Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kad vam nekad naletim u Sa sa baletankama od 13 KM necete vjerovati da sam ih toliko platila ...e jest me briga one su meni super udobne .. a tek dalice od 9 KM sve na snizenju i nisu demode ...prave one sto bi nase "kajmacarke" rekle SIK
salmy mila kako je drug , jel dobro nije jel da imao ture od boce . Sto se odjece tice ni ja nisam neki tip koji ce dat za robu puno love , nesto mi zao recimo da dam za jednu maijcu 80km ja mogu sebi 4 kupiti jeftinije nisam nikad bolovala od markirane robe . .MADa djetu volim da kupim kvalitetno i dobro dok sebi ne ......
Ma super prosla boca,sve ok! hvala Bogu da smo zavrsili sa njima A to da kupujem vise nego nama to je tacno.Ali jednom se zivi
Sta ima na VB? Skroz ih malo pustaju na tv,neznam sto?
imas ljudi koji vole da kupe kvalitetno, ali ja beneton ne ubrajam u kvalitetno iskreno.meni je kalitetniji kaput kupljen u borcu ili kula gradacac koje ja licno imam vec pravo dugo a nisu ni demode, a prije nekoliko godina sam sebi debeli mantil kupila na siranu i imam ga takodje godinama eno ga isti kao kad sam ga kupila.
a treba "znati"kupiti a to ne zna svako.
ako je skupo ne znaci i da je lijepo i dobro.
a ja i djecijih stvari markiranih koje je neko kupio i dusa me zaboli sto im ne mogu nakon jedne sezone a oni kupili knap, pa da se ubijes jer su stvarno super.
Mala kupila i ja curici ona dva autica, posto se igra u pijesku i voli traktor toma ajde reko da je obradujem Lady da sam imala tvoj broj mogle smo gdje na kafu, koliko sam skontala ti si gore negdje oko BBI, ja budem cesto poslovno tu blizu
a sto se tice oblacenja em mi zao dati pare za hlace od 150 KM, a i da imam para za mene nema brojeva tako da nemam probelma sto se toga tice a kad je rijec o Modiani ima na alipasinom u mercatoru onaj outlet pa se tu moze pronaci dosta jefitnijih stvari
Mene je jednom grudnjak kupljen u hipermarketu u Mercatoru toliko obrukao na izlazu iz Modiane da imam izgovor da ne ulazim Pisti li, pisti, a onaj iz osiguranja uperio onu sipku u ovo malo jada od mojih (.)(.)
Mala kupila i ja curici ona dva autica, posto se igra u pijesku i voli traktor toma ajde reko da je obradujem Lady da sam imala tvoj broj mogle smo gdje na kafu, koliko sam skontala ti si gore negdje oko BBI, ja budem cesto poslovno tu blizu
a sto se tice oblacenja em mi zao dati pare za hlace od 150 KM, a i da imam para za mene nema brojeva tako da nemam probelma sto se toga tice a kad je rijec o Modiani ima na alipasinom u mercatoru onaj outlet pa se tu moze pronaci dosta jefitnijih stvari
Da ti sarnem na pp, ja uvijek za kafu , samo da znam vrijeme otprilike i dan planiram drugo nista
A ovo drugo, mercator na alipasinom ima outlet?! Hm?
heellllllllllloooo mame i dječice nadam se da ste mi svi dobro i zdravo bez turica i bolova,ne mogu sad sve da čitam, bila sam odsutna ali moram vam priznati da su mi nedostajala vaša čavrljanja malo sam sad bacila oko i uhvatim kokinu priču ejjjj baš kung fu kraljica ako može kratka retrospektiva eto samo u nekoliko riječi ako ne čitam večeras kad dođem s posla .... moj maleni je dobro hvala Bogu, napredujemo jako u pričanju i sad je stvarno interesantan kako priča a i način na koji razmišlja.... panika me uhvati kad vidim da postaje pravi dječačić... nedostaje mi bebica od prije nekoliko mjeseci ali dobro neka on meni raste živ i zdrav a i svima vama drage mame...
Ljudi moji a kako se osjećate kad uđete u modianu , ja ne ulazim samo gledam na izlogu
Mene je jednom grudnjak kupljen u hipermarketu u Mercatoru toliko obrukao na izlazu iz Modiane da imam izgovor da ne ulazim Pisti li, pisti, a onaj iz osiguranja uperio onu sipku u ovo malo jada od mojih (.)(.)
mislim da si stvarno zaista ...e neka te i tebe i tvojih ....dalje se zvizdi
Nama kao da dolazi jesen, a ne ljeto kakvo je ovo vrijeme...pih... Ja sam se upravo citajuci rr u neznanju prejela, citam, kuckam i grickam, kad sam skontala koliko sam se najela i prejela sad mi muka . Odoh peglati pa se pisemo u pauzama
a tajra hajde povedi Luku kod frizera evo ga zarastao, on je dobar nece ni plakati, on samo gleda tramvaje kad prolaze.
Moze, komotno... Necemo daleko... do BBI centra
A R. ce mene obrukati, to vec znam
Hej neki dan sam u jednom friz. salonu u Interexu vidjela da imaju stolicu za djecu, volan naprijed. Mozda je to dobra opcija za sisanje ovih "2009". Ja svoju ne smijem ni odvsti. Proslo ljeto smo je i mogli savladati, sada
pa ko vam je kriv što ne pratite sniženja... u modiani u alti poršli mjesec hlače bile po 30 Km...ja kupila za ljeto oker i tamno-plave... eh a moja seka na pijaci na otoci kupila crne za 50 Km...ssd vi meni recite koja je boljeprošla
ja kupujem gdje mi se svidi, a anjviše u bellisimi i to na sniženjima seb počatim za 3-4 godine unaprijed... naf-naf sam ogulila i motive u BBi jer im je roba bila od 10 do 25 Km na sniženju...mirna sam 3-4 godine da imama u čemu na posao svaki dan....
al sam zato leviske kupila na Baby bazaru za punih 7 KM
Obuću kupujem ne markiranu ali svakako onu iz koje mi noge neće smrditi...samo mi je to bitno...tako da i u svečanim pirlikama imama sreće da kupim tamarisove sandale z6a 41 Km jer su na sniženju, jer u jedne jednine u broju 39...
Mislim čemu frka...odjelo ne čini čovjeka al enonomista možeš biti i kupovati rijetko ali kvalitetnije... ja majice iz benetona ne plaćam 44 Km koliko su inače kao i sisaly al fino platim 24 kad su na sniženju pa umjesto jedne ja kupim na oba mjesta po jednu i imama dvije...elem na leviske obučem nju i šunjalice iza saraza od 45 Km s ansiženja i ja sređena a nisma puno potrošila još će mi ta kombinacija trajati godinama.
mislim ja na pijaci ne znam se obući... al starno... moja seka ode i kupi tako lijepih stavrui al ona zna gdje ide...ja uđem u pijacu maksuz da kupim 3-4 majice za pormjenit i pogubim se jednostavno meni sve šareno i ne snalatims e nikako...zato ja njoj dam parica i ona meni donese...tuniku pletenu crvenu za 25 Km a ja sličnu ljubičastu u bellisismi platila 55 na sniženju ...eh sad nekada imamo više nekadf manje sreće
Djeci kupujem samo u radnjama predviđenim za djecu i smao na sniženjima...pa sad moja velika cura nosi hlače koje sma kupila na sniženju prije 2 godine...al aj imama odjeće njoj i do broja 128 jer ja kupujem veće kad naletim na sniženje računajući šta će joj trebati...mislim štrample, vešove, poneku majicu omiljenog lika kupim na pijaci na ciglanama jer sam smao tu tetu skonatala i odem kod nje i tražim joj to i to...i na siranu onaj štand gdje ima H&M robe tu kupim i pidžamice lijepih jeftino...
Mislim sa našim standardima nisma u mogućnosti kupiti u svakom trenutku sve što mi se dopadne...al ja odmah pitam a kad je sniženje kod vas...pa stavim napomenu u mobilac...kad zazvoni odem da vidim jel ima toga što sam vijdela jeftinije
salmy mila kako je drug , jel dobro nije jel da imao ture od boce . Sto se odjece tice ni ja nisam neki tip koji ce dat za robu puno love , nesto mi zao recimo da dam za jednu maijcu 80km ja mogu sebi 4 kupiti jeftinije nisam nikad bolovala od markirane robe . .MADa djetu volim da kupim kvalitetno i dobro dok sebi ne ......
Ma super prosla boca,sve ok! hvala Bogu da smo zavrsili sa njima A to da kupujem vise nego nama to je tacno.Ali jednom se zivi
Sta ima na VB? Skroz ih malo pustaju na tv,neznam sto?
gledala sam sinoc vb nista posebno ... Nema nekih zanimljivosti da se gleda kao prije Moj A. zaspo odoh i ja probat vrijeme se ubilo za izlezavanje danas sam toliko lijena da se vucemo od jutros ko prebijena macka , znas ono kad ti se nista neda raditi eh taka sam danas ,. Jos ovo vrijeme , dodaje svoje .... Pusa drugu a rekla sam ti da ce proci dobro abd sa bocikama meni je drago sto smo ih se rijesili nema viseeeeeeeeee
e stvarno ovim stvarima u merkatoru ne skinu neki klinac pa pisti i osramoti ljude na svakom koraku,meni je jednom Noin bodic pistao i propala sam u zemlju od sramote odtad nista ne kupujem sem hrane
Nisam nikad niti plniram, meni je to pre.eravanje... A moja rodica ne izlazi iz benetona i esprita....Lana je dobila benetonovu haljinu i majicu od nje, ja to pazim kao da je od zlata, sve mi zao....ma sto ce mi to u zivotu...ma hebo to....
ja A. slabo robu kupujem skoro sam Morala jer je prerastao eh sad kad ce juli da dodje rodica i donese mu robu , Kaki je nafakali kako se rodio nisam mu svega ukupno 5 stavri kupla JA . Sve je dobivao i dobija i dan danas . I to markirano mos si misliti ........ Mada ja ne patim kao sto rekoh od markiranih roba al djetu volim da je kvalitetno a ne obucem operem ili se razvuce ili se skupi roba.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
povracanje
neznam dal ste citale temu,anel mi juce povraco,dnas je dobro nije povraco pomalo jede ne puno veseo je...Dal da pakujem danas stvari za put,ili ipak da odgodimo..molim vas za pomoc....Nisam pametna sta da radim:(