Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:53:37
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: tajra Nema spavanja u mojoj kuci Jutro, mamare i bebare iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je bilo u tetkinom komsiluku posto vidim da nisi vidjela pitanje? Suuuuper... Nana se sredila, frizura i novi komplet, a kao iznenadila se sto smo dosli... Jos i tortu napravila Ali zaboravila sam tetku da pitam za skolskog druga
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:53:55
Anoniman
To sama sa sobom pricati i ja nekad uhvatim sebe da razmisljam na glas Meni sestra iz Bg dolazi sledece sedmice sa svojim djeKacima, mladji stariji od Ane pet dana, a stariji dvije i po godine, al ce nam biti veselo. Obicno kad dodje Ana se zdruzi sa starijim, pa ovaj mladji nastrada od ovo dvoje, uvijek jadan batina dobije, a ova moaj mudrica sve se starijoj djeci priklanja.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:55:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo ko prava budala. dasmo bogdo blize jedna drugoj pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem te
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:56:22
Anoniman
Mama2009 , gdje mi je moja mezimica Kad cete nam doci?
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:56:24
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:57:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste za
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:57:41
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? jesam draga hvala mnogooooo Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu
_____________________________ Princeza dosla 05.02.2010
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:58:30
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT Mama2009 , gdje mi je moja mezimica Kad cete nam doci? jelena ma ja sam za druzenje uvijek, hajmo vani muka mi je od kuce....
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:59:10
mama2009
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste za ja radim do 16 dok dodjem kuci hmmmm, mogu oko 18
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:00:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste za ja radim do 16 dok dodjem kuci hmmmm, mogu oko 18 nama to kasno jer idem sa mm veceras u kino u 8-pirati s kariba a prije toga moramo ostaviti lanu kod mame, tako da cemo mi izletiti oko 4
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:27:55
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo ko prava budala. dasmo bogdo blize jedna drugoj pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem te e mogla si danas doci do grbavice, hihi vidi sto je mamim ja idem kod irme u 11 pa bujrum
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:31:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo ko prava budala. dasmo bogdo blize jedna drugoj pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem te e mogla si danas doci do grbavice, hihi vidi sto je mamim ja idem kod irme u 11 pa bujrum ma i do Brgavice mi je msko ...dok se nakanim...haj ti na otoku
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:33:12
Lady26
Kakve kafe se to dogovaraju? fino fino niko ne zove.... Mama i Jelena jesu li to interni dogovori?
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:33:20
chuci
dadada trk na bb stranicu eno neko nudi ljetne kompletiće majice i šorcevi za 18 do 24 mjeseca za dječake
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:35:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci dadada trk na bb stranicu eno neko nudi ljetne kompletiće majice i šorcevi za 18 do 24 mjeseca za dječake to je malo andreju
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:36:12
prskalica
moj sergej jos spava a mama pije kaficu na tenane i konacno ima kad da objavi nesto na rr a ne samo da cita. poljubac za sve
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:36:28
Anoniman
Lady cim je na temi znaci da je javno, i da ste i vi dobrodosli. Da je sta interno ne bi javno diskutovale o tome, a nema ni razloga da bude interno.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:36:45
teacher75
ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgleda
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:37:49
Anoniman
Teacher meni je to rano zbog vrucine, jer cim malo sam na toplom oteknem sva i nisam ni za sta onda.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:39:05
Malenaoduvijek
tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega. a nije meni mrsko nego me mrzi lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:39:51
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady cim je na temi znaci da je javno, i da ste i vi dobrodosli. Da je sta interno ne bi javno diskutovale o tome, a nema ni razloga da bude interno. Kako sluzbeno.....
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:40:40
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75 ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgleda Tiki dosta nas radi, ja recimo radim do pola 5, kuci sam u 5, Lana jede oko 6 i ja prije nema sanse da izadjem iz kuce.... A i dosta je toplo oko 4-5 taman fino prehladi do 6-6,30 mi smo sinoc set_ali oko 7 vilsonovim bilo super...
< Poruku je uredio Lady26 -- 1.6.2011 9:41:29 >
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:40:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994 tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega. a nije meni mrsko nego me mrzi lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista a mene ignorises
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:41:52
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgleda Tiki dosta nas radi, ja recimo radim do pola 5, kuci sam u 5, Lana jede oko 6 i ja prije nema sanse da izadjem iz kuce.... ma znam, bas mi je zao, nikako da se uhvatimo, kad ja radim u smjenama i bas mi je nezgodno da se uskladim. ili izadjemo ujutro od 10 do 12 ili popodne od 4-7, a veceras imam jos i to kino pa moram doci kuci ranije
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:43:36
Anoniman
Nije mi bila namjera da bude sluzbeno, ali trcim za Anom i kuckam pa nisam stigla smailije nikakve staviti. Ma ja generalno ne mogu vani gdje je puno djece, bar ne danas... sinoc smo bili u Titu i ja sam pala od umora, dosla kuci noge kao balvani, stomak rastura...zao mi je jer se dijete istrce, ali ne mogu vise i ja da trcim za njom. Tako da ja odoh sad sa Anom malo u setnju, a popodne ako mi se bude dalo mozda malo izadjemo, a ako ne ima balkon pa nek trce koliko hoce.
Anketa
Mama dječaka.пеперутка16 Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?
Oznake