Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
skorpija moram ti reci da je TM stvarno kukavica slobodno mu reci..odmah ce pristat na
Ovo potpisujem. Ja kad hocu nesto svog da pridobijem a on se zainati samo mu kazem da nesmije da je mis on odmah pobudali a ja dobijem sto trazim zato navali
ma razmijem ja njega, radim svaki trći vikend, on ga provede s malcem sam, ja dežuram do 23 sata (kao sad ) on bude s malcem, što kaže moja svekrva popusti ga malo pa će htjeti drugo dijete, ali nije do mene, nudila sma se ja da dma otkaz i da rađam djecu, ali ne da mi
Ja sam svaki dan sama sa prvacicem i malim djetetom. Doduse uleti tu i sveki ali sto se tice pomoci od mm nista On non stop radi ko benzinska pumpa Radi u firmi a poslije radi privatno i samo je jednom ostao nasamo s njma dvjema nekih dva sata i nije se mogao cudu nacuditi kako sve stignem
ja sam svaki dan sama da djetetom do 18h zato mm hoce jos djece
mi smo se odmah slozili da necemo veliku razliku ja sam hb mlada i od 25-26g. nadam se da cu pocet radit negdje za stalno a dvoje djece vec tu..nek cuva ko bude mogo sta ja znam..moj neki plan je da rodim dvoje pa da pocnem radit rahat ne moram kontat ponovo na djecu i moguci otkaz a onda nakon 6-7g i trece aBd jest da ce malo gutavo biti sa dvoje djece a samo mm radi ali malo se stisnemo i sve super....nama srce velikooo i puno sa nasim bebama
Vecer...Ja sam se danas bas nauzivala s Antoniom po vani,setnja,fazoni,jutros jutarnja kavica s muzicem u basti a onda je dosla svekrva ,ovo da malo docara jutro.... Veceras s prijateljicom izasla na kavu i tako.. JOj Lady gdje nadje tu cjenu ja nedavno sebi kupila cipele i nazuljale me a tako su mi jepeeee Lady kuka nece drugo dijete a najaktivnija po tom pitanju
Malo cu OT ali evo ti jedan besplatan savjet Nakapas dvije tri kapi deterdzenta za sudje na vrhove prstiju i onda namazes unutrasnjost cipela i onda ih odmah obuces da se one formiraju prema tvojoj nozi ja tako cim kupim obucu tako namazem i nosam po kuci nekih pola sata