|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  705 706 [707] 708 709   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 13:58:48   
Anoniman
samo cu vas pozdraviti,žao mi je sto nemam vremena ovih dana tipkati s vama,spremam ispite pa  po citave dane ucim..al proci ce i touser posted image Nikola mi je super,hvale ga i u vrticu kako je dobar i  veseo te da nema s njim nikakvih problema.. sto se tice ucenja na tutu jos uvijek ne napredujemo na to polju, al polako dugo je ljetouser posted image pusaaa vam svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17651
16.5.2011 13:59:21   
Anoniman
opet se vi raspisaleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za one koji su dobili zube i one koji su izgubili zubuser posted image user posted image ...za pjegave tj "istackane"user posted image ...za one koji su mami ispisali krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja spadam u ove kojima nije zao dati lovu za nesto sto im se jaaaaako svidjauser posted image ...rijetko kupujem...nosim robu godinama...kupujem ono sto je manje vise uvijek u fazonu...ali imam neke svoje "principe"...recimo, za dobar dzins cu iskesirati brdo...ako treba...al zato za majicu, obicu, ne dam vise od 10 km...za fazonirano nesto cu takodjer dati vise...procijenim da li vrijedi tih para ili ne...i koliko kombinacija mogu napraviti...da li mogu to nositi uz dzins a i fensi smensi...onda to vrijedi tih parauser posted image user posted image ...sad me napadniteuser posted image user posted image user posted image ...takva samuser posted image user posted image user posted image i moja mama kaze da nisam normalna....sta cu jauser posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 17652
16.5.2011 13:59:22   
Lady26
Ja uzivam Lani kupovati.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17653
16.5.2011 14:00:55   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image za one koji su dobili zube i one koji su izgubili zubuser posted image user posted image ...za pjegave tj "istackane"user posted image ...za one koji su mami ispisali krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja spadam u ove kojima nije zao dati lovu za nesto sto im se jaaaaako svidjauser posted image ...rijetko kupujem...nosim robu godinama...kupujem ono sto je manje vise uvijek u fazonu...ali imam neke svoje "principe"...recimo, za dobar dzins cu iskesirati brdo...ako treba...al zato za majicu, obicu, ne dam vise od 10 km...za fazonirano nesto cu takodjer dati vise...procijenim da li vrijedi tih para ili ne...i koliko kombinacija mogu napraviti...da li mogu to nositi uz dzins a i fensi smensi...onda to vrijedi tih parauser posted image user posted image ...sad me napadniteuser posted image user posted image user posted image ...takva samuser posted image user posted image user posted image i moja mama kaze da nisam normalna....sta cu jauser posted image

user posted image user posted image user posted image  nista...valja nam te trpiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17654
16.5.2011 14:01:09   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: bebacha

jel ko imao priliku ispitat igracku Bumba,ovu sto je u Konzumu na akcij

Kako mislis ispitati?

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17655
16.5.2011 14:02:08   
bebacha
ma mislim imal ga neko.vrijedil stauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17656
16.5.2011 14:02:50   
Lady26
Aaaaaaaaaa to user posted image user posted image user posted image user posted image , imam ja, ima mama75, njoj kaze prestao pjevati, moj radi uredno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 17657
16.5.2011 14:04:58   
emi7908
Noa draga jučer smo udisali vaš divni hercegovački zrak user posted image user posted image  stvarno vam je lijepo.. ponijeli nas oni mirisi zelenila umalo nismo na more raspalili.. rado bi se malo mjenjala stobom...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17658
16.5.2011 14:05:11   
Anoniman

ma mislim imal ga neko.vrijedil stauser posted image user posted image user posted image user posted image
bebacha gdje ima kupiti tog bumbu user posted image ako nadjes javi mi . I ja bi A, voljela to uzeti jer on ga obozava .
Ovdje kod nas nema nidje , gledala sam juce .....
I da koliko love user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 17659
16.5.2011 14:05:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image  nista...valja nam te trpiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 17660
16.5.2011 14:06:07   
emi7908
pa Lady bravo za tvog bumbu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 17661
16.5.2011 14:07:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

pa Lady bravo za tvog bumbu user posted image user posted image user posted image

Na glavu mi se popeo user posted image user posted image user posted image user posted image , bumba u narucju, Dora na dvd-u u duetu dave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 17662
16.5.2011 14:08:03   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

bebacha gdje ima kupiti tog bumbu user posted image ako nadjes javi mi . I ja bi A, voljela to uzeti jer on ga obozava .
Ovdje kod nas nema nidje , gledala sam juce .....
I da koliko love user posted image

Felix u svakom Konzumu...ako akcija traje jos uvijek

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17663
16.5.2011 14:08:49   
bebacha
25km.cuj nema kod vas.ja kontala u Jelah u konzum doci po njega.kod nas ga nema

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17664
16.5.2011 14:11:31   
megi
Lady posaljem i ja tebi broj na pp, pa kad budem u gradu javnim ti ranije da vidim pijemo li sta user posted image

bebacha imamo i mi bubmu radi jos uvijek, a do svega na njemu mojoj adni je najinteresantije kad on kaze bok ja sam bumba i samo to vrti i ponavlja za njim

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 17665
16.5.2011 14:12:16   
Anoniman

25km.cuj nema kod vas.ja kontala u Jelah u konzum doci po njega.kod nas ga nema
Nisam bila u konzumu juce nisam znala da ima u konzumu da sam znala bas bi otisla user posted image user posted image .
Sto mi juce ne rekoste user posted image Nema veze , sad cu ja naz.komsinicu ona radi u konzumu vidim auto joj pred kucom nije jos otisla da nam vidi imal bumbe i da nam kupi user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 17666
16.5.2011 14:13:16   
bebacha
hajdi ti nju pitaj imaj pa da imam razlog doci tamo.nisam dugo bila u vasen konzumu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17667
16.5.2011 14:14:00   
Anoniman

hajdi ti nju pitaj imaj pa da imam razlog doci tamo.nisam dugo bila u vasen konzumu

evo odoh bas , pa javim ti user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 17668
16.5.2011 14:14:02   
koka i po
cuj 25 KM.
jos jedan dokaz da smo carsija sa najmanjim prosjecnim primanjima a najvecim cijenama user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17669
16.5.2011 14:15:05   
bebacha
a koko ne sponta sta ti hoces reci.danas slabo kontamuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17670
16.5.2011 14:16:51   
koka i po
hocu da kazem da je svugdje jeftinije nego u mom gradu,radilo se o Bumbi(koji je kod nas 50KM) li o necemu drugome...provjereno..... 

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 17671
16.5.2011 14:19:19   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: koka i po

hocu da kazem da je svugdje jeftinije nego u mom gradu,radilo se o Bumbi(koji je kod nas 50KM) li o necemu drugome...provjereno..... 

skuplje nego u sa ne moze biti nikako, a ovo je akcija u konzumu u pitanju.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 17672
16.5.2011 14:19:19   
bebacha
svugdje je 59 al sad je na akcij

Neposredna veza do poruke: 17673
16.5.2011 14:23:26   
Anoniman
Pa je li jos Bumba na akciji, ja kontala samo onaj dan da je bio kad je Lady kupila? Ako jeste ima li ga gdje u Sa?

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 17674
16.5.2011 14:27:07   
Malenaoduvijek
imala sam ja katalog ali L.je to poderao i ja bacila a bio je datum od kad do kad je akcija.probaj otici na njihovu web str. ima katalog pa vidi

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  705 706 [707] 708 709   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  705 706 [707] 708 709   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

petljaju li se vaši muževi gdje im nije mjesto
milenium

složili smo se da muževi pomažu u kući ali govore li vam primjerice rečenice poput: trebalo bi usisat sobu,trebalo bi oribat kupaonicu,zar suđa i sad stoje na stolu?

nisam primjetila (14%)

da (19%)

ne (41%)

ponekad (24%)

nešto treće,napišite što (3%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *