|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  833 834 [835] 836 837   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.5.2011 13:47:20   
Anoniman
kooooooookoooouser posted image ...prociceuser posted image

hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznostiuser posted image , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapijeuser posted image em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulirauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 20851
31.5.2011 13:48:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bili vani i prokuvali ali bukvalno, moje dijete je uslo u fazu kad podjemop u kucu da strasno vristi i ufati se za vrata i nema sanse da je uvedem u haustor... 
odavno smo u toj fazi....i izludjuje meuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20852
31.5.2011 13:52:52   
isabella
Dan zenice user posted image ja sam evo nasekirana od jutros ja pila kfu a moja naida nosila stapic onaj od hljeba (grisin) u rukama i valjda ga je htjela zagrist i spotakla se i pala udarila od sto i usnu rasjekla i to dobro user posted image user posted image krv ju je oblila eno je otekla ko bumbar spava ,,,,,,,,tako nam je dan zapoceo eto belaji pa hajdi user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20853
31.5.2011 13:55:30   
Lady26
Joj Isabella...zao mi je bebice, hebem mu....valja se nama mamama navici na sve te zgode i nezgode...user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20854
31.5.2011 14:03:25   
isabella

IZVORNA PORUKA: Lady26

Joj Isabella...zao mi je bebice, hebem mu....valja se nama mamama navici na sve te zgode i nezgode...user posted image user posted image

ma valja se naviknuti ali tesko je ja njoj ili govorila ne ili ne govorila isto dodje ponekad pomislim da joj ne znaci da user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20855
31.5.2011 14:04:50   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bili vani i prokuvali ali bukvalno, moje dijete je uslo u fazu kad podjemop u kucu da strasno vristi i ufati se za vrata i nema sanse da je uvedem u haustor... 
odavno smo u toj fazi....i izludjuje meuser posted image

hiiihhi  zar  je  to  fazauser posted image user posted image ..ja  mislila  stil  zivota..kod  nas  tako  uvijek....ja  cooliram  i  ignoriram   dernjavu..samo  mu sad  opstavim maramicu  kad  zatvorim  vrata i  zakljucam,  da  mi  ne  brise  nos  rukavom..to  mu  forauser posted image ..i  brzo  to  prestane..samo  sto  se  svi  cude..sto  ne  reagiram  na  takvo  djeteuser posted image user posted image user posted image

dobarv dan  inace..ja  vodila  djecicu  iz skole  na  turisticki  obilazak grada  vlakicem....anderj u  vrticu...sve  ok  zasad....nije  lose..na  sve  se  navikli...faze  svaki  dan ;))))

hanady i  kokouser posted image user posted image user posted image user posted image  da  nam  se  odkocite  i  skinete  tufneuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20856
31.5.2011 14:09:21   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: N_N

E moja Bambi to pokušavam skontati evo već 2 god. user posted image On nikada još nije noć u komadu prespavao osim jednom kod sveki ali ja ni u to ne mogu da povjerujem user posted image
A što ti radiš nalaze, onako ili?? Sreeeetno!!

imam ti naku tutnjazu u glavi, isto da imam helikoptere u tintari.. user posted image user posted image

obzirom da za nas niko ne pita, imate mahanje user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 20857
31.5.2011 14:13:27   
Anoniman
bambi ej pa dje si draga vidim mucis se sa uhetom  a joj bit ce bolje abd nedaj se user posted image neka su mi djeca dobro user posted image za tebe mi je lako ha ja.....pusa
Isabella za o mi je user posted image malene user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 20858
31.5.2011 14:16:17   
Anoniman
Apotekarko dosla user posted image ajd superuser posted image user posted image user posted image nisam ni sumnjala da nece .
Kod vas grmi hm user posted image i kod nas se komesa vrijeme isto moze da bude svega danas haman .
Prezeza vani nebi me cudilo al od sutra javlja kisu.
user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 20859
31.5.2011 14:19:38   
Malenaoduvijek
ma ovo nema smisla, ode covjek dva sata u setnju i ovdje romani...

nemam ja tu koncentraciju  da toliko citam.

mogu vam samo reci da su baby kreme za sunce skupe ko ista...cccc

najjeftinija  10 KM ali hajde nemoj kupiti kvalititetnu i dobru za njih.haos.....

ja se malo druzila sa svekrom i svekrvom isli opet u park kod muzickog paviljona i bas nam je bilo lijepo user posted image

a malo je reci da je toplo, pakao pravi, samo se hladovine moras drzati inace bandak ti ne gine.

evo moji momci popadali u krevete ne znaju kako se zovu user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20860
31.5.2011 14:20:31   
bebacha
imas zabranu javljanja prognozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo kisu najavljujesuser posted image user posted image kod nas malo oblacno al jos nije za kisu,ne grmiuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20861
31.5.2011 14:21:13   
Malenaoduvijek
bambina user posted image user posted image user posted image

sta je bilo kod orl dr.????

felix ja ti rekoh prognoza nula bodova ne priznajemo kad ne valja user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20862
31.5.2011 14:21:31   
Apotekarka
Mala blago vama,ja obozavam kad przi ovo tmurno  vrijeme,kisa,grmljavina izludise TKO NAM KRADE LJETO VISE
Felix kako je nel nema nikakvih reakcija hb od vakcine
Bambi kad ce biti nalazi  kakvi

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20863
31.5.2011 14:21:43   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MALA ja isto ne znam sta im je danas sve kilometarski postoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 20864
31.5.2011 14:22:01   
Anoniman
mala user posted image user posted image user posted image ti malo izasla na svjezu havu je aj neka te sad bjezi u hlad i digni none uzivaj ,.
Bome danas bas prezeza uzas . Bit ce kise vidjeces da hoceuser posted image user posted image kad sam ja  "sta " slagala .
Vidi ove lady cccc dje nesta , mora da se zavukla u one jucerasnje papire sto je pisala da ima posla .user posted image user posted image ....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 20865
31.5.2011 14:22:50   
Apotekarka
Noa to malo na promjenu vremena

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20866
31.5.2011 14:23:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

imas zabranu javljanja prognozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo kisu najavljujesuser posted image user posted image kod nas malo oblacno al jos nije za kisu,ne grmiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ja samo prenosim vjesti nis drugo budite zahvalni sto vas prije na dan ili na pola dana pripremam da znadate da vas nebi u pola puta kisa spopala user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 20867
31.5.2011 14:24:52   
Apotekarka
Sta nam je s marinci,nikako se ne javlja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20868
31.5.2011 14:25:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mala blago vama,ja obozavam kad przi ovo tmurno  vrijeme,kisa,grmljavina izludise TKO NAM KRADE LJETO VISE
Felix kako je nel nema nikakvih reakcija hb od vakcine
Bambi kad ce biti nalazi  kakvi

anel hb dragom da kucenm u stol dobro spava user posted image svoj podnevni san mama ko fol sta radila pa sad sjedim .
Nije bilo reakcije od boce ma jok user posted image jestel ju vi rijesili ?.

Neposredna veza do poruke: 20869
31.5.2011 14:26:00   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

kooooooookoooouser posted image ...prociceuser posted image

hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznostiuser posted image , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapijeuser posted image em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulirauser posted image

samo se ti smij.....meni smijesno nije al eto smijat cu se s tobom user posted image ..
i bolje ti je da bolujes dok si jos "puter"user posted image ...ako vec nisi user posted image ..
bambina maja....user posted image user posted image user posted image ..koje uho da ljubim user posted image ...jbt...ja mislila bar ces nazvati user posted image user posted image user posted image ..vidi sto sam ljuta ko leptir u podne user posted image ...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20870
31.5.2011 14:26:15   
Anoniman

Sta nam je s marinci,nikako se ne javlja
user posted image user posted image user posted image user posted image Nemam pojma nema ju ni na fb .
Posaljem joj sms . Ili je otisla mozda na selo kod sveki pa se ne javlja bas se i ja pitam , pa ni ova Mya se ne javlja user posted image vise fale bas .

Neposredna veza do poruke: 20871
31.5.2011 14:26:30   
Apotekarka
Trebali bi u cetvrtakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20872
31.5.2011 14:27:07   
Anoniman
Ja da vam se pozalim user posted image ... sve hocu, ali zaboravim... ja sam prilikom odlaska u wc u slucaju da moja smizla spava delozirana da idem kod sveki na gornji sprat . Medjutim problem je u sledecem... Anuska od kako se rodila spava uz muziku, buka joj ne smeta, ma uglavnom nista joj ne smeta, cak ni kompresor u podrumu, ali u zadnje vrijeme cim udjem u wc pustim vodu ili piskim dijete se istog trena probudi...wc nam zidom granici sa spavacom sobom, nije mi jasno akko cuje jer sam par puta posla mm da ide u wc a ja osluskivala u sobi i aman se nista ne cuje. Tako hajde po danu nije problem, koliko mi je noci da se pentram na gornji sprat, a kako zbog stanja u kakvom sam svako malo idem u wc ja gotovo cijelu noc kod sveki provedem user posted image . Je li i to faza ili? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20873
31.5.2011 14:27:27   
Apotekarka
Mya bude na fb a brate vec sam rekla bas fali da znamo kako je Minjica,

Neposredna veza do poruke: 20874
31.5.2011 14:28:22   
Anoniman

Trebali bi u cetvrtakuser posted image
nemoj takve face pravitiuser posted image bit ce dobro vjeruj nece Biti Ture

Neposredna veza do poruke: 20875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  833 834 [835] 836 837   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  833 834 [835] 836 837   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *