Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
klemzi ja te nasmijavam ti nista bar iz kulture stavi pomislit cu da ti vise nijesam smijesna
Mm mi oteo laptop u sekundi kad sam planirala napisati da ti dadadi na temi o njoj pripremaš zatvor, a sve glumiš jaranicu e moja Noa dadada ima temu, a ti...pozovi se na vitalni nacionalni interes evo opet ide mm, možda ope bude otimanja
Mm mi oteo laptop u sekundi kad sam planirala napisati da ti dadadi na temi o njoj pripremaš zatvor, a sve glumiš jaranicu e moja Noa dadada ima temu, a ti...pozovi se na vitalni nacionalni interes evo opet ide mm, možda ope bude otimanja
gospodine od klemzi okani se laptopa u zene!!!!!!!!!!!! moja tema ceka novu skolsku godinu sreca saznah da mi je fakultet preselio a nije davno ima 3 godine
klemzi ja te nasmijavam ti nista bar iz kulture stavi pomislit cu da ti vise nijesam smijesna
gospodine od klemzi okani se laptopa u zene!!!!!!!!!!!! moja tema ceka novu skolsku godinu sreca saznah da mi je fakultet preselio a nije davno ima 3 godine
samo i kod mene se promijenio prof. prije bio musko...sad zeMsko ...moracu prvo otici da se upoznamo
ooooooooooooooooo stigla i ti jel to B zaspo po 5 put
grozna si nemoj da ti pocne nabrajati sta je sve danas pojeo pa ce zi skinuti kez s face
Šuti noJa od 22h evo još se nije budio.... očekujem ga naravno..... ne mijenja se. Bila mu na roditeljskom Ej dadada, samo da znaš kažu učiteljice da im sva djeca super jedu (pa čak i oni koji inače kući ne) i hvale ove male (od 1,5; 2 god.) kako pričaju uveliko E da, B je maturant Od 1.6. prelazi u stariju (miješanu) grupu
ooooooooooooooooo stigla i ti jel to B zaspo po 5 put
grozna si nemoj da ti pocne nabrajati sta je sve danas pojeo pa ce zi skinuti kez s face
Šuti noJa od 22h evo još se nije budio.... očekujem ga naravno..... ne mijenja se. Bila mu na roditeljskom Ej dadada, samo da znaš kažu učiteljice da im sva djeca super jedu (pa čak i oni koji inače kući ne) i hvale ove male (od 1,5; 2 god.) kako pričaju uveliko E da, B je maturant Od 1.6. prelazi u stariju (miješanu) grupu
Snimile ga kako spava za ručkom na stolici Baca ga, tetura se po stolici k'o pijanac oplakala sam na roditeljskom.
Sve mi na pamti ona vakcina što se prima sa 18 mj. a vidim uveliko rasprava oko vakcina. Nisam u dilemi, primit će je samo ne znam da li se daje poslije podne (DZ Omer Maslić) a i po malo mu curi nos mada mi prošli put rekoše da to ne spriječava primanje vakcine mada ja nisam za.... a bliži nam se 2. rođendan, nemamo baš vremena....
aaaaa gdje ces dadaaa ..muzu na nocne instrukcije ..haj bona i ja se malo otela kontroli..naganja me moj pecinski cojek po kuci...a vise bez malog ni kavu ne mogu popiti..mora i on sam-am...a zirafa mu je fufa