Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
lana opet za rucak samo pojela supu i mladi sir. i dalje nece povrce i meso
A kakva je supa?
Mozda joj je jaka, pa joj je dovoljno
Hoce li supu s povrcem, ili onu "vodu" od variva?
supa na mesnoj vodi i povrcu, a isto tako samo gusce povrce sa mesom nece povrce u supi se ne vidi, izblendano je, samo se vidi tjestenina. moja mama joj odvadila gustinu iz te supe- znaci izblendano povrce i meso i nije htjela, a supu bez problema pojela
u ovoj generaciji sve sami vegeterijanci ...ko zna zasto je to dobro
A kod mene opet pravi mesozder Samo nek je eso (meso) Ne pika rucak ako nema bar malo mesa
Moj A najviše voli ribu pa tako da je njemu i piletina -riba i teletina-riba ... a nije ljubitelj trava, na ćaću je po tom pitanju, danas ja jela špinat a on se sakrio i iz ćoška govori mama neće A te supe neće
hej dadada bili mi jutro oko 10-11 u titu na kafi, baš sma gledala da nećete od nekud ti i andrej iskrsnuti, djeca vole pravo ono auto iz četeresprve, popila sma kafu s mirom, zovite nekad da upoznamo manijake međusobno
hej dadada bili mi jutro oko 10-11 u titu na kafi, baš sma gledala da nećete od nekud ti i andrej iskrsnuti, djeca vole pravo ono auto iz četeresprve, popila sma kafu s mirom, zovite nekad da upoznamo manijake međusobno
moze...samo stitnike trebamo nabaviti ...a ja danas nisam izasla iz kuce kako treba ...razvlacim se vas cijeli dan
Ima raznijeh, i boja i djidja midja.... Da ti uslikam ?
u kojoj radnji i kakve su? ja sam probavala one neke platnene na prugice ili tufnice- baletanke na sportski fazon, nose ih sada uglavnom tinejdzerke. cini mi se da su bile jos jeftinije, ali su im cudni kineski brojevi- 40 mi ne moze ni naviriti, a inace nosim 40, a nemaju veci broj
zar se smije pisati na ovoj temi ko je 2+ ja mislila da su nam "udarili"zabranu a nebi imala nista pametno rec vec da me dijete izludi..eee gdje ode moje milo dijete sto su svi hvalili...nemiran je do bola
Nisu uopste u radnji, u marketu u Robotu.... A kozne sam kupila u cipelicima, te je Dadada vidjela, one sive - sjecas se? A i ja sam ove uzela oboje 40 broj ali n izgledaju velike uopste i bas su udobne....
eeee sonja znam kako to je, samo moj je oduvijek bio nemiran pa sam navikla, no mm još jadan nije dobro si ti ugrabila pa zatrudnila dk je adin bio dobrica, mm se na pomen drugog djeteta diže kosa na glavi
da sam znala da ce postati ovakav odgodila bi ja to bar 6 godina stvarno se pitam sta cu sa bebom ako on ovakav ostane ili nedo bog postane gori(ako moze gore) dijete bukvalno NISTA ne slusa..prepametan je al je looooopppooovvvvv svjetski..ne mogu na kraj izaci s njim
Veceras mm i ja sjedimo, spominjemo jedan par kao hoce oni bebu bla bla bla....al "nidje veze" sam muz radi, podstanari al nebitno i kazem ja mm : dosta nama Lanica jel de? Kad ce on ozbiljno - aha ove godine, a vec iduce.... Kazem ja njemu ja cu se osigurati, kaze : nema te zastite protiv mene
eh pčelice taman na vrijeme , baš razmišljam o drugoj
ja neprestano razmišljam o drugom djetetu, sačekala bih da ajdin napuni 3-4 godine, ali smrznem se na pomisao da neću više nikad biti trudna, držati svoje novorođenče, uh plčae mi se na pomisao da je to-to, strašno želim još jedno dijete, nadam se da ću mm nagovoriti
Veceras mm i ja sjedimo, spominjemo jedan par kao hoce oni bebu bla bla bla....al "nidje veze" sam muz radi, podstanari al nebitno i kazem ja mm : dosta nama Lanica jel de? Kad ce on ozbiljno - aha ove godine, a vec iduce.... Kazem ja njemu ja cu se osigurati, kaze : nema te zastite protiv mene
on ko mm. Kad sam rodila Atiju prijatelji mi kazu kao balgo meni ja obavila svoju duznost a on ko iz topa nikad se nezna ja mu kazem a zastita a on ce nema tih tableta koje ce ti pomoci ali sad je promijenio misljenje i vec je druga prica
ja neprestano razmišljam o drugom djetetu, sačekala bih da ajdin napuni 3-4 godine, ali smrznem se na pomisao da neću više nikad biti trudna, držati svoje novorođenče, uh plčae mi se na pomisao da je to-to, strašno želim još jedno dijete, nadam se da ću mm nagovoriti
Ovo ime je izabrao mm ali meni se svidja znacenje jer sam dvije i po godine pokusavala da zatrudnim i kad sam ostala trudna osjecala sam kao da mi je neko dao najljepsi moguci poklon
Nisu uopste u radnji, u marketu u Robotu.... A kozne sam kupila u cipelicima, te je Dadada vidjela, one sive - sjecas se? A i ja sam ove uzela oboje 40 broj ali n izgledaju velike uopste i bas su udobne....
Ovo ime je izabrao mm ali meni se svidja znacenje jer sam dvije i po godine pokusavala da zatrudnim i kad sam ostala trudna osjecala sam kao da mi je neko dao najljepsi moguci poklon
tako mi je zvučno, zvuči starinski, a neobično i nježno nekako, atija i melika su mi tu nekako, meni zvuče nježno, na prvu mi se svidjlea