Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mm dao R. album sa slikama i mirni smo vec pola sata ...
Ljepote
nece pokidat listove. MM. je isto tako dao A. album on sve isao redom list po list kidao al sreca imamo drugi novi album pa smo taj vec halalili Samo treba sve slike prebaciti ....
Ciao, žene, Ja malo na onu "malu" temu, malo ovdje, da promahalam sve
Da se pohvalim, danas kad sam dosla s posla, Esma trazi supu da jede (moj tata jeo, i ona mu sjela u krilo i trazi da joj da), kaze mama:"Nista je to, danas je 2x jela po 200 ml. mlijeka, jaje i kuhani krompir i mrkvu!"-mislim da od kako se rodila nije toliko jela za jedan dan , bas sam happy, jer mi u poslijednje vrijeme slabo jede.
Inace, je li vasa djeca jos koriste dude varalice? Moja ne da dudu za sva blaga svijeta i odjednom je prestala pričati, samo prstima pokazuje i mumla nesto, kad joj izvadim dudu plače... Onda počne normalo pričati, ali čim je nađe ponovo ide u usta i nema priče... A spavanje bez dude je nemoguće...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
ja svojima pustila babyeinsteina evo bleje obojica a eni vala ova muzika smiri zivce bas... jedino sto hoce gledati, valjda idu slike brzo pa im interesantno....
moj je ovisnik o dudi, imamo ih desetak, ali mu dajemo samo kad treba spavati i kad je jako nervozna, inače jednu drži u ustima , a drugu prebire u prstim ko tespih ne odvikavam ga, kontam da će sam opdbaciti kad bude spremna, tako je bilo i sa dojenjem, flašicom, noćnih hranjenjenjem i svim ostalim
I nama je duda najbolja drugarica... Sto rece Skorpija,ne odvikavam ga,pretpostavljam da ce i to odvikavanje doci spontano,kao i sve ostalo.
Mi se vratili. Dobili novu terapiju,kontrola za deset dana. Imamo i intoleraniciju na laktozu,iz ishrane nam je iskljuceno i kravlje mlijeko i mlijecne preradjevine,kao i bjelance. Umjesto toga kozje i sojino mlijeko. S obzirom da on vec od ranije ne jede citruse,orasaste plodove,morske plodove,cokoladu,jelovnik nam je bas ''stesan''. Zna li neko dobrog nutricionistu privatno? Sutra svakako idem i kod pedijatrice,ali bih voljela i posavjetovati se sa nutricionistom...
Nadam se da ce terapjia biti dobra ali dugotrajno ovaj put...
za sve mame i bebare...
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
caos, zenice.. evo samo da mahnemo na brzaka... mi smo prehladjeni i haman su nam svi zadnji zubici nikli.. jao, uzasa i patnje, Boze dragi... danas sam mu opet mazala desne, puna usta zubica kod djeteta.. i gornja i donja vilica.. svi probili vrhovima, sada jos samo da izniknu pravo... u ustima mu sve gori, dusa moja lijepa... iz nosa i usta mu lije, ko iz cesme.. malko se i ture javilo sada predvece... dala sam mu Dalsy i sljez i reukapi i kapi za desne... ne znam vise ni ja sta sve ne... danas je naravno i slabije jeo, ali bar sam mu voca puno nadavala, to je uzeo bez problema.. skuhala pilecu supicu domacu, nema cega nisam stavila.. i persuna i celera i dzigerice i mrkvice... inace pojede pun tanjir, a danas samo 5 kasicica... kad god djetetu nice zub, uvijek ovakvi problemi, a kamoli sada kada nicu citave vilice... kako ovako, dojednom sve da krene, Boze dragi...
kako su vasa djecica? nadam se da nema bolesljivih, mada po ovo suludom vremenu, daBogda da nema... kiss svimaaaa
Idacha kada nam sunce dode odmah ce i djecica biti bolje, sigurna sam, ovo vrijeme vala ubi, ko ne bi bio bolestan. I nama da nema klime... ne smijem ni pomisliti sta bi bilo... brrrr bude bas hladno, pogotovo ujutro u 6 kada ustajemo i navecer
Amani nadam se da će terapija biti uspješna,pretpostavljam da je teško smisliti šta i kako spremiti ali bar sada znaš šta ne smije idacha i kod nas su trojke krenule odjednom,tri su nikle čekamo još ovu jednu,
Mi bili kod dr, grlo hB mirno, nema upale vise u usima, sluh dobar, ali mogao bi i bolji...smijemo na vakcinu sto se tice uha i grla, samo jos pedijatar da pregleda ostalo. Dobili i odobrenje za vrtic, kaze hoce biti problema zbog usiju ali bolje da se celici na vrijeme i lakse ce podnijeti sto je manja i odbrojavamo dane do februara. Cura je par puta pobjegla iz cekaonice dok smo cekali, onda kad smo usli u ordinaciju kad je uhvatila bjezati jedva sam je uhvatila, a sve kazem dijete nije stabilno pri hodu . Dr je rekao da nije vidjeo sladje, a placljivije i hujavije dijete od nje , uglavnom je dobio opet nogama i ako smo je izuli, jadan covijek uvijek ga svog izudara i ako nas troje je drzi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:21:18 >
evo i mene, dosla sad sa posla i zumbe umorna, mokra, oznojena, cekala da lana zaspi pa cu na kupanje- evo sad zaspala. a prije toga da se tuspasim ovdje. malo sam vas procitala na preskake, ne mogu sve stici. amani, zao mi sto se mucite sa dermatitisom, nadam se da ce biti bolje. danas je drugi dan nekoristenja blendera skuhala teletinu, mrkvu, rizu, brokule i karfiol, dobro iskuhala i izgnjecila viljuskom i pojela je prilicno puno naravno, malo manje nego kad izblendam ali nije strasno. ja presretna odlucila sam da i dalje tako nastavim da gnjecim viljuskom pa cu postepeno povecavati komadice...i nas jos ceka vakcina sa 12 mjeseci, jos nismo ni nju primili a vec bi trebali onu sa 18. mislim da cemo za nekoliko dana i to da obavimo. sto se tice dude varalice, lana je samo koristi kad spava. kad je bila mala koristila je cesto, ali je onda svela samo na uspavljivanje i tacno znam kad hoce da spava- uzme dudu i svoju dekicu
< Poruku je uredio teacher75 -- 9.5.2011 21:44:44 >
jao, darfi, da su samo trojke... ja danas kada sam mu mazala desne, pokusala da izbrojim koji nicu, kad skontah da nema praznine nigdje, 3,4 i 5 gore, a dole 3 i 4... uzas, puna usta zubica... mislim, hB, ali ispati ga zivog... jelena, za anusku, a nadam se da ce i ostali nalazi biti ok.. i mi trebamo na vakc onu u 13. mjesecu, ali kad ozdravimo aBd... znasi, nasla si vrtic koji ti odgovara? kako me dugo nije bilo, treba mi vremena da pohvatam sve konce... :) spesl kiss za vas dvije ljepotice
meri, i ja vala cekam sunce..... kud je hladno, kud se djete smori u kuci, kud mene smori :)