|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  708 709 [710] 711 712   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 15:35:13   
isabella

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja gladnaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slabo sam doruckovala, a i juce nisam extra jela....jedva cekam kuci, pa dok sta napravim....haman cu skapati od gladi user posted image user posted image user posted image

ti to drzis dijetu zvanu, ne jedem nista jeli????

ja drzim dijetu nejedem nista al kad jednom sjednem pa se najdem moze mi bit 3 dana user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 17726
16.5.2011 15:37:30   
Lady26

ti to drzis dijetu zvanu, ne jedem nista jeli????

Ma ne drzim nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo sam slabo jela to je sve, danas u restoranu slaba ponuda pa sam nesto probrala a juce...sta je bilo juce user posted image , ah da nisam poslije 4 nista jela, a bili smo vani do pola 9 skoro, pa dok sam oko Lane, pa pospremali kucu, helem nisam jela nista...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17727
16.5.2011 15:39:17   
Lady26
IZVORNA PORUKA: isabella
ja drzim dijetu nejedem nista al kad jednom sjednem pa se najdem moze mi bit 3 dana user posted image user posted image user posted image

Ovo je i meni problem.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Kazu mrsa se kad ustanes od stola kad ti je najsladje...a ja dok ne pojedem ne ustajem, pogotovo kad nesto volim, ubijem se bukvalno...a to ne valja....
Al mogu cijeli dan da ne jedem bez problema....
Jednom kad je Lana imala temp cijeli dan, ja doruckovala oko 6 tek....ni osjetila nisam glad...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17728
16.5.2011 15:44:15   
isabella

Ovo je i meni problem.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Kazu mrsa se kad ustanes od stola kad ti je najsladje...a ja dok ne pojedem ne ustajem, pogotovo kad nesto volim, ubijem se bukvalno...a to ne valja....
Al mogu cijeli dan da ne jedem bez problema....
Jednom kad je Lana imala temp cijeli dan, ja doruckovala oko 6 tek....ni osjetila nisam glad...

ja nemam vremena od naide jest i nekad znam cijeli dan na sniti hljeba sa nutellom izdrzat ali popijem kafe za desetoro al kad mm dodje sa posla a onda tuge majko moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda se najedem uuu nadoknadim sve i onda bi user posted image user posted image user posted image user posted image sto mi to treba

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17729
16.5.2011 15:48:43   
Anoniman
Ja volim da peglam i mene pegla opustaaaaa, dadada tako da N_N nije jedina. Ja evo ispeglala tri masine, jos jedna ostala. Ja peglam sve, od carapa, gaća pa do kosulja. Znam luda sam ali jbga user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17730
16.5.2011 15:49:20   
R&T@
Hebi ga, ja citam 706 stranicu, vi ispisete 708 i sve tako...
jedva vas uhvatihuser posted image

Još avatare promijenileuser posted image

Eto, vidite da ne treba jestiuser posted image user posted image  ja dok rucala 4 stranice pobjegoseuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17731
16.5.2011 15:50:37   
Lady26
Ja rekoh ti kuhala, vrijeme se ne popravlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17732
16.5.2011 15:51:33   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja volim da peglam i mene pegla opustaaaaa, dadada tako da N_N nije jedina. Ja evo ispeglala tri masine, jos jedna ostala. Ja peglam sve, od carapa, gaća pa do kosulja. Znam luda sam ali jbga user posted image

Jelo - no comment user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17733
16.5.2011 15:54:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

moja jelena, auuuu.ma ti si , nemam rijeci.nego nauci i dijete tako da meni ima ko peglati.
nije da ja ne volim peglati, nego ne mogu od ovih djecaka, oborice peglu na sebe kakvi su.user posted image
nekada sam i ja peglala sve i skontala nema fajde od toga i prestala.

a isabela, kako ne stignes od curice.
joj
ja stignem sve sto hocu da stignem, iskreno.
ne razumijem kako neko od djeteta nesto ne stigne.
ja mogu smesti da nesto uradim ali da od njih ne mogu ma bjazi pa ko je koga rodio

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17734
16.5.2011 15:57:42   
Lady26
Ja isto fakat mogu od Lane sve....ali kad mi je mrsko nesto kazem ne stignem od nje user posted image user posted image user posted image user posted image al me mm provalio, kaze ti nekad stignes, nekad ne stignes, odluci se user posted image user posted image user posted image user posted image pa rekoh nije ona svaki dan ista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17735
16.5.2011 16:00:12   
isabella
MALA1994

auu nisi ti imala posla sa ovom mojom ona i ja smo same po cijeli dan znaci curica je aktivna maximalno da nesmijem u wc otic a da ju ne ponesem sa sobom prohodala ali je jos nesigurna,,,penje se na stolicu,,penje se na trosjed pa skace odozgo,,cvijece mi svo porusila a nemozes joj dokazati igracke samo izbaca iz kutije i to je to vise ju ne zanimaju zanima ju samo ono sto je zabranjeno user posted image user posted image user posted image a mene usta zabole a ona kad joj ne pase nesto odmah vristi ili me ujeda user posted image user posted image user posted image eto ,,,,,,,,

Neposredna veza do poruke: 17736
16.5.2011 16:01:29   
Lady26
Ima Mala jednog indjanca user posted image user posted image user posted image user posted image a drugi je mirnica user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17737
16.5.2011 16:02:48   
Malenaoduvijek
necu komentarisati bolje je, a ko poznaje mene i moje djecake zna kakvi su i ko je s njima po cijeli dan.user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17738
16.5.2011 16:04:37   
Malenaoduvijek

Ja isto fakat mogu od Lane sve....ali kad mi je mrsko nesto kazem ne stignem od nje user posted image user posted image user posted image user posted image al me mm provalio, kaze ti nekad stignes, nekad ne stignes, odluci se user posted image user posted image user posted image user posted image pa rekoh nije ona svaki dan ista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posteno, ako imam vremena  da budem na rr imam za sve samo treba covjek da se organizuje i da postave prioriteti.
a kod mene ne vazi ne mogu da stignem od djece

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17739
16.5.2011 16:04:54   
isabella
pa ja neznam mozda ba sto mi je prvo pa ja to se nesto plaho bojim da nece upast slomit sta udarit se ,,mozda kad bude drugo i ja cu moc sve stic,,,,user posted image

Neposredna veza do poruke: 17740
16.5.2011 16:05:43   
R&T@

Ja rekoh ti kuhala, vrijeme se ne popravlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ukljucena rernauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Necu vise, obecavamuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja s njima mogu sve, samo necuuser posted image user posted image user posted image
meni je RR veci problemuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17741
16.5.2011 16:06:28   
Lady26

posteno, ako imam vremena  da budem na rr imam za sve samo treba covjek da se organizuje i da postave prioriteti.

Ja preko dana ne budem na RR....osim radnim danima a vikendom furamo ili se igramo u kuci a nevece pospremam i onda RR oko 22h user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17742
16.5.2011 16:07:27   
isabella

ja sam na rr sada dosla mi mama u posjetu pa izasla sa njom,,,a inace ja zapostavljam samo sebe i svoje potrebe posvetila sam se njoj a naravno stignem oprat ves posrediti stan otici u kupovinu to me bogami nema niko zamijeniti i nije mi se nikada desilo da mm dodje sa posla a da rucka nema a znam ja kako ga napravim,,

Neposredna veza do poruke: 17743
16.5.2011 16:07:35   
Lady26
Tajraaaaaaaa neeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ode ono razvedravanje od srijede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17744
16.5.2011 16:07:48   
Malenaoduvijek

pa ja neznam mozda ba sto mi je prvo pa ja to se nesto plaho bojim da nece upast slomit sta udarit se ,,mozda kad bude drugo i ja cu moc sve stic,,,,user posted image

bice da je zbog toga, evo moj Igor je sada bio na fotelji, pa na kaucu stoji na stolici, nosa flase staklene sa sobom koje sam mu sada otela da ne bi pao.
korpe dvije sa igrackama sam prije 5 min slozila, to je vec zavrsilo opet na sred sobe, tako da o nemirnoj djeci necu da pricam.a kad mi plaho dosadi ja njega pospremim u krevetic -igraonu pa neka urla sebi samom tamo .

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17745
16.5.2011 16:09:15   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

Ukljucena rernauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Necu vise, obecavamuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja s njima mogu sve, samo necuuser posted image user posted image user posted image
meni je RR veci problemuser posted image

sad cu ti tamo poruciti nesto, ti ili prestani kuhati ili da ja peci palim opet user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17746
16.5.2011 16:12:24   
Lady26
Joj sta za rucak....treba mi nesto brzinski.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17747
16.5.2011 16:18:43   
isabella

bice da je zbog toga, evo moj Igor je sada bio na fotelji, pa na kaucu stoji na stolici, nosa flase staklene sa sobom koje sam mu sada otela da ne bi pao.
korpe dvije sa igrackama sam prije 5 min slozila, to je vec zavrsilo opet na sred sobe, tako da o nemirnoj djeci necu da pricam.a kad mi plaho dosadi ja njega pospremim u krevetic -igraonu pa neka urla sebi samom tamo .

ja kada bih vam rekla da je djevojcica od godinu dana jednu noc izasla iz krevetica i dosla meni na krevet nebi vjerovali eto kome god sam rekla ne vjeruje mi znaci onaj krevetic klasicni ogradica visoka nije spustena lopov ba rodilo se lopov,,,rekla moja mama treba ona dobrog cobana user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17748
16.5.2011 16:19:55   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja sa 17,5 mjeseci jos ne izlazi iz krevetica, ne moze toliko nogu podici user posted image a bi ona rado user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17749
16.5.2011 16:20:57   
Malenaoduvijek

Joj sta za rucak....treba mi nesto brzinski.... user posted image

ja kada hocu nesto na brzinu ispecem tjesteninu sa sirom u rerni

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  708 709 [710] 711 712   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  708 709 [710] 711 712   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *