
bambi  - kuburi  s nespavanjem  i turom..kao  i dosta  ostalih
apotekarka  na  poslu i dosta  ostalih
poslije  ce  se  javiti  vidjet  ces  sveuser posted image user posted image user posted image

a  pola  nas  ne  pise  jer  ispadaamo  iz  ove  grupe...prerasli  nam  malciuser posted image ...a  neki  dan pricale  o pupku  i  dohraniuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 28.4.2011 15:26:02 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 14660
28.4.2011 15:26:22   
Anoniman
ivancice moj anel je sve beba dok sam ne znadne kakiti ,piskiti i rec sta ga boli/muci I dok ne prespava citavu noc u cugu uzastupice i dok nam svi zubi ne izadju user posted image user posted image user posted image a do toga ima jos hej ti ga hej user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jok draga ako ovako vrijeme nastavi Bome ce felix da sjedi kuci sa A. uz tv. user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14661
28.4.2011 15:26:53   
iv@ncica
pisale  smo iskoro  u  isto  vrijemeuser posted image user posted image

ja  na  odmoru..sve  zavrsila  za  sad,,,A.  sopava..pa  naletilauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14662
28.4.2011 16:29:40   
marinčii
pozz ženice
Evo da se i mi malo javimo nismo odavno prvo bili na selu za vikend pa onda mene neka lijenost uzelauser posted image i evo nikako da popusti valjda od ovog groznog vremena,M je dobro ,jede spava ,trči galami pada u zadnje vrijeme puno noge mu pune modricauser posted image pa onda se tuži da ga boli noga i traži da mu ljubim da prođe.duša moja draga
Vidim bilo je bolesni bebica naam se da su već bolje user posted image
chuchi
sretna godišnjica braka
amani mila drži mi se ,nadam se da će to što prije biti iza tebeuser posted image user posted image user posted image
ostale ženice user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 28.4.2011 16:34:14 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14663
28.4.2011 17:03:08   
Bambi09
ma samo da vas sve user posted image a joj da mi je samo do aparata doci da uslikam ovog svog samo da ga vidite sta radi... otvorio rernu i stao na vrata od rerne i ko fol kuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image beli je lahnulo guzi 

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14664
28.4.2011 17:24:59   
*pcelica*
Dovar dan i od nas Bambi sta nam to drugar malo zafrkava, ko i drugarica. Samo sto je na lusteru nema (sreca pa nemamo lustera inace bi sa njih visila user posted image ) Manje dijete a veceg zafrkanta nisam vidjela. Atija opet kaslje user posted image Cijelu noc nisam zaspala od njenog kaslja a jadnica onaj slajm taman izbaci i ponovo ga proguta. Tako da sam cijelu noc presjedila jer se nije mogla namijestiti, i sad sam ko da me je tramvaj zgazio. Kad bi me neko malo izmasirao ruke bi mu se pozlatile samo da sebi dodjem user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 14665
28.4.2011 18:22:58   
Anoniman
Amani, drzi seuser posted image user posted image ...poslje kise uvijek dodje sunce...tako kazu...tako i bude

Chuci...sretna vam godisnjicauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za sveuser posted image i moje zeneuser posted image

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 14666
28.4.2011 19:00:33   
Bambi09
Samo da se pohvalim Nane je pojeo pola tanjira pire krompira, jednu pljeskavicu (manju) i pola paradajza user posted image user posted image user posted image user posted image Dusa majkina zagladnio... A evo ga sada hoda sa flasicom i sokom ko kakav pipic user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo dadadaaaa jesi li to tiiiiiii... oooooooo dadada ma jesi li to tiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14667
28.4.2011 19:05:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Samo da se pohvalim Nane je pojeo pola tanjira pire krompira, jednu pljeskavicu (manju) i pola paradajza user posted image user posted image user posted image user posted image Dusa majkina zagladnio... A evo ga sada hoda sa flasicom i sokom ko kakav pipic user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo dadadaaaa jesi li to tiiiiiii... oooooooo dadada ma jesi li to tiiiii user posted image user posted image user posted image

jasaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nane...ovo meni prosto nevjerovatno zvuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 14668
28.4.2011 20:51:22   
dafri
veče,
Amaniuser posted image
chuci sretna godišnjicauser posted image user posted image
Bambi nek je projeo sad će njemu odmah biti bolje

ja sredila kuću ali sam se izgleda dobro prehladila,grlo,temperatura ,baš sam nikakva
za maj planirali u Hercegovinu,malo i do Sarajeva, ako ozdravim,vrijeme će zezati ali baš mi se ide
Uni izbijaju trice,sinoć je bila nervozna i nije htjela spavati zove mm-a-izbaviteljauser posted image user posted image i kaže tata uzmi dete svoje,da je on nosi u drugu sobu

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14669
28.4.2011 21:45:31   
Lady26
Vece....
Citam i citam...ne mogu da vjerujem na sta se sveo ovaj forum...samo prepucavanje, ubjedijvanje, podjuser posted image ....Boze sacuvaj....ni ne da mi se javljati vise....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14670
28.4.2011 21:48:04   
Anoniman
Gdje, gdje to...pih ja nista da upratim user posted image

ps. Volim ja tebe, ali Lanu malo vise user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14671
28.4.2011 21:50:05   
Lady26
Citam temu "fondant" boze sacuvaj....
Umjesto da se opustim digne mi se pritisak na 200 user posted image

Voljemo i mi tebe i Anu i Kuku aBd user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14672
28.4.2011 22:13:54   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i nas na ovoj temi... prispjeliiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
za sada cemo samo mahnuti i poslati ogrooooooooman kiss svima, a ubuduce aBd pridruzujemo se aktivnijeee.....
uh, sto mi proleti godinica... :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14673
28.4.2011 22:18:35   
Lady26
Wellcome wellcomeeeee user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 14674
28.4.2011 22:20:23   
Bambi09
idacha dobrodosli drugari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ko da sam te jucer ostavila na temi razgovori u iscekivanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady, ja sve propustim, a vidjela sam da je bilo "guzve" i neki dan, al nisam upratila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 14675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  585 586 [587] 588 589   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  585 586 [587] 588 589   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *