|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  703 704 [705] 706 707   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 13:04:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

auuu, mama sta je ovoga ...ccc

Jesi li vidjela? user posted image Cak i Mattel igracke. Najbolje je da im vise nista ne kupujemo, pijesak, zemlja, trava... zakon! Btw Bumbo je prestao da pjeva, rade mu samo oni brojevi user posted image

katastrofa, da ne povjerujes.ni marka ti vise nista ne znaci.
ja kupila L.dva autica je 1,5 KM nema se sta pokvariti da ih vidis isto dole u konzumu.

a tajra hajde povedi Luku kod frizera evo ga zarastao, on je dobar nece ni plakati, on samo gleda tramvaje kad prolaze.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17601
16.5.2011 13:05:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovako i mm mene pita jel me stid kad kupim u azelu haljinicu od 7 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image a on mi kupi kad negdje ode stvar na snizenju po 5,6 eura al to je kao normalno u inostranstvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a mene moj hvali kolegama na poslu svi se žale kako im žene troše na odjeću a moj ponosno kaže "Moja žemska neće kupiti košulju ako prelazi 10KM"user posted image ali zato ja kupim 4 košulje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17602
16.5.2011 13:06:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

dan....
da se i ja malo umjesam..
a sta fali jeftinoj odjeci i obuci?????
ja sam svoju obucu iz Planike nosala citavih mjesec dana....a ovu... kung fu i bruce lee nosam i sad ..i ne bi je dala nizasto...
pogotovo mi je glupost davati dosta novca za markiranu djeciju odjecu i obucu koju ce dijete prerasti za mjesec dana...

e sad bi neko rekao da nije dovoljno bogat da kupuje jeftino a ja kazem da nisam dovoljno siromasna da kupujem skupo koje cu baciti za par dana..
ccccc sto se ja vama nagovori user posted image ....
tajra....maksuz poljubac za tebe.....hvala ti....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gdje si bruce lee, ne prepoznah te odmah user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka ti je zlatna....
Jesi li dobro?! KAko su djecaci? user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 17603
16.5.2011 13:07:19   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

NA zadnjem pregledu je relativno sve ok Mala bilo, bebi se povukao sa kanala, bio bas glavicom nalegao, a zadnji put on guzom prednjaci i povukao se, a i ja se dobro osjecam. Sledece sedmice bih trebala ba pregled pa cemo vidjeti sta i kako, ali nekako se nadam da je sve ok, jer bas sam poletna i nemam kontrakcija, ponekad po malo sto apaurin smiri.

hajde bas mi je drago, a hoces ti to morati na carski ako prednjaci guzom iako moze se jos i okrenuti ima vremena.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17604
16.5.2011 13:09:41   
škorpija
ma daj bogati koko pa ja koliko vidim, svi na ovom forumu se oblače u Espritu i Benettonu, sve kontam kako to žene uspiju i s normalnim platama, ja obilazim ta sniženja , al bogami sve fuš roba ostane, ili brojevi xs. jel preseravanje il ja ne znam sa svojim paramas, nisam još skontalauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17605
16.5.2011 13:10:07   
koka i po
tu sam...opet.....
velikog sam sinoc isla vidjeti....strahota koliko se osuo...pa sve kontam jeli to mora biti u tolikoj mjeri user posted image ..
mali je jos dobar...meni uho procurilo pa se zaljevam kapima i cekam da se ospem i ja ...pa reko da uzmem malo godisnjeg user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17606
16.5.2011 13:10:19   
Anoniman
Koko nadam se da je veliki djecak dobro, a i ti i mali djecak user posted image

Mala ja cu najvjerovatnije morati na carski i zbog dioptrije, a sto se tice prednjacenja moguce da se i okrene, mozda se i okrenuo od proslog pregleda koliko je nemiran user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 17607
16.5.2011 13:11:50   
Lady26
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma daj bogati koko pa ja koliko vidim, svi na ovom forumu se oblače u Espritu i Benettonu, sve kontam kako to žene uspiju i s normalnim platama, ja obilazim ta sniženja , al bogami sve fuš roba ostane, ili brojevi xs. jel preseravanje il ja ne znam sa svojim paramas, nisam još skontalauser posted image

Ja se ne oblacim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17608
16.5.2011 13:12:26   
Malenaoduvijek

skorpijo svaka ti cast, neka si im rekla user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17609
16.5.2011 13:14:55   
škorpija
lady26 pa ne oblačiš kad ti ne može XS user posted image user posted image user posted image      (ko ni meniuser posted image )

Neposredna veza do poruke: 17610
16.5.2011 13:15:27   
koka i po

ja sam prva koja se ne oblaci user posted image ...il sam prva koja je to priznala user posted image ..
po meni odjeca ne cini covjeka..pogotovo markirana..
ja kupujem ono sto je meni lijepo a bome i prihvatljivo za moja primanja.
a cega da se stidim...ili koga ?jos mi niko nije rekao da nisam lijepo obucena....a i da jeste sta me briga user posted image ...to je moja stvar user posted image ...
neka se sa mnom pokoskaju u necemu inteletualnijem pa cemo da vidimo jeli covjeka cini pamet ili odijelo user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17611
16.5.2011 13:16:27   
mama75
Dodjite vi malo na BB pa da se obucete: markirano a jeftino user posted image Lady reci im za onu moju suknju momim te. Ne da je dobra, nego... jos 5KM user posted image E uz nju mi trebaju bijele baletanke user posted image
Tajra cuce se ako sta bude, da ne ureknem.

Neposredna veza do poruke: 17612
16.5.2011 13:17:32   
salmy
Ja sebi ne kupujem cesto,ali kad kupim  gledam da to bude kvalitetno i to mi traje i traje.....i imam srece sto mi mogu mali brojevi a njih uvijek ima na snizenjuuser posted image

Imam đempera po 5 godina jos uvijek noviuser posted image user posted image  i u fazonu

Neposredna veza do poruke: 17613
16.5.2011 13:18:23   
Lady26
Ma i da mi moze user posted image , u Beneton sam usla 1 u zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image a u esprit nikad (koja seljanka user posted image , al nisam, jednostavno mi je to preskupo a brojevi user posted image )....

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.5.2011 13:20:09 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17614
16.5.2011 13:18:35   
škorpija

ja sam prva koja se ne oblaci user posted image ...il sam prva koja je to priznala user posted image ..

user posted image , mislim da je stvar u ovom boldiranom

Neposredna veza do poruke: 17615
16.5.2011 13:19:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Dodjite vi malo na BB pa da se obucete: markirano a jeftino user posted image Lady reci im za onu moju suknju momim te. Ne da je dobra, nego... jos 5KM user posted image E uz nju mi trebaju bijele baletanke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al fakat....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 17616
16.5.2011 13:21:25   
škorpija

user posted image , mislim da je stvar u ovom boldiranom

pa jbt hlače 150 KM, majica 60-80 ma ko to može sebi priuštiti, imam dobru platu, mm još bolju, (ne hvalim se majke miuser posted image ) ali troškovi života su takvi na NE MOGU da kupujem tako skupu garderobu, ma da je ne znam kako kvalitetna ( a nije), ap ne treba mi stvar biti 10 godina

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17617
16.5.2011 13:21:55   
R&T@
Koko, zlato od zeneuser posted image user posted image user posted image

Neka si se ti nama nagovorila, samo nemoj brus li potezauser posted image user posted image user posted image user posted image

Brzo ce to I. savladati...
Sto su veci, imaju sve vise tackica i visu temperaturu...
Zato je bolje da mali sad dobije, ali tiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 17618
16.5.2011 13:22:39   
škorpija

pa jbt hlače 150 KM, majica 60-80 ma ko to može sebi priuštiti, imam dobru platu, mm još bolju, (ne hvalim se majke miuser posted image ) ali troškovi života su takvi na NE MOGU da kupujem tako skupu garderobu, ma da je ne znam kako kvalitetna ( a nije), ap ne treba mi stvar biti 10 godina

mislim na ESPRIT, Jones i ine radnje

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17619
16.5.2011 13:23:41   
Anoniman
Mama ako mislis na onu plavo-bijelu sa bb imam ja istu crveno-bijelu i xs je user posted image . Ma to preseravanje da oprostite oko markiranih stvari, povraca mi se na to. Bas sam maloprije pisala na temi razgovori u iscekivanju o grudnjacima za doilje, onaj sa sirana od 4-5 km mi je extra pokazao, a onaj iz Kljuca od 32 KM i iz Extrem Intime od 42 KM se raspao posle drugog pranja, onaj tanki slinasti panuk, ako ga mogu i pamukom nazvati. Esprit se sve razvuce i raspadne, od majica savove ne mozes safatati, a ni beneton nije bolji.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17620
16.5.2011 13:23:47   
Anoniman
salmy mila kako je drug , jel dobro nije jel da imao ture od boce user posted image .
Sto se odjece tice ni ja nisam neki tip koji ce dat za robu puno love , nesto mi zao  recimo da dam za jednu maijcu 80km ja mogu sebi 4 kupiti jeftinije user posted image user posted image nisam nikad bolovala od markirane robe .
user posted image .MADa djetu volim da kupim kvalitetno i dobro dok sebi ne user posted image ......

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17621
16.5.2011 13:24:34   
koka i po
moja tajra ko bi malu maminu mazu zaustavio od cesanja user posted image ...neka ga jos koju godinu...
a ja....sta bude bice ...od sudjenog se pobjeci ne moze user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17622
16.5.2011 13:26:18   
Lady26
Nisam nikad niti plniram, meni je to pre.eravanje...
A moja rodica ne izlazi iz benetona i esprita....Lana je dobila benetonovu haljinu i majicu od nje, ja to pazim kao da je od zlata, sve mi zao....ma sto ce mi to u zivotu...ma hebo to....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17623
16.5.2011 13:27:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

po meni odjeca ne cini covjeka..pogotovo markirana..
ja kupujem ono sto je meni lijepo a bome i prihvatljivo za moja primanja.
a cega da se stidim...ili koga ?jos mi niko nije rekao da nisam lijepo obucena....a i da jeste sta me briga user posted image ...to je moja stvar user posted image ...
neka se sa mnom pokoskaju u necemu inteletualnijem pa cemo da vidimo jeli covjeka cini pamet ili odijelo user posted image

E zbog ovog boldiranog se mi i ne oblacimo na "vidjenim" mjestima...
jer nas nije briga sta ce ko reciuser posted image user posted image user posted image

Ja vise volim imati troje pantalone nego jedneuser posted image

Ili jos bolje, jedne jeftine i da mi "guza vidi puta"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 17624
16.5.2011 13:29:01   
Anoniman
Ljudi moji a kako se osjećate kad uđete u modianuuser posted image user posted image user posted image , ja ne ulazim samo gledam na izlogu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  703 704 [705] 706 707   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  703 704 [705] 706 707   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djevojacko vece:)
gvendolina

sta uzeti prijateljci za djevojacko,nesto zanimljivo i mastovito

sexy rublje (60%)

sexy pomagalo:) (11%)

kecelju (4%)

oklagiju (7%)

drugo (18%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *