|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  587 588 [589] 590 591   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.4.2011 23:04:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

I mene nesto glavesina boli....a i zub boli kad je supalj pa se tjesim user posted image user posted image ...
Ti mislis mi nist ne znamo jel? Sram te bilo zbog toga user posted image user posted image
Djes bona dadada....sta se svadjas s ljudima user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image vidis kako lady zna...garant je njakog ceha nekad na moru smuvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Psstttttttttttttt user posted image user posted image user posted image user posted image

garant je glumila čehinjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro e naucio...jako dobrouser posted image user posted image user posted image
a kapice ni na mapiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14701
28.4.2011 23:04:57   
Apotekarka
Ja jedva dijete uspava place mamice,mamice mazi pjevaj ne znam sta mu je mozda osjeti da sam zabrinuta radi ove rane na grluuser posted image ,dusa mamina...
Znam dada i ja jednog elektrotehniku zavrsio gotov  ocelavio  bez posla cik pogodi tko je

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 14702
28.4.2011 23:06:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ja jedva dijete uspava place mamice,mamice mazi pjevaj ne znam sta mu je mozda osjeti da sam zabrinuta radi ove rane na grluuser posted image ,dusa mamina...
Znam dada i ja jednog elektrotehniku zavrsio gotov  ocelavio  bez posla cik pogodi tko je
user posted image user posted image user posted image ...prvo me bodrite...a sad me sjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sta da ja sad mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Antonia i tebe

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 14703
28.4.2011 23:07:55   
Anoniman
dadada eno te tamo bodrim necu i ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pisma ti pisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14704
28.4.2011 23:08:13   
Apotekarka
A moja dadada ja vise imuna na njegov fax  znam da je bez posla i svaki novi konkurs nmi trunkica nade ali ti uci valjda postao baksuz kako mene ozeni,ma ajd radi mu zena dobro mu jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14705
28.4.2011 23:09:21   
Lady26
Apotekarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14706
28.4.2011 23:09:23   
Apotekarka
Ako budem cjelu noc ovdje na rr evo jedem i bijeli luk(prirodni antibiotik) necu li sta grlo popraviti a muz me vjerovatno nece primiti nocas u krevetuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14707
28.4.2011 23:10:19   
Apotekarka
Jesu li to zagrljalji iutjesni je li me to tjesite sto je bez posla ili sto je poceo celavitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14708
28.4.2011 23:10:52   
Lady26

dadada eno te tamo bodrim necu i ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pisma ti pisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje, hocu i ja da je bodrim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14709
28.4.2011 23:11:23   
iv@ncica
ej  dadaaa  pregledsah  ja  danas kod  nas  one  kapice..ni  nacrtanih  ih  nemauser posted image ....a  mensecini da  cu  ti  nasu  proslijedit...nesto  mi  je  A. ne  vole  ni  malo..baca  je  svako  malouser posted image user posted image ..jesi  gdje gore  gledala

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 14710
28.4.2011 23:13:24   
Lady26

Jesu li to zagrljalji iutjesni je li me to tjesite sto je bez posla ili sto je poceo celavitiuser posted image

user posted image user posted image moram izvini..nije smijesno, znam...razumijem te 1oo%...
Antoniju jer je plakio a tebi da ozdravis i da muzek nadje aBd posao

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14711
28.4.2011 23:15:18   
Apotekarka
Ha ha kad procitam ovu svoju zivotnu pricicu dodje mi da skocim u svoju kresevcicuuser posted image user posted image user posted image  
Ja mogu da zapjevam onu imam muza inzinjera slabo mu ide karijera....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14712
28.4.2011 23:16:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ej  dadaaa  pregledsah  ja  danas kod  nas  one  kapice..ni  nacrtanih  ih  nemauser posted image ....a  mensecini da  cu  ti  nasu  proslijedit...nesto  mi  je  A. ne  vole  ni  malo..baca  je  svako  malouser posted image user posted image ..jesi  gdje gore  gledala
ti si mojeuser posted image
ne prosljedjuj nista...pokloni tu nekom deckicu ako tvoj nece...ja svakako gledam da bude zimska...sad mi se ne zuri...a vamo cekam jednu pletenuuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14713
28.4.2011 23:16:45   
Anoniman

Ha ha kad procitam ovu svoju zivotnu pricicu dodje mi da skocim u svoju kresevcicuuser posted image user posted image user posted image  
Ja mogu da zapjevam onu imam muza inzinjera slabo mu ide karijera....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ti pjevaj

Neposredna veza do poruke: 14714
28.4.2011 23:18:05   
Lady26
Idem, pa pa
Sweet dreams user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14715
28.4.2011 23:19:11   
klemzi
dadada, hajd uči, dosta više ove rr user posted image user posted image user posted image

Apotekarko, user posted image user posted image user posted image da nam brzo ozdraviš, da muž nađe posao u struci, i za Antonia jedno veliko user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14716
28.4.2011 23:19:21   
Apotekarka
 user posted image user posted image user posted image user posted image samo ti pjevaj
Sta me briga ja sam cici-mici iz pjesmeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14717
28.4.2011 23:20:13   
Apotekarka
Klemzi niti ja ozdravljam niti on posla nalazi kakav je to krivi spoj

Neposredna veza do poruke: 14718
28.4.2011 23:21:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi

dadada, hajd uči, dosta više ove rr user posted image user posted image user posted image

Apotekarko, user posted image user posted image user posted image da nam brzo ozdraviš, da muž nađe posao u struci, i za Antonia jedno veliko user posted image

pa ...pa...drugarice profesorice...vas cijeli dan ucimuser posted image zasluzujem malo odmorauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 14719
28.4.2011 23:24:05   
Anoniman

pa ...pa...drugarice profesorice...vas cijeli dan ucimuser posted image zasluzujem malo odmorauser posted image user posted image user posted image

klemzi pušći je vidis da odmarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vascijeli dan samo cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14720
28.4.2011 23:24:38   
klemzi

Vjera u uspjeh, uspjeha je pola user posted image

Sve ćete vi to imati, a Antonio je najveći dokaz da nikakav krivi spoj nije upitanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 14721
28.4.2011 23:25:15   
Apotekarka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 14722
28.4.2011 23:28:39   
Anoniman

klemzi pušći je vidis da odmarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vascijeli dan samo cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vidjeces tiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14723
28.4.2011 23:29:50   
Anoniman

Vjera u uspjeh, uspjeha je pola user posted image

Sve ćete vi to imati, a Antonio je najveći dokaz da nikakav krivi spoj nije upitanju user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image potpis  ko kuca

bice apotekarko...bice...samo glavu gore

klemzi mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 14724
28.4.2011 23:35:21   
Anoniman
klemzi ja te nasmijavam ti nistauser posted image user posted image user posted image user posted image bar iz kulture stavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomislit cu da ti vise nijesam smijesnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  587 588 [589] 590 591   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  587 588 [589] 590 591   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *