|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  834 835 [836] 837 838   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.5.2011 14:28:36   
Apotekarka
jelenat podsjcas me n moju trudnocu pola trudnoce provedoh na wc solji heboteuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20876
31.5.2011 14:29:04   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja da vam se pozalim user posted image ... sve hocu, ali zaboravim... ja sam prilikom odlaska u wc u slucaju da moja smizla spava delozirana da idem kod sveki na gornji sprat . Medjutim problem je u sledecem... Anuska od kako se rodila spava uz muziku, buka joj ne smeta, ma uglavnom nista joj ne smeta, cak ni kompresor u podrumu, ali u zadnje vrijeme cim udjem u wc pustim vodu ili piskim dijete se istog trena probudi...wc nam zidom granici sa spavacom sobom, nije mi jasno akko cuje jer sam par puta posla mm da ide u wc a ja osluskivala u sobi i aman se nista ne cuje. Tako hajde po danu nije problem, koliko mi je noci da se pentram na gornji sprat, a kako zbog stanja u kakvom sam svako malo idem u wc ja gotovo cijelu noc kod sveki provedem user posted image . Je li i to faza ili? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zaista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20877
31.5.2011 14:29:28   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MALA ja isto ne znam sta im je danas sve kilometarski postoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma moja noa nemam ja koncentraciju to da citam sve.... user posted image user posted image user posted image user posted image
zena u godinama sta ti je, a jos dosla sa ovog suncauser posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20878
31.5.2011 14:30:30   
Anoniman
Lady ti me zahebavas, a? user posted image
Hajde da idem kod kakvog dobrog komsije nocu u wc vec kod svekiuser posted image , rekla sam neko vece mm ima tutu da sebi nabavim ja ne mogu vise user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 20879
31.5.2011 14:30:54   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja da vam se pozalim user posted image ... sve hocu, ali zaboravim... ja sam prilikom odlaska u wc u slucaju da moja smizla spava delozirana da idem kod sveki na gornji sprat . Medjutim problem je u sledecem... Anuska od kako se rodila spava uz muziku, buka joj ne smeta, ma uglavnom nista joj ne smeta, cak ni kompresor u podrumu, ali u zadnje vrijeme cim udjem u wc pustim vodu ili piskim dijete se istog trena probudi...wc nam zidom granici sa spavacom sobom, nije mi jasno akko cuje jer sam par puta posla mm da ide u wc a ja osluskivala u sobi i aman se nista ne cuje. Tako hajde po danu nije problem, koliko mi je noci da se pentram na gornji sprat, a kako zbog stanja u kakvom sam svako malo idem u wc ja gotovo cijelu noc kod sveki provedem user posted image . Je li i to faza ili? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zaista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hellooooou, gdje ste vi ???ja vas pozelila user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20880
31.5.2011 14:31:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MALA ja isto ne znam sta im je danas sve kilometarski postoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma moja noa nemam ja koncentraciju to da citam sve.... user posted image user posted image user posted image user posted image
zena u godinama sta ti je, a jos dosla sa ovog suncauser posted image user posted image

nemam ni ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego jelena ja bi po ovom tvom zakljucila da si se ti pozelila svekrveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20881
31.5.2011 14:31:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mya bude na fb a brate vec sam rekla bas fali da znamo kako je Minjica,
ona nas haman vise ne poznaje user posted image user posted image user posted image ili se odvikla od rr. tko ce ga znati .Al naravno da fali, da vidjam ju na fb M. je med medeni user posted image .

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 20882
31.5.2011 14:32:07   
Anoniman
Ma noa sveki nije tu prazan stan inace bih ja preselila kod nje, ali ovako neda mi se cistiti gore kad niko vec dugooo ne zivi, dosta sto sam wc sredila neki dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20883
31.5.2011 14:32:26   
Lady26
Jok ja.....
Kod mene se sve cuje pa ja bez problema idem u wc i puscam vodu user posted image ....
To kod tebe je neka posebna "faza", jos ne cuh za nju a cula sam za mnoge user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20884
31.5.2011 14:34:26   
Anoniman
A ne smeta joj kad po kuhinji tutnja voda, ja perem i cistim, a smeta joj kad piskimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ovo je neki atak protiv mog nocnog ustajanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20885
31.5.2011 14:47:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

hellooooou, gdje ste vi ???ja vas pozelila user posted image user posted image

na ignore ste me stavile...user posted image

jelena idi na BB postavila sam ti nesto za bebca malog.

Neposredna veza do poruke: 20886
31.5.2011 14:47:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

kooooooookoooouser posted image ...prociceuser posted image

hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznostiuser posted image , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapijeuser posted image em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulirauser posted image

mi dadada ovako i pokušavamo...ali je to jako teško...ona plače i bvrišti i baš ividm d as ejako boji...mala je...ne smijemd aje silim da se sa svojim strahom susretne. rcimo išle smo u šetnju takođerr u veliki park...i godpodin jedna divan izveo psa vani...na uzici ga držai..starija odmah d aga pomazi i čiko nam priđe...a moja farah odkočila do zemlje do vriska...čovjek s eizvinjava a ja mu kažem da i mi imamo psa ali da s eona prepala i da s eja trebam izvinuti...on je otišao a ona je smao ponavljala mama vau vau i plakala narenih 20 minutauser posted image

Baš mi je ovo postalo tegobno em za nju, em za stariju em za mene...mi nigdje ne možemo šetati jer ta čim ugleda ucku plač i histerija i taj strah u okicama a meni žao užas jedanuser posted image

mis vi voliko životinje i tako mi je žao što s eovo desilo...stariju sma razgovorom uvjerila da taj pas nama nebi ništa uradio samo je želio da s eigra a da je ustavri njega faraha prepala...al mlađa...ona me ne ferma ja pričam ona po svom ''vau vau mama i plače''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20887
31.5.2011 14:50:32   
Malenaoduvijek
hanady ja bih je pustila malo da zaboravi, ne bih je forsirala.
imaces veci problem ako se bas isprepada, nakon odredjenog vremena ce zaboraviti, potisnuti i onda ces joj lakse objasniti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20888
31.5.2011 14:52:14   
Anoniman
odoh anel usto naoblacilo se pravo idem ga izvest van dok nije zatutnjalouser posted image user posted image user posted image pusa svima.

Neposredna veza do poruke: 20889
31.5.2011 15:18:05   
Amani12
Helou!
Vani je pakao,bas je toplo...
Ja sam haman vidovita.
Dobili smo novi antibiotik i bili odmah na inhalacijama.
Pa ja cu stvarno poludjeti,dokle vise...user posted image user posted image user posted image

A jucer sam mu i med dala da proba.
I naravno,odmah reakcija,sad ga uz sve jos i koza svrbi,duŠa moja najdraza....user posted image

E kad krene,bas krene...user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 31.5.2011 15:20:44 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20890
31.5.2011 15:18:42   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: koka i po

bambina maja....user posted image user posted image user posted image ..koje uho da ljubim user posted image ...jbt...ja mislila bar ces nazvati user posted image user posted image user posted image ..vidi sto sam ljuta ko leptir u podne user posted image ...

duso moja ljuti se ti koliko god hoces... ja sam se ispricala sa Irfom, a ti provjeri svoj fLiksni lentafon user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 20891
31.5.2011 15:19:13   
Anoniman
Mala nesto nece da mi otvori slike na onoj temi bb user posted image

Amani pa zbog cega sada opet antibiotik, nisam upratila ali koaj je njemu dijagnoza? Ljubimo vas :)

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 20892
31.5.2011 15:19:18   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Amani12

Helou!
Vani je pakao,bas je toplo...
Ja sam haman vidovita.
Dobili smo novi antibiotik i bila odmah na inhalacijama.
Pa ja cu stvarno poludjeti,dokle vise...user posted image user posted image user posted image

sta je kazala dr.?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20893
31.5.2011 15:23:18   
Malenaoduvijek
amani duso, da to njemu nije virusno?

meni to nesto lici na to?

mom Igoru je bilo tako krenulo mjesec i po i onda nam ukljuci ovaj singular i evo ga samo jednom bio bolest i to bez temp.
sto ne odes jos negdj da se posavjetujes privatno????

jelena kako nece, imas mms hoces da ti posaljem mms-om

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20894
31.5.2011 15:23:27   
megi
Amani bas mi je zao zbog antibiotika
valjda ce brzo proci

Bambi jel stizete vi na BB, ako vrijeme bude bez veze mi necemo na vikendicu znaci da mozda ostajemo u Sa pa bih bas voljela da se vidimo user posted image

gdje mi je Lady nije valjda da radi user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20895
31.5.2011 15:24:20   
Amani12
Upala grla,rinitis,laringitis,a i standardno bronhitis...

Ma on od rodjenja ima jako slab imunitet koji zbog AD-a nikako ne uspijevamo popraviti
i silnih alergija koje ima.
Ma uzas,ne mogu vise biti pametna.

Jelo popili smo Zinnat sad dobili Augmentin ( ovaj nikad prije nismo pili)

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 20896
31.5.2011 15:26:36   
Amani12
Mala user posted image
Vodim ja njega i privatno i u DZ.
Dijagnoze iste ,terapije iste.
Svaki mjesec bar seda dana pije antibiotik.
A kako i da mu se popravi imunitet kad smo tako cesto na antibioticima.user posted image

Bambi, megi  user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20897
31.5.2011 15:28:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

Upala grla,rinitis,laringitis,a i standardno bronhitis...

Ma on od rodjenja ima jako slab imunitet koji zbog AD-a nikako ne uspijevamo popraviti
i silnih alergija koje ima.
Ma uzas,ne mogu vise biti pametna.

Jelo popili smo Zinnat sad dobili Augmentin ( ovaj nikad prije nismo pili)

jelenina ana je pila taj antibiotik..ona ti ima iskustva s njim.

imas pp

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20898
31.5.2011 15:28:27   
Anoniman
Augmentin ti je xiclav...to je isti lijek samo drugo ime, mi ga uvijek pijemo i samo nam on pomogne. Ne mogu da vjerujem da tako olako samo nastavljaju drugi antibiotik, pa gdje ga privatno vodis?

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 20899
31.5.2011 15:29:15   
marinčii
pozz ženice drage,nas nije bilo odavno,bili na selu kod svekrve (imala operaciju)pa joj pomagala sad je ok sve i može sama pa smo došli našoj kučici dragoj,
Mi smo dobro malo prehlađeni od jučer slini al valjda će to proći brzo,a nije ni čudo stalno je bio vabi a neki ružan vjetar puše danima
Amani dušo baš mi je žao dušice malene ,napati se više sa tim upalama i virusima groznim nadam se da će brzo biti bolje user posted image user posted image
svim ostalima bebicama puse i user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  834 835 [836] 837 838   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  834 835 [836] 837 838   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *