Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznosti , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapije em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulira
Mi bili vani i prokuvali ali bukvalno, moje dijete je uslo u fazu kad podjemop u kucu da strasno vristi i ufati se za vrata i nema sanse da je uvedem u haustor...
Dan zenice ja sam evo nasekirana od jutros ja pila kfu a moja naida nosila stapic onaj od hljeba (grisin) u rukama i valjda ga je htjela zagrist i spotakla se i pala udarila od sto i usnu rasjekla i to dobro krv ju je oblila eno je otekla ko bumbar spava ,,,,,,,,tako nam je dan zapoceo eto belaji pa hajdi
odavno smo u toj fazi....i izludjuje me
hiiihhi zar je to faza ..ja mislila stil zivota..kod nas tako uvijek....ja cooliram i ignoriram dernjavu..samo mu sad opstavim maramicu kad zatvorim vrata i zakljucam, da mi ne brise nos rukavom..to mu fora ..i brzo to prestane..samo sto se svi cude..sto ne reagiram na takvo djete
dobarv dan inace..ja vodila djecicu iz skole na turisticki obilazak grada vlakicem....anderj u vrticu...sve ok zasad....nije lose..na sve se navikli...faze svaki dan ;))))
hanady i koko- da nam se odkocite i skinete tufne
imam ti naku tutnjazu u glavi, isto da imam helikoptere u tintari..
obzirom da za nas niko ne pita, imate mahanje
Mala blago vama,ja obozavam kad przi ovo tmurno vrijeme,kisa,grmljavina izludise TKO NAM KRADE LJETO VISE Felix kako je nel nema nikakvih reakcija hb od vakcine Bambi kad ce biti nalazi kakvi
mala ti malo izasla na svjezu havu je aj neka te sad bjezi u hlad i digni none uzivaj ,. Bome danas bas prezeza uzas . Bit ce kise vidjeces da hoce kad sam ja "sta " slagala . Vidi ove lady cccc dje nesta , mora da se zavukla u one jucerasnje papire sto je pisala da ima posla . ....
Mala blago vama,ja obozavam kad przi ovo tmurno vrijeme,kisa,grmljavina izludise TKO NAM KRADE LJETO VISE Felix kako je nel nema nikakvih reakcija hb od vakcine Bambi kad ce biti nalazi kakvi
anel hb dragom da kucenm u stol dobro spava svoj podnevni san mama ko fol sta radila pa sad sjedim . Nije bilo reakcije od boce ma jok jestel ju vi rijesili ?.
hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznosti , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapije em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulira
samo se ti smij.....meni smijesno nije al eto smijat cu se s tobom .. i bolje ti je da bolujes dok si jos "puter" ...ako vec nisi .. bambina maja.... ..koje uho da ljubim ...jbt...ja mislila bar ces nazvati ..vidi sto sam ljuta ko leptir u podne ...
Ja da vam se pozalim ... sve hocu, ali zaboravim... ja sam prilikom odlaska u wc u slucaju da moja smizla spava delozirana da idem kod sveki na gornji sprat . Medjutim problem je u sledecem... Anuska od kako se rodila spava uz muziku, buka joj ne smeta, ma uglavnom nista joj ne smeta, cak ni kompresor u podrumu, ali u zadnje vrijeme cim udjem u wc pustim vodu ili piskim dijete se istog trena probudi...wc nam zidom granici sa spavacom sobom, nije mi jasno akko cuje jer sam par puta posla mm da ide u wc a ja osluskivala u sobi i aman se nista ne cuje. Tako hajde po danu nije problem, koliko mi je noci da se pentram na gornji sprat, a kako zbog stanja u kakvom sam svako malo idem u wc ja gotovo cijelu noc kod sveki provedem . Je li i to faza ili?