Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Noa draga jučer smo udisali vaš divni hercegovački zrak stvarno vam je lijepo.. ponijeli nas oni mirisi zelenila umalo nismo na more raspalili.. rado bi se malo mjenjala stobom...
jest juce bio divan dan a danas a ja cijeli dan nosala mob uzase nebi li se ona N_N javila da je stigla
cuj 25 KM. jos jedan dokaz da smo carsija sa najmanjim prosjecnim primanjima a najvecim cijenama
Ma koko svugdje je on 50 KM, nego u Konzumu trenutno akcija 50% na odredjene artikle, izmedju ostalog i na igracku Bumba, pa otud ova cijena , ne vjerujem da je vasa carsija skuplja od S...
V. spava, a zadnjih desetak dana ne prestaje mljeti, hB ...maloprije ga MM uspavljuje, ja nesto pripremam i slusam, a on:babo ljeba, njam, taj, ku not pampa, tao, Dado ljuljuka, kakoj tom ...a prozvao je sam sebe Dado
ja predlagala da vodimo djecu na kakvu predstavu, niko nista...
Je l' ovo nam nema Bambi, Amani, Megi...zene gdje ste...ostale mame i bebe
ma nije nego na jednoj temi ima dje sam nasla gore ba tu akciju sta sam pisala neko postavio sliku sprava bubma sto svira ne plisani bumba pa zato pitam jer neznam jel bumba mislite plisani ili na tu spravu