Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesi li vidjela? Cak i Mattel igracke. Najbolje je da im vise nista ne kupujemo, pijesak, zemlja, trava... zakon! Btw Bumbo je prestao da pjeva, rade mu samo oni brojevi
katastrofa, da ne povjerujes.ni marka ti vise nista ne znaci. ja kupila L.dva autica je 1,5 KM nema se sta pokvariti da ih vidis isto dole u konzumu.
a tajra hajde povedi Luku kod frizera evo ga zarastao, on je dobar nece ni plakati, on samo gleda tramvaje kad prolaze.
e ovako i mm mene pita jel me stid kad kupim u azelu haljinicu od 7 km a on mi kupi kad negdje ode stvar na snizenju po 5,6 eura al to je kao normalno u inostranstvu
a mene moj hvali kolegama na poslu svi se žale kako im žene troše na odjeću a moj ponosno kaže "Moja žemska neće kupiti košulju ako prelazi 10KM" ali zato ja kupim 4 košulje
dan.... da se i ja malo umjesam.. a sta fali jeftinoj odjeci i obuci????? ja sam svoju obucu iz Planike nosala citavih mjesec dana....a ovu... kung fu i bruce lee nosam i sad ..i ne bi je dala nizasto... pogotovo mi je glupost davati dosta novca za markiranu djeciju odjecu i obucu koju ce dijete prerasti za mjesec dana... e sad bi neko rekao da nije dovoljno bogat da kupuje jeftino a ja kazem da nisam dovoljno siromasna da kupujem skupo koje cu baciti za par dana.. ccccc sto se ja vama nagovori .... tajra....maksuz poljubac za tebe.....hvala ti....
gdje si bruce lee, ne prepoznah te odmah Svaka ti je zlatna.... Jesi li dobro?! KAko su djecaci?
NA zadnjem pregledu je relativno sve ok Mala bilo, bebi se povukao sa kanala, bio bas glavicom nalegao, a zadnji put on guzom prednjaci i povukao se, a i ja se dobro osjecam. Sledece sedmice bih trebala ba pregled pa cemo vidjeti sta i kako, ali nekako se nadam da je sve ok, jer bas sam poletna i nemam kontrakcija, ponekad po malo sto apaurin smiri.
hajde bas mi je drago, a hoces ti to morati na carski ako prednjaci guzom iako moze se jos i okrenuti ima vremena.
ma daj bogati koko pa ja koliko vidim, svi na ovom forumu se oblače u Espritu i Benettonu, sve kontam kako to žene uspiju i s normalnim platama, ja obilazim ta sniženja , al bogami sve fuš roba ostane, ili brojevi xs. jel preseravanje il ja ne znam sa svojim paramas, nisam još skontala
tu sam...opet..... velikog sam sinoc isla vidjeti....strahota koliko se osuo...pa sve kontam jeli to mora biti u tolikoj mjeri .. mali je jos dobar...meni uho procurilo pa se zaljevam kapima i cekam da se ospem i ja ...pa reko da uzmem malo godisnjeg
Mala ja cu najvjerovatnije morati na carski i zbog dioptrije, a sto se tice prednjacenja moguce da se i okrene, mozda se i okrenuo od proslog pregleda koliko je nemiran
ma daj bogati koko pa ja koliko vidim, svi na ovom forumu se oblače u Espritu i Benettonu, sve kontam kako to žene uspiju i s normalnim platama, ja obilazim ta sniženja , al bogami sve fuš roba ostane, ili brojevi xs. jel preseravanje il ja ne znam sa svojim paramas, nisam još skontala
ja sam prva koja se ne oblaci ...il sam prva koja je to priznala .. po meni odjeca ne cini covjeka..pogotovo markirana.. ja kupujem ono sto je meni lijepo a bome i prihvatljivo za moja primanja. a cega da se stidim...ili koga ?jos mi niko nije rekao da nisam lijepo obucena....a i da jeste sta me briga ...to je moja stvar ... neka se sa mnom pokoskaju u necemu inteletualnijem pa cemo da vidimo jeli covjeka cini pamet ili odijelo
Dodjite vi malo na BB pa da se obucete: markirano a jeftino Lady reci im za onu moju suknju momim te. Ne da je dobra, nego... jos 5KM E uz nju mi trebaju bijele baletanke Tajra cuce se ako sta bude, da ne ureknem.
Ja sebi ne kupujem cesto,ali kad kupim gledam da to bude kvalitetno i to mi traje i traje.....i imam srece sto mi mogu mali brojevi a njih uvijek ima na snizenju
Imam đempera po 5 godina jos uvijek novi i u fazonu
Dodjite vi malo na BB pa da se obucete: markirano a jeftino Lady reci im za onu moju suknju momim te. Ne da je dobra, nego... jos 5KM E uz nju mi trebaju bijele baletanke
ja sam prva koja se ne oblaci ...il sam prva koja je to priznala ..
, mislim da je stvar u ovom boldiranom
pa jbt hlače 150 KM, majica 60-80 ma ko to može sebi priuštiti, imam dobru platu, mm još bolju, (ne hvalim se majke mi ) ali troškovi života su takvi na NE MOGU da kupujem tako skupu garderobu, ma da je ne znam kako kvalitetna ( a nije), ap ne treba mi stvar biti 10 godina
pa jbt hlače 150 KM, majica 60-80 ma ko to može sebi priuštiti, imam dobru platu, mm još bolju, (ne hvalim se majke mi ) ali troškovi života su takvi na NE MOGU da kupujem tako skupu garderobu, ma da je ne znam kako kvalitetna ( a nije), ap ne treba mi stvar biti 10 godina
Mama ako mislis na onu plavo-bijelu sa bb imam ja istu crveno-bijelu i xs je . Ma to preseravanje da oprostite oko markiranih stvari, povraca mi se na to. Bas sam maloprije pisala na temi razgovori u iscekivanju o grudnjacima za doilje, onaj sa sirana od 4-5 km mi je extra pokazao, a onaj iz Kljuca od 32 KM i iz Extrem Intime od 42 KM se raspao posle drugog pranja, onaj tanki slinasti panuk, ako ga mogu i pamukom nazvati. Esprit se sve razvuce i raspadne, od majica savove ne mozes safatati, a ni beneton nije bolji.
salmy mila kako je drug , jel dobro nije jel da imao ture od boce . Sto se odjece tice ni ja nisam neki tip koji ce dat za robu puno love , nesto mi zao recimo da dam za jednu maijcu 80km ja mogu sebi 4 kupiti jeftinije nisam nikad bolovala od markirane robe . .MADa djetu volim da kupim kvalitetno i dobro dok sebi ne ......
Nisam nikad niti plniram, meni je to pre.eravanje... A moja rodica ne izlazi iz benetona i esprita....Lana je dobila benetonovu haljinu i majicu od nje, ja to pazim kao da je od zlata, sve mi zao....ma sto ce mi to u zivotu...ma hebo to....
ja sam prva koja se ne oblaci ...il sam prva koja je to priznala .. po meni odjeca ne cini covjeka..pogotovo markirana.. ja kupujem ono sto je meni lijepo a bome i prihvatljivo za moja primanja. a cega da se stidim...ili koga ?jos mi niko nije rekao da nisam lijepo obucena....a i da jeste sta me briga ...to je moja stvar ... neka se sa mnom pokoskaju u necemu inteletualnijem pa cemo da vidimo jeli covjeka cini pamet ili odijelo
E zbog ovog boldiranog se mi i ne oblacimo na "vidjenim" mjestima... jer nas nije briga sta ce ko reci
Ja vise volim imati troje pantalone nego jedne
Ili jos bolje, jedne jeftine i da mi "guza vidi puta"