Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutrica za drustvo Mi smo spavali dobro,doruckovali obavili tutu,i sad hargamo ja nemam vise ideja sta kuhati Amani zao nam je drugara,ljubni ga puno Dok procitam sta se pisale,ode voz
A kad bih ti rekla da sam prije trudnoce imala 63-65 i to godinama, al sam zatrudnila sa 70.... Da mi je bar na tih 70kg...ali nece i gotovo, ne trudim se priznajem ali nece ni same
A kad bih ti rekla da sam prije trudnoce imala 63-65 i to godinama, al sam zatrudnila sa 70.... Da mi je bar na tih 70kg...ali nece i gotovo, ne trudim se priznajem ali nece ni same
i ja prije braka imala oko 65 duuuuuugo pa se pomalo udebljala u braku, zatrudnila sa oko 73-75, a sad kriza. ja bi da imam 70 ali nemam zlatnu ribicu
Jutrica za drustvo Mi smo spavali dobro,doruckovali obavili tutu,i sad hargamo ja nemam vise ideja sta kuhati Amani zao nam je drugara,ljubni ga puno Dok procitam sta se pisale,ode voz
Felix, cccc.... ja kukam na kile a ti meni fast food.... cccc.... jel to neka urota ? Odoh do konzuma nesto uzeti....ima super gotove hrane, bas im je ukusna....
Felix, cccc.... ja kukam na kile a ti meni fast food.... cccc.... jel to neka urota ? Odoh do konzuma nesto uzeti....ima super gotove hrane, bas im je ukusna....
ma ja to ko sebi sta bi ja onda nadji si neku zelenjavu da jedes ....
ma ja to ko sebi sta bi ja onda nadji si neku zelenjavu da jedes ....
Joj ovog vremena zene drage ovo je da pogledas kroz prozor i hitnes se odozgo Felix Lady uzmes maslanicu u Forinu,meni ona uvijek legne
danas je prelijepo toplo Nego jesil gledala BB sinoc ?
E nisam mogla da docekam,nema smisla onako kasno gledala sam na RTL oko 9,i vise nisam mogla da cekam.Sta je bilo zanimljivo? meni onaj Brendon lik za 10 tebi ?
Joj ovog vremena zene drage ovo je da pogledas kroz prozor i hitnes se odozgo Felix Lady uzmes maslanicu u Forinu,meni ona uvijek legne
danas je prelijepo toplo Nego jesil gledala BB sinoc ?
E nisam mogla da docekam,nema smisla onako kasno gledala sam na RTL oko 9,i vise nisam mogla da cekam.Sta je bilo zanimljivo? meni onaj Brendon lik za 10 tebi ?
bilo svadje ona antonia i onaj novi lik opet ratovali. Nemse i Marijana vode ljubav Nista specijal a ja mislila bit ce nesto da i meni je brendon smjesan Anidla prvi put cujem za taj lek. Brzo ozdravljenje