Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
moji su spavali koliko toliko dobro, redovna budjenja, ali to nije nista neobicno.
ali ovaj I. sto porani stvarno je, hajde juce u 6 se probudio bilo lijepo, ali jutros mrak fuj on u pola 7 negdje se zuri covjeku.a ona spavalica eno tek se sada budi.
a hocu sve felixu da kazem, pa pripremi sebi mlijeko za noc, ja to svaku noc radim.ne bih ti ja isla u kuhinju u noci nema sanse, termoska, flasa sa vodom, sokici sve pored kreveta i samo im naspem.pa ko bi svaku noc isao 2-3 puta u kuhinju.veliki za tebe i anelka
Lady...pipele su preslatke...ove druge su mi bas haos ...prosto ne mogu da vjerujem da su tako jeftine...e jedino ne znam kakve su kvalitete...al vala za te pare i da ih covjek 1 obuce...isplati se
Meni su jepe Pa kvalitet...hm, nista posebno naravno, platis i po 100KM pa se odlijepe (ciljam na mm patike)...za ove pare koliko god da potraju
Lady...pipele su preslatke...ove druge su mi bas haos ...prosto ne mogu da vjerujem da su tako jeftine...e jedino ne znam kakve su kvalitete...al vala za te pare i da ih covjek 1 obuce...isplati se
Meni su jepe Pa kvalitet...hm, nista posebno naravno, platis i po 100KM pa se odlijepe (ciljam na mm patike)...za ove pare koliko god da potraju
upravu si ...ne fakat...pitam se kako im se isplati ...pa hebote zamisli tek koja im je nabavna cijena ...a stvarno su slatke
bolje je hB, ne siri se vise, cak se i smanjuje.da mi je jos skontati od cega mu je pa bi mi bilo lakse... dobra ova krema od dr knor stvarno, a bila sam skepticna
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.5.2011 10:40:17 >
bolje je hB, ne siri se vise, cak se i smanjuje.da mi je jos skontati od cega mu je pa bi mi bilo lakse... dobra ova krema od dr knor stvarno, a bila sam skepticna
HB A ono ispod oka?
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.5.2011 10:40:44 >
Lady...pipele su preslatke...ove druge su mi bas haos ...prosto ne mogu da vjerujem da su tako jeftine...e jedino ne znam kakve su kvalitete...al vala za te pare i da ih covjek 1 obuce...isplati se [/quot Meni su jepe Pa kvalitet...hm, nista posebno naravno, platis i po 100KM pa se odlijepe (ciljam na mm patike)...za ove pare koliko god da potraju
znala sam i ja sebi tako za 20 KM kupiti i ziva se nanosati, a jednom sam u city fashion kupila cizmice za 150 i odvojio mi se djon.tada sam i zadnji put usla kod njih u prodavnicu
HB A ono ispod oka?
bolje je i ono, jos je malo crveno ali nije vise hrapavo.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.5.2011 10:41:03 >