Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
hvala ...hvala...zahvaljujuci teti noi ...smijesan mi je s kapicom...ko kakav turista jos mu samo karta u ruci fali
i foto aparat,
a znas ti dadada kako ces u sa na ulici prepoznati dijasporce (da se niko ne naljuti) ovo je moja mama govorila
porodica njih cetvero set_aju u pola bijelog dana gradom sa foto aparatom i lizu sladolede svi.
ima jos bolje kako prepoznati dijasporce(iako sam i ja vani) ali nisam jedna od njih,,,opet da se neko ne uvrijedi,,,bijele lanene hlace ispod tange,,ono preplanulo se od mora i oko vrata 4-5 zlatnih ogrlica,,znas da svi vide da se ima masala
i foto aparat,
a znas ti dadada kako ces u sa na ulici prepoznati dijasporce (da se niko ne naljuti) ovo je moja mama govorila
porodica njih cetvero set_aju u pola bijelog dana gradom sa foto aparatom i lizu sladolede svi.
ima jos bolje kako prepoznati dijasporce(iako sam i ja vani) ali nisam jedna od njih,,,opet da se neko ne uvrijedi,,,bijele lanene hlace ispod tange,,ono preplanulo se od mora i oko vrata 4-5 zlatnih ogrlica,,znas da svi vide da se ima masala
e moze i to...
a lady ona je prava damica nemoj mi je molim te.
znate sta sam skontala, ona jelena stalno pegla ves, jeli vi sve peglate, ja da sve peglam ne bih imala vremena ni za sta drugo
hvala ...hvala...zahvaljujuci teti noi ...smijesan mi je s kapicom...ko kakav turista jos mu samo karta u ruci fali
i foto aparat,
ima se...moze se moj brat i tata su dijasporci ...ja im fino kazem da ne dolaze ako nece nosom zvoniti
znate sta sam skontala, ona jelena stalno pegla ves, jeli vi sve peglate, ja da sve peglam ne bih imala vremena ni za sta drugo
Ja mrzim peglatiiiiiiiiii, al fakat, samo ono sto se mora al bas mora inace nix....Lanino sam sve peglala do godine i onda me prijateljica "opametila" , sad mi sve ravno do mora
Ja mrzim peglatiiiiiiiiii, al fakat, samo ono sto se mora al bas mora inace nix....Lanino sam sve peglala do godine i onda me prijateljica "opametila" , sad mi sve ravno do mora
ja susim ves u stanu tako da mi ne treba dezinfekcija sto neki kazu, a ko bi peglao sve pa ja svaki dan imam po masinu. ma ja to prvo slozim u skaf pa malo stoji da se izravna ( to su mi stariji pokazali) i onda zakacim i bude ko novo, samo kosulje se peglaju naravno
nema goreg posla od peglanja odma mi se peglam ono sto se stvarno mora kad je naida mala bila samo sam joj bodice peglala ,,pa sam se bila na posteljinu namjerila kad ju operes ko da je u ratu bila i morala sam je peglat pa sam je se rijesila,,,,,
nemojte da vas N_N cuje...nju peglanje odmara ...a ima stvarno ljudi koji vole peglati...i moja tetka spada u tu zasticenu vrstu ...zato ja obozavam kad nju ljeti uhvatim na moru...kad nam se barem par dana pokolope termini...meni i gace budu ispeglane a ne moras je moliti...sama se posluzi
Peglam jednom mjesečno kad muž potroši sve košulje pa se onda nakanim sve operem i peglam par sati Svoju i djetetovu odjeću peglam po potrebi ako je baš zgužvano da se ne može gledat
kad bas do toga dodje ista sam
Ali imam i ja svojih bubica kod mene mora biti sve na svom mjestu znači ako je sto pomjeren u koso belaj je, mora stojati onako kako sam ga ja postavila...Znam kad mi se svijeća pomjeri u stanu Imam malo opsesivnog kompulsivnog poremećaja.