Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod mene hoće... aj ne mogu ni sa stolice da se pomjerim...
ja s eovako ne zezam kad je sve pod konac inače bi mi nakon ovakve zeznacije naredni post na ovaj datum bio na bebe 2012
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
noa...eto i ti biznis napravi ...vidi sta narudzbi imas u jednom danu
ama šuti opalit ce mi Hanady reklamu ja sve okolokole dok vas navucem i onda jedan dan eto otvorila ja radnju sa ''kucnim'' potrepstinama
obavezno katalog napravi "Noa Trade"
ja sam hercegovka kod mene ide noa& rodjaci
mere, mere ...mogul ti ja dizajner biti
ama ti si zaduzena za te dizajnerske stvari of kors ne znam hocu li te odmah moc osigurati al kad posao krene nece biti problema Breskvi cu ponuditi da sa ''psiholoske'' strane uputi ljude u ispravnost koristenja istih
noa...eto i ti biznis napravi ...vidi sta narudzbi imas u jednom danu
ama šuti opalit ce mi Hanady reklamu ja sve okolokole dok vas navucem i onda jedan dan eto otvorila ja radnju sa ''kucnim'' potrepstinama
obavezno katalog napravi "Noa Trade"
ja sam hercegovka kod mene ide noa& rodjaci
mere, mere ...mogul ti ja dizajner biti
ama ti si zaduzena za te dizajnerske stvari of kors ne znam hocu li te odmah moc osigurati al kad posao krene nece biti problema Breskvi cu ponuditi da sa ''psiholoske'' strane uputi ljude u ispravnost koristenja istih
Jutro...jeste se vi sinoc raspisale.... Antonio je oztisaio sa mojim prva pricest kod nas cisto sumljam da ga nece vratiti za pola sata al ajd ...Super je spavao,ljudi ima nesto sto mew rastuzuje on je sve veci i veci i skontah ja ON VISE NIJE BEBA ON JE DJECAK Bit ce da je reds na drugo.... pusa za sve uzivajte u danasnjem danu valjda kise nece biti
jutro. A. je opet oko pola 4 trazio peko fino me budi vice peko ade ode anju .(ode anel da sjedi ceka da ugrijem mlijeko) dala popio i usto u 8.15 Mogla sam jos spavati , kod nas kisa pada tmurno bezz vrijeme .
Felix mi kao da zivim na dva kontinenta a bas smo blizu.kod vas cesto puno drugacije vrijeme.et sad vam pada kisa a kod nas nema.jest malo oblacno al kisu jos ne ocekujemo u nije bas tmurno.ja kontala s djecom roditeljima na vikendicu al ode muz sam nesto pomagaz puncu mi bili juce,bas nam bilo fino,djeca sinoc spavala odlicno al mene leda otkidaju.cjelo vrijeme Alen mi po rukama,nemam ga gdje spustit tako da sam bolujem.opet evo usisala i s djecom se zezeam.sad valja Alena ljuljat da spava njegovi 10kg na moji 47 vec djeluje kobno
dancic zene vidim sinoc nije bilo ni malo dosadno,
bebacha nadam se da ce se Alen uskoro sam uspavljivati, nije lako ljuljati pa da su 3 kile a ne deset, mi smo sreca u neka doba sami prestali s ljuljanjem, curi nadoslo sta li
a moja djevojcica je kod tetke ovaj vikend jer mi radimo i kaze adna zivi kod tetke, a ne ulazi u kucu, juce je cijelu ulicu obisla, igrala se sa djecom, zato je sinoc zaspala u secundi, uh lijepo ljeto mozes biti van kuce koliko hoces
joj, zenice, da vas pitam za savjet iliti misljenje, bar one koje imaju dvoje i vise djecice.. mi zivimo u 2sobnom stanu, dnevna i spavaca... imijev krevtac je naravno u spavacoj sada.. prosto ne znam kako da se organizujem kada stigne beba.. gdje cu sa njima i kako... prvo sam mislila da imija prebacim u dnevnu, ali me prosto grehota da dijete spava u prostoriji gdje se konstantno boravi, jos je plus spojen dnevni boravak sa kuhinjom, vazda puna kuca i td.. onda sam kontala da ih obojicu smjestim u spavacu, imam prostora, jer je bas velika soba, ali ko ce ziv ostati? jedno ce drrugo buditi i po danu i po noci.. nisam pametna nikako sta da radim...
moji su na pocetku spavali odvojeno dok se nisu navikli jedan na drugog, Igor je spavao sa mnom a Luka u drugoj sobi, ali to samo prvih mjesec, a onda sam ih spojila opet.nema druge moraju se navici jedan na drugog. i sada nas troje spavamo u jednoj sobi i nema problema.
ne mogu vas sad citati puno ste mi pisale, nemam zivaca bBm.
lady kako pravis ove ledene, hajde daj receptic na pp ljubim te...
mi smo juce setali, ali mi je Luka jako kenkav, sav se izasuo preponama i naprijed pa sam ga sinoc kupala u hipermanganu, a da mi je jos skontati arno "mistod cega pa bi mi bilo lakse. nista od alergena nije jeo tako da mi je stvarno misterija sta mu je...
ne gine nam opet dr sutra, a muka mi je majke mi vise od njih vise...
ukljucila bi mu ja flonidan ali ne smijem na svoju ruku, neka ga do sutra.a mazem ga kremicama koje su mu prepisane pa nema nam druge.
eto, nadam se da nema bolesnih bebara, da su svi ok.ljubac veliki za sve