|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  707 708 [709] 710 711   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 15:07:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

hvala ...hvala...zahvaljujuci teti noiuser posted image user posted image user posted image ...smijesan mi je s  kapicom...ko kakav turistauser posted image user posted image user posted image user posted image jos mu samo karta u ruci faliuser posted image

i foto aparat,

a znas ti dadada kako ces u sa na ulici prepoznati dijasporce (da se niko ne naljuti) ovo je moja mama govorila

porodica njih cetvero set_aju u pola bijelog dana gradom sa foto aparatom i lizu sladolede svi.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.5.2011 15:08:11 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17701
16.5.2011 15:08:09   
koka i po
hajde teta D rastumaci ovo D na pp user posted image ...
reko ...da te "upisem" user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17702
16.5.2011 15:09:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sezona mijenjanja hAvatara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno i ona, au sto sam satka nista ne valam

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17703
16.5.2011 15:10:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

hvala ...hvala...zahvaljujuci teti noiuser posted image user posted image user posted image ...smijesan mi je s  kapicom...ko kakav turistauser posted image user posted image user posted image user posted image jos mu samo karta u ruci faliuser posted image

i foto aparat,

a znas ti dadada kako ces u sa na ulici prepoznati dijasporce (da se niko ne naljuti) ovo je moja mama govorila

porodica njih cetvero set_aju u pola bijelog dana gradom sa foto aparatom i lizu sladolede svi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i govore svaku drugu rijec na njemackomuser posted image user posted image user posted image ...morgen kupanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 17704
16.5.2011 15:11:30   
Anoniman

Sezona mijenjanja hAvatara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A Fidi masneeee...srce slatkouser posted image user posted image user posted image ....meni je njen hod famozanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17705
16.5.2011 15:12:07   
Lady26
Hoces reci : guzeljanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17706
16.5.2011 15:12:43   
isabella

i foto aparat,

ima jos bolje kako prepoznati dijasporce(iako sam i ja vani) ali nisam jedna od njih,,,opet da se neko ne uvrijedi,,,bijele lanene hlace ispod tange,,ono preplanulo se od mora i oko vrata 4-5 zlatnih ogrlica,,znas da svi vide da se ima masala user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 17707
16.5.2011 15:14:04   
Anoniman

Hoces reci : guzeljanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ko mala gdja...s rucicom blago savijenom i opustenom sakom...ispravljena a guza izbocena...i tamti vamtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17708
16.5.2011 15:14:13   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za avatare

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17709
16.5.2011 15:14:22   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17710
16.5.2011 15:14:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: isabella

i foto aparat,

ima jos bolje kako prepoznati dijasporce(iako sam i ja vani) ali nisam jedna od njih,,,opet da se neko ne uvrijedi,,,bijele lanene hlace ispod tange,,ono preplanulo se od mora i oko vrata 4-5 zlatnih ogrlica,,znas da svi vide da se ima masala user posted image user posted image user posted image

e moze i to...

a lady ona je prava damica nemoj mi je molim te.

znate sta sam skontala, ona jelena stalno pegla ves, jeli vi sve peglate, ja da sve peglam ne bih imala vremena ni za sta drugouser posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17711
16.5.2011 15:15:00   
Lady26

ma ko mala gdja...s rucicom blago savijenom i opustenom sakom...ispravljena a guza izbocena...i tamti vamtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro si ti to sve snimila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17712
16.5.2011 15:16:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

i foto aparat,

ima se...moze seuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj brat i tata su dijasporciuser posted image user posted image ...ja im fino kazem da ne dolaze ako nece nosom zvonitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17713
16.5.2011 15:16:39   
Lady26

znate sta sam skontala, ona jelena stalno pegla ves, jeli vi sve peglate, ja da sve peglam ne bih imala vremena ni za sta drugouser posted image user posted image

Ja mrzim peglatiiiiiiiiii, al fakat, samo ono sto se mora al bas mora inace nix....Lanino sam sve peglala do godine i onda me prijateljica "opametila" user posted image , sad mi sve ravno do mora user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17714
16.5.2011 15:17:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image za avatare
a ti svoj ne mijenjaj...meni je ovo vrhuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17715
16.5.2011 15:21:21   
Malenaoduvijek

Ja mrzim peglatiiiiiiiiii, al fakat, samo ono sto se mora al bas mora inace nix....Lanino sam sve peglala do godine i onda me prijateljica "opametila" user posted image , sad mi sve ravno do mora user posted image

ja susim ves u stanu tako da mi ne treba dezinfekcija sto neki kazu, a ko bi peglao sve pa ja svaki dan imam po masinu.user posted image user posted image
ma ja to prvo slozim u skaf pa malo stoji da se izravna ( to su mi stariji pokazali) i onda zakacim i bude ko novo, samo kosulje se peglaju naravno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17716
16.5.2011 15:21:26   
isabella

nema goreg posla od peglanja odma mi se user posted image user posted image user posted image user posted image peglam ono sto se stvarno mora kad je naida mala bila samo sam joj bodice peglala ,,pa sam se bila na posteljinu namjerila kad ju operes ko da je u ratu bila i morala sam je peglat pa sam je se rijesila,,,,,user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17717
16.5.2011 15:23:39   
Anoniman
ne spominjite peglanjeuser posted image ja cu mm kupiti onu rovus peglu i nek pegla sebi kosuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja vise ne merem dala sam otkazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17718
16.5.2011 15:24:53   
Anoniman
Peglam jednom mjesečno kad muž potroši sve košulje pa se onda nakanim sve operem i peglam par satiuser posted image user posted image user posted image
Svoju i djetetovu odjeću peglam po potrebi ako je baš zgužvano da se ne može gledatuser posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17719
16.5.2011 15:25:53   
Lady26
Jeste lude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh hvala Bogu nisam jedina user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17720
16.5.2011 15:27:16   
Anoniman
nemojte da vas N_N cuje...nju peglanje odmarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ima stvarno ljudi koji vole peglati...i moja tetka spada u tu zasticenu vrstuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zato ja obozavam kad nju ljeti uhvatim na moru...kad nam se barem par dana pokolope termini...meni i gace budu ispeglaneuser posted image user posted image user posted image user posted image a ne moras je moliti...sama se posluziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17721
16.5.2011 15:27:47   
isabella

IZVORNA PORUKA: Breskva

Peglam jednom mjesečno kad muž potroši sve košulje pa se onda nakanim sve operem i peglam par satiuser posted image user posted image user posted image
Svoju i djetetovu odjeću peglam po potrebi ako je baš zgužvano da se ne može gledatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad bas do toga dodje user posted image user posted image user posted image ista sam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17722
16.5.2011 15:30:01   
Lady26
Ja gladnaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slabo sam doruckovala, a i juce nisam extra jela....jedva cekam kuci, pa dok sta napravim....haman cu skapati od gladi user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17723
16.5.2011 15:31:28   
Malenaoduvijek

Ja gladnaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slabo sam doruckovala, a i juce nisam extra jela....jedva cekam kuci, pa dok sta napravim....haman cu skapati od gladi user posted image user posted image user posted image

ti to drzis dijetu zvanu, ne jedem nista jeli????

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17724
16.5.2011 15:34:53   
Anoniman
Ali imam i ja svojih bubica kod mene mora biti sve na svom mjestu znači ako je sto pomjeren u koso belaj je, mora stojati onako kako sam ga ja postavila...Znam kad mi se svijeća pomjeri u stanuuser posted image user posted image user posted image
Imam malo opsesivnog kompulsivnog poremećaja.

Neposredna veza do poruke: 17725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  707 708 [709] 710 711   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  707 708 [709] 710 711   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *