|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  835 836 [837] 838 839   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.5.2011 15:31:58   
Malenaoduvijek
ja sve kontam da je to virusno, ne znam.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20901
31.5.2011 15:39:19   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: megi

Amani bas mi je zao zbog antibiotika
valjda ce brzo proci

Bambi jel stizete vi na BB, ako vrijeme bude bez veze mi necemo na vikendicu znaci da mozda ostajemo u Sa pa bih bas voljela da se vidimo user posted image

gdje mi je Lady nije valjda da radi user posted image

ja kopam i rukama i nogama da dodjemo user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20902
31.5.2011 15:40:14   
Lady26
Ja radila user posted image user posted image user posted image
Al fakat toliko posla imam, da me glava boli....dobili smo izmjene na skoro 100 strana, a brojevi, cifre, tekst user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad sam zatvorila i rekla hvala na paznji-prijatno, sefica nam se smije user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20903
31.5.2011 16:08:38   
Apotekarka
Uh kakav mi ciko dovuce robu,sta je onouser posted image user posted image ,jos veli vidimo seeeeee,oooo kontam jedva cekam da d vas roba dođe poprav mi dan....pst da mi mm ne vidi nadam se da i ovo nije neciji mmuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20904
31.5.2011 16:09:09   
Lady26
Jaoooooooooooooooooooo jos pola sata.... user posted image
A ne ide mi se kuci....stomak mi se prevrce.... uh

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20905
31.5.2011 16:09:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Uh kakav mi ciko dovuce robu,sta je onouser posted image user posted image ,jos veli vidimo seeeeee,oooo kontam jedva cekam da d vas roba dođe poprav mi dan....pst da mi mm ne vidi nadam se da i ovo nije neciji mmuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je odmah dan ljepsi jel de user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20906
31.5.2011 16:17:38   
mama75

Samo mi jos reci koja je firma? Mozda mi je zet, ha ha ha

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20907
31.5.2011 16:22:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

pozz ženice drage,nas nije bilo odavno,bili na selu kod svekrve (imala operaciju)pa joj pomagala sad je ok sve i može sama pa smo došli našoj kučici dragoj,
Mi smo dobro malo prehlađeni od jučer slini al valjda će to proći brzo,a nije ni čudo stalno je bio vabi a neki ružan vjetar puše danima
Amani dušo baš mi je žao dušice malene ,napati se više sa tim upalama i virusima groznim nadam se da će brzo biti bolje user posted image user posted image
svim ostalima bebicama puse i user posted image user posted image user posted image

EJ mila pa dje si nam pozelila sam te ljubi nam druga brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image
Amani  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strpljenja mila proce abd sve to brzo ozdravljenje pusa
P.s Kod nas vjetar odnese user posted image user posted image user posted image grmi kisa prokapa et toliko

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 20908
31.5.2011 16:23:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je odmah dan ljepsi jel de user posted image user posted image user posted image user posted image

sumnjiva si mi apotekarko skroz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20909
31.5.2011 16:25:47   
Lady26
E ja vam odoh....dosta, glava me boli....
Ljubim vas puno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20910
31.5.2011 16:42:52   
Amani12
Ja ocistila A. nosic babyvac-om,dala mu lijekove i mlijeko i odmah zaspao.
E onda sam se ja dobrooo isplakala.user posted image
Al sad mi nekako lakse.
Onda sam po preporuci i savjetu nase MALE user posted image user posted image zvala i narucila se kod
specijaliste pulmologa alergologa dr.Saracevic,tako da idemo u Petak.
Mala user posted image si,hvala do Neba user posted image
Sad cu jos sladoled da pojedem,pa da laganini veceru pripremam.

Svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20911
31.5.2011 16:58:25   
Anoniman
mila zao mi je sto si plakala al si se bar olaksala . Bit ce to sve dobro abd ne brini duso..
Mala je velikouser posted image
Pusa vam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 20912
31.5.2011 18:02:01   
tekja
Amani, duso, mnogo mi je zao pilencetauser posted image user posted image user posted image ...

Ne daj se, sta ces mila, moras radi njega da budes jaka i sabrana... super sto ces ga odvesti specijalisti, ipak nasi pedijatri su malo user posted image user posted image , da ne kazem malo vise...veliki user posted image podrske...

V. je cijeli dan jako slabo jeo...jutros za dorucak samo malo jajeta, ni trecinu, vodu i maloprije pola teglice breskve...tri razlicita rucka sam mu ponudila, nema sanse...nigdje desni nisu crvene, on veseo, skace, trci, igra se...user posted image user posted image user posted image  uf, tesko je biti mama, vazda u grcu...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20913
31.5.2011 18:12:19   
marinčii
felix evo nas sads ćemo pokušati biti češći,ljubi mi slatkišauser posted image
tekja i ja imam problem s jelom,zapravo s mlijekom i mliječnim proizvodima već 2 tjedna ih nije okusio ,neće pa neće kako god mu ponudim samo kaže koni(skloni),jedino mu ponekad puding podvalim al od toga nema neke vajde,neznam šta više da radim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20914
31.5.2011 19:54:04   
Anoniman
marinci, tekja i meni je isto kao vama vec tri dana user posted image .
Sta cu boze nevrijedi mi kukati user posted image user posted image . Tjesim se svakim danom bit ce bolje  , ono svaki drugi novi dan isto .
Marinci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 20915
31.5.2011 20:00:43   
tekja
situacija sljedeca: nece dorucak, rucak...ja k'o fol kuliram, kazem, pa dobro neces, kad budes gladan trazi...u 18 h vise nisam mogla izdrzati, pitam hoces jesti..hoceuser posted image ...pojeo punu zdjelu corbe sa junetinom + krisku kruha, ostatak vocne kasice, jogobelu, kinder cokoladicu i bananuuser posted image user posted image user posted image ...ukakio se do vrata...dje nece...evo okupala ga...a raspolozenje mi skocilo do euforijeuser posted image user posted image user posted image

uh koje natezanje pobogu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20916
31.5.2011 20:02:27   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image vjerujem ti tekja i sama sam takva kad jede pojede uh kao da mi neki kamen padne sa srcauser posted image .....

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 20917
31.5.2011 20:25:59   
tekja
Sto to nema nikoga? 

Tajraaa, gdje si ti danas vas cijeli dan? Ti pala za slobodu i nidje te viseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Marincii, jeste li prestali dojiti?

< Poruku je uredio tekja -- 31.5.2011 20:26:42 >

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20918
31.5.2011 20:56:45   
R&T@
Jedva iscitah ove silne strane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tekja, to tvoje i moje dijete ili se dopisuju ili su meteropati...user posted image
I R. "strajkovala" cijeli dan, a za veceru pojela sve...i previse...user posted image user posted image user posted image

A ja cijeli dan user posted image

jos sam otisla na posao sredjena cakup-pakum...
svi me pitaju sta mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20919
31.5.2011 21:00:33   
R&T@
Marinciiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Amani user posted image user posted image user posted image

Lady26, sta bi s tetomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20920
31.5.2011 21:06:48   
dafri
veče,
nije nas bilo par dana ,nadam se da su nam drugari zdravi user posted image
Amani user posted image

moja cura se počela šaliti,kada je neko upita kako se zove kaže moje ime,a mene zove Unauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20921
31.5.2011 21:14:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Jedva iscitah ove silne strane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tekja, to tvoje i moje dijete ili se dopisuju ili su meteropati...user posted image
I R. "strajkovala" cijeli dan, a za veceru pojela sve...i previse...user posted image user posted image user posted image

A ja cijeli dan user posted image

jos sam otisla na posao sredjena cakup-pakum...
svi me pitaju sta mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kisa ceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20922
31.5.2011 21:15:03   
Anoniman
darfy, pozdrav
Una je dobra user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20923
31.5.2011 21:23:04   
R&T@
Joj, felix, jesi nekauser posted image

Mene jednu noc "sunce ogrije", a ti mi oblake najavljujesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dafri, tj. Uno dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20924
31.5.2011 21:30:16   
Anoniman
tajra user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajd dok si ovdje da te upitam jer se dvoumim. Nama je ped .. rekla da dajem d3 kapi do maja posle maja da prekinem .
Pa opet zimi da nastavim davati.Jel i kod vas tako ili ste vi vec prekinuli kapi kako je ovog sunca ?

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  835 836 [837] 838 839   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  835 836 [837] 838 839   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *