|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  584 585 [586] 587 588   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.4.2011 11:04:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

nema lijepog vremena do idućeg vikedna
i ja sam ovo cula Ma bas bezzzz kud se ova kisa napela i hoce i nece prokapa koja kap i stane nesto sitno.
Al haman se cuva za subote nedelje user posted image user posted image pa ce da oturi padat.
user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14626
28.4.2011 11:06:57   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix

i ja sam ovo cula Ma bas bezzzz kud se ova kisa napela i hoce i nece prokapa koja kap i stane nesto sitno.
Al haman se cuva za subote nedelje user posted image user posted image pa ce da oturi padat.
user posted image

e vala felix upravu si,mogla se ispadati do vikendauser posted image ali eto ne pitamo se mi,a bas cetiri dana neradna moglo se lijepo protefericati

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14627
28.4.2011 11:09:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

user posted image

e vala felix upravu si,mogla se ispadati do vikendauser posted image ali eto ne pitamo se mi,a bas cetiri dana neradna moglo se lijepo protefericati

Mogla je al ko namjerno haman nece user posted image evo i juce ko fol prokapa kap, dvi i stane a sad nesto sitno pada ko rosa .
Da oce oturit pa neka se ispada user posted image user posted image
Jos svejze vani mi lozimo user posted image . Jos dosadno djetu naucilo van svaki dan skoro se obuko i stoji pred vratima i ice ade (hajde ) user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14628
28.4.2011 11:13:19   
Honey3
ma i ja ukljucujem grijanje,bas pohladnouser posted image a izvest cu E vani kad ustane,samo cu je malo toplije obuci,cini mi se da je u kuci hladnije vec vaniuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14629
28.4.2011 11:14:24   
Hanady RR

user posted image

Mogla je al ko namjerno haman nece user posted image evo i juce ko fol prokapa kap, dvi i stane a sad nesto sitno pada ko rosa .
Da oce oturit pa neka se ispada user posted image user posted image
Jos svejze vani mi lozimo user posted image . Jos dosadno djetu naucilo van svaki dan skoro se obuko i stoji pred vratima i ice ade (hajde ) user posted image

a pa vi ste super...meni mlađe dijete nedavno u nedleju jedno obuklo se i izašlo pred vrata u papučama sesttrinim...kad zove me komšinica kaže eno ti dijete šeta samo niz stepeniceuser posted image user posted image user posted image
uhvaih je na vrijeme kaže ''ide mamap upi beba'' ide u granap da kupi hljebauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14630
28.4.2011 11:23:31   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj dobra je ahahahah. Bas ona zna /smije sama sic niz stepenice .
A. nezna i sve da zna bilo bi me strah ga pustiti razbio bi se.
Zna se popet i pone se sam uza stepenice od sveki , Samo vidis A. nema izgubio se kad ja on se za sekund popeo na vrh stepenica i stoji kod vrata user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 14631
28.4.2011 11:24:19   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a pa vi ste super...meni mlađe dijete nedavno u nedleju jedno obuklo se i izašlo pred vrata u papučama sesttrinim...kad zove me komšinica kaže eno ti dijete šeta samo niz stepeniceuser posted image user posted image user posted image
uhvaih je na vrijeme kaže ''ide mamap upi beba'' ide u granap da kupi hljebauser posted image user posted image
user posted image hej dobra je dusa draga...
moja E samo ako su vrata otvorena odmah oblaci obucu bilo ciju i krene uz stepenice ,zove adzo,adzouser posted image a adzo joj na spratu stanuje

Neposredna veza do poruke: 14632
28.4.2011 11:27:08   
chuci
jutro svima

nemam vremena ništa čitati
nama noć burno protekla, budila se plakala, na kraju sam iskoristila savjet koji je čini mi se felix napisala. nisam imala ono što se zubići mažu, pa sam joj desni malo sirupom namazala odmah je zaspala user posted image a i mi. eno je sad sa mm, jer je na godišnjem, ima malo temperature. ja kontam da će joj druga 3 krenuti. prva je već izašla oko 2 mm.

nadam se da su bebe dobro.
meni danas godišnjica braka pa ćemo slaviti večeras a Ajšu će moji mama i tata čuvati
user posted image user posted image user posted image za nane i dede

Neposredna veza do poruke: 14633
28.4.2011 11:33:40   
Honey3
chuci nisi jedina koja je imala burnu noc,ovo nesto bas krenulouser posted image rekoh ja,ovo vrijeme utice i na djecuuser posted image moja je dobro spavala ali se nesto vrtila,bas nemirna bila i rano ustala jutros u pola osam,zato eno je spava ve 1,5huser posted image
chuci sretna vam godisnjicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,neznam koja ali evo ti pet ruzauser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14634
28.4.2011 11:40:56   
chuci
jedna ruža je viška za bračne godine
a za ukupni staž fali još 6 ruža
ali hvala mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sad iščitah zadnje dvije strane pa vidim da sva djeca loše spavaju. mora da je do vremena a oni osjetljivi duše drage.

eno moja kaže mm leži kući i rekla mu hajde babo pokij ajšu. on je pokrio dekicom, kaže ona još enu deku pokij (da je pokrije još jednom dekicom user posted image )
a nema veliku temp 37,1

ali dobro je hB obzirom da joj niču trojke

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14635
28.4.2011 11:46:20   
Honey3
tu jednu ruzu daj svojoj ljepoticiuser posted image cuj nje dusa draga hoce jos jednu deku i zna traziti i ona moja je meljalica prava,vec recenice uveliko sastavljauser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14636
28.4.2011 11:51:03   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image user posted image user posted image
I nama je noc protekla na relaciji krevetic- miuser posted image user posted image user posted image   budio se plakao,i jutros nosic curi okice suzne,garant ce ga grlo safatatiuser posted image user posted image
A sa djecom nikad nemozes nista planirati,kao ni prvi maj.A svakako vrijemeuser posted image
a MM od sutra slobodan,alergija ga slomi..uzas ziviuser posted image kaslje kise ma katastrofa

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14637
28.4.2011 12:07:37   
emi7908

IZVORNA PORUKA: salmy

Pozdrav za drustvouser posted image user posted image user posted image
I nama je noc protekla na relaciji krevetic- miuser posted image user posted image user posted image   budio se plakao,i jutros nosic curi okice suzne,garant ce ga grlo safatatiuser posted image user posted image
A sa djecom nikad nemozes nista planirati,kao ni prvi maj.A svakako vrijemeuser posted image
a MM od sutra slobodan,alergija ga slomi..uzas ziviuser posted image kaslje kise ma katastrofa

srce malo kako mi je žao tih malih nosića što cure user posted image   nedaj te se, hajmo odmah čajevi, c vitamin, med..... i biće dobro aBd....

a ovaj prvi maj uopšte ne doživljavam nešto. mama mi neće biti sa nama a taj dan joj je i rođendan pa sam nekako tužna... zajedno svi odemo negdje na ručak a sad je na putu tako da nećemo biti na okupu...user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14638
28.4.2011 12:12:16   
salmy
Krenuli smo sa medom i cajevimauser posted image user posted image
a prvi maj i meni totalno bezveze,mislim da je vrijeme lose pa i miuser posted image
Jos MM ima 5 dana libero,ali njega alergija slomi pa mu nije do njega,a meni jest do njegauser posted image user posted image  

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 14639
28.4.2011 12:18:31   
Anoniman
salmy user posted image user posted image . I moj anel je nervozan od jutros nista mu  nepase . Pa sam ga dala sveki oce da ide dole . Nadam se da ga nece vratiti za koji minut user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14640
28.4.2011 12:24:49   
Honey3
salmy a je li njemu do tebeuser posted image
koliko vidim slabo ce se ove godine festati za prviuser posted image ma hajd mi veliki i mozemo a gdje sa ovom maksumcadi,jedino negdje uz kucuuser posted image meni se svidja na Borackom u onim bungalovima,bas je super,samo mislim da je i gore hladno sad pravo a pogotovo navece

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14641
28.4.2011 12:27:08   
Anoniman
zaha user posted image user posted image mi cemo na vikendicu , mada cisto sumnjam anela drzat gore zatvorenim nema sanse .
Jos je na visini ako bude ovakvo vrijeme gore ce biti hladno , tako nista od toga user posted image .

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14642
28.4.2011 12:29:00   
Honey3

salmy user posted image user posted image . I moj anel je nervozan od jutros nista mu  nepase . Pa sam ga dala sveki oce da ide dole . Nadam se da ga nece vratiti za koji minut user posted image user posted image
hoce,hoce sad ce ti ga vratiti,nista ne zapocinjiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14643
28.4.2011 12:36:16   
Anoniman

hoce,hoce sad ce ti ga vratiti,nista ne zapocinjiuser posted image

dobro predvidjas user posted image user posted image user posted image
Evo ga otisao za trosjed da kaki user posted image user posted image user posted image Ja ga virim a on meni vice dere se Bizi , bizi (da bJEZIM) smdi ko tvoric mali . Grijem vodu da ga operem.

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14644
28.4.2011 12:36:42   
Amani12
Samo da vam mahnemo i posaljemo puno poljubaca user posted image user posted image user posted image  

Ja se nikako ne stizem javiti.Sad mi je u zivotu onaj period kad sve krene nizbrdo...
Tetka se probudila iz kome,skinuli su je s aparata.
Slijedi dijagnostika i terapija.Fizicki je sad zasad prilicno dobro,psihicki i ne bas...Klinicka smrt i hipoksija su ucinili svoje,ali doktori su optimisticni.Kazu,treba vremena...
Jako mi tesko sve to pada,ali trudim se biti i uz nju i uz njenog sina kojeg zovem bratom.Podrska im sada najvise treba.Nadamo se najboljem...
Mama je takodjer jako bolesljiva,a ovo sa tetkom,njenom sestrom je bas pogodilo.
Dobila je jako visok secer,visok pritisak.I ona mi je velika briga,ali bit ce i to dobro aBd,nadam se...
Moje dijete drago dermatitis slomi,nazalostuser posted image
Nogice su mu u ranama,zubici ne popustaju...user posted image
I tako dok odem do bolnice,pa do rodjaka,pa mami,pa oko Amanceka,ne stignem vam se javiti,ali mislim na vas i nadam se boljim danima...

Hvala svim mojim virtuelnim prijateljicma koje su pitale za nas,divne ste mi,a podrska u ovakvim trenutcima neizmjerno mnogo znaci...
Da sva bolesna djecica ozdrave,da fino ruckaju i da budu sretni i nasmijani...
Ljubimo vas najvise i nadamo se uskoro caskanju...

user posted image user posted image user posted image za sve drage mamice...

Nisam stigla ranije,pa evo sada SRETAN USKRS I VASKRS dragim prijateljicama koje slave sa malim zaksnjenjem,sve najljepse od user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 28.4.2011 12:38:02 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14645
28.4.2011 12:38:16   
Anoniman
Amani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliki zagrljaj za tebe i Malog druga.

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 14646
28.4.2011 12:55:05   
Honey3
Amaniuser posted image puno poljubaca za tebe i naseg druga sto ga muci taj dosadni dermatitis,bas mi je zao sto kroz sve to prolazis,nadam se da ce se situacija popraviti ako Bogda da ce ti i mama i tetka biti dobro a i taj maleni slatkis,znas kako ide poslije poteskoce dolazi olaksanje i tako ce i biti ako Bog dauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14647
28.4.2011 12:57:11   
salmy
 Felix ti imas sveki, blago tebi ja sam je izgubila i bas mi nekad nedostajeuser posted image ,eto da je barem dozivjela user posted image da je zovne,imao je samo 2 mjeseca kad je otisla...
 sve kontam ako postar naleti da mu ga malo damuser posted image user posted image da ga pronosa
Zaha draga zeno ja tebe nikako da povezem sa tolikom djecomuser posted image user posted image masallah ti si avionuser posted image user posted image  pa kako stizes sve i oko sebe oko djece oko muzeka? daj recePatuser posted image   
Amani drzimo ti fige da izdrzis i sve bude okuser posted image user posted image user posted image ljubimo drugara

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14648
28.4.2011 13:01:02   
emi7908
pa ne znam vala kome se da po ovom vremenu išta raditi,? baš mi žao što je vrijeme ovako ali kad bolje razmislim ne trebamo ni dopustiti da nam to poremeti planove, zato forumašice koje idete na more uživajte bar na onom lijpom morskom zraku, valjda neće biti puno kišice a malo oblaka ne smeta ... na krajukrajeva uvijek možete kvalitetno iskoristiti vrijem kad ste zajedno....user posted image  zato uživajte.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14649
28.4.2011 13:11:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Felix ti imas sveki, blago tebi ja sam je izgubila i bas mi nekad nedostajeuser posted image ,eto da je barem dozivjela user posted image da je zovne,imao je samo 2 mjeseca kad je otisla...
sve kontam ako postar naleti da mu ga malo damuser posted image user posted image da ga pronosa
Zaha draga zeno ja tebe nikako da povezem sa tolikom djecomuser posted image user posted image masallah ti si avionuser posted image user posted image  pa kako stizes sve i oko sebe oko djece oko muzeka? daj recePatuser posted image   
Amani drzimo ti fige da izdrzis i sve bude okuser posted image user posted image user posted image ljubimo drugara
pa nije bas blago al hajd dobro je user posted image user posted image ....nekad je i uhar 5minuta

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 14650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  584 585 [586] 587 588   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  584 585 [586] 587 588   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *