Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jeste aktivne nema sta,toliko sam preumorna ne migu sve pohvatati a kamoli povezati ,skontah ja i Breskva isti horoskpoopski znak,teacherkina Lana strajkuje nekim jelima,a teacher moras se opustiti glavno je da jede bilo sta no sikiriki, Joj sad me dokrajci ovaj ves ispeglala sam pola 2,5 ves masine...
Apotekarka je li i ti imaš Monk osobine ne znaju one kako je složit milion sitnih kutijica na stalaže sve poredane jedna na drugu, i na svakoj kutijici pogledati rok trajanja, pa kroz 2 sedmice hajd opet sklanjaj milion kutijica pa briši prašinu sa kutijica i ispod kutijica 6 mjeseci rada u apoteci me napravilo Monkom
E nedo Bog Monku sad u moju kuću ući...njega bi odmah za psihijatriju spremili nema te tablete da mu pomogne...a eto ja se još držim ...sutra u ovo doba ne odgovaram za svoje postupke i nisma sigurna dal spavam ovdje il na psihijatriji
Moja BReskva da je samo to nego spravljaj kreme,smij se i kad ti se ne smije pacijentima,citaj doktorske svrakopise,budi knjogovodja(unos kalkulacija kroz racunar) i u knige,kucanje fondovskih recepata...a moja ti meni ce upravo sad 01.06 4 pune godine u apoteci...Znaci radila si u struci ma sve u svemu ja volim svoj posao
vala vam svaka cast na vrijednoci... kod mene su dvije sobe, jedna Hirosima, druga Nagasaki, bem ti Monka... da mi je srediti kucu pred porod, kad svijet nagrne da bar bude cisto Breskva, hajte sutra na kafu... praaaavo smo se pozelili, ali samo ako zanemaris ove nuklearke od moje kuce... nama nosko jos malo curi, ali je uglavnom proslo...
Moja BReskva da je samo to nego spravljaj kreme,smij se i kad ti se ne smije pacijentima,citaj doktorske svrakopise,budi knjogovodja(unos kalkulacija kroz racunar) i u knige,kucanje fondovskih recepata...a moja ti meni ce upravo sad 01.06 4 pune godine u apoteci...Znaci radila si u struci ma sve u svemu ja volim svoj posao
Radila i najvjerovatnije da ću se opet prije tu zaposliti nego sa ovim svojim fakultetom ... ništa mi ne pričaj ja sam se svaki dan nervirala milion puta odem da ispravim recept kod dr. kad su bile one serije ...a sad kako ne radim nedostaje mi da mi je i to pa makar se i nervirala...
vala vam svaka cast na vrijednoci... kod mene su dvije sobe, jedna Hirosima, druga Nagasaki, bem ti Monka... da mi je srediti kucu pred porod, kad svijet nagrne da bar bude cisto Breskva, hajte sutra na kafu... praaaavo smo se pozelili, ali samo ako zanemaris ove nuklearke od moje kuce... nama nosko jos malo curi, ali je uglavnom proslo...
čujemo se sutra evo skoro sam dovela dijete bio mi je odsutan ...Ja kod drugih ništa ne primjetim niti mi smeta, samo u svojoj kući ravnam
joj, meni samo da je da mi se imran jos malo ustabili u hodanju, pa da mogu kucu vratiti u ''prvobitno'' stanje, makar na par mjeseci, dok ovo drugo ne pocne da hoda...
Boze mili ovaj RR forum dragi je zlata vrijedan .... Ja kad dodjem (ovako urijetko) uvijek me prosvijetlite.. hvala! Moje dijete ne jede evo dva dana i uglavnom rucak nece i veceru slabo, pa mi kontaj sta je sto nece, pa nece riyu, pa nece ybog mrkve, kad vidim fino da to moze od zubica.. uh fino mi lakse. Sutra probamo ovo s jogurtom Inace vecerao je supu sa mnom i to onako bas supu, vodica i rezanci, nije htio svoju veceru ni pogledati...
Oooo dobro veče. Krepana sam, i kuhinja skoro pa gotova, ostala mi još neka sića. Sve sam čistila i naglas hvalila mašinu za suđe Jadna koliko je samo suđa oprala večeras a masu sam toga bacila samo premještam a ništa ne koristim. Preletih ofrlje malo postove, ko bi sve pofatao Eh vo još jedne bolesnice za čišćenjem, urednošću, peglanjem isl. ali vi to već znate. 1000x sam rekla eh nećeš više ali neeee, fkt nemam mira, Boga mi je ovo neki žešći pormećaj Nikako da makar malo popustim, skrših se B nije od subote dolazio kući, oteo se kontroli kako sam ga poželilaaaa sutra mami ide po njega. Nego ja i dalje loše spavam Jest ovo crnjak, nema mi djeteta dalo bi spavati a ja ne mogu Valjda vrijeme..... Eto napisah ja svašta, laka i mirna noć
Jutro i od nas...ustvari nama vec dan kad se ovo moje dijete nadiglo...cijelu noc je prekmecala, vise nemam pojma sta joj je, taman nju smirim i ja legnem i nadjem polozaj ona opet i tako cijelu noc, kao da me traktor pregazio