|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  637 638 [639] 640 641   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.5.2011 23:13:40   
teacher75
charlote je previse konzervativna i tradicionalna, pedantna, detaljista, a ja sam susta suprotnost tomeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15951
9.5.2011 23:14:23   
Anoniman
dadada, tako ti i treba, kad ne slusas meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15952
9.5.2011 23:14:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, hahhahahhaha, ok, nije losa kombinacija, a gdje je tu phoebeeuser posted image
user posted image user posted image ...ja se osjecam nekad ko joe i fibiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15953
9.5.2011 23:15:34   
Hanady RR
tema se malo sređuje...
brišem OT...
o ishrani djece nastavite na http://www.ringeraja.ba/forum/Ishrana_beba_od_18_do_24_m%25%25%25/m_204650/tm.htm
a o PMS-u na http://www.ringeraja.ba/forum/m_199822/mpage_3/key_/tm.htm
LP
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15954
9.5.2011 23:16:38   
teacher75
a smijemo li pisati o likovima omiljenih serija ili da idemo na temu : Omiljena serija?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15955
9.5.2011 23:17:37   
sheri
IZVORNA PORUKA: teacher75

charlote je previse konzervativna i tradicionalna, pedantna, detaljista, a ja sam susta suprotnost tomeuser posted image

e dobro hajd, eto budi chandler i tacka! hajd kad si zapelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15956
9.5.2011 23:17:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

dadada, hahhahahhaha, ok, nije losa kombinacija, a gdje je tu phoebeeuser posted image
user posted image user posted image ...ja se osjecam nekad ko joe i fibiuser posted image user posted image

ja sam muzikalna ko fibiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15957
9.5.2011 23:19:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sheri

e dobro hajd, eto budi chandler i tacka! hajd kad si zapelauser posted image user posted image user posted image user posted image

hocu da budem rachel!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15958
9.5.2011 23:19:39   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image ...eto...budiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15959
9.5.2011 23:19:51   
Leena
Jelena, navijam za lijepo vrijeme i druzenje, jedva cekamuser posted image user posted image user posted image user posted image Cula sam da ce od srijede, ali ja radim do petka.. Mozda i skontam nesto prije, pa javnemuser posted image

Idacha, hvala na savijetu za meso, probat cu. I ja sjeckam, odavno nece kasasto (osim vocnih kasica kupovnih). Bas mi je drago sto si dobro i dobro podnosis trudnocu. Mogu misliti kako ti je tesko samoj, ali tako ti sada i brze vrijeme prođe, pa će do 1. jula vrijeme proletjeti i eto nam Tareta, aBduser posted image user posted image , ako i ne urani koji dan kao bracouser posted image

Iman, uvijek si dobrodosla, a brzo ces i ti vamo, jos samo 4 mj.user posted image

Kad smo kod serija, meni cesto ljudi govore da licim na Grace iz Will and Grace, i fizicki i psihicki, a meni niđe veze, ja crna, smeđe oči... Čak mi je kuma neki dan rekla: Pa, vidi imate isti i nos!-od tada samo gledam njen nos kad osvane na Fox life, i sav mi je ogromanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15960
9.5.2011 23:20:21   
sheri

pa da se udas za bred pitta, ha? e pa stani u red! i sad vec pocinjes da licis na ally mcbeal user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15961
9.5.2011 23:21:18   
teacher75

user posted image user posted image user posted image ...eto...budiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15962
9.5.2011 23:22:40   
sheri
IZVORNA PORUKA: noa

ja sam muzikalna ko fibiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smeli kets, smeli ketsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15963
9.5.2011 23:24:06   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

bambi09, dobri ti sve stize da postrojisuser posted image ne znam sta fali krompiruuser posted image jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo...

jesi joj davala karfiol, kelj, prokulice, grasak, dinstas li joj na luku, spinat joj se ne svidja rece jeli, hoce li tikvicu, blitvu jeste probale.

pa napisala sam gore da karfiol, tikvicu i brokulu skoro pa redovno jede. ne dinstam na luku ali nekad dodam luka onako da se kuha sa ostalim povrcem. spinat joj pravim s rizom ili krompirom i jedva pojede. blitva isto ko spinat. kelj ne jedemo niti kupujem, ne znam ni kako se pravi. prokulice i kupus jos nisam nikad pravila jer ih mi ne jedemo pa isto ne znam kako cuuser posted image

jesi probala spinat da joj pravis sa jajetom onako ga samo puknes odozgo na spinat usitnjen i stavis pavlake, meni je to neko ovdje od mama napisao i moji to jedu ko ista.ja jos dodam bijeli luk u prahu.

prokulice samo dobro moras obariti i popolovis i sa mrkvom i krompirom joj napravis, ali dobro raskuhas, to bude da prste olizes, fino se moze izgnjeciti viljuskom.

eto ja ovdje kao da casove dajem, osjecam se kao uciteljica, necu vise majke mi...

a gdje drugarica lady, rece ona sama sa lanom veceras i nema je user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 15964
9.5.2011 23:26:20   
Anoniman
noa, pa gdje si ti, kad ces nam doci, moram dati noi pipelice, a tebi velikiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15965
9.5.2011 23:27:51   
Apotekarka

STanje hm....gnojna angina dobili Ospen sirup,Ono po licu su nam virusne bradavice koje dolaze,smire se,prolaze...LIjeka za njih nema a moze ih dermatolog otkloniti azotom ,dala nam uputnicu ako skontamo otici,mada sad cemo jos pricekati da malo sredimo grlo,kaze od mene naslijedio grlo o kud ce to da naslijediuser posted image ,kaze i to s grlom a i te bradavice se javljaju kod slabog imunteta kaze mi doktorica multivitamol ,pikovit i to ne popravlja imunitet pa nam je dala imunoglukan sirup a ja da uzmem imunoglukan tablete i da znate bankrotirali smo,bas nas zaredalo u zadnje vrijeme,temp.vise Antonio nema samo slabo jede,a tosto se zali na pupu da mu sok izbacimo....
ETo ja ko ja otekla mi lijezda oko krajnika,boli,ranice upaljene jos i eto...kadulja,kamilica i derivati u opciji stalno...pozz za sve redom i ljute i namrgodjene i sve,sve

< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.5.2011 1:02:41 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15966
9.5.2011 23:27:52   
teacher75

bambi09, dobri ti sve stize da postrojisuser posted image ne znam sta fali krompiruuser posted image jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo...

jesi joj davala karfiol, kelj, prokulice, grasak, dinstas li joj na luku, spinat joj se ne svidja rece jeli, hoce li tikvicu, blitvu jeste probale.

pa napisala sam gore da karfiol, tikvicu i brokulu skoro pa redovno jede. ne dinstam na luku ali nekad dodam luka onako da se kuha sa ostalim povrcem. spinat joj pravim s rizom ili krompirom i jedva pojede. blitva isto ko spinat. kelj ne jedemo niti kupujem, ne znam ni kako se pravi. prokulice i kupus jos nisam nikad pravila jer ih mi ne jedemo pa isto ne znam kako cuuser posted image

jesi probala spinat da joj pravis sa jajetom onako ga samo puknes odozgo na spinat usitnjen i stavis pavlake, meni je to neko ovdje od mama napisao i moji to jedu ko ista.ja jos dodam bijeli luk u prahu.

prokulice samo dobro moras obariti i popolovis i sa mrkvom i krompirom joj napravis, ali dobro raskuhas, to bude da prste olizes, fino se moze izgnjeciti viljuskom.

eto ja ovdje kao da casove dajem, osjecam se kao uciteljica, necu vise majke mi...

a gdje drugarica lady, rece ona sama sa lanom veceras i nema je user posted image user posted image

hvala na savjetu, nisam probala tako ali imam namjeruuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15967
9.5.2011 23:29:42   
Anoniman

noa, pa gdje si ti, kad ces nam doci, moram dati noi pipelice, a tebi velikiuser posted image

eeeeee kad se najmanje budete nadaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sreca pa B. nije curica inace bi mi ona N_N sve pokupilauser posted image user posted image user posted image user posted image ljuta sam na njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15968
9.5.2011 23:30:50   
N_N

Šta ba kad će doći, zar se neku noć ne dogovorismo da MI idemo kod nje user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15969
9.5.2011 23:32:23   
N_N

IZVORNA PORUKA: noa

eeeeee kad se najmanje budete nadaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sreca pa B. nije curica inace bi mi ona N_N sve pokupilauser posted image user posted image user posted image user posted image ljuta sam na njuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sad te pošla pitati jesi li vidjela na BB user posted image Juče je oprala i ispeglala, eno je visi na ofingeru user posted image Ma bona ne brini, ja je malo pronosam i šaljem je tebi user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15970
9.5.2011 23:32:43   
Hanady RR
ja čitam 15 stranica unazad i brišem sve što ste jedna drugoj napisale danas a vi nastavljate sa istom temom....
molim vas nemojte me dovoditi u poziciju da temu koja me dovela na ovaj forum i koju sam sama otcorila moram zaključati na neko vrijme.
trudite se da pričate o svemu ali nemojte se vraćati na ono što ja brišem
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15971
9.5.2011 23:35:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Šta ba kad će doći, zar se neku noć ne dogovorismo da MI idemo kod nje user posted image user posted image

Pa to ja ko fol, da nas pozove ponovouser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15972
9.5.2011 23:36:31   
Apotekarka
Bona Hanady ja ni kriva ni duzna uletjeh na temu ti mi poruku uredjujesuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.5.2011 23:52:38 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 15973
9.5.2011 23:37:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: N_N

Pa to ja ko fol, da nas pozove ponovouser posted image

jeste li pozvane - jeste
sta je saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15974
9.5.2011 23:37:31   
Honey3
dobra noc od nasuser posted image user posted image user posted image je li vrijeme da uletimouser posted image de vi meni recite spavaju li vasa djeca,moje malo i najvece evo jos teferice,samo momak spavauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 15975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  637 638 [639] 640 641   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  637 638 [639] 640 641   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *