Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala, i kod nas su lose noci isto stalno se krti. Al hajd makar jedu jel da imal kod vas sunca , kod nas ima milina
ima danas ,al ja se jos mislim hocu li vani
ovo vrijeme stvarno bezveze,juce onako hladno(mi snjeg gledali na povratku)a danas opet sunce
ovo vrijeme stvarno bezveze,juce onako hladno(mi snjeg gledali na povratku)a danas opet sunce
neznam mila nisam bila vani al nadam se da ce do podne otopliti da malo izadjemo iz kuce juce citav dan se sam oblaci dodje do mene vice uke , ruke da ga izvedem na polje .
dobro vam jutro uf drage zene sto se ja na sabahu prepadoh,moja E dosla do stelexa i naprskala sebi u usta brzo joj isperem vodom,dam joj toplog mlijeka u spricu pa joj naspricam u usta jer nije htjela da pije,nazovem hitnu kad rece dr.nece joj nista biti samo da joj dajem sto vise tecnosti,skuhala sam joj caj,evo pije sok i podriguje na sok i stelex
zaha , mogu misliti kako si se prepala jer moj anel je tako jednom sebi uspricao u usta tecnosti za staklo . Posle sto kazes iz djeta bazdi miris pjene . Al bit ce dobro Amancek, kako je od jutros mila ?
Jutro, dok sam sve iscitala.... Sta ste to kuhale pa vas Hanady pobrisala ....ccc.... Ja koliko sam bila pospana spakujem Lanu u pola 9 u krevet a ja zaspala na dvosjedu u dnevnom u 9...mm me probudio u 23,15, samo predjem u spavacu i nastavila, jutros sam kao prebijena macka, sve me boli a na stranu sto sam mogla jos spavati
dobro vam jutro uf drage zene sto se ja na sabahu prepadoh,moja E dosla do stelexa i naprskala sebi u usta brzo joj isperem vodom,dam joj toplog mlijeka u spricu pa joj naspricam u usta jer nije htjela da pije,nazovem hitnu kad rece dr.nece joj nista biti samo da joj dajem sto vise tecnosti,skuhala sam joj caj,evo pije sok i podriguje na sok i stelex
ma nece joj nista biti...vazno je samo da nije nesto s crnim krizicem ...moj A. se tako kod mog tetka napio emisala za parket...ja kad fraz nisam dobila..na svu srecu...ito "nije" opasan
Amani, zasto ne otvoris temu "recepti bez laktoze"...vjerujem da ima jos majki koje kubure...i nekih koje vec duze vrijeme kuhaju takva jela...pa da dijelite recepte
Amani bas mi je zao zbog A. pa to njega ne popusta...hebem mu... Nadam se da ce ta nova terapija djelovati aBd... Jelena drago mi je al bas bas zbog Ane Mala moja Bambiiiiiiiiiiiii, vrijednice, 1000000000 poljubaca putuje za Grozade Mama2009 hocul ja stic popit kafu u starom stanu , mm 2 smjena Zaha joj mogu misliti kako si se prepala i ja bih...jel sad ok?! Ostale
uh zaha šuti dobro je, stelex je najblaži od tih sredstva, stvarno moramo biit oprezni, ja već kontam da moram imati ormama za zaklučavanje tih stvari, imam sad neki sa plastičnom zaštitom, al to ga nebi spriječilo ako se nakani da dira.
dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha ili našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš
Jutro, dok sam sve iscitala.... Sta ste to kuhale pa vas Hanady pobrisala ....ccc.... Ja koliko sam bila pospana spakujem Lanu u pola 9 u krevet a ja zaspala na dvosjedu u dnevnom u 9...mm me probudio u 23,15, samo predjem u spavacu i nastavila, jutros sam kao prebijena macka, sve me boli a na stranu sto sam mogla jos spavati
uh zaha šuti dobro je, stelex je najblaži od tih sredstva, stvarno moramo biit oprezni, ja već kontam da moram imati ormama za zaklučavanje tih stvari, imam sad neki sa plastičnom zaštitom, al to ga nebi spriječilo ako se nakani da dira.
dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha ili našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš
ma ja mislim da za tim nema potrebe kod nas...barem ne jos...u Australiji je to valjda pod mus...nije kod nas toliko ostacen ozonski omotac...mislim, iznad evrope...samo treba izbjegavati najgore sunce i voditi racuna o benovima, sto kod nas malo ko radi...ukljucujuci i mene same ...a imam jedan koji bi trebalo pogledati
Dobro, al mi se oko 6 uz vrisak probudila, vratila sam joj dudu (namazala je kapima) pa je nastavila do 7... Meni se cini da sam bolja kad zaspem kasno Vidim Anelko lose spavao....sto li?Ja navikla da moja spava po cijelu noc pa kad se ovako probudi ja ne znma gdje sam....
duša draga baš mi je žao ja sam kupila onu zaštitu za ormariće i stavila na oramrić s asredstvima ali ona skontala ako jako povuče da joj se otvori, pa belaja bude. sreća nije pokušala da pije ili šprica, ali uzme pa šprica okolo
neki dan sam ja u kupatilu lakirala kosu, a ajša ušla (digne se skroz na prstiće pa otvori vrata) i valjda joj od laka u usta ušlo. kaže mi mama ima ajša daku (dlaku), kini i plazi jezik da joj skinem. ja sam joj malo isprala usta šta ću
ma eto pazim,sve to stoji u kupatilu a vrata jos ne otvara sama ali ova starija juce pospremala dj.sobu i ostavila stelex na dohvat ruke a ovoj maloj dusa tamo rovinjati i dama fino nasla i "mirisala" se pa i po ustima
dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha ili našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš ma ja mislim da za tim nema potrebe kod nas...barem ne jos...u Australiji je to valjda pod mus...nije kod nas toliko ostacen ozonski omotac...mislim, iznad evrope...samo treba izbjegavati najgore sunce i voditi racuna o benovima, sto kod nas malo ko radi...ukljucujuci i mene same ...a imam jedan koji bi trebalo pogledati
ma ja sma mislila ajdinu ti kupiti jer nema šanse da ga natjeram da bude i minut u hladu, on samo trči u plićak, ali nisam sigurna da li to odijelo sigurno štiti od opekotina i moram li ga mazati ispod odijela
amani jesi razmisljala da se posavjetujes sa onom tetom sto ima onu makrobioticku radnju, makro...nesto ne znam sad tacan naziv mozda zna neko drugi bolje.