|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  836 837 [838] 839 840   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.5.2011 21:32:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

tajra user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajd dok si ovdje da te upitam jer se dvoumim. Nama je ped .. rekla da dajem d3 kapi do maja posle maja da prekinem .
Pa opet zimi da nastavim davati.Jel i kod vas tako ili ste vi vec prekinuli kapi kako je ovog sunca ?

i kod nas je tako

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20926
31.5.2011 21:39:56   
R&T@
Postoji ono pravilo da se kapi daju u mjesecima koji sadrze slovo "r"...

Ja sam R. davno prestala davati...
A, priznajem, ni ranije nisam bila nesto odgovornauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20927
31.5.2011 21:40:02   
Lady26
Gdje ste zene....
Mi setali po vilso novom pa se malo vozali autom, mama i tata zdravo ruckali-hamburger kod otrova user posted image
Lana zaspala u autu, kuci je presvukla popila mlijeko i paja opet....
Uh sad cu i ja brzo, zrak me opicio a i alergija me uhvatila, kisem kao blesava, nos me svrbi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20928
31.5.2011 21:44:21   
R&T@
Zdrmaj jedan flonisan i neka te s rajom...user posted image

Jesi li ti cula za ono trovanje kod Ferhatovicauser posted image
Jos malo pa nista i nigdje necemo smjeti jestiuser posted image

Hanady, kakvi su nalazi?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20929
31.5.2011 21:46:02   
teacher75
lana danas spavala od pola 1 do pola 5! oborila je svoj sopstveni rekord. ja sam za to vrijeme bila na poslu. mislila sam da nece veceras do kasno zaspati, kad, eno, zaspala kao i inace u 9user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20930
31.5.2011 21:46:54   
Lady26
Nemam, popila sam sve user posted image a nisam se sjetila kupiti, kao prvi put imam alergiju user posted image user posted image pa ne znam kako to sve ide, odes u prirodu i umires onda poslije user posted image user posted image

I cula i citala, sve mi je to bilo na pameti dok sam jela hambi ali sam ga pojela tako razmisljajuci, u neznanju user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.5.2011 21:47:42 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20931
31.5.2011 21:50:22   
tekja
Tako sam happyyyyyyyyyyyy, V. upravo oprao zubice sa el. cetkicomuser posted image user posted image user posted image ...mjesecima stoji u njegovoj casici, ne da je ni upaliti, a veceras je uze, kaze mama, pavi i sam ju stavi u usta..pere zubice, a sve mu sega...valjda mu drago sto ga vise nije strahuser posted image user posted image user posted image ...sorry, mozda je vama bezze, al' ja samuser posted image

Lady i mene drma alergija, cijelogodisnja, na grinje i prasinu...ja vazda smrcem, kisem, oke mi suzne, ma fuj...
I mi smo u maju prestali sa d3, pocinjemo u sept. opet, aBd...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20932
31.5.2011 21:59:09   
Bambi09
Evo malo i nas s rajom...
tekja kad si kod cetkice user posted image user posted image za djecaka i svaka mu cast... nego kontam i ja da pocnem uciti Nane da pere zube cetkicom, ali sad sam malo u dilemi, kupila sam mu onu obicnu djeciju cetkicu, al kontam mozda bih trebala prvo tu elektricnu? Sabina je odmah prihvatila cetkicu i dan danas obavezno sama pere 3 puta dnevno zubice...

Lady sta bi s tetom?

tajra, felix, Amani, marinciiiiiii user posted image i svima ostalim naravno user posted image

p.s. a joj sto mi nesto fali Mya user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20933
31.5.2011 22:02:32   
Lady26
Nista, ja dosla kuci, podnijela mi u 2 recenice "izvjestaj" i vidimo se sutra i preko vrata user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20934
31.5.2011 22:03:53   
Lady26
Bravo za cetkicu, mi zasad samo zvacemo onu obicnu djeciju ali neka ponesto se i opere....

Bambi, sta bi sa Nanetom i jagodama, vidim ne pises, znaci sve ok? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20935
31.5.2011 22:06:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Bravo za cetkicu, mi zasad samo zvacemo onu obicnu djeciju ali neka ponesto se i opere....

Bambi, sta bi sa Nanetom i jagodama, vidim ne pises, znaci sve ok? user posted image

i lana nesta ko fol trlja obicnom cetkicom, ja sam sada istraumatizirana nakon sto se drugaricina beba nabola na cetkicu, pa je dobro pazim kad to radiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20936
31.5.2011 22:10:23   
R&T@
R. trlja cetkicom i pusti sad i mene da joj istrljam, ali nece ni mrvicu kaladonta...
Kaze: ljutouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ters...njoj uvijek nesto smetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20937
31.5.2011 22:10:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, kakvi su nalazi?

nisma završila kod doktora danas da ih ++očita'' u biti ono što sama prepoznajem i muž je da mi je u urinu malo kristala...abaketrija s ene pokazuje pa vjerujem neće mi urino kultutu tražiti...
i da željezo mi je opet slabije nego bi trebalo biti a ostalo je sve OK...
urin je malo jače žut al to može biti i od inekcija jer su hemoglobin i kreatin ok u granicama...
eh sad ...d ami ej d aurolog kaže svoje d aodme ortopedu da vidim šta dalje...vjerujem fizikalne terapije al svakako zaključlujem bolovanje jer sam sposoban d ajsedim na guzi svojoj i jedem s astoliceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20938
31.5.2011 22:12:08   
Amani12
Vecer!
Zenice hvala na zagrljajima podrske user posted image
Moj deckic nakon jos jednog usisavanja i mora suza u dubokom snu.
Mi se druzimo,dosli nam seka i brat,mm pravi palacinke,ja doduse samo gledam.
bRAVO ZA DJECICU I CETKICEuser posted image ,posebno za djecaka od Tekj jer se vise ne boji.
I mi se ''cetkamo'' posebno kada ga zubici ,tj desni svrbe znaci cesto...

Svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 20939
31.5.2011 22:17:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Hanady, kakvi su nalazi?

nisma završila kod doktora danas da ih ++očita'' u biti ono što sama prepoznajem i muž je da mi je u urinu malo kristala...abaketrija s ene pokazuje pa vjerujem neće mi urino kultutu tražiti...
urin je malo jače žut al to može biti i od inekcija jer su hemoglobin i kreatin ok u granicama...
eh sad ...d ami ej d aurolog kaže svoje d aodme ortopedu da vidim šta dalje...vjerujem fizikalne terapije al svakako zaključlujem bolovanje jer sam sposoban d ajsedim na guzi svojoj i jedem s astoliceuser posted image

Neka si ti bolje, a nalazi neka "pricaju" sta hoce...

Cim tebe mahi izmasira, sinut ces tiuser posted image

Nadam se da ti bolovanje nece pokvariti planove za godisnji...

A za strah od pasa: Moja t. se prepala u tom uzrastu i, nazalost, nije prevazisla taj strah...
Sada ne place, ali vidim da se boji...user posted image  

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20940
31.5.2011 22:19:00   
R&T@
Mostarke, imate mahanje od meneuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20941
31.5.2011 22:21:29   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Hanady, kakvi su nalazi?

Neka si ti bolje, a nalazi neka "pricaju" sta hoce...

Cim tebe mahi izmasira, sinut ces tiuser posted image

Nadam se da ti bolovanje nece pokvariti planove za godisnji...

A za strah od pasa: Moja t. se prepala u tom uzrastu i, nazalost, nije prevazisla taj strah...
Sada ne place, ali vidim da se boji...user posted image  

nadam se d ami neće zeznuti godišnji...ako zezenu...mahir sljedeći id ena bolovanjeuser posted image

a za cuku nisma pametna šta da radim...išle smo večeras na prinecs krofne i ista stavr...cuko u parku 10 m od na sona ga vidjela i vriska iz sveg glasauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20942
31.5.2011 22:23:11   
iv@ncica
mahanje  i  cmokicciii   tajra  i  sve  ostale 
...decko spava...igrao  se  vani..pa isli u soping,  kupovali darove  za  rođendane...kupali  se  i s ad  spava..nb esto  mi  ko  dobar  ovih  dana..pa  ja  nikako  ne  mogu  doci  sebi..ko  da nije  moje  djeteuser posted image user posted image ...zavidim  onima  koji  imaju  dobru  i  mirnu  djecu...ovo  je  pred  oluju  u  nasuser posted image user posted image ..sad  je  u  fazi  da  nece  da  skine  pidžamuz  jer  mu se  svidja,  pa  s  papama  za  vrtic  spava..nece  da  ih  skine  i  slll...a  ostalo  je  oikuser posted image
ja  gledam  mastersefa...i  nemrem  vise  pisat..proslew  reklameuser posted image user posted image

ozdravite  brzo   cure  i  bolesne  bebareuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20943
31.5.2011 22:27:11   
Lady26
Ja vam zelim mirnu i ugodnu noc....
Bolesnoj djecici da ozdrave sto prije user posted image user posted image

Amani, za fitnes cekamo da amancek ozdravi user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20944
31.5.2011 22:37:32   
Anoniman
iskreno sto se tice kapi d3 i ja sam sarala user posted image zaboravim nekad dat sreca doslo ljeto pa ja vise ne dajem . Sjeti se neki dan ono " pa hej maj je ne trebam anelu davat kapi jupii ionak ih zaboravljam "user posted image user posted image .
Teacherko ja se divim tvojoj lanci i njenom snu user posted image user posted image user posted image
Jel se popravilo jelo?
Bambi moj anel nece cetkice za zube , cim stavi u usta dodje mu nagon povracanja i ja ohanula  .Uzmem gazu cisti pokvasim i ocistim rukom koliko mogu .
Tekja sta rec sem bravo V. user posted image user posted image user posted image
Amani , ljubim druga ma bit ce on dobro abd user posted image user posted image user posted image nemoj se puno sekirat.
Hanady vidim Hb ide na bolje super user posted image user posted image user posted image

Moj skoro popio mlijeko i krpe lezi gleda tv tak svaku noc user posted image al brzo ce on da padne u trans rano je danas usto samo izvirim on nekad zaspo user posted image
Eto laku noc i od nas .
sVIM bolesnim bebicam jos jednom zelim brzo ozdravljenje i mirnu noc user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20945
31.5.2011 22:43:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

iskreno sto se tice kapi d3 i ja sam sarala user posted image zaboravim nekad dat sreca doslo ljeto pa ja vise ne dajem . Sjeti se neki dan ono " pa hej maj je ne trebam anelu davat kapi jupii ionak ih zaboravljam "user posted image user posted image .
Teacherko ja se divim tvojoj lanci i njenom snu user posted image user posted image user posted image
Jel se popravilo jelo?
Bambi moj anel nece cetkice za zube , cim stavi u usta dodje mu nagon povracanja i ja ohanula  .Uzmem gazu cisti pokvasim i ocistim rukom koliko mogu .
Tekja sta rec sem bravo V. user posted image user posted image user posted image
Amani , ljubim druga ma bit ce on dobro abd user posted image user posted image user posted image nemoj se puno sekirat.
Hanady vidim Hb ide na bolje super user posted image user posted image user posted image

Moj skoro popio mlijeko i krpe lezi gleda tv tak svaku noc user posted image al brzo ce on da padne u trans rano je danas usto samo izvirim on nekad zaspo user posted image
Eto laku noc i od nas .
sVIM bolesnim bebicam jos jednom zelim brzo ozdravljenje i mirnu noc user posted image user posted image

nije se popravilo jelo, vise joj ni ne nudim, pojede samo supu za rucak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20946
31.5.2011 22:57:48   
Apotekarka
Vecer....Ja sam danas bas se premorila ona likcina dovukao lijecina tonu kontam ja hm .j.... li ti...pa onda kuci vesa se napeglala,tamo-ovamo,nekakvo cvijece presadjivala,a sutra 01 bit ce guzvara na poslu i noge me bole strasno,skinem carapu imam sta vidjeti sva plava iu nateknutauser posted image user posted image user posted image  joj vise,veli mm ajd bona dobro je bar ti se ne manta hi hi tugo mojauser posted image
Lady sta bi s tetom mene kod moje nesto nervira stalno zateknem Antoniovu bocicu neopranu samo se kupe bakterije,dijete u 13 h popije bocu a ja je zateknem u 18 i 30user posted image user posted image user posted image
tEACHER kako Lanci jede
Amani zao mi malenoga
N-N Je li se Benji osip povukao
Hanady dobrta si ti koliko radfis i iscrpljujes svoj organizam

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 20947
31.5.2011 22:59:15   
teacher75
jede isto zadnje 3 sedmice- dorucak i vecera normalno, jede i voce ali od rucka hoce samo supuuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20948
31.5.2011 22:59:21   
Anoniman
popeo se danas Nikola u sobi na krevet i zove me da dodjem ,mama,mama..ja dosla ,kad kaže on "kako tu tić"(kako ću sić)user posted image svako jutro i vecer piskimo u tutu ,a evo jos koji dan i planiram mu potpuno skinuti pelenu jer mi skoro svaki put kad piski kaže "pitkio",sestra mi kaže da grijesim sto cekam jer mi on vec daje znakove al opet ne mogu mu skinuti pelenu dok ne prestane s vrticem..ne znamuser posted image svima bolesnim želimo da brzo ozdraveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20949
31.5.2011 23:00:32   
Apotekarka

IZVORNA PORUKA: marijanna

popeo se danas Nikola u sobi na krevet i zove me da dodjem ,mama,mama..ja dosla ,kad kaže on "kako tu tić"(kako ću sić)user posted image svako jutro i vecer piskimo u tutu ,a evo jos koji dan i planiram mu potpuno skinuti pelenu jer mi skoro svaki put kad piski kaže "pitkio",sestra mi kaže da grijesim sto cekam jer mi on vec daje znakove al opet ne mogu mu skinuti pelenu dok ne prestane s vrticem..ne znamuser posted image svima bolesnim želimo da brzo ozdraveuser posted image

Joj blago vama moj sad kaze kasnije cu na tutu pa nikad kasnije nestati,nece i nece

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  836 837 [838] 839 840   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  836 837 [838] 839 840   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *