|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  638 639 [640] 641 642   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.5.2011 23:37:54   
N_N
Ovo Hanady čisti, pa nestaju postovi user posted image

felix, ma Bedo k'o Bedo user posted image ništa ne sluša kao ni Anel user posted image Grozan je kad dođe iz vrtića, nešto provodi, tersa user posted image a tamo k'o baja.... I dalje loše spava, doduše bolje nego ranije, 3,4 buđenja, lagano se spremamo za rođendan i tako.... user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15976
9.5.2011 23:38:46   
Apotekarka
Znala sam da sam baksuzna pa po mom postuuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15977
9.5.2011 23:39:50   
N_N

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: sahara

noa, pa gdje si ti, kad ces nam doci, moram dati noi pipelice, a tebi velikiuser posted image

Šta ba kad će doći, zar se neku noć ne dogovorismo da MI idemo kod nje user posted image user posted image

Pa to ja ko fol, da nas pozove ponovouser posted image

Ništa ponovo, pozvane smo već user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15978
9.5.2011 23:39:52   
Anoniman
 ma anel i bedo mogu pod ruku hem ne slusaju hem ne spavaju user posted image al neka ih .
Valjda cemo i mi jednom  dahnuti user posted image samo neka su zdravi .
Pusa mila bjezim dosta za vecerasuser posted image Ljubim vas
i laka ti noc i mirna

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 15979
9.5.2011 23:40:19   
Malenaoduvijek
nadam se da cete uskoro biti bolje i ti i maleni
puno user posted image user posted image user posted image

a ostale laku vam noc, idem ja malo ....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 15980
9.5.2011 23:40:45   
N_N
Hoćemo kad se ožene user posted image user posted image
Laku noć i tebi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15981
9.5.2011 23:52:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Bona Hanady ja ni kriva ni duzna uletjeh na temu ti mi poruku uredjujesuser posted image

samo sma izbrisala prvu rečenicu koja se osnosi na svađenje...
jer nema nikakvog svađanja eto porčitaj unazad pa ćeš vidjetiuser posted image
user posted image

samo sma izbrisala prvu rečenicu koja se osnosi na svađenje...
jer nema nikakvog svađanja eto porčitaj unazad pa ćeš vidjetiuser posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 15982
10.5.2011 7:57:24   
Anoniman
Spavalice dizite se user posted image

Sta nam je sa Lady sinoc?

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 15983
10.5.2011 8:03:59   
mama2009
jutroooo, kako ste svi redom, mi malo u frci trazimo stan.......grrrrr
cestitamo na novim zubicima, ozdravljenjima bez upala grla, jedenju user posted image user posted image i muzevima na novim poslovimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15984
10.5.2011 8:08:03   
Anoniman
Mama ima li ista na vidiku, jeste li odustali od kuce? Kako bi bilo dobro da nam dodjete u komsiluk user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 15985
10.5.2011 8:14:51   
Anoniman
Dobro jutro i od mene
A. se budio ko  kakvo novorodjenceuser posted image ..nemam pojma sta mu biuser posted image ...a onda se jos ustao u 7...to mi je samar biouser posted image user posted image
a treba veceras na koncert...ima da zaspem u slogiuser posted image user posted image

mama ti kupujes stan...ooooo...pa cestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15986
10.5.2011 8:14:55   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: dadada
joj bambi...svaka ti cas_t kad ti se dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i HVALAuser posted image
gdje mi je ona noJauser posted image

Ma drugacije ne bih upamtila sta sam kome htjela reci, a mrsko mi se vracati 10 stranica unazad kad ste vrijedne user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: felix
bambi jesul radovi pri kraju user posted image mila .Kad ce slatka da se abd popije u novom stancicu opremljenom user posted image
Kako djecica slusaju lijepa ljubim vas

radovi su zavrseni, djeca slusaju ko medici su mi user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: teacher75
bambi09, dobri ti sve stize da postrojisuser posted image ne znam sta fali krompiruuser posted image jede ga otprilike svaki drugi ili treci dan u kombinaciji s drugim povrcem i mesom. ostale dane je riza s povrcem ili mesom. probala dati makarone i spagete ali nece. piti i pizzu probala i pojede malo. nista drugo mi ne pada na pamet sto bih joj mogla napraviti za rucak. mislim, i nasa ishrana se uglavnom sastoji od mesa sa krompirom ili rizom i tjestenine, nista drugo ne kuhamo niti jedemo...

ne draga, nisi me razumjela, ne fali nista krompiru, naprotiv to je super hrana, ali kazes da ti nece da jede, pa kontam mozda puno forsiras krompir, dijete je zasiceno pa ti zato nece da jede krompir, pa kontam da malo pauziras s krompirom da ga ne stavljas toliko, nego da je ostavis da se zazeli, da joj ne dajes nekih 10-ak dana krompir u hrani, znaci sve ostalo sto ti hoce jesti neka jede, ali krompira ne user posted image

IZVORNA PORUKA: MALA1994

dajem mu redapin, inace mi je pedijatrica preporucila royal zele i omegu 3, popili smo jednu turu toga a posto decko sad hoce da jede sad nece ja sam mu ukljucila ovo ne bi li poceo malo bolje jesti, ali izgleda da du svakako odustati od ovog sirupa jer nista bolje ne jede, cak sta vise.
a mozda mu i treba, ali ipak je njemu 2 godine i 3 mjeseca.user posted image

p.s. ovo je kratka kolumna za dragu MALU

a kolumna ti je odlicna, nije te dugo bilo ali si sada malo nadoknadilauser posted image

pa dobro ako je pedica tako kazala, ona bolje zna... ma jest ce djeca samo dok im se apetiti malo otvori user posted image  a jesi vidjela sto sam bila vrijedna pa napisala zadacu user posted image

jelena, obavezno ugradite alarm jer ocito vam se neko nameracio na kucu user posted image  a jedva cekam da dodjes pa da "mahalamo" user posted image  milki tibu a djevojcicu cmokni jaako

IZVORNA PORUKA: teacher75

[nije ljubitelj mahunarki: grah, buranija, grasak- to jedva pojede. vise voli brokulu, karfiol, tikvicu i tako to

eto to je super da kombinujes sa ostalom hranom user posted image

mama2009 kakav sad stan??? kako je drugarica D? ljubi je puno od nas 4-oro user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15987
10.5.2011 8:28:04   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Bambi09

mama2009 kakav sad stan??? kako je drugarica D? ljubi je puno od nas 4-oro user posted image

bambinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeste li priveli radove kraju, mi prodajemo nas stan i kupujemo veci (necu nista unaprijed da pricam cut ce se sve ako Bogda ubrzo)

ljubi mi princezu i naneta, tebi user posted image user posted image user posted image user posted image a tm sipak veliki user posted image user posted image user posted image user posted image (sala pozz ga puno)

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 15988
10.5.2011 8:28:37   
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mama ima li ista na vidiku, jeste li odustali od kuce? Kako bi bilo dobro da nam dodjete u komsiluk user posted image

jesmo jelo, sad smo u nekom drugom pravcu totalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15989
10.5.2011 8:57:55   
Amani12
Jutroooo user posted image

Moja beba pajki.user posted image
Kako ste mi sve redom?
Mama 2009 user posted image Hajd u moj komsiluk user posted image Kako je princeza?
Bambice svaka cast na iscrpnim postovima?
Uzivas li sada u plodovima svog rada? To je definitivno najljepse,kad se sve zavrsi i ona uzivanje.
Ljubi djecicu user posted image
Jelo vidim da je upala prosla i da je curica bolje.Ljubac ljepotici a milki pupu user posted image
Dadada cim A. zaspe i ti odspavaj,da budes spremna za Slogu.
I ja bih tako rado dosla ,ali ne mogu...
A gdje mi je to Lady???
Ostale mamice koje jos spavajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 15990
10.5.2011 8:58:55   
Malenaoduvijek
a jesi vidjela sto sam bila vrijedna pa napisala zadacu user posted image

ma nema ti si prava vrijednica user posted image

dobro jutro i od mene,

mi smo dobro spavali uz redovna budjenja ali to i nije problem.

i moji su dadada poranili jutros, odnosno Luka posto  Igor svakako rani ali evo malo sunca pa je meni odmah lakse user posted image

jelo, lady izdajica sinoc rece doci ce pa je nigdje, kao da je znala da ce sinoc biti belaja user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 15991
10.5.2011 8:59:24   
Amani12
Skorpija hvala ti puuunooo na pp user posted image user posted image user posted image

Evo vec nemam ideje sta da pravim za doruckic kad se decko probudi user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 15992
10.5.2011 9:00:54   
Amani12
Dobro jutro Mala user posted image
Sto kazes,cim vidim da Sunce makar malo viri odmah mi sve mnogo lakse...user posted image
Ljubi djecake user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 15993
10.5.2011 9:06:08   
Malenaoduvijek
mogu ti reci da ti nije nimalo jednostavno, ja muku mucim sta da im dam a smiju sve, a tvoje pile jos ne smije masu stvar
nesto sam te sada htjela pitati i sad ne znam, pobjeze mi misao....user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 15994
10.5.2011 9:14:42   
Anoniman
jutrouser posted image tako smo slabo spavali anel se citavuuu noc krtio , sva sam slomljena  kako moze stalno da se budi i da mi po glavi spava pitam se samouser posted image
mama2009user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 15995
10.5.2011 9:15:31   
emi7908
Jutro mame i draga dječice nadam ste da ste svi dobro spavali jer mi nismo user posted image ... hem što se otkriva po cijelu noć i pelene koje koristimo izluđuju me....user posted image  bilo je malo zatišja ali zadnjih nekoliko jutara djete mokro do vrata.. user posted image user posted image  a sve mi se čini da ih previše plaćamo za takav kvalitet...
Amani draga žao mi je za  malenog  i mogu zamisliti  kako brineš....Ženice  čitam vas poslije odoh raditi jer ova sedmica će biti ludnica.... žao mi  je što vas neću pratiti ali proviriću s vremena na vrijeme user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15996
10.5.2011 9:19:51   
Anoniman
Amani...evo ti ovdje recepata, dok ne skontas sama http://dairyfreecooking.about.com/od/kidfriendlymealssnacks/KidFriendly_Meals_Snacks.htm

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 15997
10.5.2011 9:20:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Jutro mame i draga dječice nadam ste da ste svi dobro spavali jer mi nismo user posted image ... hem što se otkriva po cijelu noć i pelene koje koristimo izluđuju me....user posted image  bilo je malo zatišja ali zadnjih nekoliko jutara djete mokro do vrata.. user posted image user posted image  a sve mi se čini da ih previše plaćamo za takav kvalitet...
Amani draga žao mi je za  malenog  i mogu zamisliti  kako brineš....Ženice  čitam vas poslije odoh raditi jer ova sedmica će biti ludnica.... žao mi  je što vas neću pratiti ali proviriću s vremena na vrijeme user posted image
mozda mu trebaju br. vece,,,mislim na peleneuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 15998
10.5.2011 9:29:54   
mala86
jutro i od nas user posted image

joj kod nas je spavanje uzas user posted image ,ja nemam pojma sta je user posted image ,ali znam da ludim,umjesto da ide ka boljem on sve gori user posted image
preksinoc smo spavali kod tetke i u 2 sata ujutro sam ga nosila po kuci samo da se smiri da ne probudi sve oko sebe user posted image

za jelo se ne mogu pozaliti-evo sad je pojeo 2 jajeta sa malo sredine kruha,i na kraju milksnite!dajem mu pikovit,i prezadovoljna sam

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15999
10.5.2011 9:32:01   
Anoniman
mala, i kod nas su lose noci isto stalno se krti. Al hajd makar jedu jel dauser posted image user posted image
imal kod vas sunca , kod nas ima milina user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 16000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  638 639 [640] 641 642   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  638 639 [640] 641 642   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *