|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  635 636 [637] 638 639   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.5.2011 22:17:06   
idacha
ja ko padobranac, nemam veze o cemu je rijec, ali da uskocimuser posted image user posted image user posted image
sta se fakat dogodi, pa djeca jednostavno prestanu jesti... moja bratisna jela sve zivo i imala apetit za dijetu skoro, i onda odjednom paf, nista... sada kada vidi ama bilo koje voce, suze krokodilske i bjezanija, nece ni da proba, a kamoli pojede... snaha jadna nema sta ne radi i s cim ne mijesa i ne miska i nema sta ne nudi, a ona nece ni zalogaja... danas joj isjeckala jagodu u monte, ona fino ispljune komade jagode i monte jede... i tako sa svim vocem... zena jadna ludi vise...
moj Imran hB hoce sve... ja se trudim oko njegovih obroka.. do sada nije probao, bukvalno nije ni probao salamu, virsle, cevape i tako to.. dok mogu, ne dam... trpali bi njemu svasta, a ja fuj grozna i ne dam...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15901
9.5.2011 22:19:28   
idacha
MALA, hvala, mila.. haman pa svi, znacu tek kad jos malko izadju, ali cini mi se da su svi, bar u gornjoj vilici... neki dan mu primjetim ranicu na prsticu, koliko je sam sebi prstic izgrickao..user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15902
9.5.2011 22:21:49   
Anoniman
Amani drugu zelimo brzo ozdravljenje... Ljubimo vas user posted image
Idacha joj dusa draga pa svi mu krenuli, mada ni kod nas nije stanje bolje, cetvorke veceras dr govori samo sto nisu i trojke ce odmah za njima, ali posto je to kod nje uvijek dugotrajan proces znam da cemo se nacekati. Veceras je nesto pravo kenkava, evo u devet zaspala i vec dva puta se budila, ali obicno tako uvijek bude kad se vratimo od dr.

Drage hvala vam, malena ma imaces snajku samo takvu user posted image . Dadada pa mora dijete imati lijepe oci kad su joj ako u majke user posted image ...(falite me moja usta da vas ne poderemuser posted image )

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:22:33 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 15903
9.5.2011 22:24:15   
Malenaoduvijek
moj Imran hB hoce sve... ja se trudim oko njegovih obroka.. do sada nije probao, bukvalno nije ni probao salamu, virsle, cevape i tako to.. dok mogu, ne dam... trpali bi njemu svasta, a ja fuj grozna i ne dam...

ni moji nisu nista od ovog probao , mi salamu ne jedemo ni virsle tako da ne mogu ni doci u iskusenje, ali ja ne jedem salamu jer je ne volim, nikada je nisam voljela bas mi je onako i
dubim na glavi sto se pripreme hrane tice takodje, mladji jede masala, a ovaj stariji kako mu puhne vjetar.
danas je super jeo za rucak, dorucak pet kasika, uzina super a vecera opet onako i pojeo sada cokolino.kada sve saberem danas je bio dobar a inace za rucak kao juce nije nista htio okusiti.

a ni ja ne znam sta je to, nesto, hajde ti njima znaj.

ja sam do dvije godine jela sve i onda nisam htjela nista .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15904
9.5.2011 22:25:33   
Anoniman
Joj hajde da se vratimo u obdaniste.... Ko je uzeo moju igracku, reci cu ga mamiuser posted image user posted image

Teacher bravo za Lanuuser posted image user posted image user posted image user posted image , brzo ce cura uveliko ruckiti cijele komadice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15905
9.5.2011 22:26:38   
Anoniman

Aman sta je vama user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:23:38 >

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 15906
9.5.2011 22:31:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ni moji nisu nista od ovog probao , mi salamu ne jedemo ni virsle tako da ne mogu ni doci u iskusenje, ali ja ne jedem salamu jer je ne volim, nikada je nisam voljela bas mi je onako i
dubim na glavi sto se pripreme hrane tice takodje, mladji jede masala, a ovaj stariji kako mu puhne vjetar.
danas je super jeo za rucak, dorucak pet kasika, uzina super a vecera opet onako i pojeo sada cokolino.kada sve saberem danas je bio dobar a inace za rucak kao juce nije nista htio okusiti.

a A. je danas za divno cudo, dobaruser posted image ..zato je jucer imao u par navrata zutu minutu...haj ti njih skontaj...

Neposredna veza do poruke: 15907
9.5.2011 22:33:38   
Anoniman
Dadada da i ja budem kao ova nasa drugarica Lady pa pitam, vec odavno me kopka user posted image , je li tm kuhar, posto sam par puta procitala da si napisala da je po njegovom receptu ili tako nesto.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15908
9.5.2011 22:34:51   
Leena
Mislim da ste u pravu da treba pustiti da dijete bude spremno, ali da mi je da samo spava i kad je nervozna sto kaze skorpija, nego ona bukvalno non-stop ima dudu u ustima, ja jednu sakrijem, ona drugu nađe i sve tako... Probat cemo samo da smanji malo s tim.

Idacha, ljubi nam druga da nam ozdravi sto prije i da ti bisercici niknu sto prijeuser posted image . Kako Tarik, udara li?user posted image Kako se ti osjecas? Otices li kao kad si bila trudna s Imijem? i to za salame i virsle, pa hvala Bogu da ne das, cuj ti groznauser posted image , cisti otrovi... mm legenda Esmi neki dan krenu dati cedevitu, toliko sam vrisnula NE, da je Esma pobjegla od njega i ljuto ga gleda, ko veli "sta si mi to htio dati?!" i poslije sam mu morala sa etikete na toj istoj cedeviti procitati da nije zta djecu ispod 3 godine... Meni je problem sto Esma ne voli meso nikako, voli i voce i povrce i supice i peciva i mlijecne proizvode, ali piletinu npr. samo sazvace i pljune... Ne znam sta bih joj dala, a kako ja nisam dugo podnosila meso (povracala sam od mesa do trudnoce, tek u trudnoci mi se jelo nenormalno i nije mi bilo muka, cak sam probala i hamburgeruser posted image , vjerovatno trazio organizam, jer sam jako anemicna zbog toga cijeli zivot), ja ne znam ni sta bi bilo lagano za nju da joj pravim sem te piletine i puretineuser posted image

Jelence, user posted image za fudbalerku sto suta doktore! Kako ste mi? Kako si ti? Sto odbrojavas do Februara, tada kontas nju u vrtic, ili? Joj mene, mahaluseuser posted image . Moramo se fino vidjeti cim otopli da se ispricamo, ti mi reče gdje je Aquarius i pobjeze, neka, nekauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 15909
9.5.2011 22:34:55   
idacha
joj, mala, ti si meni uzor, moram ti reciuser posted image user posted image user posted image zbog razlike medju djecicomuser posted image uvijek kada vidim tvoj potpis, utjesi me...user posted image
moj Imran ima apetit mashallah, cak mozda i pretjerano, mada kazem hB pa jede, kad vidim kako neke majke deveraju sa djecom..
za vikend me je osramotio samo tako.. izasli isperd zgrade da prosetamo, na igraliste, neki ciko hranio golubove komadicima hljeba,  a moj se imi fino zatrca medju golubice, rastjera ih i poce da kupi one komadice za njima.. poslije ganjao neku curicu sa kesom cipsa, jedva djete pobjeglo od njega.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15910
9.5.2011 22:40:28   
idacha
Leena, hvala na pitanju, dobro sam tj smo svi zajedno.. malko je nezgodno sto sam sama, mm je tu samo vikendom, a sada je malko teze jer sam skoro upolovila 8mi mj, beba udara nevjerovatno koliko, a Imi opet fura svoj fazon... naravno da ja MORAM da furam njegov.. lopuza je teska... nikada ne bih rekla da ce biti ovakav, kakav je bio do prije mjesec dana, ali nek je zdrav i ziv...
hvala dragom Bogu pa ne oticem kao sa imranom sto sam... ne znam kako bih da je jos to prisutno..user posted image user posted image user posted image valjda i dragi Bog pomaze da ovo izguram sto lakse...
kako je esmica? jel slusa?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15911
9.5.2011 22:41:13   
Malenaoduvijek
ja svima kazem pa i tebi, a nece pobjeci.samo polako, nista nece pobjeci.djeca su najbitnija.
a sve ostalo moze da ceka, ja sam toliko poravnila u nekim stvarima ako se ovaj moj brundo rodio, totalno, da ne povjerujes....

a sta ce dijete kad ga mama gladnog izvodi pa mora krastki od golubica user posted image user posted image
salim se naravno....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15912
9.5.2011 22:41:32   
Anoniman
Leena cekamo februar da vadimo krajnike, jer dr kaze, a i ja vidim da ce se to non stop vracati jer je ubi ovaj treci krajnik, a i ova dva su pozamasna. bebica slusa, malo vjezba borilacke vjestine, ali nije nista naspram Ane kako me tukla dok je bila u pupi. Anci se unervozi pa otisli prosetati i onda zavrsili unutra. I mi jedva cekamo ljepse vrijeme pa da idemo u skitnju user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 15913
9.5.2011 22:42:01   
teacher75

i kod nas je ovako. ja joj svaki dan pravim povrce s mesom ili na mesnoj vodi za rucak, to je obavezno. makarone i spagete sam joj jednom dala da proba i onako i izblendane i nije uopce htjela da jede. nije neki ljubitelj graha i spinata, tu se vec patimo, ali jede brokulu, karfiol, tikvicu, mrkvu s krompirom ili rizom i to bas voli (do sada izblendano a od sada gnjeceno viljuskomuser posted image ) tako da joj to najcesce pravim. dodavala sam i patlidzan i jela je bez problema. grasak isto ne voli bas ali pojede, doduse kolicinski puno manje od ove "carske mjesavine". sto se tice grickalica, mi toga nemam u kuci, jednostavno nismo nikad ni kupovali- meni su grickalice samo za kina ili kad dodju gosti ili tokom putovanja. smoki joj da sveki kad odemo kod njih i lana navali jer pravo voli, zna pojesti citavu kesu odjednom, trpa po nekoliko istovremeno. mi joj kupimo samo kad hocemo na miru da popijemo kafu,pa da se malo zabavi necim. tako da to sveukupno bude mozda par puta mjesecno. cokoladu joj isto ne dajemo, samo sveki da kad odemo kod njih. mi pravo rijetko, mozda 2-3 kockice. ne kupujemo ni monte. nekad joj dam plazma keks ali nije nessto luda za njim. sto se tice voca, pojede 2-3 vocke obavezno svaki dan. s miljekom se mucimo, njega nece nikako, ali joj za dorucak i veceru pravim nesto na mlijeku. eto, sve u svemu, nije toliko losa situacija ali moze i boljeuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.5.2011 22:43:09 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 15914
9.5.2011 22:42:13   
N_N
Dobro veče.
Ja sam slomljena, konačno sam završila dječiju sobu, sve mirisno i čisto user posted image Odlučila sam da ove godine laganini radimo čišćenje, sutra pauza pa ćemo od srijede drugu prostoriju user posted image Pih od zime i grijanja sve prljavo user posted image
dadada, čestitam vam, tebi i tm user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15915
9.5.2011 22:42:48   
idacha
ah, da, Leena, ja Imranu redovno pravim i junetinu i teletinu.. fino raskuham i mijesam sa povrcem i kajmakom.. crveno meso je jako bitno, zbog zeljeza... ne pasiram odavno, nego isjeckam na male komadice i on to fino pojede sve..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15916
9.5.2011 22:43:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dadada da i ja budem kao ova nasa drugarica Lady pa pitam, vec odavno me kopka user posted image , je li tm kuhar, posto sam par puta procitala da si napisala da je po njegovom receptu ili tako nesto.
user posted image user posted image user posted image user posted image
nije...nijeuser posted image ...ali izvrsno kuhauser posted image sto se na njemu i vidiuser posted image ...samo je sad i on na prisilnoj dijeti...pa ne uzivamo ko prijeuser posted image

a inace je "kompjuteras"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15917
9.5.2011 22:44:11   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Meri29

Bamboliniiii user posted image user posted image Vrijedna zena nema sta, kapu vam skidam. sad kad ste sve dotjerali u red stavite i slike sredenog stana, da znamo za sta je onoliko maltera otislouser posted image user posted image Btw. je li ovo vas stari stan ili od roditelja, nisam vise u toku

Mali lopov konacno zaspao, tajo nam radi, odoh ja gledati House Md, veceras raskida sa curom user posted image

hvala na komplimentu user posted image user posted image a stan je nas, odlucli smo da ne mijenjamo stanove user posted image

IZVORNA PORUKA: marijanna

bambi bas si vrjednica nikoli mi se svako malo pojavi neko crvenilo po licu, nikako ne mogu skontat od cega jer mu preko noci prodje i opet cim dodje iz vrtica pojave se neke tockice po obrazima

kako nam je drug sada?

Mya kako nam je ljepotica Minja???

IZVORNA PORUKA: mama75

Mene je samo strah recimo ako se razboli nesto ozbiljnije, neka gnojna angina i sl. tada dijete svakako ne moze da jede, smrsa... Ne daj Boze da ova moja sta pokupi
I ja na zalost tjeram dijete da jede. Glumim klovna, animiram, ruzim... sve samo da pojede. Ali kada ona ono bas bas nece da jede, onda nista ne pali. Ja se svaki put prvo iznerviram, galamim, tjerma, pa mi onda bude zao jer ocito nista nisam postigla. Ali sta cu, to je jace od mene

Poslusaj me mila, nemoj je tjerati, nego je NAUCI da jede... Hranjenje i jelo ne mora da bude "strasno" nego kroz igru je privoli da je to nesto lijepo i fino i da joj to treba... zivaca tebi treba vise nego za ista drugo, ali svjesna si da bi se na glavu okrenula samo da hoce jesti, jel tako... user posted image I ne sikiraj se, zilava je tvoja malena, vidjela sam ja... Jeste mrsavuhna, ali je zilava, zdrava i vesela user posted image

IZVORNA PORUKA: teacher75

odlucila sam da je pocnem odvikavati od blendanja hrane ali ne znam kako cu podnijeti ako mi danima ne bude htjela nista jesti

svako dijete kad ogladni zaboravi na "bijes" pa tako se ne sikiraj da ce prestati jesti, nego ti prestani ponasati se kao da je tvoja djevojcica beba od par mjeseci, dijete raste i prilagodjavaj je dok je vrijeme da poslije ne bi imala vecih problema... a izvini, ali cini mi se da ti previse forsiras krompir, pa izbaci ga na jednu heftu ili 10 dana neka se zazeli krompira pa onda probaj

IZVORNA PORUKA: tajra

Moja R. se popravlja
Milion puta kuc-kuc
da je ne ureknem, ali stvarno me iznenadjuje

Kako A. vokabular?

cemu vakat tome i vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sa malim zakasnjenjem sretna vam godisnjica braka user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lady26

Veceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

i od meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: koka i po

dobro je kako si ti ..
vec me "optuzuju" za ozbiljnost i zrele godine ...moram biti malo neozbiljna da se uklopim u masu

i kako ide ozbilja??? user posted image

IZVORNA PORUKA: felix

ej ja skoro anelu rovinjala po ustima onak bezz kad nadjo mu donje DVIJE 4.vorke  cudno ima donja samo dva zuba 1.2. i sad 4 dvije nidje veze
Znaci sa cetvorkama smo gotovi hb ima sad i gornje dvije vec skroz nikle a sad evo i donje i da moram rec da ih NISMO OSJETILI kako su nikle (samo bio osip po guzi) nista strasno masallah da svi tako prodju
Bas me ovo oraspolozi kad vidje zubica dva

cestitamo zubice i ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image

Apotekarko nadamo se da je drug bolje i da nema vise penture user posted image

IZVORNA PORUKA: noa

kome sam falila

hmmmmm... pa da vidimo... meeeniiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: mama2009

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: nanika

Pozdrav za sve mame i djecicu. Ja cesto uletim ali nikad da se javim, samo citam. Mi smo opet prehladjeni, boli nas grlo. sad nam je bio doktor pa smo dobili sirup i kapi za nos.
Vidim da ste pricale o jagodama. Ja sam davala A i hoce ih ali mi se blago osuo sutradan po licu, pitala dr. i on kaze nista , samo ti njemu daj kad hoce.

ajjjjjjjjjj kako sam pozeljela tvoj avatar vidjeti... sta ima kako si, kako su djecica??? ja nisam jos dala jagode, niti ikakvo jagodicasto voce Nanetu, jer mi je mm alegrican na maline, pa nam je pedijatrica savjetovala da ne probaju prije 2 godine upravo iz razloga sto se ne moze sa sigurnoscu reci da nije pokupio taj neki gen...

Salty, dobrodosla i ti i tvoja Vegica user posted image

IZVORNA PORUKA: felix

Al bila sam GROZNA kad je jeo 2 na dan .Jer hajd kontam nece mu biti valjda nista dok niste rekle da nije dobro .
Pa sam sad to promjenila.
i Dadada (izvini sto te prozivam) al i ona daje na zahtjev A. pomfri  znaci nisam jedina ......koja daje ponekad jdetu ne zdravu hranu

Izvini felix, ali nesto mi ovdje nije jasno, jel ti hranis svoje dijete onako kako ovdje pise da je dobro ili nije dobro i dajes djetetu samo sto je ovdje napisano da se smije dati ili hranis svoje dijete onako kako smatras da je ispravno i osjecas sta ti djetetu treba??? I jel to TI trebas da hranis SVOJE dijete tako zato sto to tako radi i neka druga mama??? Ma zeno draga, furaj svoj stil i odgajaj dijete onako kako njemu odgovara i kako ti smatras da je dobro za njega, a ne zato sto neko drugi smatra da je tako ispravno ili nije, ili zato sto tako neko drugi odgaja svoje dijete... Izvini, ali nemoj se pravdati zasto si dala smoki i koliko si ga dala...

MALA, jedno pitanjce, sad nesto gledam, ako sam dobro shvatila dajes L nesto za poboljsanje apetita? Zar nije mali za toga, mislim ipak mozda jos nije uhvatio ritam jela i mozda mu treba jos vremena da navikne organizam na odredjene kolicine hrane???

IZVORNA PORUKA: bebacha

nego da ja vas nesto pitam Alen ima 10,5 mjeseci.dohranu smo uveli s 5.i sve je prihvati bas super.medutim zadnji 15 dana slano nece nikako.jede samo vocne kasice,vocni jogurt,sokic,i punoooo dojenja.probala sam mu cjeli dan ne davat nista od ovog i nudit slano al on okrece glavu samo.i strasno punoo doji.cak su u momentimo razmisljala sta bi ilo kad bi se odviknuo dojenja.a nece ni mlijeko na flasicu.neznam sta da radim

ovo me podsjeca na Naneta dok je dojio, a kad su nailazile faze rasta zubica?! user posted image

IZVORNA PORUKA: koka i po

dan ..
ja necu da pisem o hrani..."masakrirace" me pojedine ...
ja bila u Ze.
kupila nove cipele i sandale ...
ooooo hoce biti setnjice ...
Zenicankama...... bravo Ze jeftinija si duplo od moje kasabe

blagos se tebi... ja uzela cipele i vratila ih, male mi user posted image

dadada... cestitke za "novo radno mesto tm" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jelena, ljepoto kako si ti, kako napredujes? Ancica kako je ona?

megi nadam se da je djevojcica ok i da su u pitanju samo zubici user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: salmy

Sto ovo moje djete voli spinat napravila mu spinat dodala bjelog luka i prelila sa vrhnjem za kuhanje  i dodala  jaje.Spuca sve i sad podriguje a sto tukne na luk  tugo moja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sheri user posted image user posted image user posted image user posted image kako je drugarica???

IZVORNA PORUKA: Amani12

Veliki pozdrav za sve od mene i mog djecaka... 
Vjerovatno niko nije pitao za nas,ali eto,mi se opet javimo...
Deckic spava drugu turu,u 17h sati idemo doktoru,opet dermatologu,jer se stanje pogorsava iznova.
Sumnjaju i na intoleranciju na laktozu,ko ce vise znati...

Nadamo se da su sve bebe i mame dobro...

pa zar vise nije sve smirilo??? a misha mu mekinjasa user posted image

pozdrav i za sve ostale koje sam kojim slucajem izostavila, idacha, Meri

p.s. ovo je kratka kolumna za dragu MALU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 15918
   [Obrisana poruka]
9.5.2011 22:44:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 15919
9.5.2011 22:45:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

nije...nijeuser posted image ...ali izvrsno kuhauser posted image sto se na njemu i vidiuser posted image ...samo je sad i on na prisilnoj dijeti...pa ne uzivamo ko prijeuser posted image

a sad se sjeti pa njemu su ono nalazi bili lose, kako je sada sa pritiskom?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15920
9.5.2011 22:45:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Dobro veče.
Ja sam slomljena, konačno sam završila dječiju sobu, sve mirisno i čisto user posted image Odlučila sam da ove godine laganini radimo čišćenje, sutra pauza pa ćemo od srijede drugu prostoriju user posted image Pih od zime i grijanja sve prljavo user posted image
dadada, čestitam vam, tebi i tm user posted image user posted image
user posted image
ti si meni ista monika iz prijatelja...ja te zamisljam da skaces od srece kad treba cistitiuser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15921
9.5.2011 22:49:18   
Anoniman

a sad se sjeti pa njemu su ono nalazi bili lose, kako je sada sa pritiskom?

da kucnem...dobro...dr. mu je pogodio terapiju iz prve...mada pije tablete ko kakav dedo od 75god....al' nema veze...samo da drzi to pod kontrolom...i naravno i ishranu je promijenio...on sebi ne soli vise nista..niti masti...jest malo bljutavo...al haj...bicemo zdravijiuser posted image ja sebi zato dosoljavamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15922
9.5.2011 22:51:39   
Anoniman
joj bambi...svaka ti cas_t kad ti se dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i HVALAuser posted image

gdje mi je ona noJauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:19:59 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15923
9.5.2011 22:51:52   
N_N

ti si meni ista monika iz prijatelja...ja te zamisljam da skaces od srece kad treba cistitiuser posted image user posted image

Da ti šapnem, nisam poletna kao prije, ali mi nije ni mrsko - što jes jes user posted image
I još nešto da ti šapnem, kako opisa svog muža, trznuh se na momenat - kao da si mog opisala user posted image Danas nam je pitu razvio user posted image user posted image a kompjuteraš je - inače user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15924
9.5.2011 22:51:56   
Anoniman
bambi jesul radovi pri kraju user posted image mila .Kad ce slatka da se abd popije u novom stancicu opremljenom user posted image
Kako djecica slusaju lijepa ljubim vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  635 636 [637] 638 639   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  635 636 [637] 638 639   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *