Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo cu vas pozdraviti,žao mi je sto nemam vremena ovih dana tipkati s vama,spremam ispite pa po citave dane ucim..al proci ce i to Nikola mi je super,hvale ga i u vrticu kako je dobar i veseo te da nema s njim nikakvih problema.. sto se tice ucenja na tutu jos uvijek ne napredujemo na to polju, al polako dugo je ljeto pusaaa vam svima
za one koji su dobili zube i one koji su izgubili zub ...za pjegave tj "istackane" ...za one koji su mami ispisali krevet
ja spadam u ove kojima nije zao dati lovu za nesto sto im se jaaaaako svidja ...rijetko kupujem...nosim robu godinama...kupujem ono sto je manje vise uvijek u fazonu...ali imam neke svoje "principe"...recimo, za dobar dzins cu iskesirati brdo...ako treba...al zato za majicu, obicu, ne dam vise od 10 km...za fazonirano nesto cu takodjer dati vise...procijenim da li vrijedi tih para ili ne...i koliko kombinacija mogu napraviti...da li mogu to nositi uz dzins a i fensi smensi...onda to vrijedi tih para ...sad me napadnite ...takva sam i moja mama kaze da nisam normalna....sta cu ja
za one koji su dobili zube i one koji su izgubili zub ...za pjegave tj "istackane" ...za one koji su mami ispisali krevet
ja spadam u ove kojima nije zao dati lovu za nesto sto im se jaaaaako svidja ...rijetko kupujem...nosim robu godinama...kupujem ono sto je manje vise uvijek u fazonu...ali imam neke svoje "principe"...recimo, za dobar dzins cu iskesirati brdo...ako treba...al zato za majicu, obicu, ne dam vise od 10 km...za fazonirano nesto cu takodjer dati vise...procijenim da li vrijedi tih para ili ne...i koliko kombinacija mogu napraviti...da li mogu to nositi uz dzins a i fensi smensi...onda to vrijedi tih para ...sad me napadnite ...takva sami moja mama kaze da nisam normalna....sta cu ja
nista...valja nam te trpiti
bebacha gdje ima kupiti tog bumbu ako nadjes javi mi . I ja bi A, voljela to uzeti jer on ga obozava . Ovdje kod nas nema nidje , gledala sam juce ..... I da koliko love
ja spadam u ove kojima nije zao dati lovu za nesto sto im se jaaaaako svidja ...rijetko kupujem...nosim robu godinama...kupujem ono sto je manje vise uvijek u fazonu...ali imam neke svoje "principe"...recimo, za dobar dzins cu iskesirati brdo...ako treba...al zato za majicu, obicu, ne dam vise od 10 km...za fazonirano nesto cu takodjer dati vise...procijenim da li vrijedi tih para ili ne...i koliko kombinacija mogu napraviti...da li mogu to nositi uz dzins a i fensi smensi...onda to vrijedi tih para ...sad me napadnite ...takva sami moja mama kaze da nisam normalna....sta cu ja
bebacha gdje ima kupiti tog bumbu ako nadjes javi mi . I ja bi A, voljela to uzeti jer on ga obozava . Ovdje kod nas nema nidje , gledala sam juce ..... I da koliko love
Felix u svakom Konzumu...ako akcija traje jos uvijek
Lady posaljem i ja tebi broj na pp, pa kad budem u gradu javnim ti ranije da vidim pijemo li sta
bebacha imamo i mi bubmu radi jos uvijek, a do svega na njemu mojoj adni je najinteresantije kad on kaze bok ja sam bumba i samo to vrti i ponavlja za njim
Nisam bila u konzumu juce nisam znala da ima u konzumu da sam znala bas bi otisla . Sto mi juce ne rekoste Nema veze , sad cu ja naz.komsinicu ona radi u konzumu vidim auto joj pred kucom nije jos otisla da nam vidi imal bumbe i da nam kupi
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
petljaju li se vaši muževi gdje im nije mjesto milenium
složili smo se da muževi pomažu u kući ali govore li vam primjerice rečenice poput: trebalo bi usisat sobu,trebalo bi oribat kupaonicu,zar suđa i sad stoje na stolu?
nisam primjetila (14%) da (19%) ne (41%) ponekad (24%) nešto treće,napišite što (3%)
Broj svih glasova: 116
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!