Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma ne drzim nista Samo sam slabo jela to je sve, danas u restoranu slaba ponuda pa sam nesto probrala a juce...sta je bilo juce , ah da nisam poslije 4 nista jela, a bili smo vani do pola 9 skoro, pa dok sam oko Lane, pa pospremali kucu, helem nisam jela nista...
IZVORNA PORUKA: isabella ja drzim dijetu nejedem nista al kad jednom sjednem pa se najdem moze mi bit 3 dana
Ovo je i meni problem.... Kazu mrsa se kad ustanes od stola kad ti je najsladje...a ja dok ne pojedem ne ustajem, pogotovo kad nesto volim, ubijem se bukvalno...a to ne valja.... Al mogu cijeli dan da ne jedem bez problema.... Jednom kad je Lana imala temp cijeli dan, ja doruckovala oko 6 tek....ni osjetila nisam glad...
IZVORNA PORUKA: isabella ja drzim dijetu nejedem nista al kad jednom sjednem pa se najdem moze mi bit 3 dana
Ovo je i meni problem.... Kazu mrsa se kad ustanes od stola kad ti je najsladje...a ja dok ne pojedem ne ustajem, pogotovo kad nesto volim, ubijem se bukvalno...a to ne valja.... Al mogu cijeli dan da ne jedem bez problema.... Jednom kad je Lana imala temp cijeli dan, ja doruckovala oko 6 tek....ni osjetila nisam glad...
ja nemam vremena od naide jest i nekad znam cijeli dan na sniti hljeba sa nutellom izdrzat ali popijem kafe za desetoro al kad mm dodje sa posla a onda tuge majko moja onda se najedem uuu nadoknadim sve i onda bi sto mi to treba
Ja volim da peglam i mene pegla opustaaaaa, dadada tako da N_N nije jedina. Ja evo ispeglala tri masine, jos jedna ostala. Ja peglam sve, od carapa, gaća pa do kosulja. Znam luda sam ali jbga
Ja volim da peglam i mene pegla opustaaaaa, dadada tako da N_N nije jedina. Ja evo ispeglala tri masine, jos jedna ostala. Ja peglam sve, od carapa, gaća pa do kosulja. Znam luda sam ali jbga
moja jelena, auuuu.ma ti si , nemam rijeci.nego nauci i dijete tako da meni ima ko peglati. nije da ja ne volim peglati, nego ne mogu od ovih djecaka, oborice peglu na sebe kakvi su. nekada sam i ja peglala sve i skontala nema fajde od toga i prestala.
a isabela, kako ne stignes od curice. joj ja stignem sve sto hocu da stignem, iskreno. ne razumijem kako neko od djeteta nesto ne stigne. ja mogu smesti da nesto uradim ali da od njih ne mogu ma bjazi pa ko je koga rodio
Ja isto fakat mogu od Lane sve....ali kad mi je mrsko nesto kazem ne stignem od nje al me mm provalio, kaze ti nekad stignes, nekad ne stignes, odluci se pa rekoh nije ona svaki dan ista
auu nisi ti imala posla sa ovom mojom ona i ja smo same po cijeli dan znaci curica je aktivna maximalno da nesmijem u wc otic a da ju ne ponesem sa sobom prohodala ali je jos nesigurna,,,penje se na stolicu,,penje se na trosjed pa skace odozgo,,cvijece mi svo porusila a nemozes joj dokazati igracke samo izbaca iz kutije i to je to vise ju ne zanimaju zanima ju samo ono sto je zabranjeno a mene usta zabole a ona kad joj ne pase nesto odmah vristi ili me ujeda eto ,,,,,,,,
posteno, ako imam vremena da budem na rr imam za sve samo treba covjek da se organizuje i da postave prioriteti. a kod mene ne vazi ne mogu da stignem od djece
Ja isto fakat mogu od Lane sve....ali kad mi je mrsko nesto kazem ne stignem od nje al me mm provalio, kaze ti nekad stignes, nekad ne stignes, odluci se pa rekoh nije ona svaki dan ista
posteno, ako imam vremena da budem na rr imam za sve samo treba covjek da se organizuje i da postave prioriteti. a kod mene ne vazi ne mogu da stignem od djece
Ja preko dana ne budem na RR....osim radnim danima a vikendom furamo ili se igramo u kuci a nevece pospremam i onda RR oko 22h
ja sam na rr sada dosla mi mama u posjetu pa izasla sa njom,,,a inace ja zapostavljam samo sebe i svoje potrebe posvetila sam se njoj a naravno stignem oprat ves posrediti stan otici u kupovinu to me bogami nema niko zamijeniti i nije mi se nikada desilo da mm dodje sa posla a da rucka nema a znam ja kako ga napravim,,
bice da je zbog toga, evo moj Igor je sada bio na fotelji, pa na kaucu stoji na stolici, nosa flase staklene sa sobom koje sam mu sada otela da ne bi pao. korpe dvije sa igrackama sam prije 5 min slozila, to je vec zavrsilo opet na sred sobe, tako da o nemirnoj djeci necu da pricam.a kad mi plaho dosadi ja njega pospremim u krevetic -igraonu pa neka urla sebi samom tamo .
pa ja neznam mozda ba sto mi je prvo pa ja to se nesto plaho bojim da nece upast slomit sta udarit se ,,mozda kad bude drugo i ja cu moc sve stic,,,,
bice da je zbog toga, evo moj Igor je sada bio na fotelji, pa na kaucu stoji na stolici, nosa flase staklene sa sobom koje sam mu sada otela da ne bi pao. korpe dvije sa igrackama sam prije 5 min slozila, to je vec zavrsilo opet na sred sobe, tako da o nemirnoj djeci necu da pricam.a kad mi plaho dosadi ja njega pospremim u krevetic -igraonu pa neka urla sebi samom tamo .
ja kada bih vam rekla da je djevojcica od godinu dana jednu noc izasla iz krevetica i dosla meni na krevet nebi vjerovali eto kome god sam rekla ne vjeruje mi znaci onaj krevetic klasicni ogradica visoka nije spustena lopov ba rodilo se lopov,,,rekla moja mama treba ona dobrog cobana