Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro, al mi se oko 6 uz vrisak probudila, vratila sam joj dudu (namazala je kapima) pa je nastavila do 7... Meni se cini da sam bolja kad zaspem kasno Vidim Anelko lose spavao....sto li?Ja navikla da moja spava po cijelu noc pa kad se ovako probudi ja ne znma gdje sam....
ma nemam pojma vjeruj sinoc dok nije zaspo budio se 3 puta i citavu noc se vrtio nemirno spavao tako da je i mene bizuhurio Kontam nije umoran , nije 2 dana isao van fali mu umora zraka , jer kad je van bolje spava . Al danas je lijepo pa cemo izaci abd.
ma naravno pozitivno,ovako preko postova malo mi ozbiljno izgledas ,ali si tako cini mi se vesela,ma sva si mi onaj dan nekako leprsava bila a i fizicki ja te zamisljala sa kratkom kosom,onako srednjeg rasta,mrsavu dobro kad ono "zena i po",pozitivno naravno
dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha ili našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš ma ja mislim da za tim nema potrebe kod nas...barem ne jos...u Australiji je to valjda pod mus...nije kod nas toliko ostacen ozonski omotac...mislim, iznad evrope...samo treba izbjegavati najgore sunce i voditi racuna o benovima, sto kod nas malo ko radi...ukljucujuci i mene same ...a imam jedan koji bi trebalo pogledati
ma ja sma mislila ajdinu ti kupiti jer nema šanse da ga natjeram da bude i minut u hladu, on samo trči u plićak, ali nisam sigurna da li to odijelo sigurno štiti od opekotina i moram li ga mazati ispod odijela
moraju imati neki certifikat...gledaj da je neka poznata firma...mislim, meni niti jedna nije poznata ...al iscitaj malo...ili ako imas nekog u aus. da ti kupi...tamo je sigurno to dzabalesku i znaju ljudi sta valja a sta ne
ma naravno pozitivno,ovako preko postova malo mi ozbiljno izgledas ,ali si tako cini mi se vesela,ma sva si mi onaj dan nekako leprsava bila a i fizicki ja te zamisljala sa kratkom kosom,onako srednjeg rasta,mrsavu dobro kad ono "zena i po",pozitivno naravno
bila sam i ja nekada samo žena, pa se ovo i po nalijepilo poslije poroda, a još se nadam da će se odlijepiti
a inače sam ti ja tako ''lepršava'', vazda trčkaram. neki dan stojim i gledam tv i cijelu seriju izgledala nisam ni skontala da mogu i sjesti . doduše bila je ona od 20 minuta
baš ti hvala ja volim kad me ljudi pozitivno doživljavaju
zaho sve hoću da te pitam što sam te iznenadila na bb. jel pozitivno ili negativno? ja nažalost nisam skontala koja si ti
Mene skroz pozitivno, mora Ajsa biti lijepa kad joj je i mama bas si mi super i nisi tako stroga kao sto su ti postovi Nemoj se smijati ali sam nesto imala utisak da si pokrivena, ne znam zasto
joj nemojte me više hvaliti sad sam se zacrvenila i postidila sve mi nezgodno
a koja je žena sjedila sa D_K i pila kafu
bilo ih je više. ona je sjedila između D_K i žene od koje sam kupila todor bijelo crvenu haljinicu. rekla mi je ma chuciiiiiiiiiiii gdje si ti. a ja ne pitah koji joj je nick, zbunila se
i od koga sam kupila todor bijelo crvenu haljinicu, isto ne pitah za nick