|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  639 640 [641] 642 643   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.5.2011 9:32:32   
chuci
dadada samo da ti kažem da si me se pravo dojmila na bb, zračiš pozitivom
a majica je bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16001
10.5.2011 9:34:46   
Amani12
Dadada user posted image si!
user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16002
10.5.2011 9:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

dadada samo da ti kažem da si me se pravo dojmila na bb, zračiš pozitivom
a majica je bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...hvalauser posted image ...i ti si mene, takodjeruser posted image ...jest da te nisam zamisljala takooooooo visokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ono dijete ti je med medeni...po njoj sam te i skontalauser posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 16003
10.5.2011 9:35:18   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix

mala, i kod nas su lose noci isto stalno se krti. Al hajd makar jedu jel dauser posted image user posted image
imal kod vas sunca , kod nas ima milina user posted image user posted image

ima danas user posted image ,al ja se jos mislim hocu li vani

ovo vrijeme stvarno bezveze,juce onako hladno(mi snjeg gledali na povratku)a danas opet sunce

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16004
10.5.2011 9:39:01   
Malenaoduvijek

mala, i kod nas su lose noci isto stalno se krti. Al hajd makar jedu jel dauser posted image user posted image

sunasce sija samo neka sunca

ja hocu samo da vam kazem da nemam sta da vam kazem user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16005
10.5.2011 9:41:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

ima danas user posted image ,al ja se jos mislim hocu li vani

ovo vrijeme stvarno bezveze,juce onako hladno(mi snjeg gledali na povratku)a danas opet sunce
neznam mila nisam bila vaniuser posted image al nadam se da ce do podne otopliti da malo izadjemo iz kuce juce citav dan se sam oblaci dodje do mene vice uke , ruke da ga izvedem na polje .

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 16006
10.5.2011 9:48:27   
Honey3
dobro vam jutrouser posted image uf drage zene sto se ja na sabahu prepadoh,moja E dosla do stelexa i naprskala sebi u ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brzo joj isperem vodom,dam joj toplog mlijeka u spricu pa joj naspricam u usta jer nije htjela da pije,nazovem hitnu kad rece dr.nece joj nista biti samo da joj dajem sto vise tecnosti,skuhala sam joj caj,evo pije sok i podriguje na sok i stelexuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16007
10.5.2011 9:52:00   
Malenaoduvijek
dusa draga, ma bice to ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 16008
10.5.2011 9:52:50   
Amani12
Curica slatka user posted image
Dusa mala,mogu misliti kako si se ti prepala...
Bit ce to ok,samo joj daji dosta tecnosti da pije...
Ljubimo vas! user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 16009
10.5.2011 9:54:05   
bebacha
a joj.a sta je stelexuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 16010
10.5.2011 9:55:10   
Anoniman
zaha , mogu misliti kako si se prepala jer moj anel je tako jednom sebi uspricao u usta  tecnosti za staklo user posted image  user posted image . Posle sto kazes iz djeta bazdi miris pjene .
Al bit ce dobro user posted image
Amancek, kako je od jutros mila ?

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 16011
10.5.2011 9:55:26   
Lady26
Jutro, dok sam sve iscitala....
Sta ste to kuhale pa vas Hanady pobrisala user posted image user posted image user posted image ....ccc....
Ja koliko sam bila pospana spakujem Lanu u pola 9 u krevet a ja zaspala na dvosjedu u dnevnom u 9...mm me probudio u 23,15, samo predjem u spavacu i nastavila, jutros sam kao prebijena macka, sve me boli a na stranu sto sam mogla jos spavati user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16012
10.5.2011 9:55:41   
Honey3
dobra je ona evo igra se,pije,pjeva ali mi jos suhvauser posted image
Amani kako nam je danas ljepotan,pratimo mi vas ali se slabo javim,ljubni nam ga punouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 16013
10.5.2011 9:58:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

dobro vam jutrouser posted image uf drage zene sto se ja na sabahu prepadoh,moja E dosla do stelexa i naprskala sebi u ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brzo joj isperem vodom,dam joj toplog mlijeka u spricu pa joj naspricam u usta jer nije htjela da pije,nazovem hitnu kad rece dr.nece joj nista biti samo da joj dajem sto vise tecnosti,skuhala sam joj caj,evo pije sok i podriguje na sok i stelexuser posted image user posted image user posted image
ma nece joj nista biti...vazno je samo da nije nesto s crnim krizicemuser posted image ...moj A. se tako kod mog tetka napio emisala za parket...ja kad fraz nisam dobila..na svu srecu...ito "nije" opasan

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 16014
10.5.2011 9:58:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

a joj.a sta je stelexuser posted image
sredstvo za stakla

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 16015
10.5.2011 10:00:02   
Anoniman
Amani, zasto ne otvoris temu "recepti bez laktoze"...vjerujem da ima jos majki koje kubure...i nekih koje vec duze vrijeme kuhaju takva jela...pa da dijelite recepte

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16016
10.5.2011 10:01:16   
Lady26
Amani bas mi je zao zbog A. pa to njega ne popusta...hebem mu...
Nadam se da ce ta nova terapija djelovati aBd... user posted image user posted image
Jelena drago mi je al bas bas zbog Ane user posted image user posted image user posted image
Mala moja user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambiiiiiiiiiiiii, vrijednice, 1000000000 poljubaca putuje za Grozade user posted image
Mama2009 hocul ja stic popit kafu u starom stanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mm 2 smjena user posted image
Zaha joj mogu misliti kako si se prepala i ja bih...jel sad ok?!
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.5.2011 10:02:03 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 16017
10.5.2011 10:01:50   
škorpija
uh zaha šuti dobro je, stelex je najblaži od tih sredstva, stvarno moramo biit oprezni, ja već kontam da moram imati ormama za zaklučavanje tih stvari, imam sad neki sa plastičnom zaštitom, al to ga nebi spriječilo ako se nakani da dira.

dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha iliuser posted image  našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš 

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16018
10.5.2011 10:02:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro, dok sam sve iscitala....
Sta ste to kuhale pa vas Hanady pobrisala user posted image user posted image user posted image ....ccc....
Ja koliko sam bila pospana spakujem Lanu u pola 9 u krevet a ja zaspala na dvosjedu u dnevnom u 9...mm me probudio u 23,15, samo predjem u spavacu i nastavila, jutros sam kao prebijena macka, sve me boli a na stranu sto sam mogla jos spavati user posted image user posted image

jel L. spavala dobro user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16019
10.5.2011 10:05:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

uh zaha šuti dobro je, stelex je najblaži od tih sredstva, stvarno moramo biit oprezni, ja već kontam da moram imati ormama za zaklučavanje tih stvari, imam sad neki sa plastičnom zaštitom, al to ga nebi spriječilo ako se nakani da dira.

dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha iliuser posted image  našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš 
ma ja mislim da za tim nema potrebe kod nas...barem ne jos...u Australiji je to valjda pod mus...nije kod nas toliko ostacen ozonski omotac...mislim, iznad evrope...samo treba izbjegavati najgore sunce i voditi racuna o benovima, sto kod nas malo ko radi...ukljucujuci i mene sameuser posted image ...a imam jedan koji bi trebalo pogledatiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16020
10.5.2011 10:06:18   
Lady26
Dobro, al mi se oko 6 uz vrisak probudila, vratila sam joj dudu (namazala je kapima) pa je nastavila do 7...
Meni se cini da sam bolja kad zaspem kasno user posted image
Vidim Anelko lose spavao....sto li?Ja navikla da moja spava po cijelu noc pa kad se ovako probudi ja ne znma gdje sam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16021
10.5.2011 10:08:20   
chuci
IZVORNA PORUKA: zaha

duša draga baš mi je žao
ja sam kupila onu zaštitu za ormariće i stavila na oramrić s asredstvima ali ona skontala ako jako povuče da joj se otvori, pa belaja bude. sreća nije pokušala da pije ili šprica, ali uzme pa šprica okolo

neki dan sam ja u kupatilu lakirala kosu, a ajša ušla (digne se skroz na prstiće pa otvori vrata) i valjda joj od laka u usta ušlo. kaže mi mama ima ajša daku (dlaku), kini i plazi jezik da joj skinem. ja sam joj malo isprala usta šta ću

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 16022
10.5.2011 10:10:39   
Honey3
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma eto pazim,sve to stoji u kupatilu a vrata jos ne otvara sama ali ova starija juce pospremala dj.sobu i ostavila stelex na dohvat ruke a ovoj maloj dusa tamo rovinjati i dama fino nasla i "mirisala" se pa i po ustima

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16023
10.5.2011 10:10:40   
škorpija
dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha ili našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš
ma ja mislim da za tim nema potrebe kod nas...barem ne jos...u Australiji je to valjda pod mus...nije kod nas toliko ostacen ozonski omotac...mislim, iznad evrope...samo treba izbjegavati najgore sunce i voditi racuna o benovima, sto kod nas malo ko radi...ukljucujuci i mene same ...a imam jedan koji bi trebalo pogledati

ma ja sma mislila ajdinu ti kupiti jer nema šanse da ga natjeram da bude i minut u hladu, on samo trči u plićak, ali nisam sigurna da li to odijelo sigurno štiti od opekotina i moram li ga mazati ispod odijela

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16024
10.5.2011 10:12:49   
Malenaoduvijek
amani jesi razmisljala da se posavjetujes sa onom tetom sto ima onu makrobioticku radnju, makro...nesto ne znam sad tacan naziv mozda zna neko drugi bolje.

mozda ti ona moze dati par savjeta....

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 16025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  639 640 [641] 642 643   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  639 640 [641] 642 643   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *