Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bolje je hB, ne siri se vise, cak se i smanjuje.da mi je jos skontati od cega mu je pa bi mi bilo lakse... dobra ova krema od dr knor stvarno, a bila sam skepticna
HB A ono ispod oka?
bolje je i ono, jos je malo crveno ali nije vise hrapavo.
Draga teta noa , upravo nam je postar pozvonio dva put i ja otvorio...kad ono... ...kapica je fenomenalna ...odusevljeni smo ...jos jednom VELIKO...VELIKO...HVALA
p.s teta dadada se stidi...jer jos nije otisla na postu ...al obecavam da cu danas
ovo moje dijete je genijalac, nasao negdje skoljku i fino je zagrizao i fol zvace, jedva sam mu je izvadila iz usta. on pada od sege
ej moj boze a sta bi tek rekla za moju ovu curicu uzela lijepo daljinski od tv-a i povadila 3 tipke i u usta sreca pa nije progutala a ja spremala veceru i kontam 'vidi sto se lijepo igra' kad ja ona se bas 'zabavila'
Lady cestitamo Lani zubic . Jesi pokupila ono od mame . Hvala jos jednom draga
Ja odoh sada nesto zavrsavati po gradu, a tako mi se neda jer ovaj moj priljepak moram voditi, a vrijeme ruzno, a meni glava od sinoc puca, poludih koliko boli. Ljubimo vas sve
Stigla kapica Noa je ginagat vazda bila poporavih ovaj naslov...
i naravno jutro ene...ja na biznisu kuća ostala u teškom ludilu...i neka je ja nemerem više a kiša me izludila...smao mi je ona falila
odoh sad da biznisujem...
ej moj boze a sta bi tek rekla za moju ovu curicu uzela lijepo daljinski od tv-a i povadila 3 tipke i u usta sreca pa nije progutala a ja spremala veceru i kontam 'vidi sto se lijepo igra' kad ja ona se bas 'zabavila'
ma sve su te igre super, ne znam samo znaju li se oni jos igrati sa igrackama ili samo sa glupostima.
od jutros dira sve sto se ne smije i nervira mene naravno. samo se jos na luster nije popeo