Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne mogu vas sad citati puno ste mi pisale, nemam zivaca bBm.
lady kako pravis ove ledene, hajde daj receptic na pp ljubim te...
mi smo juce setali, ali mi je Luka jako kenkav, sav se izasuo preponama i naprijed pa sam ga sinoc kupala u hipermanganu, a da mi je jos skontati arno "mistod cega pa bi mi bilo lakse. nista od alergena nije jeo tako da mi je stvarno misterija sta mu je...
ne gine nam opet dr sutra, a muka mi je majke mi vise od njih vise...
ukljucila bi mu ja flonidan ali ne smijem na svoju ruku, neka ga do sutra.a mazem ga kremicama koje su mu prepisane pa nema nam druge.
eto, nadam se da nema bolesnih bebara, da su svi ok.ljubac veliki za sve
a jesu li mu svi zubi izbili? meni je moja pokojna tetka objasnjavala kako se njima promijeni kiselost urina kada zubi izbijaju, zato dolazi najcesce do crvenila
ne mogu vas sad citati puno ste mi pisale, nemam zivaca bBm.
mi smo juce setali, ali mi je Luka jako kenkav, sav se izasuo preponama i naprijed pa sam ga sinoc kupala u hipermanganu, a da mi je jos skontati arno "mistod cega pa bi mi bilo lakse. nista od alergena nije jeo tako da mi je stvarno misterija sta mu je...
ukljucila bi mu ja flonidan ali ne smijem na svoju ruku, neka ga do sutra.a mazem ga kremicama koje su mu prepisane pa nema nam druge.
a jesu li mu svi zubi izbili? meni je moja pokojna tetka objasnjavala kako se njima promijeni kiselost urina kada zubi izbijaju, zato dolazi najcesce do crvenila
ima on sigurno neku bakteriju u urinu, a njemu jedino da petice nisu krenule jer ostale sve ima ali nema nista bijelo . a dr.nam je rekla da je ovo na guzi candida ali bez brisa, pa ja hocu sutra njegovoj pedijatrici da ga vodim da uradimo bris, sto je sigurno sigurno je.
a ja mu juce stavljala genicijanu i bolja je guza i oko pise, ali mi je ovaj osip cudan.
a davala sam mu po trecinu kalcijuma juce i prekjuce pa se bojm da mu se od njega nije povecao osip.
samo da vas pozdravim... vidim danas ste dobro raspolozene..uzivajte... moj veliki djecak vec je drugi dan kod nane i djeda radi ospica..... a ja iscekujem da se i mali razboli...ili ja....ko zna.... nisam bas nesto raspolozena za pricu ali ne mogu da svratim a da vam ne posaljem
ima on sigurno neku bakteriju u urinu, a njemu jedino da petice nisu krenule jer ostale sve ima ali nema nista bijelo . a dr.nam je rekla da je ovo na guzi candida ali bez brisa, pa ja hocu sutra njegovoj pedijatrici da ga vodim da uradimo bris, sto je sigurno sigurno je.
a ja mu juce stavljala genicijanu i bolja je guza i oko pise, ali mi je ovaj osip cudan.
a davala sam mu po trecinu kalcijuma juce i prekjuce pa se bojm da mu se od njega nije povecao osip.
ma cisto sumnjam da je od kalcija ...pojma nemam...jeste li pelene mijenjali skoro?
ma cisto sumnjam da je od kalcijauser posted image ...pojma nemam...jeste li pelene mijenjali skoro?
inace se kalcij pije upravo kod alergija i osipa i sl i ja pitala Irmu i kaze ona smije jednu trecinu jer u onom uputstvu svasta pise cak da se ne daje djeci ispod 7 godina bez dr. preporuke. a ja skontala da mu je od babylove pelena pa sam ih promijenila jer se poceo osipati kad je njih poceo nositi pa sam sad opet promijenila.
evo i nas ja isla sa svojim hodali po shopinzima sa A. ko ruzno vrijeme kisa cas udari cas stane al nije hladno bas smjesno vrijeme nije stabilno. A. je slusao uostalom cuvala ga seka tj trcala za njim ja se opustila i lunjala po buticima . Skoro dosli jeo i zaspo.Evoo pristavila mu rucak supu domacu sa povrcem punoo povrca stavila , i ubacim griza i to je to Mene stomak boli, razvaljuje me od jutros treca tab. slabo pomaze .... Al opet sam dobro kako me boli, shpoing uvjek oraspolozi. Hvala mojim od sto su nas zvali, da setamo s njim posebno seki sto ga cuvala trcala za njim jer znam da sa A. nije lako hodat po shopinzima
IZVORNA PORUKA: felix Skoro dosli jeo i zaspo.Evoo pristavila mu rucak supu domacu sa povrcem punoo povrca stavila , i ubacim griza i to je to .
i ja Leonceku pravim sa puno povrca,i zovem je vitaminska bomba ,ne dodajem griz,stavim tjesteninu za juhu
Ja stavim dosta povrca svega sto kazes skuham posle dodam kupovni griz samo jer ja ga neznam praviti niti znam kako ide....Posle kad se skuha oladim , i zadrobim hljeba i njammmm sve popa Jel ti u supu stavis hljeba ili nista samo tako das povrce samo s vodicom i tjesteninom Ja stavim da se najede , samo zato ......Znam da bi se najeo mozda i samo al nije mi jako da ga drzi .....
Ja stavim dosta povrca svega sto kazes skuham posle dodam kupovni griz samo jer ja ga neznam praviti niti znam kako ide....Posle kad se skuha oladim , i zadrobim hljeba i njammmm sve popa Jel ti u supu stavis hljeba ili nista samo tako das povrce samo s vodicom i tjesteninom Ja stavim da se najede , samo zato ......Znam da bi se najeo mozda i samo al nije mi jako da ga drzi .....
Ja stavim hljeb samo zato da bude sto gusce i sto manje zavrsi na podu, stolici, u kosi Jer je kod nje sve:Ama, ama... To "sama" mi odjekuje u glavi
ja sam danas citav dan ko kakva slina..samo se po kuci razvlacim, ne bih skidala ni pidzamu da nisam morala do granapa mama je bila sa A. vani...rucali smo ostatke od jucer..knjigu danas nisam dotakla...ma citav dan mi je prosao u nicemu...bas prava ned.
Andreja mora pohvaliti...vecerao je 3 i po ustipka namazana sa abc sirom ...za nagradu sam mu dala jos milch snitu
Felix, neka si se i ti malo razrahatila...bilo je i vrijeme
kruh mi nije ni palo na pamet da stavim , stavim tjestenine dosta,da bude gusce
evo moj malac se uspavljiva,maloprije ispratili goste
Mozda joj je jaka, pa joj je dovoljno
Hoce li supu s povrcem, ili onu "vodu" od variva?
supa na mesnoj vodi i povrcu, a isto tako samo gusce povrce sa mesom nece povrce u supi se ne vidi, izblendano je, samo se vidi tjestenina. moja mama joj odvadila gustinu iz te supe- znaci izblendano povrce i meso i nije htjela, a supu bez problema pojela
< Poruku je uredio teacher75 -- 15.5.2011 20:20:35 >
supa na mesnoj vodi i povrcu, a isto tako samo gusce povrce sa mesom nece povrce u supi se ne vidi, izblendano je, samo se vidi tjestenina. moja mama joj odvadila gustinu iz te supe- znaci izblendano povrce i meso i nije htjela, a supu bez problema pojela
u ovoj generaciji sve sami vegeterijanci ...ko zna zasto je to dobro
Dobro večer ima li kiše kod vas??? danas sam se naradila-krepana sam mačka...Ode moje dijete kod tetke, baš mi nedostaje a izašao je prije 5 min. ...Idem sutra zubaru ako se ne predomislim kad dođem ispred ordinacije..baš me strah evo kanim se par mjeseci otići a nikad...
Želim da bebare prebole ospice što prije, upale grla i dr.osipe za Andreja i uštipke... za frizerke
Mi danas skitali, bili na Borackom kod svekra i svekrve, Anuska je uzivala, a i mama (citajte rostiljali smo, pa se debela najela ). Moje dijete cijeli dan nije stala, a nije oka sklopila, zato je veceras u osam u krevet otisla i opet jedva zaspala. Samo je ganjala mace i cuka, nije se odmicala od njih. Ja evo napravila pancerote i cekam mm da izadje ispod tusa pa idemo vecerati, al mi je apetit skocio samo bih nesto zvakala
lana opet za rucak samo pojela supu i mladi sir. i dalje nece povrce i meso
A kakva je supa?
u ovoj generaciji sve sami vegeterijanci ...ko zna zasto je to dobro
A kod mene opet pravi mesozder Samo nek je eso (meso) Ne pika rucak ako nema bar malo mesa
tičer lana je sazrela i sad odlučuje šta želi a šta ne, dobrodošla u TU fazu
možda se vrati nekad na staro nikad se ne zna, ajdin neprestano mijenja i svakih 15 dana neće da lizne nešto što je tamanio, a počne jesti ono što je mrzio