|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.5.2011 18:42:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Mm dao R. album sa slikama i mirni smo vec pola satauser posted image ...

Ljepoteuser posted image user posted image user posted image
nece pokidat listove.
MM. je isto tako dao A. album on sve isao redom list po list kidao al sreca imamo drugi novi album pa smo taj vec halalili user posted image
Samo treba sve slike prebaciti ....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15876
9.5.2011 18:59:41   
Leena
Ciao, žene,
Ja malo na onu "malu" temu, malo ovdje, da promahalam sveuser posted image

Da se pohvalim, danas kad sam dosla s posla, Esma trazi supu da jede (moj tata jeo, i ona mu sjela u krilo i trazi da joj da), kaze mama:"Nista je to, danas je 2x jela po 200 ml. mlijeka, jaje i kuhani krompir i mrkvu!"-mislim da od kako se rodila nije toliko jela za jedan danuser posted image , bas sam happy, jer mi u poslijednje vrijeme slabo jede.

Inace, je li vasa djeca jos koriste dude varalice? Moja ne da dudu za sva blaga svijeta i odjednom je prestala pričati, samo prstima pokazuje i mumla nesto, kad joj izvadim dudu plače... Onda počne normalo pričati, ali čim je nađe ponovo ide u usta i nema priče... A spavanje bez dude je nemoguće...user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15877
9.5.2011 19:10:18   
Malenaoduvijek
ja svojima pustila babyeinsteina evo bleje obojica a eni vala ova muzika smiri zivce bas...
jedino sto hoce gledati, valjda idu slike brzo pa im interesantno....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15878
9.5.2011 19:12:00   
Malenaoduvijek
je li vasa djeca jos koriste dude varalice?

moj Igor da i ne pokusavam mu je oduzeti jer je jos mali, neka ga neka uziva on je uzima samo kada spava kao utjehu.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15879
9.5.2011 19:15:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

je li vasa djeca jos koriste dude varalice?

moj Igor da i ne pokusavam mu je oduzeti jer je jos mali, neka ga neka uziva on je uzima samo kada spava kao utjehu.

isto kao kod Male duda ga bas smiri . Podani ponekad ju uzme al mora biti tuu kad oce zaspat

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 15880
9.5.2011 19:17:49   
škorpija
moj je ovisnik o dudi, imamo ih desetak, ali mu dajemo samo kad treba spavati i kad je jako nervozna, inače jednu drži u ustima , a drugu prebire u prstim ko tespihuser posted image
ne odvikavam ga, kontam da će sam opdbaciti kad bude spremna, tako je bilo i sa dojenjem, flašicom, noćnih hranjenjenjem i svim ostalim

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 15881
9.5.2011 19:46:35   
Amani12
I nama je duda najbolja drugarica...user posted image
Sto rece Skorpija,ne odvikavam ga,pretpostavljam da ce i to odvikavanje doci spontano,kao i sve ostalo.

Mi se vratili.
Dobili novu terapiju,kontrola za deset dana.
Imamo i intoleraniciju na laktozu,iz ishrane nam je iskljuceno i kravlje mlijeko i mlijecne preradjevine,kao i bjelance.
Umjesto toga kozje i sojino mlijeko.
S obzirom da on vec od ranije ne jede citruse,orasaste plodove,morske plodove,cokoladu,jelovnik nam je bas ''stesan''.
Zna li neko dobrog nutricionistu privatno?
Sutra svakako idem i kod pedijatrice,ali bih voljela i posavjetovati se sa nutricionistom...

Nadam se da ce terapjia biti dobra ali dugotrajno ovaj put...

user posted image user posted image user posted image za sve mame i bebare...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15882
9.5.2011 19:51:38   
Anoniman
amaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da terapija abd djeluje 

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 15883
9.5.2011 19:54:34   
Bambi09
Eh evo naske kod vaske user posted image
Konacno smo sve smirili i sad smo opet slobodni da mahalamo user posted image
Malo ce nam trebati vremena dok pofatamo konce, da upratimo ko kad gdje kako s kim s cim o kome o cemu, ali tu smo

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15884
9.5.2011 19:58:19   
Amani12
Hvala Felix mnogo...user posted image Hoce aBd...
Ljubi nam drugara slatkog user posted image

Bambiiiiiii user posted image

Vrijednice nasa ljubim i grlim najvise tebe i lijepu djecicu...
Sad zasluzeno odmaraj! user posted image ,

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 15885
9.5.2011 20:22:30   
škorpija
amani prijateljica mi die kod jedne nutricionistkinje, kaže da je odlična, ako hoćeš pitaću je za kontakt

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 15886
9.5.2011 20:34:56   
Amani12
IZVORNA PORUKA: škorpija

amani prijateljica mi die kod jedne nutricionistkinje, kaže da je odlična, ako hoćeš pitaću je za kontakt

Hvala ti draga...
Ako mozes bilo bi super,pa mi posalji na pp...
Hvala jos jednom,ljubi ljepotana user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15887
9.5.2011 21:10:57   
idacha
caos, zenice..
evo samo da mahnemo na brzaka... mi smo prehladjeni i haman su nam svi zadnji zubici nikli.. jao, uzasa i patnje, Boze dragi...
danas sam mu opet mazala desne, puna usta zubica kod djeteta.. i gornja i donja vilica.. svi probili vrhovima, sada jos samo da izniknu pravo... u ustima mu sve gori, dusa moja lijepa... iz nosa i usta mu lije, ko iz cesme.. malko se i ture javilo sada predvece...
dala sam mu Dalsy i sljez i reukapi i kapi za desne... ne znam vise ni ja sta sve ne...
danas je naravno i slabije jeo, ali bar sam mu voca puno nadavala, to je uzeo bez problema.. skuhala pilecu supicu domacu, nema cega nisam stavila.. i persuna i celera i dzigerice i mrkvice... inace pojede pun tanjir, a danas samo 5 kasicica...
kad god djetetu nice zub, uvijek ovakvi problemi, a kamoli sada kada nicu citave vilice... kako ovako, dojednom sve da krene, Boze dragi...

kako su vasa djecica? nadam se da nema bolesljivih, mada po ovo suludom vremenu, daBogda da nema...
kiss svimaaaa

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 15888
9.5.2011 21:21:56   
Meri29
Jeste se raspisale danas, nema sanse da vas upratim.
Uglavnom vidjela sam da je Dadadin muzic na nekom novom poslu, cestitamuser posted image , ma samo neka je vise para i po mogucnosti manje stresa, tako mm kazeuser posted image user posted image

Bambiii, Amamniii vas bas dugo nije bilo user posted image user posted image Drago mi je da nam je drug bolje i da ce terapija djelovatiuser posted image user posted image

Idacha kada nam sunce dode odmah ce i djecica biti bolje, sigurna sam, ovo vrijeme vala ubi, ko ne bi bio bolestan. I nama da nema klime... ne smijem ni pomisliti sta bi bilo... brrrr bude bas hladno, pogotovo ujutro u 6 kada ustajemouser posted image user posted image i navecer

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15889
9.5.2011 21:33:55   
Malenaoduvijek
amani da terapija sto brze djeluje,

a smijete li ono mlijeko lagano jutro, u njemu ima 90 posto manje laktoze.

ljubi bebaca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 15890
9.5.2011 21:36:59   
Anoniman
idacha da nam drugu brzo niknu zubici da ga ne pate viseuser posted image ,
mery, dje si zeno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15891
9.5.2011 21:38:47   
dafri
veče,

Amani nadam se da će terapija biti uspješna,pretpostavljam da je teško smisliti šta i kako spremiti ali bar sada znaš šta ne smije
idacha i kod nas su trojke  krenule odjednom,tri su nikle čekamo još ovu jednu,

dadada tm sretnouser posted image user posted image

ja na godišnjem a vrijeme nikakvo,jesam potrefila

< Poruku je uredio dafri -- 9.5.2011 21:42:04 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 15892
9.5.2011 21:38:52   
Anoniman

Mi bili kod dr, grlo hB mirno, nema upale vise u usima, sluh dobar, ali mogao bi i bolji...smijemo na vakcinu sto se tice uha i grla, samo jos pedijatar da pregleda ostalo. Dobili i odobrenje za vrtic, kaze hoce biti problema zbog usiju ali bolje da se celici na vrijeme i lakse ce podnijeti sto je manja i odbrojavamo dane do februara. Cura je par puta pobjegla iz cekaonice dok smo cekali, onda kad smo usli u ordinaciju kad je uhvatila bjezati jedva sam je uhvatila, a sve kazem dijete nije stabilno pri hodu user posted image . Dr je rekao da nije vidjeo sladje, a placljivije i hujavije dijete od nje user posted image , uglavnom je dobio opet nogama i ako smo je izuli, jadan covijek uvijek ga svog izudara i ako nas troje je drzi.

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:21:18 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 15893
9.5.2011 21:39:24   
Meri29
tu sam, pravila tortu, Breskva me bezobraznica zarazilauser posted image user posted image Ko fol sam na dijeti, a vise pojedem nego prije. Kontam da prestanem

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15894
9.5.2011 21:43:56   
teacher75
evo i mene, dosla sad sa posla i zumbeuser posted image umorna, mokra, oznojena, cekala da lana zaspi pa cu na kupanje- evo sad zaspala. a prije toga da se tuspasim ovdje. malo sam vas procitala na preskake, ne mogu sve stici. amani, zao mi sto se mucite sa dermatitisom, nadam se da ce biti bolje. danas je drugi dan nekoristenja blenderauser posted image skuhala teletinu, mrkvu, rizu, brokule i karfiol, dobro iskuhala i izgnjecila viljuskom i pojela je prilicno punouser posted image naravno, malo manje nego kad izblendam ali nije strasno. ja presretnauser posted image odlucila sam da i dalje tako nastavim da gnjecim viljuskom pa cu postepeno povecavati komadice...i nas jos ceka vakcina sa 12 mjeseci, jos nismo ni nju primili a vec bi trebali onu sa 18. mislim da cemo za nekoliko dana i to da obavimo. sto se tice dude varalice, lana je samo koristi kad spava. kad je bila mala user posted image koristila je cesto, ali je onda svela samo na uspavljivanje i tacno znam kad hoce da spava- uzme dudu i svoju dekicuuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.5.2011 21:44:44 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 15895
9.5.2011 21:43:59   
Malenaoduvijek
jelo bas mi je drago za anusku, bice to dobro, nije ona meni djaba snajkica buduca user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15896
9.5.2011 22:01:29   
idacha
jao, darfi, da su samo trojke... ja danas kada sam mu mazala desne, pokusala da izbrojim koji nicu, kad skontah da nema praznine nigdje, 3,4 i 5 gore, a dole 3 i 4... uzas, puna usta zubica... mislim, hB, ali ispati ga zivog...
jelena, user posted image user posted image za anusku, a nadam se da ce i ostali nalazi biti ok.. i mi trebamo na vakc onu u 13. mjesecu, ali kad ozdravimo aBd...
znasi, nasla si vrtic koji ti odgovara? kako me dugo nije bilo, treba mi vremena da pohvatam sve konce... :)
spesl kiss za vas dvije ljepotice

meri, i ja vala cekam sunce..... kud je hladno, kud se djete smori u kuci, kud mene smori :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 15897
9.5.2011 22:03:50   
Meri29
Jelena bas mi je drago za upalu da se smiruje, a i dugo je bas muciuser posted image
Teacher super vijesti, vidis da hoce da rucki cura mala, nego ih mi same umazimo previse, mame ko mameuser posted image

Ja odoh pored cure svoje, zaledi se, veceras mi dzabe i klima da radi, brrrr....

Stigla sam 25.11.2009

Neposredna veza do poruke: 15898
9.5.2011 22:13:58   
Anoniman
Meri i dafri...hvala vam oduser posted image

Jelouser posted image user posted image user posted image za Anu...i jasta je nego medenjak praviuser posted image ...ja plavlje oci u zivotu nisam vidjelauser posted image

Amani...nece vam sigurno biti lako na pocetku...al najbitnije da njemu bude bolje i da znas konacno od cega je

Svim user posted image big...biguser posted image a i mamamauser posted image

Ako sam nekog preskocila...aj em sori...preljecem stranice

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 15899
9.5.2011 22:15:48   
Malenaoduvijek
idacha pa svi mu zubici krenuli, a dusa draga, da sto prije prodje user posted image user posted image

a ja prizivam sunce, sve mi je lakse kad je suncano, nije bitno ne moram ni izaci iz kuce.

moja djeca danas kenkava ne zna se koji je gori, Luka samo kmeci cijeli dan  katastrofa user posted image

teacher, vidis da hoce gnjeceno, samo polako navici ce se ona i na krupniju hranu, nista ne moze preko noci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *