Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: MALA1994 evo moj Igor je sada bio na fotelji, pa na kaucu stoji na stolici, nosa flase staklene sa sobom koje sam mu sada otela da ne bi pao. korpe dvije sa igrackama sam prije 5 min slozila, to je vec zavrsilo opet na sred sobe, tako da o nemirnoj djeci necu da pricam.a kad mi plaho dosadi ja njega pospremim u krevetic -igraonu pa neka urla sebi samom tamo .
Sve isto , njih dvoje identicni. Ja zavrsila peglanje i dijete nahranila, sad odoh nama sta za rucak praviti. Mala džaba ucenje Ane da pegla, ako bude po "genetici" nece peglati . Moja baka sa 84 godine i dan danas sve pegla, mama bas sto mora, a ja isto sve. Tako da sad Anu "sleduje" to da pegla sto bas mora
Uh dok sve iscitah oci mi ispadose gledajuci u monitor. Ja sam danas sama sebi dala slobodan dan Sveki sam poslala sa malenom kod zaove mm radi a ja i Ajla odmaramo. Jos ni zadacu nismo uradile, ali smo juce zato bile vrijedne pa smo uradile onu za sutra i napravile kostime za priredbu Sad bih se trebala nakaniti da operem kosu i isfeniram ali ne ustajem sa ove stolice
ludnica mi je ovih dana, nemam kad da vas iscitam. uglavnom, lana jos strajkuje i ne jede povrce- evo vec 7 dana rucak joj se sastoji od supe i mladig sira, danas jogurta i kifle kupila joj i sirnicu, nije htjela,. slucajno sam skontala da su joj izasle obje gornje cetvorke, vec pola a nisam prije ni skontala
Teacherka to joj je od zuba sigurno. I moja u poslednje vrijeme slabo je jela povrce i meso skroz, par kasika maksimalno, kad jutros sve cetvorke izbile, a vec danas je lijepo jela. To je njoj od zubica vidjeces. I Lani od Lady je tako bilo, cim djetetu izasli zubi dijete se projelo.
Lady, dadada avatari su vam . Vidim pisale ste o Laninom hodu, ma ona je prava djevojcica, prava manekenka, onaj njen stav, drzanje
Moja cura je inace prava poguzija, ona bi sve jela, ali kad rastu zubici ili grlo i uho je boli nema sanse da je natjeram. Tako je zadnjih par dana povrce i meso izbjegavala, tj corbice pa sam joj ja kuvala povrce samo na vodi, tj barila i prelijem vrhnjem za kuhanje, pavlakom, sirom ili tako necim i tako bi jela. Jer sir im hladi desni prilikom rasta zubica pa zato im prija.
dobar vam dan evo i nas malo po ovom kisnom i hladnom danu vidim Lana nece da jede,ma te faze nejelice vise su mi na vrh glave,dva dana jede pa pet ne jede pa u krug samo sto se mijenja broj dana danas je "solidna faza"fino je doruckovala,za rucak mali zvrk zeljanice ali je je zato pojela pun tanjiric tresanja uf kako ih mazija,ne dise dijete
Moj anel je toliko danas nesnoljiv aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhh Ovo vrijeme ubija citav dan oblaci dux kapu i vice apoje apoje napolje da ide....Ja crco vicuci nemoze kisa pada zima a on po svom.Luduje samo mm zahebava jadan mm sta me briga sto mu je dopustio bezbroj puta sam mu rekla ovaj ga samo pegla po 100 puta oni sidju gore-dolje uz stepenice . Samo sto sidju eto ih dole luduje sve dira sve nesto hoce sto dosad nije trazi (dosada valjda ) ,pa nezna sta hoce. Onda sveki ronda mm jaooo, nedo mi Bog kise mjesecima ....... Drago sunce i lijepo vrijeme , samo da idemo van da svoje gliste iz guze vani izbaci ....
Ali imam i ja svojih bubica kod mene mora biti sve na svom mjestu znači ako je sto pomjeren u koso belaj je, mora stojati onako kako sam ga ja postavila...Znam kad mi se svijeća pomjeri u stanu Imam malo opsesivnog kompulsivnog poremećaja.
tiki, bitno je da makar nesto pojede, a to sto sada bira, razumi ju...mene par dana muci nepce koje sam necim sprzila, ni ne sjecam se i ne mogu nista osim supe da jedem, pa tako i oni muku muce
zaha, zeno , sta Esma ti jede k'o sto ovo sunce sija, nikad ne znas kad ce ..neka bolan, cure brinu o liniji
felix, jasta nego dijete poludilo vise, V. isto tako, otvara ladice, vadi odjecu za vani, dakle samo dukserice, farmerke i kape...on misli ja ne kontam kad kaze mama pa-pa, a ja znam da on ne konta sto ne moze vanka kad je kisa, zato sam mu dopustila da danas sa mnom mijesi kiflice - bilo je svega
ne znam je li vama zima...ja se smrzoh...a ovaj mm u majici kratkih rukava, bos
i ja se ledim ,bas je ruzno izvukla sam neki debeli djemper,i mm je u kratkim rukavima,al ima carape
malac spava od 7.35
kod mene nije zima ja u kratki rukava jer nam grijanje radi. Mala bas ti zavidim spava blago se vama ...... Moj se igra ko "fol" nema nama spavanja do 23. sata al hajd izdrzalo bi se da je danas isao van , nego danas svo vrijeme zatvoren pa sve "ocefio" pa mu dosadilo.Al haj sad ce jos malo 23 sata
kod mene nije zima ja u kratki rukava jer nam grijanje radi. Mala bas ti zavidim spava blago se vama ...... Moj se igra ko "fol" nema nama spavanja do 23. sata al hajd izdrzalo bi se da je danas isao van , nego danas svo vrijeme zatvoren pa sve "ocefio" pa mu dosadilo.Al haj sad ce jos malo 23 sata
al zato ustane u pola 7 ,kad odspava do pola 8 ja se dignem naspavana ko da sam do podne spavala ,ma volim navece da zaspe rano,imam vremena za sebe
danas sam spavala s njim popodne,joj kad sam ustala,samo sto samu sebe nisam pocela tuc od muke
Ali imam i ja svojih bubica kod mene mora biti sve na svom mjestu znači ako je sto pomjeren u koso belaj je, mora stojati onako kako sam ga ja postavila...Znam kad mi se svijeća pomjeri u stanu Imam malo opsesivnog kompulsivnog poremećaja.
al zato ustane u pola 7 ,kad odspava do pola 8 ja se dignem naspavana ko da sam do podne spavala ,ma volim navece da zaspe rano,imam vremena za sebe
danas sam spavala s njim popodne,joj kad sam ustala,samo sto samu sebe nisam pocela tuc od muke
Ma ruzno vrijeme pa covjek se pojede u kuci , ja sam kontala spavat taman se smjestila A. ustade . Nema veze danas je manje spavao pa se tjesim lece veceras bar malo ranije . Kad je ovako vrijeme fuj nebi se budila ujutro nikako , sve bi prespavala kad bi mogla dok sunce ne usja Kad sunce obasja ujutro ma meni milina ustat i u 7 .pa svasta i raditi i hodat A bome kad je kisa tolika me lijenost uhvati uuu
eh mene bas nesto od dosade uhvatilo...osim rucka pravila kiflice,pitam mm poslije hoce li palacinke ma sama sebi cudna ,al kontam necu kad sunce dodje
idemm sad spavat,bas sam veceras nesto teska
Teacherka to joj je od zuba sigurno. I moja u poslednje vrijeme slabo je jela povrce i meso skroz, par kasika maksimalno, kad jutros sve cetvorke izbile, a vec danas je lijepo jela. To je njoj od zubica vidjeces. I Lani od Lady je tako bilo, cim djetetu izasli zubi dijete se projelo.
Lady, dadada avatari su vam . Vidim pisale ste o Laninom hodu, ma ona je prava djevojcica, prava manekenka, onaj njen stav, drzanje
nadam se da ce je to razlog i da ce ponovo jesti... ne znam sta bih joj jos pored supe mogla ponuditi da jede 8osim mladog sira i jogurta) imate li kakav prijedlog?