|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  704 705 [706] 707 708   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.5.2011 13:31:02   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kad vam nekad naletim u Sa sa baletankama od 13 KM user posted image user posted image user posted image  necete vjerovati da sam ih toliko platila user posted image user posted image user posted image ...e jest me briga user posted image one su meni super udobneuser posted image ..
a tek dalice od 9 KM user posted image user posted image user posted image  sve na snizenju i nisu demode user posted image ...prave one sto bi nase "kajmacarke" rekle SIK user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17626
16.5.2011 13:31:17   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

salmy mila kako je drug , jel dobro nije jel da imao ture od boce user posted image .
Sto se odjece tice ni ja nisam neki tip koji ce dat za robu puno love , nesto mi zao  recimo da dam za jednu maijcu 80km ja mogu sebi 4 kupiti jeftinije user posted image user posted image nisam nikad bolovala od markirane robe .
user posted image .MADa djetu volim da kupim kvalitetno i dobro dok sebi ne user posted image ......

Ma super prosla boca,sve ok! hvala Bogu da smo zavrsili sa njimauser posted image user posted image
A to da kupujem user posted image vise nego nama to je tacno.Ali jednom se ziviuser posted image user posted image user posted image

Sta ima na VB? Skroz ih malo pustaju na tv,neznam sto? 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17627
16.5.2011 13:32:53   
Malenaoduvijek
imas ljudi koji vole da kupe kvalitetno, ali ja beneton ne ubrajam u kvalitetno iskreno.meni je kalitetniji kaput kupljen u borcu ili kula gradacac koje ja licno imam vec pravo dugo a nisu ni demode, a prije nekoliko godina sam sebi debeli mantil kupila na siranu i imam ga takodje godinama eno ga isti kao kad sam ga kupila.

a treba "znati"kupiti a to ne zna svako.

ako je skupo ne znaci i da je lijepo i dobro.

a ja i djecijih stvari markiranih koje je neko kupio i dusa me zaboli sto im ne mogu nakon jedne sezone a oni kupili knap, pa da se ubijes jer su stvarno super.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17628
16.5.2011 13:32:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

moja tajra ko bi malu maminu mazu zaustavio od cesanja user posted image ...neka ga jos koju godinu...
a ja....sta bude bice ...od sudjenog se pobjeci ne moze user posted image

Moje se djevojcice nisu cesale...

A manja je imala ukupno 20 komada i to uglavnom ispod pelene i u kosi...

Hajde, ako ti i tm dobijete barem ce biti zabavno mazanjeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 17629
16.5.2011 13:33:26   
megi
dan zenice

uh sto ste vrijedne vidi se da vani pada kisa

Mala kupila i ja curici ona dva autica, posto se igra u pijesku i voli traktor toma ajde reko da je obradujem user posted image
Lady da sam imala tvoj broj mogle smo gdje na kafu, koliko sam skontala ti si gore negdje oko BBI, ja budem cesto poslovno tu blizu

a sto se tice oblacenja em mi zao dati pare za hlace od 150 KM, a i da imam para za mene nema brojeva user posted image
tako da nemam probelma sto se toga tice
a kad je rijec o Modiani ima na alipasinom u mercatoru onaj outlet pa se tu moze pronaci dosta jefitnijih stvari

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17630
16.5.2011 13:34:42   
koka i po
mom Irfanu se lice ne vidi user posted image  sve jedna do druge user posted image ..
majicu nisam dizala bilo me strah user posted image  

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17631
16.5.2011 13:35:12   
škorpija
ma bila sam ja u tom outletu, vala bezezez, jest jeftinije ali svej je to tanko

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17632
16.5.2011 13:37:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Breskva

Ljudi moji a kako se osjećate kad uđete u modianuuser posted image user posted image user posted image , ja ne ulazim samo gledam na izlogu user posted image user posted image user posted image

Mene je jednom grudnjak kupljen u hipermarketu u Mercatoru toliko obrukao na izlazu iz Modiane da imam izgovor da ne ulazimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pisti li, pisti, a onaj iz osiguranja uperio onu sipku u ovo malo jada od mojih (.)(.) user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17633
16.5.2011 13:37:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

dan zenice

uh sto ste vrijedne vidi se da vani pada kisa

Mala kupila i ja curici ona dva autica, posto se igra u pijesku i voli traktor toma ajde reko da je obradujem user posted image
Lady da sam imala tvoj broj mogle smo gdje na kafu, koliko sam skontala ti si gore negdje oko BBI, ja budem cesto poslovno tu blizu

a sto se tice oblacenja em mi zao dati pare za hlace od 150 KM, a i da imam para za mene nema brojeva user posted image
tako da nemam probelma sto se toga tice
a kad je rijec o Modiani ima na alipasinom u mercatoru onaj outlet pa se tu moze pronaci dosta jefitnijih stvari

Da ti sarnem na pp, ja uvijek za kafu user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da znam vrijeme otprilike i dan planiram drugo nista user posted image user posted image

A ovo drugo, mercator na alipasinom ima outlet?! Hm? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17634
16.5.2011 13:37:58   
emi7908
heellllllllllloooo mame i dječice  nadam se da ste mi svi dobro i zdravo bez turica i bolova,ne mogu sad sve da čitam, bila sam odsutna ali moram vam priznati da su mi nedostajala vaša čavrljanja user posted image  malo sam sad bacila oko i uhvatim kokinu priču ejjjj baš kung fu kraljica user posted image user posted image user posted image  ako može kratka retrospektiva eto samo u nekoliko riječi user posted image  ako ne  čitam večeras kad dođem s posla ....
moj maleni je dobro hvala Bogu, napredujemo jako u pričanju i sad je stvarno interesantan kako priča a i način na koji razmišlja.... panika me uhvati kad vidim da postaje pravi dječačić... nedostaje mi bebica od prije nekoliko mjeseci user posted image  ali dobro neka on meni raste živ i zdrav a i svima vama drage mame...user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 17635
16.5.2011 13:38:35   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

mom Irfanu se lice ne vidi user posted image  sve jedna do druge user posted image ..
majicu nisam dizala bilo me strah user posted image  

joj dusa draga.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 17636
16.5.2011 13:38:52   
mojbebac
zna li ko kad ce prestati kisa user posted image user posted image user posted image user posted image ... hocemo vani!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17637
16.5.2011 13:40:35   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a tajra hajde povedi Luku kod frizera evo ga zarastao, on je dobar nece ni plakati, on samo gleda tramvaje kad prolaze.user posted image

Moze, komotno...
Necemo daleko... do BBI centrauser posted image

A R. ce mene obrukati, to vec znamuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 17638
16.5.2011 13:41:13   
koka i po
IZVORNA PORUKA: tajra

Ljudi moji a kako se osjećate kad uđete u modianuuser posted image user posted image user posted image , ja ne ulazim samo gledam na izlogu user posted image user posted image user posted image

Mene je jednom grudnjak kupljen u hipermarketu u Mercatoru toliko obrukao na izlazu iz Modiane da imam izgovor da ne ulazimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pisti li, pisti, a onaj iz osiguranja uperio onu sipku u ovo malo jada od mojih (.)(.) user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim da si stvarno zaista user posted image ...e neka te i tebe i tvojih ....dalje se zvizdi user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17639
16.5.2011 13:42:04   
Anoniman
Nama kao da dolazi jesen, a ne ljeto kakvo je ovo vrijeme...pih...
Ja sam se upravo citajuci rr u neznanju prejela, citam, kuckam i grickam, kad sam skontala koliko sam se najela i prejela sad mi muka user posted image . Odoh peglati pa se pisemo u pauzama user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 17640
16.5.2011 13:42:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mojbebac

zna li ko kad ce prestati kisa user posted image user posted image user posted image user posted image ... hocemo vani!!!!

U srijedu...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 17641
16.5.2011 13:43:49   
mama75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

a tajra hajde povedi Luku kod frizera evo ga zarastao, on je dobar nece ni plakati, on samo gleda tramvaje kad prolaze.user posted image

Moze, komotno...
Necemo daleko... do BBI centrauser posted image

A R. ce mene obrukati, to vec znamuser posted image

Hej neki dan sam u jednom friz. salonu u Interexu vidjela da imaju stolicu za djecu, volan naprijed. Mozda je to dobra opcija za sisanje ovih "2009". Ja svoju ne smijem ni odvsti. Proslo ljeto smo je i mogli savladati, sada user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17642
16.5.2011 13:46:32   
Hanady RR
pa ko vam je kriv što ne pratite sniženja...
u modiani u alti poršli mjesec hlače bile po 30 Km...ja kupila za ljeto oker i tamno-plave...
eh a moja seka na pijaci na otoci kupila crne za 50 Km...ssd vi meni recite koja je boljeprošlauser posted image

ja kupujem gdje mi se svidi, a anjviše u bellisimi i to na sniženjima seb počatim za 3-4 godine unaprijed...
naf-naf sam ogulila i motive u BBi jer im je roba bila od 10 do 25 Km na sniženju...mirna sam 3-4 godine da imama u čemu na posao svaki dan....

al sam zato leviske kupila na Baby bazaru za punih 7 KMuser posted image

Obuću kupujem ne markiranu ali svakako onu iz koje mi noge neće smrditi...samo mi je to bitno...tako da i u svečanim pirlikama imama sreće da kupim tamarisove sandale z6a 41 Km jer su na sniženju, jer u jedne jednine u broju 39...

Mislim čemu frka...odjelo ne čini čovjeka al enonomista možeš biti i kupovati rijetko ali kvalitetnije...
ja majice iz benetona ne plaćam 44 Km koliko su inače kao i sisaly al fino platim 24 kad su na sniženju pa umjesto jedne ja kupim na oba mjesta po jednu i imama dvije...elem na leviske obučem nju i šunjalice iza saraza od 45 Km s ansiženja i ja sređena a nisma puno potrošila još će mi ta kombinacija trajati godinama.

mislim ja na pijaci ne znam se obući...
al starno...
moja seka ode i kupi tako lijepih stavrui al ona zna gdje ide...ja uđem u pijacu maksuz da kupim 3-4 majice za pormjenit i pogubim se jednostavno meni sve šareno i ne snalatims e nikako...zato ja njoj dam parica i ona meni donese...tuniku pletenu crvenu za 25 Km a ja sličnu ljubičastu u bellisismi platila 55 na sniženju ...eh sad nekada imamo više nekadf manje srećeuser posted image

Djeci kupujem samo u radnjama predviđenim za djecu i smao na sniženjima...pa sad moja velika cura nosi hlače koje sma kupila na sniženju prije 2 godine...al aj imama odjeće njoj i do broja 128 jer ja kupujem veće kad naletim na sniženje računajući šta će joj trebati...mislim štrample, vešove, poneku majicu omiljenog lika kupim na pijaci na ciglanama jer sam smao tu tetu skonatala i odem kod nje i tražim joj to i to...i na siranu onaj štand gdje ima H&M robe tu kupim i pidžamice lijepih jeftino...

Mislim sa našim standardima nisma u mogućnosti kupiti u svakom trenutku sve što mi se dopadne...al ja odmah pitam a kad je sniženje kod vas...pa stavim napomenu u mobilac...kad zazvoni odem da vidim jel ima toga što sam vijdela jeftinijeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17643
16.5.2011 13:46:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

kazu od srijede ljepsi dani

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 17644
16.5.2011 13:48:04   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17645
16.5.2011 13:49:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: felix

salmy mila kako je drug , jel dobro nije jel da imao ture od boce user posted image .
Sto se odjece tice ni ja nisam neki tip koji ce dat za robu puno love , nesto mi zao  recimo da dam za jednu maijcu 80km ja mogu sebi 4 kupiti jeftinije user posted image user posted image nisam nikad bolovala od markirane robe .
user posted image .MADa djetu volim da kupim kvalitetno i dobro dok sebi ne user posted image ......

Ma super prosla boca,sve ok! hvala Bogu da smo zavrsili sa njimauser posted image user posted image
A to da kupujem user posted image vise nego nama to je tacno.Ali jednom se ziviuser posted image user posted image user posted image

Sta ima na VB? Skroz ih malo pustaju na tv,neznam sto? 
gledala sam sinoc vb nista posebno ...
Nema nekih zanimljivosti da se gleda kao prije user posted image user posted image
Moj A. zaspo odoh i ja probat vrijeme se ubilo za izlezavanje danas sam toliko lijena da se vucemo od jutros ko prebijena macka , znas ono kad ti se nista neda raditiuser posted image eh taka sam danas ,. Jos ovo vrijeme , dodaje svoje ....
Pusa drugu a rekla sam ti da ce proci dobro abd sa bocikamauser posted image user posted image user posted image meni je drago sto smo ih se rijesili nema viseeeeeeeeee

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17646
16.5.2011 13:52:21   
bebacha
jel ko imao priliku ispitat igracku Bumba,ovu sto je u Konzumu na akcij

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17647
16.5.2011 13:53:25   
Anoniman
e stvarno ovim stvarima u merkatoru ne skinu neki klinac pa pisti i osramoti ljude na svakom koraku,meni je jednom Noin bodic pistao i propala sam u zemlju od sramoteuser posted image odtad nista ne kupujem sem hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17648
16.5.2011 13:53:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebacha

jel ko imao priliku ispitat igracku Bumba,ovu sto je u Konzumu na akcij

Kako mislis ispitati?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 17649
16.5.2011 13:54:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nisam nikad niti plniram, meni je to pre.eravanje...
A moja rodica ne izlazi iz benetona i esprita....Lana je dobila benetonovu haljinu i majicu od nje, ja to pazim kao da je od zlata, sve mi zao....ma sto ce mi to u zivotu...ma hebo to....

ja A. slabo robu kupujem skoro sam Morala jer je prerastao eh sad kad ce juli da dodje rodica i donese mu robu , user posted image user posted image Kaki je nafakali kako se rodio nisam mu svega ukupno 5 stavri kupla JA . Sve je dobivao i dobija i dan danas .
I to markirano mos si mislitiuser posted image user posted image user posted image ........ Mada ja ne patim kao sto rekoh od markiranih roba al djetu volim da je kvalitetno a ne obucem operem ili se razvuce ili se skupi roba.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  704 705 [706] 707 708   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  704 705 [706] 707 708   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za pušaće
LELA 77

Koliko dnevno popušite cigara?

od 5 do 10 (58%)

od 10 do 20 (21%)

od 20 do 30 (18%)

od 30 do 40 (1%)

više od 40 (3%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *