|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  695 696 [697] 698 699   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.5.2011 12:56:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ne mogu vas sad citati puno ste mi pisale, nemam zivaca bBm.

lady kako pravis ove ledene, hajde daj receptic na pp ljubim te...

mi smo juce setali, ali mi je Luka jako kenkav, sav se izasuo preponama i naprijed pa sam ga sinoc kupala u hipermanganu, a da mi je jos skontati arno "mistod cega pa bi mi bilo lakse.
nista od alergena nije jeo tako da mi je stvarno misterija sta mu je...

ne gine nam opet dr sutra, a muka mi je majke mi vise od njih vise...

ukljucila bi mu ja flonidan ali ne smijem na svoju ruku, neka ga do sutra.a mazem ga kremicama koje su mu prepisane pa nema nam druge.

eto, nadam se da nema bolesnih bebara, da su svi ok.ljubac veliki za sve user posted image user posted image

a jesu li mu svi zubi izbili?
meni je moja pokojna tetka objasnjavala kako se njima promijeni kiselost urina kada zubi izbijaju, zato dolazi najcesce do crvenila

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 17401
15.5.2011 13:02:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

mi smo juce setali, ali mi je Luka jako kenkav, sav se izasuo preponama i naprijed pa sam ga sinoc kupala u hipermanganu, a da mi je jos skontati arno "mistod cega pa bi mi bilo lakse.

ukljucila bi mu ja flonidan ali ne smijem na svoju ruku, neka ga do sutra.a mazem ga kremicama koje su mu prepisane pa nema nam druge.

eto, nadam se da nema bolesnih bebara, da su svi ok.ljubac veliki za sve user posted image user posted image

meni je moja pokojna tetka objasnjavala kako se njima promijeni kiselost urina kada zubi izbijaju, zato dolazi najcesce do crvenila

ima on sigurno neku bakteriju u urinu, a njemu jedino da petice nisu krenule jer ostale sve ima ali nema nista bijelo .user posted image
a dr.nam je rekla da je ovo na guzi candida ali bez brisa, pa ja hocu sutra njegovoj pedijatrici da ga vodim da uradimo bris, sto je sigurno sigurno je.

a ja mu juce stavljala genicijanu i bolja je guza i oko pise, ali mi je ovaj osip cudan.

a davala sam mu po trecinu kalcijuma juce i prekjuce pa se bojm da mu se od njega nije povecao osip.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17402
15.5.2011 13:26:15   
koka i po
samo da vas pozdravim...
vidim danas ste dobro raspolozene..uzivajte...
moj veliki djecak vec je drugi dan kod nane i djeda radi ospica.....
a ja iscekujem da se i mali razboli...ili ja....ko zna....
nisam bas nesto raspolozena za pricu ali ne mogu da svratim a da vam ne posaljem user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 17403
15.5.2011 13:29:38   
Anoniman

ima on sigurno neku bakteriju u urinu, a njemu jedino da petice nisu krenule jer ostale sve ima ali nema nista bijelo .user posted image
a dr.nam je rekla da je ovo na guzi candida ali bez brisa, pa ja hocu sutra njegovoj pedijatrici da ga vodim da uradimo bris, sto je sigurno sigurno je.

a ja mu juce stavljala genicijanu i bolja je guza i oko pise, ali mi je ovaj osip cudan.

a davala sam mu po trecinu kalcijuma juce i prekjuce pa se bojm da mu se od njega nije povecao osip.

ma cisto sumnjam da je od kalcijauser posted image ...pojma nemam...jeste li pelene mijenjali skoro?

koko mojauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17404
15.5.2011 13:53:35   
Malenaoduvijek
ma cisto sumnjam da je od kalcijauser posted image ...pojma nemam...jeste li pelene mijenjali skoro?

inace se kalcij pije upravo kod alergija i osipa i sl i ja pitala Irmu i kaze ona smije jednu trecinu jer u onom uputstvu svasta pise cak da se ne daje djeci ispod 7 godina bez dr. preporuke.user posted image user posted image
a ja skontala da mu je od babylove pelena pa sam ih promijenila jer se poceo osipati kad je njih poceo nositi pa sam sad opet promijenila.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17405
15.5.2011 15:21:58   
R&T@
Pozdravi od Riane i meneuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 17406
15.5.2011 15:35:05   
Anoniman
evo i nas ja isla sa svojim hodali po shopinzima sa A. ko ruzno vrijeme kisa cas udari cas stane al nije hladno bas smjesno vrijeme nije stabilno.
A. je slusao uostalom cuvala ga seka tj trcala za njim user posted image user posted image ja se opustila i lunjala po buticima .
Skoro dosli jeo i zaspo.Evoo pristavila mu rucak supu domacu sa povrcem punoo povrca stavila , i ubacim griza i to je to user posted image
Mene stomak boli, razvaljuje me od jutros treca tab. slabo pomaze ....
Al opet sam dobro kako me boli, shpoing uvjek oraspolozi.
Hvala mojim od user posted image sto su nas zvali, da setamo s njim posebno seki sto ga cuvala trcala za njim jer znam da sa A. nije lako hodat po shopinzimauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17407
15.5.2011 15:36:39   
Anoniman
Mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17408
15.5.2011 19:24:26   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix
Skoro dosli jeo i zaspo.Evoo pristavila mu rucak supu domacu sa povrcem punoo povrca stavila , i ubacim griza i to je to user posted image
.

i ja Leonceku pravim sa puno povrca,i zovem je vitaminska bomba user posted image user posted image user posted image ,ne dodajem griz,stavim tjesteninu za juhu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17409
15.5.2011 19:29:16   
Anoniman
Ja stavim dosta povrca svega sto kazes skuham posle dodam kupovni griz samo user posted image jer ja ga neznam praviti niti znam kako ide....Posle kad se skuha oladim , i zadrobim hljeba i njammmm sve popauser posted image
Jel ti u supu stavis hljeba ili nista samo tako das povrce samo s vodicom i tjesteninom
Ja stavim da se najede , samo zato user posted image ......Znam da bi se najeo mozda i samo al nije mi jako da ga drzi .....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 17410
15.5.2011 19:40:16   
R&T@

Ja stavim dosta povrca svega sto kazes skuham posle dodam kupovni griz samo user posted image jer ja ga neznam praviti niti znam kako ide....Posle kad se skuha oladim , i zadrobim hljeba i njammmm sve popauser posted image
Jel ti u supu stavis hljeba ili nista samo tako das povrce samo s vodicom i tjesteninom
Ja stavim da se najede , samo zato user posted image ......Znam da bi se najeo mozda i samo al nije mi jako da ga drzi .....

Ja stavim hljeb samo zato da bude sto gusce i sto manje zavrsi na podu, stolici, u kosiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jer je kod nje sve:Ama, ama...user posted image user posted image
To "sama" mi odjekuje u glaviuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17411
15.5.2011 19:46:39   
Anoniman
Pozz i od mene

ja sam danas citav dan ko kakva slina..samo se po kuci razvlacim, ne bih skidala ni pidzamu da nisam morala do granapauser posted image user posted image user posted image mama je bila sa A. vani...rucali smo ostatke od jucer..knjigu danas nisam dotakla...ma citav dan mi je prosao u nicemu...bas prava ned.user posted image

Andreja mora pohvaliti...vecerao je 3 i po ustipka namazana sa abc siromuser posted image ...za nagradu sam mu dala jos milch snituuser posted image

Felix, neka si se i ti malo razrahatila...bilo je i vrijemeuser posted image user posted image user posted image

tajra...a gdje nam je Tajrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17412
15.5.2011 19:53:59   
mala86

kruh mi nije ni palo na pamet da stavim user posted image user posted image user posted image ,
stavim tjestenine dosta,da bude gusce

evo moj malac se uspavljiva,maloprije ispratili goste user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17413
15.5.2011 19:55:19   
R&T@
user posted image  za momka... zna on sta mu se svidjauser posted image

I ja se razvlacim... neradni dan... totalnouser posted image

Moja "hodalcina" maloprije usla u kucu... jutros je od dorucka u "ekspediciji" s nanom po graduuser posted image , a tri noci nije spavala u kuci...

Evo sad obje user posted image  i igraju se frizerauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17414
15.5.2011 20:08:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Moja "hodalcina" maloprije usla u kucu... jutros je od dorucka u "ekspediciji" s nanom po graduuser posted image , a tri noci nije spavala u kuci...

o pa ona se nauzivalauser posted image ...a koga feniraju...lutku ili tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17415
15.5.2011 20:09:38   
teacher75
lana opet za rucak samo pojela supu i mladi sir. i dalje nece povrce i mesouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17416
15.5.2011 20:14:51   
R&T@

o pa ona se nauzivalauser posted image ...a koga feniraju...lutku ili tebeuser posted image user posted image user posted image

Moja griva ne ide u njihove rukeuser posted image user posted image user posted image

Prvo je R. bila musterija, pa onda celava lutkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, sad joj je T. stavila pelenuuser posted image
Bas volim kad se pozeleuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17417
15.5.2011 20:17:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana opet za rucak samo pojela supu i mladi sir. i dalje nece povrce i mesouser posted image

A kakva je supa?

Mozda joj je jaka, pa joj je dovoljnouser posted image

Hoce li supu s povrcem, ili onu "vodu" od variva?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 17418
15.5.2011 20:18:51   
teacher75

A kakva je supa?

supa na mesnoj vodi i povrcu, a isto tako samo gusce povrce sa mesom neceuser posted image povrce u supi se ne vidi, izblendano je, samo se vidi tjestenina. moja mama joj odvadila gustinu iz te supe- znaci izblendano povrce i meso i nije htjela, a supu bez problema pojela

< Poruku je uredio teacher75 -- 15.5.2011 20:20:35 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17419
15.5.2011 20:27:11   
Anoniman

A kakva je supa?

supa na mesnoj vodi i povrcu, a isto tako samo gusce povrce sa mesom neceuser posted image povrce u supi se ne vidi, izblendano je, samo se vidi tjestenina. moja mama joj odvadila gustinu iz te supe- znaci izblendano povrce i meso i nije htjela, a supu bez problema pojela
u ovoj generaciji sve sami vegeterijanciuser posted image ...ko zna zasto je to dobro

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 17420
15.5.2011 20:53:57   
Anoniman
Dobro večer
ima li kiše kod vas???
danas sam se naradila-krepana sam mačka...Ode moje dijete kod tetke, baš mi nedostaje a izašao je prije 5 min.user posted image ...Idem sutra zubaruuser posted image ako se ne predomislim kad dođem ispred ordinacije..baš me strah evo kanim se par mjeseci otići a nikad...

Želim da bebare prebole ospice što prije, upale grla i dr.osipe
user posted image za Andreja i uštipke...user posted image za frizerke

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17421
15.5.2011 21:25:16   
Anoniman
Mi danas skitali, bili na Borackom kod svekra i svekrve, Anuska je uzivala, a i mama (citajte rostiljali smo, pa se debela najelauser posted image ). Moje dijete cijeli dan nije stala, a nije oka sklopila, zato je veceras u osam u krevet otisla i opet jedva zaspala. Samo je ganjala mace i cuka, nije se odmicala od njih. Ja evo napravila pancerote i cekam mm da izadje ispod tusa pa idemo vecerati, al mi je apetit skocio samo bih nesto zvakala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17422
15.5.2011 21:36:10   
*pcelica*

A kakva je supa?

u ovoj generaciji sve sami vegeterijanciuser posted image ...ko zna zasto je to dobro

A kod mene opet pravi mesozder user posted image user posted image Samo nek je eso (meso) Ne pika rucak ako nema bar malo mesa user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17423
15.5.2011 21:38:15   
Lady26
Guten abend user posted image user posted image user posted image
Mi maloprije usli u kuci...obilazili soping centre, nije nesto al bolje nego u kuci....
Ja kupila sebi 2 baletanki za 20KM user posted image user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17424
15.5.2011 21:39:30   
škorpija
tičer lana je sazrela i sad odlučuje šta želi a šta ne, dobrodošla u TU fazu

možda se vrati nekad na staro nikad se ne zna, ajdin neprestano mijenja i svakih 15 dana neće da lizne nešto što je tamanio, a počne jesti ono što je mrziouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 17425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  695 696 [697] 698 699   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  695 696 [697] 698 699   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *