Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jelena, navijam za lijepo vrijeme i druzenje, jedva cekam Cula sam da ce od srijede, ali ja radim do petka.. Mozda i skontam nesto prije, pa javnem
Idacha, hvala na savijetu za meso, probat cu. I ja sjeckam, odavno nece kasasto (osim vocnih kasica kupovnih). Bas mi je drago sto si dobro i dobro podnosis trudnocu. Mogu misliti kako ti je tesko samoj, ali tako ti sada i brze vrijeme prođe, pa će do 1. jula vrijeme proletjeti i eto nam Tareta, aBd , ako i ne urani koji dan kao braco
Iman, uvijek si dobrodosla, a brzo ces i ti vamo, jos samo 4 mj.
Kad smo kod serija, meni cesto ljudi govore da licim na Grace iz Will and Grace, i fizicki i psihicki, a meni niđe veze, ja crna, smeđe oči... Čak mi je kuma neki dan rekla: Pa, vidi imate isti i nos!-od tada samo gledam njen nos kad osvane na Fox life, i sav mi je ogroman
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
bambi09, dobri ti sve stize da postrojis ne znam sta fali krompiru jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo...
jesi joj davala karfiol, kelj, prokulice, grasak, dinstas li joj na luku, spinat joj se ne svidja rece jeli, hoce li tikvicu, blitvu jeste probale.
pa napisala sam gore da karfiol, tikvicu i brokulu skoro pa redovno jede. ne dinstam na luku ali nekad dodam luka onako da se kuha sa ostalim povrcem. spinat joj pravim s rizom ili krompirom i jedva pojede. blitva isto ko spinat. kelj ne jedemo niti kupujem, ne znam ni kako se pravi. prokulice i kupus jos nisam nikad pravila jer ih mi ne jedemo pa isto ne znam kako cu
jesi probala spinat da joj pravis sa jajetom onako ga samo puknes odozgo na spinat usitnjen i stavis pavlake, meni je to neko ovdje od mama napisao i moji to jedu ko ista.ja jos dodam bijeli luk u prahu.
prokulice samo dobro moras obariti i popolovis i sa mrkvom i krompirom joj napravis, ali dobro raskuhas, to bude da prste olizes, fino se moze izgnjeciti viljuskom.
eto ja ovdje kao da casove dajem, osjecam se kao uciteljica, necu vise majke mi...
a gdje drugarica lady, rece ona sama sa lanom veceras i nema je
STanje hm....gnojna angina dobili Ospen sirup,Ono po licu su nam virusne bradavice koje dolaze,smire se,prolaze...LIjeka za njih nema a moze ih dermatolog otkloniti azotom ,dala nam uputnicu ako skontamo otici,mada sad cemo jos pricekati da malo sredimo grlo,kaze od mene naslijedio grlo o kud ce to da naslijedi ,kaze i to s grlom a i te bradavice se javljaju kod slabog imunteta kaze mi doktorica multivitamol ,pikovit i to ne popravlja imunitet pa nam je dala imunoglukan sirup a ja da uzmem imunoglukan tablete i da znate bankrotirali smo,bas nas zaredalo u zadnje vrijeme,temp.vise Antonio nema samo slabo jede,a tosto se zali na pupu da mu sok izbacimo.... ETo ja ko ja otekla mi lijezda oko krajnika,boli,ranice upaljene jos i eto...kadulja,kamilica i derivati u opciji stalno...pozz za sve redom i ljute i namrgodjene i sve,sve
< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.5.2011 1:02:41 >
bambi09, dobri ti sve stize da postrojis ne znam sta fali krompiru jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo...
jesi joj davala karfiol, kelj, prokulice, grasak, dinstas li joj na luku, spinat joj se ne svidja rece jeli, hoce li tikvicu, blitvu jeste probale.
pa napisala sam gore da karfiol, tikvicu i brokulu skoro pa redovno jede. ne dinstam na luku ali nekad dodam luka onako da se kuha sa ostalim povrcem. spinat joj pravim s rizom ili krompirom i jedva pojede. blitva isto ko spinat. kelj ne jedemo niti kupujem, ne znam ni kako se pravi. prokulice i kupus jos nisam nikad pravila jer ih mi ne jedemo pa isto ne znam kako cu
jesi probala spinat da joj pravis sa jajetom onako ga samo puknes odozgo na spinat usitnjen i stavis pavlake, meni je to neko ovdje od mama napisao i moji to jedu ko ista.ja jos dodam bijeli luk u prahu.
prokulice samo dobro moras obariti i popolovis i sa mrkvom i krompirom joj napravis, ali dobro raskuhas, to bude da prste olizes, fino se moze izgnjeciti viljuskom.
eto ja ovdje kao da casove dajem, osjecam se kao uciteljica, necu vise majke mi...
a gdje drugarica lady, rece ona sama sa lanom veceras i nema je
hvala na savjetu, nisam probala tako ali imam namjeru
ja čitam 15 stranica unazad i brišem sve što ste jedna drugoj napisale danas a vi nastavljate sa istom temom.... molim vas nemojte me dovoditi u poziciju da temu koja me dovela na ovaj forum i koju sam sama otcorila moram zaključati na neko vrijme. trudite se da pričate o svemu ali nemojte se vraćati na ono što ja brišem