|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  702 703 [704] 705 706   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 12:22:22   
Anoniman
Nama izbile sve cetvorke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . nisu skroz izasle ali na sva cetiri coska se osjete bodljice, ziletići mamini user posted image

Ni ja ne mogu da vjerujem Lady da je Anuska stidna, ali u zadnjih par dana cim ej neko pogleda ona okrece glavu i kao sto rekoh ako je taj neko uporan pocinje da place.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 17576
16.5.2011 12:23:51   
mama75
Jelena kada bebi krece u vrtic? Ili je vec krenula? Nemam bas puno vremena za RR, lijepo vrijeme pa smo stalno u setnji, ali kao da sam procitala da si je upisala u vrtic user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17577
16.5.2011 12:28:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

U vezi s ovim, Lady pazi da ne dobijes plikove od tih cipela user posted image

Kakve veze imaju moje cipele user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17578
16.5.2011 12:29:02   
Malenaoduvijek
auuu, mama sta je ovoga ...ccc

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17579
16.5.2011 12:29:12   
Anoniman
Mama75 sutra ce nam biti gotovi brisevi, pa ako budu uredni onda vakcinu, onu MMR da primimo i posle perioda inkubacije krecemo. Nadam se tamo oko 1.juna ako budu sutra brisevi ok. Krece na cetiri sata sada pa kad se ja porodim vidjecemo da li da produzujemo. Ustvari mi smo planirali platiti puni boravak, ali da cu ja ici po nju oko 12, jedino u slucaju da ne stignem do 12 onda bi je ostavljali i na spavanju, ali to je mala vjerovatnoca user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 17580
16.5.2011 12:29:14   
R&T@
Uhvatih je i uspavahuser posted image user posted image user posted image

JelenaT, ne treba ti pp... smjestaj nije za trudnice i malu djecuuser posted image
a ni za Bosance... zakljucile Lady26 i jauser posted image

Ovu moju ta faza Ja stidna nikako da uhvati...
Ona se sa svima pozdravlja: Dje si tiuser posted image user posted image user posted image
Pravo mahalsko dijeteuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17581
16.5.2011 12:30:44   
Anoniman
E sad me zanima sto nije za trudnice, malu djecu i bosance user posted image ...ja se mogu ubrojati i u hercegovke user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17582
16.5.2011 12:32:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Imaju moje iz Astreuser posted image
Svaki put mi dodje da ih bacim na sred ulice...jer bolje bi bilo da sam 140KM bacila barem bi se neko obradovao...

A imam jedne "kineske" iz Fisa od 26 KM... ne bih ih dala za hiljadarku...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17583
16.5.2011 12:34:31   
Lady26
Ove su preeeeeudobne....da ih obucem 2x ja zadovoljna user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17584
16.5.2011 12:38:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

E sad me zanima sto nije za trudnice, malu djecu i bosance user posted image ...ja se mogu ubrojati i u hercegovke user posted image

Mnogo stepenica, cijenauser posted image

Sad ne znam da li za Hercegovce ima steleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17585
16.5.2011 12:40:44   
R&T@

Ove su preeeeeudobne....da ih obucem 2x ja zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Iznosat ces ti njihuser posted image

Ja sam ti od onih tipova koji se hvale kad nesto jeftino kupe... a kad izdvojim cifru, prosto me sramota jer znam da su me izlevatiliuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17586
16.5.2011 12:41:32   
Anoniman
Ove stepenice me odbise user posted image , ja bih negdje blizu plaze pa ne zalim pare. Ustvari ja planiram odlazak na more a jos nisam ni dobila crveno svjetlo od doktorice, a ni mm slobodne dane, a ja uveliko planiram i spremam se user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17587
16.5.2011 12:42:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja sam ti od onih tipova koji se hvale kad nesto jeftino kupe... a kad izdvojim cifru, prosto me sramota jer znam da su me izlevatiliuser posted image

potpis i ja sam ti takva...  hoće me i sniženja user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17588
16.5.2011 12:43:49   
Lady26

Pita mene mm sinoc jel me stid reci koliko sam ih platila, boga mi nije...sto?! Da me stid ne bih ih ni kupila...kupila jedna i vidim ove druge i vratim se po njih....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17589
16.5.2011 12:49:47   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovako i mm mene pita jel me stid kad kupim u azelu haljinicu od 7 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image a on mi kupi kad negdje ode stvar na snizenju po 5,6 eura al to je kao normalno u inostranstvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17590
16.5.2011 12:50:55   
R&T@
Moja sestra prosle godine kupila u Robotu neke ravne teget mokasinke...isto smijesna cijena... nosila ih cijelo ljeto i rasplakala se kad su joj pukleuser posted image

Breskva hoce i mene snizenja...ali kao i Nouuser posted image user posted image user posted image
obavezno nesto snize poslije moje kupovineuser posted image user posted image user posted image

Evo, narucila sam R. veceras kod frizerke...
opet mi se fura na stil iz 60-ih a znoji se, boze sacuvajuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17591
16.5.2011 12:53:25   
mama75

Ima li bijelih? Ja sam jednom kupila na Ciglanama baletanke, oko 20KM ih platila, nosila ih 3 ljeta, ma super mi bile. I bacim ih budala, kupim druge, a ove ni blizu njima user posted image
Sto se tice Astre i ja sam se razocarala, cijene visoke, kvalitet nista.
Jelena sretno vam. Cucemo se da mi preneses utiske o vrticu, tj jaslicama, mozda ce mi uskoro trebati

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17592
16.5.2011 12:55:32   
Lady26
Ima ali meni se nisu svidjele, model kao za malo starije (po meni), komplet supljikave, mozda bi se nekome i svidjele
Imaju slatke crvene, bez, i ove kao moje sa tokicom imaju crvene i bez...
Samo sa brojevima su tanki...
Ja kupila broj 40 a mogla sam komotno i 41 user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.5.2011 12:56:10 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17593
16.5.2011 12:55:59   
mama75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

auuu, mama sta je ovoga ...ccc

Jesi li vidjela? user posted image Cak i Mattel igracke. Najbolje je da im vise nista ne kupujemo, pijesak, zemlja, trava... zakon! Btw Bumbo je prestao da pjeva, rade mu samo oni brojevi user posted image

Neposredna veza do poruke: 17594
16.5.2011 12:56:08   
R&T@

Jelena sretno vam. Cucemo se da mi preneses utiske o vrticu, tj jaslicama, mozda ce mi uskoro trebati

Ne moze to tako....
Daj jos detalja...

Posaouser posted image  
Gdje?Sta? Kad?

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17595
16.5.2011 12:56:09   
Anoniman
hvala mamauser posted image . ja se nadam da ce dobro biti jer u tom vrticu radi svekrvina dobra prijateljica, zato sam se i odlucila za njega.

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 17596
16.5.2011 12:57:32   
Lady26

Btw Bumbo je prestao da pjeva, rade mu samo oni rojevi user posted image

Stvarno? user posted image user posted image user posted image
Moj "ne zatvara usta" po citav dan...i to samo pjesmu Lana pritsce mozak mi popi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17597
16.5.2011 13:01:04   
Malenaoduvijek

Imaju moje iz Astreuser posted image
Svaki put mi dodje da ih bacim na sred ulice...jer bolje bi bilo da sam 140KM bacila barem bi se neko obradovao...

A imam jedne "kineske" iz Fisa od 26 KM... ne bih ih dala za hiljadarku...

imam i ja jedne iz fisa i famozne su, udobne ko ista.

a jelo daj Boze da tebe dr pusti, ja s Lukom bila placenta previa pa dr rekla djete nemoj nigdje da se "truckas" tako da sam te godine stigla samo do fojnice i nigdje dalje.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17598
16.5.2011 13:02:15   
koka i po
dan....
da se i ja malo umjesam..
a sta fali jeftinoj odjeci i obuci?????
ja sam svoju obucu iz Planike nosala citavih mjesec dana....a ovu... kung fu i bruce lee nosam i sad ..i ne bi je dala nizasto...
pogotovo mi je glupost davati dosta novca za markiranu djeciju odjecu i obucu koju ce dijete prerasti za mjesec dana...
e sad bi neko rekao da nije dovoljno bogat da kupuje jeftino a ja kazem da nisam dovoljno siromasna da kupujem skupo koje cu baciti za par dana..
ccccc sto se ja vama nagovori user posted image ....
tajra....maksuz poljubac za tebe.....hvala ti....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17599
16.5.2011 13:03:46   
Anoniman
NA zadnjem pregledu je relativno sve ok Mala bilo, bebi se povukao sa kanala, bio bas glavicom nalegao, a zadnji put on guzom prednjaci i povukao se, a i ja se dobro osjecam. Sledece sedmice bih trebala ba pregled pa cemo vidjeti sta i kako, ali nekako se nadam da je sve ok, jer bas sam poletna i nemam kontrakcija, ponekad po malo sto apaurin smiri.

Neposredna veza do poruke: 17600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  702 703 [704] 705 706   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  702 703 [704] 705 706   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *