Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Noa jutros isto probudila se,skinula sve sa sebe i dok sam ja otisla u wc ona se popiskila u krevet tako da je sve na pranju,posteljina,dekica medo,pidžama,jastuk samo me zanima kako je uspjela nebi da ima cunu sad ne razgovaramo ljuta sam na nju
Noa kad smo kod dekica,mi jucer trazili parket i odemo u prodavnicu lamper na Stupu Kupili super deku za ambasadorka bjela.Imaju pravo lijepih dekica i vecih za djecu.A trazila mu odavno klasicku ambasador deku cjene od 14-24KM
Evo nas mi se vratili vec , ovo moje dijete postalo stidno, cim joj se neko obrati ona me obgrli i pocne da se krije, a ako je taj neko uporan onda pocne i plakati i jecati. Lady hvala draga, pa kad preuzmes javi pa ili ce neko doci po to ili da se nadjemo na kafici Tajra ocekujem porukuuuuuu
jeste brze, a meni juce dolazio sestric, Luka ga odmah zagrlio a I.pobjegao kod mene i cvrsto me zagrlio, dijete se prepalo. to je tako do jedno druge godine a onda ce ici svakome kao ova moja mahalusa zuta.
Evo nas mi se vratili vec , ovo moje dijete postalo stidno, cim joj se neko obrati ona me obgrli i pocne da se krije, a ako je taj neko uporan onda pocne i plakati i jecati. Lady hvala draga, pa kad preuzmes javi pa ili ce neko doci po to ili da se nadjemo na kafici
Aaaaaaaaaa ancika pepa ono meni stidno Hocu vazi, javim ti cim uzmem, a to je veceras kako planirah