|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  700 701 [702] 703 704   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 9:38:13   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Lady26

Eeeeeee Tajra, ti rucak a ja kolac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ne pitas sta je...user posted image user posted image user posted image

A kolac moze, mozeuser posted image

Stvarno moram prestati kuhati, jos cu i snijeg prizvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra, reci ti meni, hoces li pitati za smjestaj ili neces user posted image user posted image user posted image user posted image , jel ti to neki problem? Pitam na sve strane pa trazim najpovoljniji.... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.5.2011 9:39:30 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17526
16.5.2011 9:38:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala...sta je sa osipom...jel' se povukao?

bolje je hB, ne siri se vise, cak se i smanjuje.da mi je jos skontati od cega mu je pa bi mi bilo lakse...
dobra ova krema od dr knor stvarno, a bila sam skepticna

HB user posted image user posted image user posted image user posted image
A ono ispod oka?

bolje je i ono, jos je malo crveno ali nije vise hrapavo.

super...superuser posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 17527
16.5.2011 9:43:02   
Malenaoduvijek

Ja ispravljam a ove dvije stalno mijenjaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidi ove tuzakalice, nisam namjerno Bgm.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17528
16.5.2011 9:44:09   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tajra

Eeeeeee Tajra, ti rucak a ja kolac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ne pitas sta je...user posted image user posted image user posted image

A kolac moze, mozeuser posted image

Stvarno moram prestati kuhati, jos cu i snijeg prizvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra, reci ti meni, hoces li pitati za smjestaj ili neces user posted image user posted image user posted image user posted image , jel ti to neki problem? Pitam na sve strane pa trazim najpovoljniji.... user posted image

vidis da zena samo kuha, nema vremena user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17529
16.5.2011 9:46:53   
Lady26
Dok se krcka rucak moze okrenuti broj telefona, Tajra platit cu ti racuna za ovaj mjesec, samo pitaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17530
16.5.2011 9:49:56   
Anoniman
ako nastavi kuhati...nece niko na moreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17531
16.5.2011 9:53:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

ako nastavi kuhati...nece niko na moreuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda se ne procuje do Jadrana da Tajra kuha pa tamo bude lijepo vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17532
16.5.2011 10:07:46   
Lady26
Nisam vam rekla, Lani izvirila konacno jos jedna 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17533
16.5.2011 10:08:03   
Anoniman
jutro. mi smo super sinoc spavali al zato je kisa lila citavu noc i danas bas je bezz vrijeme user posted image tmurno.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17534
16.5.2011 10:13:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image

Lady26, poslala sam ti ppuser posted image , a sad odoh zvati svu raju u inostranstvu jer ti placas racunuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17535
16.5.2011 10:14:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajraa sad odoh zvati svu raju u inostranstvu jer ti placas racunuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17536
16.5.2011 10:16:17   
Malenaoduvijek

Nisam vam rekla, Lani izvirila konacno jos jedna 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

bravooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17537
16.5.2011 10:25:06   
Malenaoduvijek
ovo moje dijete je genijalac, nasao negdje skoljku i fino je zagrizao i fol zvace, jedva sam mu je izvadila iz usta.
on pada od sege user posted image

Neposredna veza do poruke: 17538
16.5.2011 10:29:16   
Anoniman
Draga teta noauser posted image ,
upravo nam je postar pozvonio dva put user posted image i ja otvorio...kad ono...user posted image ...kapica je fenomenalnauser posted image user posted image ...odusevljeni smo user posted image ...jos jednom VELIKO...VELIKO...HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s teta dadada se stidi...jer jos nije otisla na postuuser posted image ...al obecavam da cu danasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17539
16.5.2011 10:32:26   
Anoniman
i za mocart kugle i lizala i cokoladuuser posted image user posted image ...imamo godisnju zalihu lizalauser posted image user posted image user posted image ...a mocart je vec u mom zeludcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17540
16.5.2011 10:33:22   
isabella

ovo moje dijete je genijalac, nasao negdje skoljku i fino je zagrizao i fol zvace, jedva sam mu je izvadila iz usta.

ej moj boze a sta bi tek rekla za moju ovu curicu uzela lijepo daljinski od tv-a i povadila 3 tipke i u usta sreca pa nije progutala a ja spremala veceru i kontam 'vidi sto se lijepo igra' kad ja ona se bas 'zabavila' user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 17541
16.5.2011 10:34:06   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kapica je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me like a lot user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17542
16.5.2011 10:35:02   
Malenaoduvijek
dusa draga, pravi veliki momak, dadada kako sam pepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17543
16.5.2011 10:35:55   
R&T@
Bas divnouser posted image

Teta Noa je i Ovan i user posted image

A kapa je user posted image

Samo A. je be-zeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17544
16.5.2011 10:40:33   
Anoniman
Zene dosta sa kuhanjem hocu sunce user posted image , tajra de proslijedi i meni tu poruku i ja sam pitala, mene zanima kraj juna.
Dadada kapa je prelijepa, a Andrej jos ljepsi user posted image , Noa svaka cast user posted image

Lady cestitamo Lani zubic user posted image user posted image user posted image user posted image . Jesi pokupila ono od mame user posted image . Hvala jos jednom dragauser posted image

Ja odoh sada nesto zavrsavati po gradu, a tako mi se neda jer ovaj moj priljepak moram voditi, a vrijeme ruzno, a meni glava od sinoc puca, poludih koliko boli. Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17545
16.5.2011 10:45:01   
Hanady RR
Stigla kapicauser posted image user posted image user posted image Noa je ginagat vazda bilauser posted image
poporavih ovaj naslov...user posted image

i naravno jutro ene...ja na biznisu kuća ostala u teškom ludilu...i neka je ja nemerem višeuser posted image
a kiša me izludila...smao mi je ona falilauser posted image

odoh sad da biznisujem...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17546
16.5.2011 10:47:53   
Meri29
Pozelili smo vas, ali ne volimo kompjuter ovih dana user posted image user posted image
user posted image [sm=smiley31.g

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 17547
16.5.2011 10:48:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady cestitamo Lani zubic user posted image user posted image user posted image user posted image . Jesi pokupila ono od mame user posted image . Hvala jos jednom dragauser posted image

Nisam uzela, veceras idem na kafesito kod nje a jako mi je daleko (preko ulice) user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17548
16.5.2011 10:52:40   
Lady26
Malaaaaaaaaaaaaa imas pp user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17549
16.5.2011 10:54:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: isabella

ej moj boze a sta bi tek rekla za moju ovu curicu uzela lijepo daljinski od tv-a i povadila 3 tipke i u usta sreca pa nije progutala a ja spremala veceru i kontam 'vidi sto se lijepo igra' kad ja ona se bas 'zabavila' user posted image user posted image

ma sve su te igre super, ne znam samo znaju li se oni jos igrati sa igrackama ili samo sa glupostima.

od jutros dira sve sto se ne smije i nervira mene naravno.
samo se jos na luster nije popeo user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  700 701 [702] 703 704   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  700 701 [702] 703 704   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *