Bambi09
|
IZVORNA PORUKA: dadada joj bambi...svaka ti cas_t kad ti se da i HVALA gdje mi je ona noJa Ma drugacije ne bih upamtila sta sam kome htjela reci, a mrsko mi se vracati 10 stranica unazad kad ste vrijedne IZVORNA PORUKA: felix bambi jesul radovi pri kraju mila .Kad ce slatka da se abd popije u novom stancicu opremljenom Kako djecica slusaju lijepa ljubim vas radovi su zavrseni, djeca slusaju ko medici su mi IZVORNA PORUKA: teacher75 bambi09, dobri ti sve stize da postrojis ne znam sta fali krompiru jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo... ne draga, nisi me razumjela, ne fali nista krompiru, naprotiv to je super hrana, ali kazes da ti nece da jede, pa kontam mozda puno forsiras krompir, dijete je zasiceno pa ti zato nece da jede krompir, pa kontam da malo pauziras s krompirom da ga ne stavljas toliko, nego da je ostavis da se zazeli, da joj ne dajes nekih 10-ak dana krompir u hrani, znaci sve ostalo sto ti hoce jesti neka jede, ali krompira ne IZVORNA PORUKA: MALA1994 dajem mu redapin, inace mi je pedijatrica preporucila royal zele i omegu 3, popili smo jednu turu toga a posto decko sad hoce da jede sad nece ja sam mu ukljucila ovo ne bi li poceo malo bolje jesti, ali izgleda da du svakako odustati od ovog sirupa jer nista bolje ne jede, cak sta vise. a mozda mu i treba, ali ipak je njemu 2 godine i 3 mjeseca. p.s. ovo je kratka kolumna za dragu MALU a kolumna ti je odlicna, nije te dugo bilo ali si sada malo nadoknadila pa dobro ako je pedica tako kazala, ona bolje zna... ma jest ce djeca samo dok im se apetiti malo otvori a jesi vidjela sto sam bila vrijedna pa napisala zadacu jelena, obavezno ugradite alarm jer ocito vam se neko nameracio na kucu a jedva cekam da dodjes pa da "mahalamo" milki tibu a djevojcicu cmokni jaako IZVORNA PORUKA: teacher75 [nije ljubitelj mahunarki: grah, buranija, grasak- to jedva pojede. vise voli brokulu, karfiol, tikvicu i tako to eto to je super da kombinujes sa ostalom hranom mama2009 kakav sad stan??? kako je drugarica D? ljubi je puno od nas 4-oro