Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i mene da vam mahnem... Citam i vidim da su bebice bas nemirne po noci... Ni Majda se puno ne razlikuje od drugih, na zalost. Ja sve prepisujem zubicima i vremenu i nadam se boljem, uskoro
Secerko Bice bolje, mora biti bolje, samo pozitivno razmisljaj, pruzi podrsku i tetki i mami, to puno znaci...
Majda veceras dobila minjak, ne prekriva joj ni guzu Znam da se poklonu ne gleda u zube, ali za malu djevojcicu mi je bas malo neukusno. Ustvari uvijek mi je neukusno, pitam se i od ovih nasih cura ko to kupuje Vec znam obuci cu joj par puta kada mi njima budemo isli u goste i to je to, onda ce je misteriozno poderati ili ulijepiti necim
Bolje da ni ne znas....ovdje sto manje citas bolje.... Kako si mi, kako je Nane, Binci? Specijalan pozz za S. Ako te tjesi, i Lana je sinoc toliko iza sna pocela plakati, suza suzu stize, jeca, ne mogu je smiriti...pa 5 min sigurno, a mrak ne vidim jel spava il ne spava....smirim je i namazem kapima desni i cuclu i zaspala je hB...
A ja bas volim kratku suknjicu, na helankice ili stramplice....imamo 2 od teksasa i jednu haljinicu...vala i kad vidim na bebi do ispod koljena haljinu bas ruzno....
Imamo i mi stvarno dosta, ali su mi nekako pristojne duzine, prekrivena je guza kada stoji i daleko je iznad koljena, ali se guza ne vidi. Ako hoces posaljemo nsoj drugarici ovu svoju
Lady, ja poletila odmah da vidim sta se to kuhalo... ma joj, davno sam ja rekla da ovaj forum vise ne lici na ono sto je bio... da li je to prezasicenje svega ili jednostavno prestaje vise biti interesantno ili sto bi rekao mm "ispucali sve teme pa sad nemamo sta pricati, nego se bavimo glupostima"... a najprije ce biti da je ovo njegovo ispravno... evo kaze ubacit ce nam 5 tema za raspredanje...
idacha, ma samo furaj fazon i drzi se ti obje teme...
ja...neeee...kad se ja svadjam...ja samo diskutujem
I mene nesto glavesina boli....a i zub boli kad je supalj pa se tjesim ... Ti mislis mi nist ne znamo jel? Sram te bilo zbog toga Djes bona dadada....sta se svadjas s ljudima
vidis kako lady zna...garant je njakog ceha nekad na moru smuvala
I mene nesto glavesina boli....a i zub boli kad je supalj pa se tjesim ... Ti mislis mi nist ne znamo jel? Sram te bilo zbog toga Djes bona dadada....sta se svadjas s ljudima